ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

0 Το πρώτο υλικό στον κόσμο που αυτοθεραπεύεται…!!!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Stanford δημιούργησαν το πρώτο υλικό στον κόσμο που μπορεί να αυτοθεραπεύεται όταν...
φθαρεί επανειλημμένα (σε θερμοκρασία δωματίου), ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ελάχιστη πίεση όταν αγγίζεται, με αποτέλεσμα να φαντάζει ιδανικό για χρήση σε μελλοντικές αυτοσυντηρούμενες συσκευές.

Μια τέτοια ιδιότητα είχε παρατηρηθεί πρόσφατα και στο γραφένιο, αλλά όπως σε όλα τα αυτοσυντηρούμενα υλικά, έτσι και σε εκείνη την περίπτωση απαιτούνται μεγάλες θερμοκρασίες για να κινηθούν τα άτομα που επιδιορθώνουν τη δομή του. Εδώ βρίσκεται και η μεγάλη καινοτομία του νέου συνθετικού υλικού του Stanford....


0 Μία άλλη άποψη της Θείας βάπτισης, σε πίνακα του 1710 μ.Χ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πίνακα με άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο είναι “Η Βάπτιση του Ιησού” (1710μ.Χ.) του Φλαμανδού ζωγράφου Ερτ ντε Γκέλντερ, που σήμερα βρίσκεται στο μουσείο Φιτζγουίλιαμ του Καίμπριτζ...



Εκεί, απεικονίζεται από το καλλιτέχνη ένα ιπτάμενο ασημί ΑΤΙΑ στη ''θεική θέση'' να ρίχνει δέσμες φωτός στον Ιωάννη τον Βαπτιστή και στον Ιησού. Η πρo-UFO απεικόνιση του Γκέλερ αγγίζει σύγχρονες εμφανίσεις, και πολλοί πιστεύουν ότι μια παρόμοια είδε ο ζωγράφος και θέλησε να περάσει μέσα από το έργο του...

0 Βάσω Βουγιούκα: Της τάζουν ράβδους χρυσού για να γίνει Τουρκάλα

Την ώρα που στην Ελλάδα η ομοσπονδία ξιφασκίας κινδυνεύει να κλείσει, η αντίστοιχη της τουρκική κάνει πρόταση στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, Βάσω Βουγιούκα να αγωνιστεί με τα χρώματα της Τουρκίας. Μια πρόταση δελεαστική με ακόμα πιο ακριβό τίμημα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αθλήτρια στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως οι Τούρκοι της δίνουν 100.000 ευρώ μετρητά και έναν ηγεμονικό μηνιαίο μισθό για να πάρει την Τουρκική Υπηκοότητα, να αγωνίζεται με τα χρώματα της Τουρκιάς στους Ολυμπιακούς και στους υπόλοιπους μεγάλους Αγώνες και να παίρνει τεράστια μπόνους κάθε φορά που κερδίζει ένα μετάλλιο για την Τουρκία!

0 Σε νέο ιστορικό ρεκόρ τα επίπεδα αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα

Από το 1750 έως σήμερα  έχουν απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα 375 δισ. τόνοι άνθρακα. Μόνο η μισή από αυτή την ποσότητα έχει απορροφηθεί.
Από το 1750 έως σήμερα έχουν απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα 375 δισ. τόνοι άνθρακα. Μόνο η μισή από αυτή την ποσότητα έχει απορροφηθεί.   
 
Γενεύη
Οι συγκεντρώσεις των σημαντικότερων αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου -διοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο και μονοξείδιο του αζώτου- εκτινάχθηκαν σε νέο ρεκόρ το 2011, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας (WMO) του ΟΗΕ.

Το κυριότερο αέριο του θερμοκηπίου είναι το διοξείδιο του άνθρακα, του οποίου τα επίπεδα έφτασαν πέρυσι τα 390,9 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm), 2 ppm περισσότερο από ό,τι το 2010.

Η συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα είναι πλέον 140% υψηλότερη από τα προβιομηχανικά επίπεδα του έτους 1750, σημειώνει στην ετήσια έκθεσή το ο WMO.

0 Τα ελληνικά νησιά κατοικήθηκαν πριν 170.000 χρόνια!


Τα ελληνικά νησιά κατοικήθηκαν πριν 170.000 χρόνια!Οι Νεάντερταλ ή οι όρθιοι άνθρωποι (Homo erectus), δηλαδή οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου (Homo sapiens), είχαν με κάποιον τρόπο φθάσει δια θαλάσσης και αποίκισαν τα νησιά της Ανατολικής Μεσογείου, την Κρήτη, τα Ιόνια, την Κύπρο και άλλα, πριν από πολλές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που σταδιακά έρχονται στο φως.

Ένα άρθρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Science" κάνει λόγο για μια πραγματική επανάσταση που έχει λάβει χώρα κατά την τελευταία 20ετία, όσον αφορά τις γνώσεις (ή ενδείξεις) των επιστημόνων για τους πρώτους κατοίκους των μεσογειακών νησιών.

Ο καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου της Νεβάδα των ΗΠΑ Άλαν Σίμονς, ο οποίος έχει μελετήσει και ανασκάψει διάφορες τοποθεσίες ιδίως στην Κύπρο, αναφέρει ότι, μετά τη συσσώρευση όλο και περισσότερων στοιχείων από τις πρόσφατες έρευνες, γίνεται αντιληπτό ότι οι άνθρωποι έφθασαν στα νησιά της Ανατολικής Μεσογείου πολύ προτού αρχίσει η Νεολιθική εποχή πριν από περίπου 10.000 χρόνια....

0 10 πολύ ακριβά μέρη για να… μείνεις!

perierga.gr - Τα 10 top πιο ακριβά μέρη για να μείνεις!Μπορεί να φαντάζει προκλητικό όμως δεν παύει να είναι εντυπωσικό, όχι μόνο λόγω… τιμής αλλά πρωτίστως εξαιτίας της εκπληκτικής εμφάνισης. Ο λόγος για τις 10 πιο ακριβές περιοχές στον κόσμο για να αγοράσει ένα σπίτι. Και όχι, βέβαια, το «σπιτάκι, σπιτοκαλυβάκι» του αλλά μια πολυτελή κατοικία που μένει αξέχαστη μόνο στη θέα – πόσω μάλλον να τη διαμένεις σε αυτήν. Εκεί που ζουν τόσο… άσημα οι πλούσιοι, 10 μέρη στον κόσμο προσελκύουν εκκεντρικούς δισεκατομμυριούχους, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικόυς. Για όσους, λοιπόν, δεν έχουν τι να κάνουν τους τραπεζικούς λογαρισμούς τους ήρθε η ώρα να… λογαριαστούν με το όνειρο!
10. 7th Arrondissement, Παρίσι, Γαλλία


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...