ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

0 Εργαστηριακό κρέας έτοιμο για κατανάλωση σε έξι μήνες!

Τεχνητό κρέας, που έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο, χωρίς να χρειαστεί να έχει σφαχτεί προηγουμένως κανένα ζώο, αναμένεται να είναι έτοιμο για κατανάλωση μέσα στο επόμενο εξάμηνο, σύμφωνα με τους Ολλανδούς επιστήμονες, που ασχολούνται με το θέμα.

Το πρώτο τεχνητό μπέργκερ θα κοστίζει γύρω στα 230.000 ευρώ. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Ποστ, χρησιμοποιούν χιλιάδες βλαστικά κύτταρα ζώων για να δημιουργήσουν ολόκληρα κομμάτια τεχνητού (εργαστηριακού) κρέατος, που θα μπορούσε και ονομαστεί «κρέας του σωλήνα», κατ' αναλογία με τα «παιδιά του σωλήνα».

0 HOMNCULI ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ!!!



HOMNCULI ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ!!!
Οι  πιο γνώστες από όλες τις εφευρέσεις των αλχημιστών του Μεσαίωνα ήταν << η φιλοσοφική λίθος >>, αυτή η εφεύρεση σύμφωνα με τον θρύλο που την ακολουθεί μετατρέπει κάθε είδος μέταλλου σε χρυσό!! Υπάρχει όμως κάτι άλλο που δεν είναι και τόσο γνωστό σε πολύ κόσμο, αλλά είναι εξίσου πολύ παράξενο έως και απίστευτο, είναι η φημολογούμενη ικανότητα των αλχημιστών να κατασκευάζουν παράξενα μικρά ανθρωπάκια τα οποία τους είχαν δώσει την ονομασία Homunculi!!

Tα υλικά που χρησιμοποιούσαν ίσως είναι λίγο αηδιαστικά για εμάς τους απλούς ανθρώπους. Τα υλικά που χρησιμοποιούσαν ήταν κυρίως οι σωματικές εκκρίσεις, όπως σπέρμα, αίμα, ούρα, σάλιο, και κάποια αλλά αηδιαστικά υλικά. Το πιο βασικό υλικό από όλα ήταν η κοπριά αλόγου, ο λόγος είναι γιατί όταν είναι φρέσκια έχει την απαραίτητη θερμότητα για να επωαστεί το ανθρωπακι!!! Όταν τα ανθρωπάκια αυτά επωαζόντουσαν τα έβαζαν μέσα σε σφραγισμένα βάζα και τα διατηρούσαν γεμάτα νερό και σκεπασμένα με κοπριά αλόγου, ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν γιατί αν έμεναν εκτεθειμένα για πολύ καιρό στον αέρα πέθαιναν!!

0 '' Παραφυσικές εφαρμογές'' για το android κινητό σας...

Ο χρήστης ενός smartphone κινητού τηλεφώνου μέσα από μία τεράστια γκάμα εφαρμογών (apps) μπορεί να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο, να κάνεις άμεσα τις ηλεκτρονικές του αγορές, να το χρησιμοποιήσει σαν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να το χρησιμοποιήσει φυσικά σαν τηλέφωνο, κ.τ.λ.
Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και εφαρμογές που σχετίζονται καθαρά με παραφυσική δραστηριότητα!

0 ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )



"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

0 Εστιατόριο στη μέση της θάλασσας

To Rock Restaurant είναι σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα βράχο κοντά στην ακτή της πανέμορφης παραλίας Michanwi Pingwe στην Ζανζιβάρη.
Ανάλογα με τις παλίρροιες εξαρτάται και το πως θα το προσεγγίσετε. Αν δυσκολευτείτε πάντα υπάρχει μια μικρή βάρκα που θα αναλάβει την μεταφορά σας από την ακτή στον βράχο και μετά πάλι πίσω.

Μην περιμένετε πολυτέλειες εδώ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μικρή καλύβα αλλά τι παραπάνω μπορεί κάποιος να ζητήσει. Απομακρυσμένη παραλία, ξενοιασιά και φρέσκα θαλασσινά σε συνδυασμό με παραδοσιακές γεύσεις της Τανζανίας.

0 Πιόνια στην σκακιέρα

Δείχνουμε πιόνια στην σκακιέρα της κυβέρνησης και των παρατρεχάμενων της σε ένα παιχνίδι, που άλλοι έχουν στήσει για μας. Αντίπαλος , ο ίδιος μας ο εαυτός τον οποίο πρέπει να υπερβούμε αν στην κριτική για την σημερινή κατάσταση αποδίδουμε ευθύνες και σε μας τους ίδιους.Δεν θα πω το κλασικό, πως τους ψηφίζουμε.Εξάλλου το να ψηφίζεις κάθε τέσσερα χρόνια σε καθιστά παθητικό ψηφοφόρο και όχι κοινωνό στο δημοκρατικό πολίτευμα, που σήμερα, μόνο έτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...

0 Τζούρες που... κοστίζουν

cigars-kedriki

Τα πιο ακριβά πούρα στον κόσμο.
Σε πολλές χώρες του κόσμου το κάπνισμα του πούρου είναι μια καθημερινή συνήθεια, προερχόμενη από την παράδοση. Στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, όμως, ένα πούρο συμπληρώνει το στυλ ενός πετυχημένου άντρα. Μολονότι το κάπνισμα του πούρου θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, είναι ιδιαιτέρως ακριβή συνήθεια. Άλλωστε, ένα και μόνο πούρο μπορεί να κοστίσει μέχρι 1.000 δολάρια.

Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο ακριβά πούρα στον κόσμο.

0 Οι φυσικοί εξετάζουν τα παραψυχικά φαινόμενα

Θέματα όπως τα φαντάσματα, οι προαισθήσεις, το διάβασμα της σκέψης, το λύγισμα των κουταλιών με τη σκέψη ή άλλα παρόμοια παραφυσικά μυστήρια, είναι για τους περισσότερους φυσικούς ανύπαρκτα ή ότι  βρίσκονται στη φαντασία των ανθρώπων. Αυτά τα παραψυχολογικά ή παραφυσικά φαινόμενα, που γίνονται αισθητά με τις πέραν  των αισθήσεων μας ικανότητες ή δεν μπορούν να εξηγηθούν με τους φυσικούς νόμους, γίνονται τα τελευταία χρόνια αντικείμενο έρευνας και των φυσικών.
Οι φυσικοί όμως βλέπουν τα φαινόμενα σκεπτικιστικά. Προσπαθούν να τα επαναλάβουν στο εργαστήριο για να βρουν αν υπακούουν ή όχι σε φυσικούς νόμους. Αλλά για να κάνουν πειράματά πρέπει να συνεργαστούν με ορισμένα 'προικισμένα' άτομα, που να έχουν τέτοιες ικανότητες...

0 Είναι να μην σου τύχει!

Δείτε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει
μερικά αυτοκίνητα να έχουν πέσει "θύματα" της... γρουσουζιάς! Πάντως αν κάτι τέτοιο γινόταν στο δικό μου αμάξι, τότε απλά θα τρελαινόμουν!

0 Η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου στην ιστορία

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου στην ιστορία. Είναι μια φωτογραφία Daguerreotype, τραβηγμένη από τον εφευρέτη της, Louis Daguerre, το 1838.

Είναι μια άποψη της Boulevard du Temple στο Παρίσι. Για να επιτύχει αυτή την λήψη (μια από τις πιό πρώτες προσπάθειές του), εξέθεσε ένα χημικά επεξεργασμένο μεταλλικό φύλλο για δέκα λεπτά. Όσοι περπατούσαν ή μετακινούνταν με κάρα στον δρόμο εκείνη την μέρα, δεν φαίνονται επειδή κινούνταν.

Μόνο αυτός ο τύπος που στάθηκε σε ένα σημείο για αρκετό χρόνο. Τον βλέπετε;

0 ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.. Eπαναδημοσίευση.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ:
Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και το πολιτικό καθεστώς της πείνας, της διαφθοράς, και της εθνικής μειοδοσίας.
Είναι καθήκον σου να υπερασπίσεις την Πατρίδα σου, την αξιοπρέπειά σου, και το βιός σου.


ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ:

0 Ο πρώτος δικτυακός οδηγός πόλης για ΑΜεΑ

http://www.rollout.gr/
Συχνά, κάποια «αγαθά» (το νερό, το ρεύμα, η υγεία, η κινητικότητα) τα θεωρούμε δεδομένα στη ζωή και την καθημερινότητά μας και δεν τους δίνουμε περισσότερη σημασία.Φυσικά, ακόμα και σε βαριές περιπτώσεις, όπως η τετραπληγία, που καθηλώνει τον πάσχοντα σε αμαξίδιο, η ζωή δεν σταματά.
Αρχίζουν, όμως, τα σοκ: το πρώτο είναι αυτό του ατυχήματος, το δεύτερο όταν συνειδητοποιείς τι ακριβώς έχει συμβεί στο σώμα σου, το τρίτο όταν προσπαθείς να κινηθείς σε μια πόλη αφιλόξενη για τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας, χωρίς κατάλληλες υποδομές σε πολλούς δημόσιους ....

0 Έλληνες φοιτητές πίσω από το "ξεκλείδωμα" του Αλτσχάιμερ

Μελετώντας και προσομοιώνοντας στον υπολογιστή τις λειτουργίες ενός αρχικού κυττάρου (μιτοχονδρίου) του εγκεφάλου, η ερευνητική ομάδα προσπάθησε να εξηγήσει, τι προκαλεί τις δυσλειτουργίες. Οι Έλληνες σπουδαστές άρχισαν το ερευνητικό τους έργο το 2005 και σήμερα, ελπίζουν πως η ανακάλυψή τους θα οδηγήσει στη
δημιουργία καλύτερων και πιο αποδοτικών φαρμάκων για την καταπολέμηση της νόσου.

0 Αμερικανικά γαλάζια καβούρια στο Δέλτα Αξιού!


Γαλάζια Καβούρια

Γαλάζια καβούρια έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τις εκβολές του δέλτα του Αξιού. Τα γαλάζια καβούρια ζουν κυρίως στις ακτές των ΗΠΑ και του Καναδά, ωστόσο πριν μισό αιώνα Ιταλοί αλιείς τα μετέφεραν στη Μεσόγειο και άρχισαν να εξαπλώνονται.
«Επειδή το συγκεκριμένο καβούρι έχει πολλή σάρκα και είναι εύγεστο, το απολαμβάνουν ιδιαίτερα οι Αμερικανοί, οι οποίοι το θεωρούν αντίστοιχο του αστακού»,
αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θανάσης Κούκουρας.

0 Ανακαλύφθηκε άστρο που... δεν θα έπρεπε να υπάρχει


Με βάση τη σύστασή του, το άστρο που ανακάλυψαν Ευρωπαίοι αστρονόμοι στο γαλαξία μας δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Με βάση όσα είναι γνωστά για το σχηματισμό των άστρων- τα οποία ίσως θα πρέπει να αναθεωρηθούν μετά την ανακάλυψη αυτή- το άστρο τοποθετείται στην «απαγορευμένη ζώνη».

Το αστέρι αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από υδρογόνο και ήλιο και περιέχει ασήμαντες ποσότητες άλλων βαρύτερων χημικών στοιχείων και μετάλλων. Ανακαλύφθηκε δε με τη βοήθεια του Πολύ Μεγάλου Τηλεσκοπίου του Ευρωπαϊκού Νοτίου Αστεροσκοπείου στην Χιλή...

0 Ποιος είναι ο πιο πρωτότυπος τόπος ανάπαυσης νεκρών;



Υπάρχει η ταφή κάτω από τη γη, υπάρχει και η καύση. Υπάρχει και άλλη λύση, όμως.

Και την έχουν επιλέξει στην Κίνα, στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες όπου φέρετρα εκατοντάδων, ορισμένα και χιλιάδων ετών βρίσκονται τοποθετημένα στις πλευρές απόκρημνων βράχων. Μια συνηθισμένη πρακτική για ορισμένους Κινέζους υιοθετήθηκε από τους Bo στα βάθη των αιώνων και εξακολουθούν να αποτελούν ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και εντυπωσιακό θέαμα -αν και δεν εφαρμόζεται η τεχνική πλέον.


Μια τεχνική που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί πώς ακριβώς κατάφερναν να φέρουν εις πέρας οι άνθρωποι που προτιμούσαν αυτό το είδος ταφής. Πολλά από τα φέρετρα που, κυριολεκτικά, κρέμονται από τους βράχους έχουν μετακινηθεί ή πέσει από τη θέση τους και έχει χρειαστεί να γίνει μια σχετική αναστήλωση στους τόπους αυτούς όπου μπορεί κανείς να δει το εντυπωσιακό έθιμο.

0 Η γνώση του DNA, και το γενετικό πείραμα της Ντόλυ...στην αρχαιότητα!!



Το DNA στην Ελληνική Μυθολογία

To «κηρύκειο»
ήταν το κύριο έμβλημα του Ερμή, το οποίο σχηματιζόταν από λεπτή ράβδο δάφνης ή ελιάς. Γύρω-γύρω περιτυλλίσσονταν δύο φίδια, που τα κεφάλια τους συναντιώνταν αντικρυστά. Λίγο πιό πάνω, στην κορυφή της ράβδου, υπήρχαν δυό φτερούγες.

Η ομοιότητά του με το έμβλημα του Ασκληπιού είχε ως αποτέλεσμα την υιοθέτηση του κηρύκειου ως συμβόλου των γιατρών και της Ιατρικής Επιστήμης γενικότερα. Κι ο Ερμής, δίχως να είναι καθ’ αυτό θεός της Ιατρικής, επιστατούσε στην υγεία των ανθρώπων και στην ανάγκη τούς πρόσφερνε αποτελεσματική συνδρομή κατά των ασθενειών. Διηγούνταν, πως κάποτε είχε σώσει την Τανάγρα από μιά θανατηφόρα επιδημία.

0 Φοιτητές χωρίς πανεπιστήμια και …μαθητές χωρίς βιβλία!

Μόνο οι μαθητές της Α΄ Δημοτικού και της Γ΄ Λυκείου αναμένεται να πάρουν βιβλία στην ώρα τους τη φετινή σχολική χρονιά, το κουδούνι για την έναρξη της οποίας θα χτυπήσει στις 12 του....
μήνα.

Οι καθυστερήσεις στην εκτύπωση και κατ’ επέκταση διανομή των βιβλίων είναι πολύ μεγάλες, με αποτέλεσμα , σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας να μην είναι δυνατή η διάθεση όλων των βιβλίων στην ώρα τους. Αντί για βιβλία θα μοιρασθούν dvd και φωτοτυπίες, οι οποίες θα εμπεριέχονται σε ένα ντοσιέ που θα είναι στη διάθεση των μαθητών, καθώς δε διαθέτουν όλοι υπολογιστές.

1 Φωτογραφιες απο το κοψιμο των δεντρων στην παραλια στην Θεσσαλονικη !! !

Δεντρα που χρειαστηκαν χρονια (η ηλικια τους φαινετε ξεκαθαρα αλλωστε στους "κυκλους" ων κορμων τους) για να γινουν ,και που τοσο αναγκη εχει αυτη η πολη, χαθηκαν σε λιγα λεπτα στο βωμο της...αναπλασης στην παραλια. Σχεδον ενα ολοκληρο αλσος σε αριθμο, κοπηκε και εξφανιστηκε σε λιγη ωρα και ο χωρος γυρω απο το αγαλμα εχει αυτη την εικονα...




0 Περιμένοντας την Είσοδο στις αγορές

0 Μαγευτική μουσική με ποτήρια


Ο 28χρονος Σλοβάκος που βλέπετε παραπάνω, βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να βγάλει λεφτά. Έστησε ένα τραπέζι με ποτήρια στη μέση μίας πλατείας και άρχισε να παίζει μουσική.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ακούστε τον παρακάτω…

0 Suzhou - Η Βενετία της Ανατολής!

Στην  όχθη του ποταμού Yangtze και τις όχθες της λίμνης Taihu στην Κίνα θα βρείτε την πόλη της Suzhou, που είναι γνωστή για πολλούς κήπους, πέτρινα γεφύρια, και τις παγόδες. Κάποτε την ονόμασαν ι "η Ανατολική Βενετία» του Μάρκο Πόλο. Το Suzhou είναι ιστορικό και σήμερα είναι το κέντρο για το εμπόριο του μεταξιού.

0 Μυτιλήνη: Απίστευτο! Γέννησε για δεύτερη φορά στο ίδιο ταξί!

Όπως και πριν τέσσερα περίπου χρόνια, ένιωσε τους πόνους της γέννας μοναχή της. Ο άντρας της έλειπε στη δουλειά του, στο ψάρεμα…

Πήρε τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη ταξί του χωριού της, του Κάτω Τρίτους και ξεκίνησε για το νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, μέσα στο ταξί έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι. Μόνο που στο ίδιο ταξί, πριν τέσσερα χρόνια γέννησε και την άλλη κόρη της.

Ο λόγος για την Ταξιαρχούλα Κουρασατζή. Αλλά και για τον οδηγό του ταξί, Παναγιώτη Αναγνώστου που έχει δει (κι έχει βοηθήσει) τρεις φόρες συνολικά σε γέννες μέσα στο αυτοκίνητο του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...