ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

2 Vadoma : μία παράξενη φυλή .

Οι Vadoma ή Wadoma είναι μια φυλή που ζει στο δυτικό τμήμα της Ζιμπάπουε, ειδικά στις περιοχές Urungwe και Sipolilo στην κοιλάδα ποταμών Zambezi.
Μια ουσιαστική πλειοψηφία αυτής της φυλής παρουσιάζει μια γενετική ανωμαλία που οφείλετε στο...
χρωμόσωμα αριθμό επτά η οποία ονομάζετε ectrodactyly.
Αυτή η ανωμαλία έχει ως αποτέλεσμα να λείπουν τα τρία μεσαία δάχτυλα των ποδιών τους και τα άλλα δύο ακριανά να είναι γυρισμένα και για αυτόν τον λόγο είναι γνωστοί ως "ostrich footed" (ostrich=στρουθοκάμηλος).

0 ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπήρχε άραγε πολιτισμός πρίν απο τον δικό μας και αν ναι γιατί δεν μας το αποκαλήπτουν;




http://katohika.blogspot.com

0 Ταξιδέψτε με 7 ευρώ

Η Ryanair εγκαινιάζει την παρουσία της στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair προσφέρει 1.000.000 εισιτήρια εξωτερικού, στην τιμή των 7 ευρώ, προκειμένου να εγκαινιάσει την παρουσία της στο τέταρτο κατά
σειρά ελληνικό αεροδρόμιο (προηγήθηκαν Βόλος, Ρόδος, Κως).

Η Ryanair, που εκτιμάται ότι θα διακινεί από και προς Θεσσαλονίκη περίπου 150.000 επιβάτες ετησίως, θα πραγματοποιεί δρομολόγια προς και από Βρυξέλλες (Σαρλερουά) και Λονδίνο (Στάνστεντ) τρεις φορές εβδομαδιαίως, σε δωδεκάμηνη βάση. Επίσης, προς και από Όσλο (Ρίγκε) και Στοκχόλμη (Σκάβστα), δις εβδομαδιαίως, από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Η παρουσία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, καρπός συμφωνίας με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της πόλης, εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 150 νέες θέσεις εργασίας (επί συνόλου 350 στα τέσσερα αεροδρόμια).....

0 Τελειώνουν οι δικτατορίες γιατί δεν είναι πλέον χρήσιμες.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Η εγκαθίδρυση δικτατορικών καθεστώτων ανά τον κόσμο ξεκίνησαν με μεγάλη συχνότητα απ’ τις αρχές του ΄60 μέχρι και τα τέλη του ’80.
Στη Λατινική Αμερική, στην Ευρώπη, στην Ασία και την Αφρική είχαμε πληθώρα δικτατοριών μηδέ της Ελλάδας εξαιρουμένης.
Τα τελευταία χρόνια ειδικά μετά την πτώση της σοβιετικής εξουσίας οι δικτατορίες η μία μετά την άλλη άρχισαν να γκρεμίζονται.
Σήμερα στη Λατινική Αμερική έχουν αντικατασταθεί από κοινοβουλευτικές δημοκρατίες με.... κεντροδεξιές ή κεντροαριστερές κυβερνήσεις.
Στην Ευρώπη σήμερα δεν έχουμε σε κανένα κράτος της ...

0 Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! Μετά τό ἀρχικό κείμενο τοῦ π. Σαραντη, τήν ἔναρξη τῆς συλλογῆς ὑπογραφῶν κατά τῆς ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ καί τήν ειρηνική συγκέντρωση – διαμαρτυρία τῆς 12ης Δεκεμβρίου, ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ, ἀνοίγουμε δρόμο γιά
μεγαλύτερους ἀγῶνες.

Συμμετέχουμε ὅλοι, καλώντας φίλους και γνωστούς, στή συγκέντρωση – διαμαρτυρία ἔξω από τή Βουλή τήν Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 καί ὥρα 12 τό μεσημέρι κρατώντας ἐλληνικές σημαῖες.

1 Κυνηγοί Ανυπεράσπιστων πλασμάτων

Ξέρω ότι πολλές φορές έχει καταντήσει κοινότυπο απο τις φιλοζωικές οργανώσεις να ζητάνε να σταματήσει αυτό το βάρβαρο και καθόλου αντρίκειο σπορ που λέγεται κυνήγι . Ξέρω ότι θα υπάρξουν φωνές κυνηγών που θα μου πουν ότι αναπαραγάγουν τα θηράματα και
τα αμολούσαν και μετα τα κυνηγούν και ότι βοηθούν τα οικοσύστημα και ...τρίχες κατσαρές . Απλά θα ήθελα με αυτη τη φωτοραφία που σας στέλνω να τη δημοσιεύσετε και να την κοιτάξετε όλοι σας όση περισσότερη  ώρα μπορείτε ... είναι γεμάτη συναισθήματα αυτή η φώτο...αφήστε τα να αγγίξουν και τη δικιά σας ψυχή  !
Αναγνώστρια

http://peramatozoa.blogspot.com/

0 ΙΜΙΑ-Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Η εξόντωση της ομάδας των Τούρκων κομάντος της ομάδας καρντάκ...αλήθεια η μύθος; η περιβόητη «ομάδα Καρντάκ» των Τούρκων κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια συμμετείχε σε άσκηση στον Κόλπο της Μαρμαρίδας.
Η ομάδα αυτή πήγαινε στις ασκήσεις ως ομάδα πρότυπο υπό τις διαταγές του Τούρκου Ταγματάρχη Ζεκί Σεν. Ο Ζεκί Σεν, ήταν ένας λαμπρός αξιωματικός των Καταδρομών, μέλος της SAT Μονάδος Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας. Ο Ζεκί Σεν ήταν αδειούχος κατά την προαναφερόμενη άσκηση Η «ομάδα Καρντάκ» απογειώθηκε με ελικόπτερο COUGAR για να εκτελέσει αεραπόβαση. Ξαφνικά σφοδρή έκρηξη καταστρέφει το ελικόπτερο, το πλήρωμα του και την «ομάδα Καρντάκ». Αύτανδρο βυθίζεται στα νερά της Μαρμαρίδας.
Μαζί με τον Σακί Σεν, απουσίαζαν άλλα δύο μέλη της....

0 Έλληνες αντισταθείτε !

Έλληνες αντισταθείτε!
Όχι στην κάρτα του πολίτη!
Όχι σε οποιαδήποτε κάρτα!
Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά.

Έλληνα πολίτη, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...