ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

0 Ζωή μετά θάνατον - μία εφικτή πραγματικότητα!

Έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του μέσα σε ένα εργαστήριο δίχως παράθυρα του Πανεπιστημίου του... Χάρβαρντ, κόβοντας εγκεφάλους σε υπερβολικά πολύ λεπτές φέτες. Σχέδιό του να προσομοιώσει μέσω υπολογιστή έναν τέλεια διατηρημένο εγκέφαλο, τον οποίο εν συνεχεία θα ...φορτώσει σε ένα ρομποτοειδές σώμα. Αυτός ο εγκέφαλος θέλει να είναι ο δικός του εγκέφαλος, με όλους τους 100 δισεκατομμύρια νευρώνες του και τις 100 τρισεκατομμύρια συνάψεις του, ο οποίος θα τοποθετηθεί μέσα σε διάφανη κεχριμπαρένια ρητίνη προτού πεθάνει από φυσικά αίτια. Σύμφωνα με τον εν λόγω νευροεπιστήμονα, ονόματι Κένεθ Χέιγουορθ, ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να ζήσει για πάντα. Για να το καταφέρει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να πεθάνει. Από τη στιγμή που το σώμα παύει να λειτουργεί, αρχίζει να κατατρώγει τον εαυτό του.

0 Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη. Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων

0 Ο Πλούταρχος, τα μουγκρητά της Γης και η αλλαγή γενιάς.

Όλοι θα θυμόμαστε τους παράξενους και ανατριχιαστικούς θορύβους που σε συχνό διάστημα ακούγονταν, σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη, σαν να έβγαιναν μέσα από τα σπλάχνα της Γης ή σαν να έρχονταν ανεξήγητα από κάποιο σημείο του ουρανού. Πέρα από τις καταγραφές, οι εξηγήσεις και ερμηνείες που έχουν δοθεί, είναι αρκετές. Όμως, μάλλον δεν έχει ακουστεί η ερμηνεία των παλιών όπως την δίνουν οι αρχαίοι Τυρρηνοί και μας την μεταφέρει ο Πλούταρχος:


«Από ανέφελο και παντελώς αίθριο ουρανό ακούστηκε σάλπιγγα με οξύ και θρηνώδη ήχο, ο οποίος έκανε τους πάντες να τρελαθούν και να θορυβηθούν από το μέγεθος. Οι λόγιοι των Τυρρηνών ερμήνευσαν το τερατώδες φαινόμενο ως μεταβολή του γένους. Τα συμπάντα γένη είναι οκτώ και διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον βίο και ως προς τα ήθη. Η ζωή του καθενός γένους είναι ορισμένη από τον θεό και δημιουργούν έναν ενιαυτό μεγάλης περιόδου.

0 Να πετάξει η Δημοκρατία από πάνω της τα παράσιτα!



Δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο στο οποίο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια της συνέλευσης των εχόντων πολιτικά δικαιώματα.

Δήμος και κράτος. Σύνολον ανθρώπων με πολιτικά δικαιώματα με δύναμη νομοθετικής εξουσίας και έλεγχο της εκτελεστικής.

Τριακόσιοι πολιτικοί, εκλεκτοί του Δήμου, θα μπουν στον ναό της Δημοκρατίας που είναι η βουλή για να νομοθετήσουν και να διαχειριστούν την κυβερνητική εξουσία πάντα επ ωφελεία του Δήμου και όχι της τσέπης τους.

0 Μυρμήγκια και Αφιδες, μια ιδιαίτερη σχέση.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μπορείτε κι εσείς να δείτε τις σχέσεις συνεξέλιξης που έχουν δημιουργήσει τα μυρμύγκια με τις αφίδες.  Μπορεί να πει κανείς ότι οι αφίδες είναι τα κατοικίδια των μυρμιγκιών. Τι εννοούμε; Τα μυρμίγκια εκτρέφουν και παρέχουν προστασία στις αφίδες και αυτές με τη σειρά τους αφού μυζούν μια ουσία από τα φύλλα των φυτών που λέγεται μελίτωμα την δίνουν στα μυρμίγκια. Η διαδικασία αυτή στο βίντεο μπορεί να φαίνεται εκπληκτική στην πραγματικότητα όμως οι αφίδες είναι επιζήμιες για τις καλλιέργιες παραγωγών καθώς απομυζούν τους χυμούς των φυτών με αποτελέσμα να δημιουργούν ζημιές όπως αποξήρανση βλαστών, φυλλόπτωση κ.α.  Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

0 Κάποιες πολύ περίεργες συμπτώσεις


Perierga.gr - Κάποιες πολύ περίεργες συμπτώσειςΗ συνέχεια των περίεργων συμπτώσεων που συναντήσαμε σε προήγουμενο άρθρο. Κάποιους ανθρώπους η μοίρα φαίνεται να τους καταδιώκει.

Η κατάρα του αμαξιού του James Dean
Το Σεπτέμβριο του 1995 , o James Dean σκοτώθηκε σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς οδηγούσε την Porsche του. Μετά το τρακάρισμα, το αμάξι αποδείχτηκε οτι ήταν πολύ γρουσούζικο.

α) Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε απο τον τόπο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε ένα γκαράζ, η μηχανή γλίστρησε απο το αυτοκίνητο και έπεσε στα πόδια ενός μηχανικού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια.

β) Αργότερα η μηχανή αγοράστηκε απο κάποιον γιατρό που την έβαλε στο δικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μετά απο λίγο καιρό κατα τη διάρκεια ενος αγώνα. Στον ίδιο αγώνα, σκοτώθηκε ακόμα ένας αυτοκινητιστής στο αμάξι του οποίου υπήρχε ένα εξάρτημα απο το αυτοκίνητο του James Dean.

γ) Όταν η Porsche του James Dean επιδιορθώθηκε, το γκαράζ στο οποίο βρισκόταν καταστράφηκε απο φωτιά.

δ) Κάποια άλλη φορά το αυτοκίνητο παρουσιάστικε στο Sacramento, αλλα έπεσε απο τη βάση του με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του ένας έφηβος.

0 Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!

Στην κατασκευή ενός τεχνητού νησιού προχώρησαν οι Αρχές της Νότιας Αφρικής σε συνεργασία με τους ορνιθολόγους, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν τεχνητό υγροβιότοπο για τα φλαμίνγκο.
perierga.gr - Ένα νησί για τα φλαμίνγκο!
Έτσι κοντά στην πόλη Kimberley ένα νησί σε σχήμα «S» έκανε την εμφάνισή του μέσα σε μια τεχνητή λίμνη, φιλοξενώντας αρχικά 1.000 τεχνητές φωλιές, προκειμένου να προσελκύσουν τα πουλιά να μεταναστεύσουν προς τα εκεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...