ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

0 Τεστ Παρατηρητικότητας

Εντοπίστε τον βάτραχο (1)
Πάμε για ένα ακόμη τεστ παρατηρητικότητας που θα σας δυσκολέψει. Μπορείτε να εντοπίσετε το βατραχάκι που υπάρχει σε αυτή την φωτογραφία; Παρατηρήστε προσεκτικά και στη συνέχεια κάντε κλικ για να δείτε την λύση του γρίφου!

0 Μπρόκολο.. ο «καθαριστής» των πνευμόνων σας

brocoli

Το μπρόκολο εκτός από την πρόληψη του καρκίνου βοηθά επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα να καθαρίσει τους πνεύμονες από τα επιβλαβή βακτήρια, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Science Translational Medicine.
Ένα συστατικό που εμπεριέχει το μπρόκολο δοκιμάζεται ήδη ως θεραπεία σε πάσχοντες από πνευμονοπάθεια.
Όπως είναι γνωστό, για την σωστή πνευμονική λειτουργία τα λευκά αιμοσφαίρια ή αλλιώς μακροφάγα αφαιρούν τα υπολείμματα και τα βακτήρια που συσσωρεύονται στους πνεύμονες και μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.
Αυτό το «σύστημα καθαρισμού» είναι ελαττωματικό στους καπνιστές και τα άτομα που πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), που προσβάλλονται συχνά από λοιμώξεις.

0 ΑΠΟΨΕΙΣ

0 Το τείχος του Βερολίνου σήμερα

The Berlin Wall (4)
To Τείχος του Βερολίνου από την ανέγερσή του στις 13 Αυγούστου 1961 μέχρι την πτώση του στις 9 Νοεμβρίου 1989 χώριζε το Δυτικό Βερολίνο από το Ανατολικό και τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας. Υπήρξε το γνωστότερο σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου και της διαίρεσης της Γερμανίας, ως επιστέγασμα του αποκλεισμού του Βερολίνου που είχε αρχίσει το 1948.

0 Το πολύ μπιμπερό δεν κάνει καλό

Όπως γράφουν στο περιοδικό «Pediatrics», ερευνητές ανακάλυψαν ότι παιδιά που έκαναν ακόμα χρήση μπιμπερό στους 24 μήνες είχαν 30% περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκα στην ηλικία των 5,5 ετών. Ανέλυσαν στοιχεία σχεδόν 7.000 παιδιών στις ΗΠΑ.

Η έρευνα ανακάλυψε ότι ποσοστό 22% των παιδιών ηλικίας 2 ετών χρησιμοποιούσε ένα μπιμπερό ως το κύριο σκεύος ροφήματος ή πήγαινε για ύπνο με μπιμπερό που περιείχε ρόφημα γεμάτο θερμίδες.
Σχεδόν το ένα τέταρτο της συγκεκριμένης ομάδας φάνηκε να είναι παχύσαρκο στην ηλικία των 5 ετών σε σύγκριση με ποσοστό 16% των παιδιών που δεν χρησιμοποιούσαν το μπιμπερό στην ηλικία των 2 ετών.

0 ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ ΣΑΜΟΣ





ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ

Ξέρετε υπάρχουν πολλών ειδών δράκοι σε αυτόν τον κόσμο ! Στα πιο κλασσικά παραμύθια , το ερπετό βρίσκει καταφύγιο σε μια σπηλιά , με αποτέλεσμα να καταβροχθίζει όποιον χωρικό τολμήσει να επισκεφτεί την φωλιά του . Φυσικά κάποια στιγμή το ερπετό, ζητάει την όμορφη του χωριού και εκεί εμφανίζετε ο από μηχανής ιππότης να σώσει την κόρη .( φυσικά και μπορείτε να ψάξετε για μαγικούς συμβολισμούς στο θέμα δράκου –ιππότη-κόρης. Άλλωστε δεν είναι και λίγοι ) Και εδώ πρέπει να πω το κλασσικό έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ! Σωστά ; Γιατί να το πω εδώ; Γιατί αν πάω και πιο κάτω θα πρέπει να σας ρωτήσω, ζείτε καλύτερα ; Αλλά δεν είναι μονό αυτό ! Διότι όπως λένε οι κακές γλώσσες ο ιππότης παντρεύτηκε την κόρη . Αλλά μετά τον γάμο, του κουβαλήθηκαν στο σπίτι και τα πεθερικά κάνοντας του κουμάντα και από εκεί λοιπόν που κυνηγούσε δράκους και χίμαιρες , κατέληξε να κυνηγάει το μεροκάματο και ένσημα του ΙΚΑ . Ναι ξέρω, ορισμένοι πρώην ιππότες θα ξεστομίσουν τώρα, ρε δεν την άφηνα να την κατασπαράξει ο δράκος !

0 ΟΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ,ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

Αφιερώνεται σε πολλούς και διάφορους,που προσπαθούν να μας πείσουν πως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ιδιαίτερα οι ιερωμένοι και μοναχοί μισούν τον Ελληνισμό και την κλασική αρχαιότητα:ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Οι τοιχογραφίες,από την αγιορείτικη Μονή Βατοπαιδίου,αναπαριστούν ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΗΝ......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...