ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

0 Το λαμπραντόρ που δίνει μάθημα... πίστης

Το όνομά της είναι Πίστη ... (Faith) και ολόκληρη η ζωή του θηλυκού αυτού λαμπραντόρ, είναι ένα μάθημα θάρρους και πίστης.

Η ιστορία δεν είναι σημερινή αλλά είναι από εκείνες τις ιστορίες που πρέπει να μάθουμε η να μην ξεχνάμε. 

Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2002 με 3 πόδια, εκ των οποίων το μοναδικό μπροστινό ήταν παραμορφωμένο και έπειτα από 7 μήνες άρχισε να ατροφεί, κάτι που είχε οδήγησε να υποστεί ακρωτηριασμό.

Η ιδιοκτήτρια της, η Jude Stringfellow από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, προχώρησε στην υιοθεσία του μικρού σκυλιού και ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, καθώς η μητέρα του θα το σκότωνε.

Αν και πολλοί συμβούλευσαν την Jude ότι η καλύτερη λύση για το άτυχο σκυλί είναι η ευθανασία, η ίδια δεν το δέχτηκε. Αντίθετα, μαζί με την οικογένειά της, έβαλε στόχο να κάνει την Πίστη να περπατήσει. Μέσα σε λίγους μήνες την δίδαξαν να στέκεται όρθια, να πηδάει και εν τέλει να μπορεί να περπατήσει αλλά και να τρέξει μονάχα με τα δύο πίσω πόδια!

1 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!

Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του "Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί", όπως βλέπουμε εδώ (και στην φωτογραφία πάνω, με τον εκλιπόντα Β. Πάτκα):
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...