ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

0 Chembows - Χημικά ουράνια τόξα [ΦΩΤΟ]

Τα νέφη που δημιουργούται από τους αεροψεκασμούς συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια...

0 Η μόνη υπογραφή που με δεσμεύει...

Η μόνη υπογραφή που με δεσμεύει...
Μια αποτίμηση εν θερμώ

Όταν ένα έθνος αποφασίζει την αυτοκαταστροφή του, τότε τα λόγια βγαίνουν δύσκολα απ' τα χείλη των ηττημένων.

Ναι, ηττηθήκαμε στον πόλεμο και βάλαμε φαρδιά-πλατιά και την υπογραφή μας.
Λέω "μας", γιατί ανεξαρτήτως της επιλογής του καθενός μας, το συνολικό πρόσημο της απόφασης του ελληνικού λαού είναι "ΠΛΗΝ" και όχι "ΣΥΝ".


Εγώ ήξερα τόσα χρόνια ότι οι γονείς μπαίνουν ασπίδα μπροστά από τα παιδιά τους όταν αυτά κινδυνεύουν και επιλέγουν αυτοί να φάνε τη σφαίρα, για να ζήσουν αυτά...

0 Έχουμε χαζέψει σαν λαός..

http://www.anti-ntp.blogspot.com/

Σχόλιο Ανοιχτής Ματιάς (απολύτως κυνικό και ρεαλιστικό): Η τρομοκρατία και η προπαγάνδα τους έπιασε. Κοινώς, χεστήκαμε πάνω μας, με το συμπάθιο πάντα.

0 Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που κυβερνάται -πιλοτικά- από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!"

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.;;;
Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να

καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι...

0 Ο διεθνής τύπος μιλάει πλέον με δεδομένο το γεγονός ότι κινεί τα νήματα η Γερμανία.


Ο διεθνής τύπος μιλάει πλέον με δεδομένο το γεγονός ότι κινεί τα νήματα η Γερμανία.

1 7 εκατομμύρια Ελληνες μαύρισαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κι όμως αυτοί θα κάνουν Κυβέρνηση για τη "σωτηρία" μας

Ενσ.: 100%   |  Εγγεγρ.: 9.921.981  |  Ψήφισαν: 6.197.623  | 
Αποχή: 37.54%  |  Λευκ./Άκ.: 0.99% (61.131)


Και γαμώ τα συστήματα τελικά η Δημοκρατία!
Ειδικά όταν ο εκλογικός νόμος είναι ο ισχύων δια χειρός Προκόπη Παυλόπουλου.
Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων της επικράτειας έχουμε τα αποτελέσματα του παραπάνω πίνακα.
Αν οι εκλογικοί κατάλογοι είναι σωστά ενημερωμένοι (πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλουμε) τότε χτες έπρεπε να πάνε στις κάλπες 9.921.981 άνθρωποι. Όμως βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων δεν πήγε να ψηφίσει το 37,54%, δηλαδή περίπου 3,7 εκατομμύρια Ελλήνων!
Τα ποσοστά των δύο βασικών κομμάτων που πιθανότατα θα συγκυβερνήσουν για να μας "ξανασώσουν" αθροίζονται στο 42%, ήτοι 2.600.000 ψήφοι!
Συνολικά ψήφισαν 6.200.000 περίπου, άρα 3.600.000 εκλογείς καταψήφισαν τα δύο κόμματα της καταστροφής μας. Αν λοιπόν προσθέσουμε και τα 3.700.000 της αποχής φτάνουμε στα 7,3 εκατομμύρια που δεν γουστάρουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

0 Aposematism-αν με φας θα το μετανιώσεις!!

Η φύση έχει προικίσει ορισμένα ζώα με ένα ιδιαίτερο τρόπο να υπερασπίζονται τον εαυτό τους έναντι των θηρευτών τους. Χρησιμοποιούν σήματα προειδοποίησης για να αποτρέψουν τους πιθανούς θηρευτές τους.
Ο αγγλικός όρος γι΄αυτή τη φυσική ιδιότητα κάποιων ζώων είναι Aposematism. Είναι ένας αμυντικός μηχανισμός με τον οποίο οι πιθανοί θηρευτές προειδοποιούνται για την ύπαρξη ενός δευτεροβάθμιου αμυντικού μηχανισμού. Τα προειδοποιητικά σήματα είναι ωφέλιμα και για τα θηράματα, αλλά και για τους θηρευτές. Έντονα χρώματα, οσμές, ήχοι ή άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να αποτελέσουν προειδοποιητικά σήματα για τα αρπακτικά.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα.
Τα περισσότερα είδη των βατράχων dart είναι έντονα χρωματισμένα. Τα έντονα χρώματά τους σχετίζονται με την τοξικότητά τους και τα επίπεδα των αλκαλοειδών. Με τον τρόπο αυτό προειδοποιούν τους πιθανούς θηρευτές τους ότι δεν είναι για φάγωμα.

0 Χωρίς σχόλια...

http://www.anti-ntp.blogspot.com/

0 Σελήνιο: σε ποιες τροφές βρίσκεται το πολύτιμο αντικαρκινικό συστατικό;

Η έλλειψή του συνδέεται με διάφορες αυτοάνοσες παθήσεις, ενώ η επάρκειά του στη διατροφή μας έχει ανεξάντλητα οφέλη. Από ποιες τροφές, όμως, μπορούμε να λάβουμε σελήνιο και τι θα προσφέρουμε στον εαυτό μας καταναλώνοντάς το;

Τα τελευταία χρόνια «κυκλοφορεί» πολύ στα περισσότερα άρθρα και συζητήσεις για την υγεία και τη διατροφή, ενώ έχει συνδεθεί ιδιαιτέρως και με το θυρεοειδή αδένα, αποτελώντας το αντιοξειδωτικό του. Τι είναι, όμως, αυτό το θαυματουργό σελήνιο;

Πρόκειται για ένα απαραίτητο για τον οργανισμό μας ιχνοστοιχείο, το οποίο συναντάμε συνήθως σε φυτά, θαλασσινά και κρεατικά και το χρειαζόμαστε σε μικρές ποσότητες, καθώς αποτελεί αντιοξειδωτικό και απαραίτητο συστατικό διάφορων ενζύμων.

0 Παράξενα και απίστευτα ενυδρεία


Παράξενα και απίστευτα ενυδρεία (3)

Μια συλλογή από εντυπωσιακά ενυδρεία με ξεχωριστό στυλ.

0 Λέσβος | «Μεγαλώνει» το απολιθωμένο δάσος



Μεγαλύτερο γίνεται το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου χάρη στα εντυπωσιακά νέα ευρήματα απολιθωμένων κορμών λεύκας, κανέλας και δάφνης που ανακαλύφθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο των ερευνητικών εργασιών που πραγματοποιεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα ευρήματα δίνουν μια νέα διάσταση στην εικαζόμενη έκταση του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, τεκμηριώνοντας την παρουσία απολιθωμάτων σε μεγάλη απόσταση από τις γνωστές ιστορικά απολιθωματοφόρες θέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Λέσβου.


Ειδικότερα έχουν εντοπισθεί κορμοί και μεγάλος αριθμός κλαδίσκων καρποφόρων και κωνοφόρων δένδρων που παρουσιάζουν πολύ καλή διατήρηση και τα χαρακτηριστικά τους θα επιτρέψουν τον προσδιορισμό των φυτών από τα οποία προέρχονται. Τα ευρήματα έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση με τα ευρήματα της δυτικής Λέσβου και συγκεκριμένα μέσα σε ορίζοντα στάχτης και πυροκλαστικών υλικών που ξεπερνά σε πάχος τα 3 μέτρα.

0 Διάφανη κάμπια, μοιάζει φτιαγμένη από κρύσταλλο


Διάφανη κάμπια (1)

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι συνεχώς ανακαλύπτονται νέα είδη που δεν φανταζόμαστε καν ότι υπάρχουν. Σε μια πρόσφατη εντυπωσιακή ανακάλυψη κοντά στο Κανκούν του Μεξικού, ο ερασιτέχνης φωτογράφος Gerardo Aizpuru συνέλαβε με τον φακό του αυτή την μοναδική κάμπια η οποία ονομάζεται «Acraga coa».

0 Συνταγές: Γαλακτομπούρεκο

γαλακτομπούρεκο
Η συνταγή που ακολουθεί, έχει αποκτηθεί με κόπο. Τιμήστε την όπως της αξίζει, και θα φτιάξετε ένα γαλακτομπούρεκο που όμοιο του, κάπου έχετε ξαναδοκιμάσει. Σε κάποιο γνωστό ζαχαροπλαστείο ίσως; Το σιροπιαστό αυτό γλυκό, θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας.

Υλικά (για 10 κομμάτια)
1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα
175 γρ. ριζάλευρο
100 γρ. κορν φλάουερ
350 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
2 βανίλιες σε σκόνη
10 φύλλα κρούστας  (1 συσκευασία)
125 γρ. βούτυρο
Για το σιρόπι                    
400 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
200 γρ. νερό
1 στικ κανέλας
1 φέτα λεμόνι

0 Συνταγές: Ταλιατέλες με μανιτάρια

ταλιατέλες με μανιτάρια
Ετοιμάσαμε μια νέα συνταγή ζυμαρικών, και συγκεκριμένα με ταλιατέλες, για όλους εσάς. Στη συνταγή που ακολουθεί, θα βρείτε φρέσκα μανιτάρια, πιπεριά, βούτυρο τρούφας και άλλες γευστικές εκπλήξεις. Πρόκειται για μια εύκολη συνταγή για ταλιατέλες, την οποία μπορείτε να αλλάξετε και να φέρετε στα μέτρα σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ή τα υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.

Υλικά (για 2 άτομα)
250 γρ. φρέσκες ταλιατέλες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
6 φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1κ.σ βούτυρο τρούφας
2 κ.σ. brandy
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

0 22 όμορφα σπίτια από παλιά κοντέινερς

22 όμορφα σπίτια από παλιά κοντέινερΤα Κοντέινερς είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, ώστε να αντέχουν τα μεγάλα φορτία και να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Υπάρχουν περίπου 17 εκατομμύρια από αυτά σε όλο τον κόσμο σήμερα. Άλλα μεταφέρουν υλικά, άλλα έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ενώ αρκετά έχουν γίνει σπίτια που φιλοξενούν ανθρώπους.
Με 2,5 μέτρα ύψος, 2,5 μέτρα πλάτος και 6 ή και 12 μέτρα μήκος τα Κοντέινερς δεν έχουν πολύ χώρο εσωτερικά. Αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές κτιρίων να δημιουργήσουν ακριβώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

0 Προπαγάνδα υπέρ του "Μεγάλου Αδελφού" σε διαφήμιση της Coca Cola

Την είδηση την πήραμε από το news 247 και αναφέρεται σε διαφημιστικό σποτ της Coca Cola για τη Λατινική Αμερική. Δείτε πως προετοιμάζουν τις κοινωνίες, υποσυνείδητα, να δεχτούν την απόλυτη παρακολούθηση.

Αυτό που μας προξενεί εντύπωση δεν είναι μόνο το περιεχόμενο της διαφήμισης, αφού έχουμε ξαναδεί κι άλλα ανάλογου περιεχομένου διαφημιστικά να προπαγανδίζουν θέσεις της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά το γεγονός πως ακόμα και τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την είδηση σαν κάτι θετικό. Χαρακτηριστικά ο τίτλος της είδησης έχει ως εξής: "Όταν ο Μεγάλος Αδελφός "συλλαμβάνει" τη θετική πλευρά της ζωής".

Παρακάτω σας παραθέτουμε το εν λόγω βίντεο και την είδηση όπως ακριβώς είδαμε δημοσιευμένη...

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...