ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

0 Οι εντυπωσιακότερες φωτογραφίες της εκατονταετίας

Μια συγκινητική συλλογή φωτογραφιών που αποθεώνουν την ανθρώπινη δύναμη και αντοχή, τον πόνο της απώλειας αγαπημένων, αλλά και τον θρίαμβο της ανθρώπινης ψυχής.

0 Μαμά γερακίνα μάχεται για να προστατέψει τα παιδιά της !!! (video)

Ερευνητές θέλησαν να μαρκάρουν τα μικρά γεράκια που ζουν σε έναν πύργο στο Πανεπιστήμιο του Τολέδο, αλλά η μαμά γερακίνα δεν έδειξε να χαίρεται και πολύ με το γεγονός. 

0 ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - ΕΛΛΑΔΑ


Ορίζοντες και ουρανοί
και αυτή η απόκοσμη λιακάδα
άγνωστη χώρα μυθική
και αυτό που οι άλλοι λεν Ελλάδα
πόσες φορές το προσπαθείς
πάντα διασχίζεις κάποια άλλη
η διαδρομή πάντα μικρή,
η απόσταση πάντα μεγάλη

0 Ο κόσμος από την οπτική ενός σκύλου (Video)

Ο κόσμος από την οπτική ενός σκύλου
Κάντε μια βόλτα στο Runyon Canyon Park του Los Angeles, όπως φαίνεται από μια κάμερα GoPro δεμένη στην πλάτη ενός Corgi που ακούει στο όνομα Riley.
 

0 Τα οκτώ μυστήρια του σύμπαντος που δεν μπορεί να λύσει η Επιστήμη Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2012/06/8-mystiria-sympantos-pou-den-mporei-na-lysei-epistimi/#ixzz1wu0EwrIA


Τα οκτώ μυστήρια του σύμπαντος που δεν μπορεί να λύσει η ΕπιστήμηΟι επιστήμονες αποκάλυψαν τα οκτώ μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα του σύμπαντος. Σύμφωνα με το περιοδικό Science αυτά ποικίλουν από το μυστήριο της σκοτεινής ύλης, η οποία αποτελεί το 73% των πάντων αλλά ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι τον Ήλιο και γιατί είναι τόσο καυτός.
Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και οι επιστήμονες παραδέχονται πως κάποια από αυτά τα ερωτήματα δεν πρόκειται ίσως να απαντηθούν ποτέ και να παραμείνουν μυστήρια.
Εάν λυθεί κάποιο από τα οκτώ μεγάλα μυστήρια θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις αστρονομικές παρατηρήσεις, εξηγεί ο Robert Coontz...

0 Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διοξειδίου στην ατμόσφαιρα εδώ και 800.000 χρόνια

greenhouse_gasesΓια πρώτη φορά μετά από 800.000 χρόνια, οι ατμοσφαιρικές συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα ξεπέρασαν τα 400 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm), ανακοίνωσαν Αμερικανοί επιστήμονες επικαλούμενοι μετρήσεις από σταθμούς παρακολούθησης στην Αρκτική μεταξύ άλλων. Οι ερευνητές κάνουν λόγο για ένα ανησυχητικό ορόσημο σε σχέση με αυτό το αέριο του θερμοκηπίου που συνδέεται με την παγκόσμια υπερθέρμανση, για μία ένδειξη ότι ζούμε πλέον «σε έναν διαφορετικό κόσμο».
Ο αριθμός δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς τα επίπεδα CO2 στην ατμόσφαιρα αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς. Εδώ και χρόνια άλλωστε έχουν ξεπεράσει τα θεωρούμενα ως ασφαλή 350 ppm, με τη μέση παγκόσμια συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα να είναι σήμερα 395 ppm. Μετά από τη νέα ανησυχητική εξέλιξη στην Αρκτική, οι επιστήμονες περιμένουν ότι σύντομα θα ακολουθήσει και ο υπόλοιπος κόσμος.

0 Σόρος: «Οι Έλληνες θα φοβηθούν και θα ψηφίσουν υπέρ του μνημονίου»

''Σχόλιο ανοιχτής ματιάς:  Φοβόμαστε ότι αυτός ο πορνόγερος, ο έμπορος πολλών και διαφόρων που σκοτώνουν μεταφορικά και κυριολεκτικά χιλιάδες κόσμου κάθε μέρα, έχει δίκιο. 
Ο Έλληνας δέχεται τόση τρομοκρατία από μέσα κι από έξω κάθε μέρα που τελικά θα ψηφίσει μνημονιακή κυβέρνηση, γεγονός που θα αποτελέσει και την καταστροφή της χώρα αλλά και του ίδιου.
Όμως θα πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας πόσο πολύ θέλει ο Σόρος μια μνημονιακή κυβέρνηση. Και να είναι σίγουρος ότι η τρόικα στην Ελλάδα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πορνόγερου.''

Το ενδεχόμενο να εκδιωχθεί η χώρα από το ευρώ θα τρομοκρατήσει τους Έλληνες και θα ψηφίσουν κυβέρνηση που δε θα καταργήσει το μνημόνιο εκτίμησε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.
«Αναμένω ότι η ελληνική κοινή γνώμη θα φοβηθεί αρκετά από την προοπτική της εκδίωξής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να δώσει ....

0 Συγκλόνισε ο καρδινάλιος της Αυστρίας: "Ντροπή. Πως μιλάτε έτσι για τους Έλληνες"...

Συγκλονιστικός ο καρδινάλιος της Αυστρίας, έδωσε ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη: "Προσέξτε πως μιλάτε. Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος. Είναι ντροπή πόσο επιφανειακά και επιπόλαια ομιλούν τώρα για αυτούς", επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στην ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο..
«Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης...

0 Πλοίο μετατράπηκε κυριολεκτικά σε… δάσος!

perierga.gr - Ένα "κατάφυτο" πλοίο... χάρμα οφθαλμών!Ο επισκέπτης αντικρίζει ένα κατάφυτο σημείο στο κέντρο του κόλπου Haslams Creek στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και αμέσως εντυπωσιάζεται με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο που δημιουργείται μέσα στη θάλασσα.


Κι όμως, αυτό που βλέπει μπροστά του δεν είναι κάποιο μικρό καταπράσινο νησί πάνω στα νερά. Με μια δεύτερη, πιο προσεκτική ματιά αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα εγκαταλειμμένο πλοίο που έχει μείνει εκεί χρόνια και ως αποτέλεσμα αυτού έχει… φυτρώσει!

0 Οι κάδοι σκουπιδιών δεν είναι μόνο για… σκουπίδια!

Ένας κάδος απορριμμάτων γίνεται «αντικείμενο» δημιουργικότητας και μεταμορφώνεται σε χρηστικό αντικείμενο το οποίο προσφέρει πρωτίστως διασκέδαση στους χρήστες του, ευχάριστη διαμονή(!) αλλά και άμεση επαφή με τη φύση! Κι αν αυτά σας φαίνονται παράξενα, μάλλον είστε από τους κλασικούς τύπους που χρησιμοποιούν τους κάδους μόνο για τα απορρίμματα! Ή δεν έχετε αρκετή φαντασία… Κάποιοι συμπολίτες μας, όμως, δίνουν μια διαφορετική προοπτική στους κάδους σκουπιδιών και τους βλέπουν… αλλιώς. Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι άκρως εντυπωσιακό, ξεπερνώντας πολλές φορές και την πιο τρελή φαντασία.
1. Ανθισμένος κήπος!
perierga.gr - Οι κάδοι σκουπιδιών δεν είναι μόνο για... σκουπίδια!
Λίγο χώμα και μερικά μικρόφυτα «μεταμορφώνουν» αμέσως τον κάδο σε ανθισμένο κήπο, ομορφαίνοντας τη γειτονιά και φτιάχνοντας τη διάθεση κατοίκων και περαστικών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ποτίζετε πού και πού και ίσως να διώχνετε τις… γάτες, που θα τον λατρέψουν!


0 Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!


Ένα βίντεο που πρέπει να δει με προσοχή κάθε Έλληνας και Ελληνίδα!

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" από το περιοδικό Crash του Γ. Τράγκα, βλέπουμε τους τρεις...συντρόφους μνημονιολάγνους να απευθύνονται στον λαό, μία μόλις μέρα πριν την ψήφιση του νέου Μνημονίου!
Παρατηρήστε αυτά που λένε. Τις κινήσεις τους. Τον τόνο της φωνής τους. Είναι ακριβώς τα ίδια ψευτοδιλήμματα. Τα δύο μεγάλα κόμματα που τάχα "εχθρεύονται" το ένα το άλλο, εδώ αναμασάνε το ίδιο παραμύθι "υπέρ Πατρίδος". Ο τραπεζίτης σε ρόλο...εντεταλμένου κολαούζου των μεγάλων αφεντικών, το επαναλαμβάνει για μια ακόμα φορά!

Αυτοί σε κυβερνάνε, Έλληνα πολίτη! Αυτοί σε τρομοκρατούν με τον ίδιο, πανομοιότυπο τρόπο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...