ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ 300 + 1 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 1.727 Έλληνες από το 2009 έως το 2011!


Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών παρουσιάζεται στη χώρα μας μέσα στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή. Συγκεκριμένα, από το 2009 έως και την 10η Δεκεμβρίου 2011, σε όλη την Ελλάδα...
έχουν σημειωθεί 1.727 αυτοκτονίες. Το 2009 ο αριθμός τους ανήλθε σε 507, το 2010 παρουσίασαν αύξηση κατά 22,5% και ανήλθαν σε 622, ενώ τους 11 μήνες του 2011 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 598. Το έγγραφο κατατέθηκε στη Βουλή, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι η μεγαλύτερη αύξηση σε αυτοκτονίες παρουσιάζεται στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία. Πιο αναλυτικά:

0 Το σπίτι των Winchester ένα από τα μεγαλύτερα στοιχισμένα σπίτια στον κόσμο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης
Η ιστορία για το σπίτι των Winchester  ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1839 με τη γέννηση ενός κοριτσιού του Leonard και της Sarah Pardee στο New Haven, του Connecticut. Το όνομα του μωρού ήταν επίσης  Σάρα. Όπως έφτανε στην ενηλικίωση, έγινε η πιο όμορφη  κοπέλα της πόλης. Ήταν πολύ καλή ,παρευρισκόταν σε  όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, χάρη στις μουσικές ικανότητες της, την άνεσή της να ομιλεί  διάφορες ξένες γλώσσες και την αφρώδη γοητεία της. Η ομορφιά της ήταν επίσης γνωστή από τους νέους άνδρες στην πόλη, παρά το πολύ μικρό μέγεθος της. Ήταν μικροκαμωμένη , στάθηκε  όμως στο δικό της ύψος και έτσι όλοι έβλεπαν την απίστευτη προσωπικότητα και ομορφιά της.

0 Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης



Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους.



Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.

0 Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


O Γιώργος Στάμκος (stamkos@post.com) είναι συγγραφέας, δημιοσιογράφος και δημιουργός του περιοδικού ΖΕΝΙΘ.

MIA ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ
Μια αόρατη απειλή κρέμεται πάνω από τις μεγαλουπόλεις της Δύσης. Όλο και περισσότεροι φοβούνται πως το επόμενο τρομοκρατικό κτύπημα των ισλαμιστών θα έχει τη μορφή μιας ύπουλης βιολογικής επίθεσης με δεκάδες χιλιάδες ανυποψίαστα θύματα. Η απειλή της βιοτρομοκρατίας ξυπνά τους χειρότερους εφιάλτες μας. Απέναντι της όλοι μας αισθανόμαστε απροστάτευτοι. Ποιο είναι το πρόσωπο του νέου εφιάλτη; Υπάρχουν «εθνικά» και «γενετικά» βιολογικά όπλα; Μηπως ο βιολογικός τρόμος θα πάρει τη θέση που είχε τον 20ο αιώνα ο πυρηνικό τρόμος; 

0 Πέντε από τις μεγαλύτερες και διασημότερες κλοπές έργων τέχνης.


Έργα τέχνης (5)
Είτε γίνονται με κινηματογραφικό τρόπο και ιδιοφυή σχέδια, είτε όχι, η κλοπή έργων ήταν ανέκαθεν ιστορικό γεγονός που προκαλούσε αναστάτωση και άπειρες συζητήσεις. Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη, δείτε πέντε από τις πιο σπουδαίες στην ιστορία τέχνης των τελευταίων αιώνων.

Διαβάστε μερικές από τις πιο διάσημες κλοπές των τελευταίων δεκαετιών:

0 “Manhattan in Motion”: άλλο ένα υπέροχο time lapse video από τη Νέα Υόρκη.



manhatan
 HD και Fullscreen

0 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ


bomba-1-naiΚαθηγητής Πανεπιστημίου και πυρηνικός επιστήμονας σκοτώθηκε, όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του από οδηγό μοτοσικλέτας στην Τεχεράνη. Δύο άνθρωποι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που προσέγγισε το αυτοκίνητο του Ιρανού επιστήμονα.

Ο ένας τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο.
Ο Ιρανός επιστήμονας εργαζόταν στον σταθμό εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Mehr. Ο αντικυβερνήτης της Τεχεράνης δήλωσε ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή πανεπιστημίου στην Τεχεράνη και ότι στόχος της είναι η όξυνση της κατάστασης και η διατάραξη των εκλογών στο Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

0 Ηλιοβασιλέματα σε εξωπλανήτες


Η ανακάλυψη άλλων ηλιακών συστημάτων και εξωπλανητών αποτελεί ρουτίνα για το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler. Το ζητούμενο πλέον για τους αστρονόμους είναι να εντοπίσουν εξωπλανήτες που να είναι πανομοιότυποι με τη Γη.

Κάποιοι αστρονόμοι με καλλιτεχνικές ευαισθησίες – όπως ο Frédéric Pont – αναρωτήθηκαν για το πως θα φαινόταν το ηλιοβασίλεμα σε έναν εξωπλανήτη !

Ο αστρονόμος Frédéric Pont κατάφερε να δημιουργήσει την εικόνα του ηλιοβασιλέματος του εξωπλανήτη HD 189733 b που περιστρέφεται γύρω από το άστρο – ήλιο HD 189733, χρησιμοποιώντας το φάσμα που συνέλεξε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.

0 Οι σκύλοι "μαντεύουν" τις προθέσεις των ανθρώπων "διαβάζοντας" τα μάτια τους!


  Ερευνητές της Ακαδημίας Επιστημών της Ουγγαρίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σκύλοι διαθέτουν την ικανότητα να "διαβάζουν" το ανθρώπινο βλέμμα και να "μαντεύουν"  τις προθέσεις των ανθρώπων!
  Όπως αναφέρουν σε δημοσίευση τους στο επιστημονικό έντυπο Current Biology, τα σκυλιά παρακολουθούν το βλέμμα του συνομιλητή τους ακριβώς όπως κάνουν τα μικρά παιδιά ηλικίας μικρότερης των 2 ετών.
 " Ο τρόπος επικοινωνίας των σκύλων έχει εκλπηκτικές ομοιότητες με εκείνον ενός παιδιού ηλικίας από έξι μηνών έως δύο ετών. Κι αυτό γιατί οι σκύλοι, όπως και τα μικρά παιδιά, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε νύξεις που μπορεί να σηματοδοτούν τις προθέσεις μας ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ερευνητής δρ Ζοσεφ Τοπάλ.
  Από τη μελέτη φάνηκε ότι οι σκύλοι παρακολουθούν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε οπτική επαφή μαζί τους προκειμένου να κατανοήσουν τι ακριβώς προσπαθούμε να τους πούμε και γιατί τους μιλάμε.

0 Ένα ιδιαίτερο δέντρο στη Βραζιλία

Βλέποντας το φύλλωμα του, νομίζει κανείς ότι πρόκειται για πολλά δέντρα. Κ όμως είναι ένα και μόνο δέντρο Βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.


Ένα ιδιαίτερο δέντρο στη Βραζιλία

1 ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό θα πει ηγέτης – Τι κι αν είναι περίπου 12μηνών…

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό θα πει ηγέτης – Τι κι αν είναι περίπου 12μηνών…Τα πλήθη ζητωκραυγάζουν με μια απλή κίνηση των χεριών του πιτσιρίκου!
Η μαμά τον ρωτά πόσο μεγάλη είναι η φάλαινα και γίνεται χαμός…


1 Τι εγινε με την Ισλανδια.. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!..


Αν κάποιος νομίζει ότι δεν υπάρχει καμία λογοκρισία σήμερα, ας μου πει αν έχει γίνει γνωστό, όπως όλα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο, για το τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Στην Ισλανδία, οι άνθρωποι απαιτησαν απο την κυβέρνηση να παραιτηθεί και οι μεγάλες τράπεζες να κρατικοποιήθουν, ενω αποφασίστηκε να μην πληρώθει το χρέος  προς τη Βρετανία και τις Κάτω Χώρες, που δημιούργηθηκε λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής και αυθαιρεσιας των
πολιτικων και μόλις δημιουργήθηκε μια λαϊκή συνέλευση για την επανεγγραφή του Συντάγματος της!!
Και όλα αυτά ειρηνικά..

Μια επανάσταση ενάντια στην εξουσία που έχει οδηγήσει στη σημερινή κρίση.

2 1000 πόρτες

1000 πόρτες (1)


Οι «Πόρτες» ήταν ένα τεράστιο 10όροφο έργο τέχνης στη Σεούλ που δημιουργήθηκε με 1.000 μεταχειρισμένες πόρτες από τον νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη Choi Jeong-Hwa. Ο Choi αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτή την μορφή τέχνης αφού δεν μπορούσε να ζωγραφίσει ή να σχεδιάζει, αλλά αντ’ αυτού προτιμούσε να περπατάει στους δρόμους της πόλης και να ανακαλύπτει ενδιαφέροντα «σκουπίδια» και άχρηστα αντικείμενα τα οποία φωτογράφιζε.

0 Πυραμίδες - Τα μυστήρια (Ντοκιμαντέρ)

 



1 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ



Για να μάθετε πως αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πώ(Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).

- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον(στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο(MMR ας πούμε).Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν  και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την μαιρούλα στον(στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγο του εμβολίου που έκανε η μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.
 

0 Εικόνες της Εβδομάδας: Ζώα

Animals
Σας προτείνουμε να δείτε μια επιλογή από φωτογραφίες της ζωής των ζώων για την τελευταία εβδομάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...