ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

0 Στον αστερισμό της γάτας

Στον αστερισμό της γάταςΠιάστηκαν στα πράσα

1 Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ…

Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ…
Άλλη μια χρονιά απελπισίας μας τελείωσε ,γεμάτη αυτόκλητους σωτήρες, χιλιάδες εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα και τρελές ελπίδες που δεν πρόκειται να ευοδωθούν στον αιώνα τον άπειρο. Γιατί ρε βλάκα αναρχικέ παλεύεις και βασανίζεσαι στις φυλακές της «δημοκρατίας» αφού ο κόσμος δεν ακούει,δεν ακολουθεί ,δεν νοιάζεται;Δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία γιατί ακόμα γουστάρει αστραφτερά καθρεφτάκια και χρωματιστές χάντρες.

Εδώ μιλάμε για δημοκράτες αντιμνημονιακούς φωνακλάδες που μόλις τα αρπάξουν, ξεχνάνε τις κρίσεις και τις διάφορες αντιδημοκρατικές μαλακίες. Ένα κοκαλάκι να τους πετάξουν τα αφεντικά και σκόνη η δημοκρατία, οι διάσημοι φιλόσοφοι και τα φαντασιακά άλογα της αρχαίας ελληνικής πατριδογνωσίας . Μια δουλίτσα να βρουν και γέμισαν επιτέλους τα αδειανά τους χέρια με ψώνια από τα διάφορα Hondos Center. Οποιανού το άντερο λαδώσει το συντομότερο ,οποιανού τα όνειρα εκπληρωθούν το γρηγορότερο ,όποιος καταφέρει και επιδείξει στους χωριάτες τα καταναλωτικά βραβεία αυτή τη στιγμή ,την πέτρα ενάντια σε εσένα αναρχικέ,πρώτος θα την σηκώσει....

0 Η έκρηξη που έριξε τα δέντρα σαν οδοντογλυφίδες

Φωτογραφίες από το συμβάν «Tunguska» στη Σιβηρία

Έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια από τις 30 Ιουνίου του 1908, όπου ένας εξωγήινος επισκέπτης προκάλεσε την έκρηξη γνωστή και ως« συμβάν Tunguska» λίγο πιο έξω από το ποτάμι Tunguska στη Σιβηρία.

Το πρωί εκείνης της ημέρας μία μπάλα φωτιάς διέσχισε την ατμόσφαιρα με τεράστια ισχύ, σύμφωνα με μαρτυρίες. Οι επιστήμονες σήμερα πιστεύουν ότι ένα μικρό τμήμα ενός κομήτη ή ενός αστεροειδή ήταν αυτό που προκάλεσε το επονομαζόμενο «συμβάν στην Tunguska», το οποίο άφησε πίσω του ένα κατεστραμμένο δάσος με εκατοντάδες κομμένα δέντρα.

Η απόδοση της έκρηξης ισοδυναμεί με περίπου 10-15 μεγατόνους TNT, δηλαδή 10 φορές μεγαλύτερη από την έκρηξη που σημειώθηκε με την ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα! Τα δέντρα που βρίσκονταν σε μία έκταση 2.150 τετραγωνικών χιλιομέτρων από το κέντρο της έκρηξης ισοπεδώθηκαν.

0 Σε νέα αναθεώρηση της πολιτικής απορρήτου προχώρησε το facebook

Σε νέα αναθεώρηση της πολιτικής απορρήτου προχώρησε το facebook, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις πολλών χρηστών οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος διαχειρίζεται τα προσωπικά τους δεδομένα.

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του Ιντερνετ - που αριθμεί περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μέλη, μεταξύ αυτών και 3,9 εκατ. από την Ελλάδα - υποστηρίζει ότι με τις νέες αλλαγές οι χρήστες αποκτούν μεγαλύτερο έλεγχο του περιεχομένου που αναρτούν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι: το facebook αφαίρεσε τη δυνατότητα των χρηστών να μην εμφανίζονται στα αποτελέσματα της αναζήτησης (πλέον δεν θα μπορούν να κρατήσουν κρυφό το προφίλ τους) και την επιλογή να μη δέχονται μηνύματα από αγνώστους. Παράλληλα, κατήργησε τη δυνατότητα που είχαν να ψηφίζουν για να αποφασίζουν αν θα εγκρίνουν ή όχι τις αλλαγές στους κανόνες λειτουργίας του ιστότοπου....

0 Χημική ουσία στην ατμόσφαιρα της Γης επιδρά αρνητικά στην υγεία!!! (Πως να βρέθηκε εκεί άραγε;)

Nέα Υόρκη - Μια νέα οξειδωτική χημική ουσία ανακαλύφθηκε στην ατμόσφαιρα της Γης, η οποία επιδρά τόσο στο κλίμα όσο και στην υγεία των ανθρώπων, έχοντας αρνητικές αλλά και θετικές επιπτώσεις.

Η ουσία, ένα είδος οξειδίου του καρβονυλίου, αντιδρά χημικά με το διοξείδιο του θείου και σχηματίζει θειικό οξύ, το οποίο, όπως έχουν δείξει προηγούμενες έρευνες, αυξάνει την επιβλαβή όξινη βροχή, καθώς και τον σχηματισμό νεφών («ασπίδα» κατά της ανόδου της θερμοκρασίας), ενώ παράλληλα έχει αρνητικές αναπνευστικές επιπτώσεις στους ανθρώπους.

Η διεθνής ερευνητική ομάδα από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Φινλανδία, με επικεφαλής τον Ρόι Λι Μόλντιν του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, που παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο Nature, ανακάλυψαν έναν άγνωστο μέχρι σήμερα χημικό τρόπο για τη δημιουργία του θειικού οξέος στην ατμόσφαιρα.

0 Το ...ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο του μέλλοντος για τον κάθε blogger

Ας υποθέσουμε ότι είστε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο κόσμο. Έχετε στη διάθεση σας αρκετή υπολογιστική ισχύ και αρκετά δεδομένα για να ερμηνεύετε τη δομή του 99% του υπάρχοντος δικτύου.
Γνωρίζοντας τη δομή, μπορείτε να αξιολογείτε διαφορετικές πηγές πληροφοριών και να οδηγείτε τους χρηστές σας σε αυτές. Για να αξιολογήσετε μια πηγή πληροφοριών λαμβάνετε υπόψη σας πάνω από 200 παράγοντες κατάταξης, συμπεριλαμβανομένου των links σε αυτή τη πηγή.
Τώρα ίσως να αντιλαμβάνεστε για ποιο λόγο το Google θα ήθελε να ξέρει ποιος έγραψε τι σε έναν απέραντο ωκεανό κειμένου και πληροφοριών. 


Με αυτό το σκεπτικό, η Google προχώρησε στη εξασφάλιση πατέντας το 2005 ονόματι Agent Rank. Η πατέντα περιγράφει μια σειρά από διαδικασίες που επιτρέπουν στο Google να αξιολογεί την αξιοπιστία ενός προσώπου και κατ-επέκταση των άρθρων του. Με την άφιξη του Google+ και του Author Rank, το Google έκανε ένα βήμα στη θεμελίωση και εκμετάλλευση αυτής της ιδέας....

0 14 περίεργοι δρόμοι από ολόκληρο τον κόσμο

14 περίεργοι δρόμοι από ολόκληρο τον κόσμο (6)
Δείτε 14 από τους πιο περίεργους δρόμους που έχουν κατασκευαστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

0 Συγκλονιστικό βίντεο: Το πρώτο μπάνιο ενός μωρού

Είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που βιώνει μια μητέρα έχοντας στα

 χέρια της το μωρό της τις πρώτες μέρες της ζωής του.

Το πρώτο του μπάνιο είναι πραγματικά σαν «ιεροτελεστία» τόσο για τους γονείς όσο και για το μωρό.  
 
Αυτό όμως που απολαμβάνει στο σπίτι δεν είναι ουσιαστικά το πρώτο του, αφού υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ειδικά στα μαιευτήρια του εξωτερικού για την προσαρμογή του μωρού από την παραμονή του στη μήτρα στο εξωτερικό περιβάλλον.
 
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε καρέ καρέ το πρώτο μπανάκι ενός μωρού σε μαιευτήριο με μια διαδικασία που του θυμίζει την παραμονή του στην κοιλιά της μητέρας του αλλά και το μασάζ μετά το μπάνιο του. 
 
Είναι απίστευτο το πόσο απολαμβάνει την επαφή του με το νερό σε συνδυασμό με τα χάδια. Αφιερώστε πέντε λεπτά και ανεβάστε τον ήχο! Δείτε τις τις πραγματικά υπέροχες αντιδράσεις του. Από τα πιο τρυφερά και γλυκά βίντεο που έχουμε δει ποτέ!

1 Εκεί θα καταλήξουμε τελικά! Υποχρεωτική η χρήση κάρτας σε όλες τις αγοραπωλησίες λιανικής!

Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών, εξετάζει σαν πιθανό σενάριο το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η Καθημερινή", το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί και σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.

Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, το πρώτο τρίμηνο του έτους όλες οι επιχειρήσεις και κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό μηχάνημα (POS) με το οποίο γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών.

0 Ο απίστευτος κόσμος των σκύλων

awesome-dog-gifs

0 7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!

perierga.gr - 7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!Μπορεί η εύρεση της Ατλαντίδας να αποτελεί ακόμα ένα όνειρο θερινής νυκτός, οι 7 πόλεις, όμως, που θα δείτε στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν στα βάθη των ωκεανών και παρέχουν αρκετό μυστήριο για να εξάψουν τη φαντασία μας. Πόλεις θαμμένες στην άμμο ήρθαν στην επιφάνεια προκαλώντας εντύπωση και δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους αρχαιολόγους και ερευνητές να… βουτήξουν βαθύτερα στα μυστικά τους…

1. Το βασίλειο της Κλεοπάτρας, Αλεξάνδρεια

Χαμένο για 1.600 χρόνια, το βασίλειο της Κλεοπάτρας ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Η Κλεοπάτρα VII Φιλοπάτωρ, γνωστή στην ιστορία ως Κλεοπάτρα, ήταν η τελευταία Ελληνίδα Φαραώ της Αρχαίας Αιγύπτου,

μέλος της δυναστείας των Πτολεμαίων. Είναι κοινή πεποίθηση ότι η αυτοκρατορία της Κλεοπάτρας καταστράφηκε από τον σεισμό και τα παλιρροϊκά κύματα και βυθίστηκε μαζί με όλα τα έργα τέχνης, αγάλματα, στήλες κ.λπ.

0 Στενάζει η Ελληνική Πρόνοια

 Αποψιλωμένες από πόρους και προσωπικό, χωρίς να διαθέτουν ούτε τα απαραίτητα μέσα για τη λειτουργία τους, οι υποδομές Υγείας και Πρόνοιας, κρατικές ή δημοτικές, αδυνατούν να προσφέρουν ακόμα και στοιχειώδεις υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη. Νοσοκομεία χωρίς θέρμανση, ιδρύματα χωρίς τρόφιμα, δομές χωρίς ρεύμα καλούνται να ανταποκριθούν στις ανάγκες που πολλαπλασιάζονται λόγω των επιπτώσεων της καπιταλιστικής κρίσης στο λαό, τη στιγμή που η υποχρηματοδότηση οδηγεί στο στραγγαλισμό τους.

Τόσο οι εξυπηρετούμενοι, όσο και οι εργαζόμενοι στις δομές Πρόνοιας βρίσκουν μπροστά τους καθημερινά τον τοίχο της αντιλαϊκής πολιτικής. Όλο και πιο συχνά σημειώνονται περιστατικά που φέρνουν με τραγικό τρόπο στην επιφάνεια το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται χιλιάδες ασθενείς, χρονίως πάσχοντες, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι και οι οικογένειές τους. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...