ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

0 Καταργούν τα μετρητά με την χρεωστική κάρτα!

Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).

Μετά από 2000 χρόνια οι καταπληκτικοί,"πανέξυπνοι" πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν τον Ιωάννη και την Αποκάλυψή του, δημιουργώντας ερωτηματικά ακόμα και στους άθεους.

Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών, εξετάζει σαν πιθανό σενάριο το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

0 Κλαδί 30 εκατοστών μανταρινιάς στο Ράγιο Ηγ/τσας είχε 110 μανταρίνια!



Στο βιβλίο γκίνες θα καταγραφεί ο αγρότης Κώστας Νικολάου του Θωμά από το Ράγι Θεσπρωτίας. Ένα ενιαίο κλαδί 30 εκατοστών, σε μανταρινιά στο χωράφι του, στην περιοχή "Μούσα", στη ζώνη παραγωγών Δέλτα Καλαμά, είχε 110 μανταρίνια! Το κλαδί με τα μανταρίνια ζύγιζε 7,225 κιλά. Ο ίδιος ο παραγωγός αναφέρει ότι "δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε στα μάτια μας. 
Αφού το αφαιρέσαμε με προσοχή, το ζυγίσαμε και διαιρώντας με το μέσο βάρος ενός από τα μανταρίνια προέκυψε το εντυπωσιακό νούμερο". Ο κ. Νικολάου είναι ένας οργανωμένος παραγωγός, με αγάπη στη φύση και πάθος για τη γη. Στο σημείο της μανταρινιάς, που κόπηκε το κλαδί, έχει κρεμάσει ένα μπρελόκ με μια εικονίτσα της Παναγίας.

0 Νέοι περιορισμοί της Κίνας στο Διαδίκτυο

Το καθεστώς ελέγχου γίνεται ακόμα πιο αυστηρό

Η Κίνα σφίγγει κι άλλο τον κλοιό του ελέγχου στο Διαδίκτυο, νομιμοποιώντας τη διαγραφή post ή σελίδων που περιέχουν «παράνομες» πληροφορίες. Παράλληλα, επιβάλει στους παρόχους υπηρεσιών να δίνουν στις αρχές τις απαιτούμενες πληροφορίες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν ποινές.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, όπου αναφέρεται, επίσης, ότι οι χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να καταγράφονται με τα πραγματικά τους ονόματα στους παρόχους Internet.

«Οι πάροχοι υπηρεσιών απαιτούνται να σταματούν άμεσα τη μετάδοση παράνομων πληροφοριών από την στιγμή που εντοπίζονται και να λαμβάνουν τα σχετικά μέτρα, που περιλαμβάνουν και την απομάκρυνση αυτών των πληροφοριών από τα αρχεία αποθήκευσης, προτού γίνει αναφορά στις εποπτικές αρχές» αναφέρει η ανακοίνωση.

0 Παράξενοι κύλινδροι χιονιού!


perierga.gr- Παράξενοι κύλινδροι χιονιού!Κυλινδρικές χιονόμπαλες δημιουργούνται από κομμάτια χιονιού τα οποία ανασηκώνει ο άνεμος από το έδαφος, ενώ το συνεχιζόμενο ψύχος προσθέτει σιγά σιγάεπιπλέον στρώματα πάγου στην επιφάνειά τους.

Πρόκειται στην ουσία για ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο όχι τόσο λόγω της δημιουργίας της χιονόμπαλας αλλά πρωτίστως εξαιτίας του κυλινδρικού σχήματός της.

0 Η τηλεόραση που σε βλέπει τι κάνεις

Η νέα γενιά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και των καλωδιακών που πωλούνται στο κοινό περιέχει δυνατότητες που δεν έχουν πολύ γίνει γνωστές από τις εταιρείες τεχνολογίας: κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες που έχουν την ικανότητα καταγραφής του κάθε τι που συμβαίνει στο σαλόνι (ή στην κρεβατοκάμαρα). ¨όχι πολύ διαφορετικά από τις τηλε-οθόνες στο μυθιστόρημα του George Orwell «1984», η τηλεόραση θα είναι σύντομα σε θέση να παρακολουθεί ακόμα και να αναλύει διεξοδικά όλα τα άτομα που θα βρίσκονται στην περιοχή των τηλεοπτικών συσκευών.

Η εταιρία τηλεπικοινωνιών, Verizon, κατέθεσε πρόταση για κατοχύρωση μιας νέας εφαρμογής που θα έχει ως στόχο την στοχευμένη διαφήμιση που βασισμένη σε πληροφορίες που θα συλλέγονται από την παρατήρηση της συμπεριφοράς του κοινού. Ειδικά διαμορφωμένα συστήματα κάμερας και μικροφώνων, ενσωματωμένα στις τηλεοράσεις των καταναλωτών, θα εντοπίζουν συμπεριφορές,συζητήσεις, ανθρώπους, αντικείμενα ή ακόμα και κατοικίδια που βρίσκονται κοντά στον χώρο της τηλεόρασης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...