ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

0 Θέλουν να χρησιμοποιούν το DNA μας για αναγνώριση!


AΡΧΗ "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ";

Δείτε την ακόλουθη διαφήμιση της HSBC.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, η τράπεζα φιλοδοξεί να μας αναγνωρίζει με το DNA μας.

0 Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Μέμου

memouΑλλάζει όψη μια από τις μεγαλύτερες πλατείες της Αττικής. Η πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό,

επιφάνειας 15 περίπου στρεμμάτων, αλλάζει ριζικά μορφή με στόχο να αποκτήσει λειτουργικότητα, καλύτερη προσβασιμότητα και περισσότερο πράσινο.

Οι εργασίες ξεκίνησαν, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα για την πόλη, το οποίο σε συνδυασμό με την ανάπλαση της οδού Δημητρακοπούλου και τις εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας και την κατασκευή του Μετρό, θα συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση μιας από τις πιο κεντρικές περιοχές της πόλης.

Η πλατεία με τη σημερινή της όψη διαθέτει πλούσιο πράσινο, το οποίο δεν αναδεικνύεται με αποτέλεσμα η πλατεία συνολικά να παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

0 Πρωτότυπη ιδέα υπόγειου περάσματος!

perierga.gr - Πρωτότυπη ιδέα υπόγειου περάσματος!
Η ιδέα της ένωσης δύο τμημάτων ξηράς που βρίσκονται πολύ κοντά αλλά τέμνονται από τα νερά μιας λίμνης  δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από τη δημιουργία μιας μικρής γέφυρας επάνω στο έδαφος.

Κι όμως, οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες μια πιο… πρωτότυπη προσέγγιση, προκειμένου να διατηρήσουν το φυσικό τοπίο της περιοχής. Κάτω από τα νερά της λίμνης Veluwemeer στην Ολλανδία δημιουργήθηκε ένα υπόγειο πέρασμα που ενώνει την ηπειρωτική χώρα με το τεχνητό νησί Flevoland, το μεγαλύτερο του είδους στον κόσμο.

Στην επιφάνεια της λίμνης ο δρόμος μοιάζει να τελειώνει για τα αυτοκίνητα που θέλουν να περάσουν απένατι, αλλά αντ’ αυτού ένα υπόγειο τούνελ συνεχίζει τη διαδρομή κάτω από το νερό, διευκολύνοντας τη μετακίνηση και δημιουργώντας παράλληλα μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα από ψηλά.

1 Κουίζ: Τι γνωρίζουν οι Έλληνες για την αρχαία Ελλάδα;


http://www.ekeo.gr/wp-content/uploads/2012/02/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82.jpg 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ..


1 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (1)
Το συγκεκριμένο αντικείμενο πωλήθηκε χθες στο eBay και θα εκπλαγείτε όταν μάθετε σε τι ακριβώς «χρησιμεύει».

0 Διαγωνισμός - Κάνουμε κλήρωση 3 βιβλία !!

Σημερα ηρθαν στα χέρια τα 3 αντίτυπα απο το βιβλίο του Μάριου Δημόπουλου (Διατροφολόγου DCN, FACACN). Με την πρώτη ματιά έχω να πώ οτι είναι ενα βιβλίο 600 σελίδων!! με αναλυτικά περιεχόμενα..

Το πιο σημαντικό για μας όμως είναι οτι στο τελος του βιβλίου  έχει μια λίστα με 1150 πηγές. Αυτό αποδεικνύει οτι η συγγραφή του βιβλίου έγινε μετά απο πλούσια έρευνα και οχι προχειρότητες.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κερδίστε το βιβλίο στέλνοντας μόνο ένα e-mail στο mysterythings@yahoo.gr ή ΕΔΩ

Γράψτε μας μόνο το όνομά σας και αναφέρετε "Για την κλήρωση"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...