ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

1 Όποιος ξέρει ας μας διευκρινήσει. Είναι αυτός ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ χαιρετισμός;

Ευχαριστούμε το http://peripatris.blogspot.com για την ενημέρωση.
Δείτε παρακάτω.

0 BILDERBERG CLUB...Ελβετός τραπεζίτης κατηγορεί τη Λέσχη για δολοφονίες ηγετών ενώ υποστηρίζει ότι στόχος της είναι η καταστροφή της Ευρώπης!!!

Σοκάρει η εξομολόγηση ενός Ελβετού τραπεζίτη στο wearehange.org, για τις δολοφονίες με εντολή της Λέσχης Bilderberg, οι
οποίες πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών.

Ο τραπεζίτης υποστηρίζει ότι η Ευρώπη βρίσκεται κάτω από τη σιδερένια γροθιά της Λέσχης η οποία φοβάται μόνο την αλήθεια και τη δημοσιότητα και δηλώνει ότι αποφάσισε να μιλήσει επειδή έγινε στην Ελβετία-αυτό το Σαββατοκύριακο- η Σύνοδος της Λέσχης:
"Κυνηγούν τη δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες όπως την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι η τελευταία στη σειρά. Χρησιμοποιούν τους....

0 Πρωινό ραντεβού την Τετάρτη δίνουν οι «Αγανακτισμένοι»

«Το Μεσοπρόθεσμο δε θα περάσει»
Για τις 7 η ώρα το πρωί της Τετάρτης ανανέωσαν το ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι» που έδωσαν και την Κυριακή μαζικά το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος, παρά τη βροχή και το...
εορταστικό τριήμερο.
Οι «Αγανακτισμένοι»- με κεντρικό σύνθημα το «Μεσοπρόθεσμο δε θα περάσει»- σχεδιάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τόσο για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα γενικής απεργίας, όσο και για την ημέρα ψήφισης του προγράμματος στη Βουλή.

0 ΑΝ ΗΜΟΥΝ-ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ


"Αν Ήμουν..." from anaplastiki on Vimeo.

Μια ιστορία για τη χαρά της εγκυμοσύνης και τη στενοχώρια της έκτρωσης. Ένας νέος συναντά ένα πρωινό μια καλή του φίλη, που κυοφορεί, η οποία του λέει με πόνο πως μετά από εξετάσεις το έμβρυο της έχει διαγνωστεί με σύνδρομο ντάουν και σκέφτεται πολύ

0 Κολυμπά 6,5 χλμ χωρίς τη βοήθεια των άκρων του!

Γεννημένος χωρίς χέρια και πόδια, ο Κρεγκ Ντίεζ ετοιμάζεται να κολυμπήσει εξίμιση χιλιόμετρα σε αγώνα στην Πενσιλβάνια, αποδεικνύοντας πώς όποιος έχει θέληση μπορεί να καταφέρει τα πάντα… Perierga.grΜε τη βοήθεια ενός βατραχοπέδιλου και με όπλο την πηγαία δύναμη του, ο Ντίεζ, 34 ετών, από την Πενσυλβάνια, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, περνά το δικό του θετικό μήνυμα.

Πάντα υπάρχει κάποιος που ρωτά: «- Έχετε ποτέ αμφιβολία για το αν θα τα καταφέρετε;- Από πού βρίσκετε τόση αυτοπεποίθηση; Κάτι τέτοιο με κάνει να γελάω, γιατί πολύ απλά, έχω και αμφιβολίες αλλά και αυτοπεποίθηση…”, αναφέρει ο Ντίεζ στη βρετανική telegraph.

0 Τα γιγάντια τείχη του Sacsayhuaman στο Περού!

Τα Sacsayhuaman τα οποία είναι επίσης γνωστά ως Saksaq Waman θεωρούνατι ως ένα από τα πιο αρχαία ερείπια  των Inca. Βρίσκονται σε υψόμετρο περίπου 3.071 μέτρων. Τα Sacsayhuamán είναι ένα τείχος με περίπλοκη δομή και βρίσκεται κοντά στην παλιά πόλη της CUSCO, στο Περού.
Αυτή η τεράστια οχύρωση αποτελείται από τεράστιες πέτρες, με βάρος περίπου 300 τόνους. Αυτές οι πέτρες είναι τόσο τεράστιες που κανείς δεν θα μπορούσε να πει πώς έχουν κατασκευαστεί. Η κατασκευή είναι τέτοια που δεν μπορείτε να τοποθετήσετε έστω και ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στις πέτρες.

0 Λέω ΝΑΙ στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, λέω ΟΧΙ στην "ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ".

Λέω ΝΑΙ στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Λέω ΟΧΙ στην "ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ"

- Η καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης είναι ζητούμενο από όλους τους Έλληνες πολίτες.
- Η φοροκλοπή, η φοροδιαφυγή, η φοροαποφυγή συνιστούν οικονομικό έγκλημα με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.
- Συνέπεια της παράνομης πρακτικής της μη έκδοσης ή/και μη λήψης αποδείξεων, είναι να αδυνατεί το κράτος να εισπράξει τα έσοδα που έχει ανάγκη προκειμένου να ασκήσει δίκαιη κοινωνική και φορολογική πολιτική.

Συνεπώς στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ λέμε ΝΑΙ.

- Η ηλεκτρονική όμως καταγραφή των αποδείξεων που γίνεται με την "Κάρτα Αποδείξεων" στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομικών, συνιστά ηλεκτρονικό φακέλωμα υπό την εποπτεία του κράτους (αρχικά, γιατί αργότερα μπορεί να εκχωρηθεί σε ιδιώτες).

0 ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Κι αυτά είναι ΜΟΝΟΝ από την Εθνική Τράπεζα.Γιατί παίρνει από 10 μεριές ο κοπρίτης που τάφαγε μαζί μου και με όλους μας... 
Και μετα ο Παναγόπουλος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων ?????
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...