ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

0 Εκκλησιές μικρά διαμάντια αγάπης και ομορφιάς

Εκκλησιές παντού, διάσπαρτες. Μικρά διαμάντια αγάπης και ομορφιάς. Απλοί τόποι, καταδεχτικοί στις προσευχές μας, στην ξεκούραση των περιπλανήσεών μας, "μικρά κεριά" που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. 
Πότε κυκλωμένες από θαλασσινές αύρες, πότε αποκαλύπτονται στις καταλήξεις μονοπατιών πλάι σε ποτάμια ή φαράγγια. Σχεδόν πάντα, κάποιος θρύλος τις ακολουθεί.
Σημεία θεϊκής και ανθρώπινης συνεύρεσης, πάντα πρόθυμα να προσφέρουν μια στιγμή ανάπαυσης, έναν δροσερό ίσκιο, καταφύγιο σε ξαφνικές μπόρες της φύσης αλλά κυρίως της ζωής. Για μερικούς τόποι αποκάλυψης!
Ο Άγιος Φανούριος στη λίμνη Δόξα

0 Ένα μοναδικό πείραμα που θα σας καθηλώσει!!Πόσο έξυπνο είναι ένα κοράκι;; (video)

Σε αρκετές περιπτώσεις τα, όχι και τόσο συμπαθή, πτηνά εντυπωσιάζουν με την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το ζητούμενο για το κοράκι είναι ένα:

Να μπορέσει να φτάσει την τροφή που είναι μέσα σε ένα μακρόστενο δοχείο όπου το ράμφος του δεν είναι… αρκετά μεγάλο για να προσεγγίσει. Κάτι πρέπει να σκεφτεί.

Και όλα ξεδιπλώνονται μια χαρά… Μυαλό να ‘έχεις και επιμονή! Πραγματικά απίστευτο για κοράκι!


0 Ο χρωματισμός των ζώων

Τα βασίλεια φυτών και ζώων είναι πλούσια σε χρώματα. Από το απλό πράσινο των φύλλων μέχρι τα φανταχτερά χρώματα κάποιων πουλιών η ποικιλία των χρωμάτων και οι συνδυασμοί τους είναι ατελείωτη. Το χρώμα που έχουν τα ζώα προκύπτει από την αντανάκλαση ή την εκπομπή του φωτός από τη επιφάνειά του σώματός τους. Μερικά ζώα έχουν έντονα χρώματα, ενώ άλλα όχι. Σε ορισμένα είδη, όπως το παγώνι, το αρσενικό έχει πιο έντονα σχέδια, φωτεινά χρώματα ή και ιριδίζοντα, απ' ότι το θηλυκό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...