ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

0 Διαβάστε το ιδιόχειρο σημείωμα του άνδρα που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα

Διαβάστε το ιδιόχειρο σημείωμα του άνδρα που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα
Διαβάστε το ιδιόχειρο σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα φαρμακοποιού, όπως δημοσιεύτηκε στο προφίλ της εφημερίδας «Το Χωνί» στο facebook...

0 Η πιο ψηλή γέφυρα του κόσμου

Perierga.gr - Η πιο ψηλή γέφυρα του κόσμου

Ένα λάθος μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή. Θαρραλέοι κινέζοι εργάτες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην γέφυρα Anzhaite Long-span Suspension Bridge στο Jishou στην επαρχία Hunan, μία εβδομάδα πριν από τα επίσημα εγκαίνιά της.
Με ύψος 336 μέτρων και μήκος 1.176 η τεράστια αυτή κατασκευή είναι η μεγαλύτερη του κόσμου...

0 Πέντε παράδοξα στο Γαλαξία μας


  • V838 Μονόκερως
V838_Monocerotis
Το V838 είναι μέσα στο σκοτεινό αστερισμό του Μονόκερου
Τον Φεβρουάριο του 2002, ένα άστρο που μέχρι τότε ήταν αδιευκρίνιστο περίπου 20.000 έτη φωτός μακριά μας, ξαφνικά έλαμψε τόσο πολύ, όσο ένα εκατομμύριο φορές τη λάμψη του ήλιου μας. Τον επόμενο μήνα αυτό συνέβη ξανά. Και τον Απρίλιο. Πιστεύεται ότι ήταν ένα νόβα (nova) – ένας λευκός νάνος που έλκει αέριο από ένα συνοδό του, έως ότου πυροδοτηθεί μια θερμοπυρηνική έκρηξη στην επιφάνειά του. Αλλά το νόβα δεν μπορεί να συμβεί τρεις φορές σε ένα σύντομο διάστημα και στη συνέχεια να ηρεμήσει...

0 Τα 40 μέτρα της τρόικας για τον Ιούνιο – Αυτά κρύβουν από τους Ελληνες αν και τα έχουν υπογράψει


Αποκαλύπτουμε όσα δεν ανακοινώνει η κυβέρνηση, για να ξέρει ο κόσμος τι τον περιμένει
Τα 40 μέτρα της τρόικας ως τον Ιούνιο:


Το πιο δύσκολο τμήμα της υλοποίησής του διανύει έως τον Ιούνιο το Μνημόνιο καθώς έρχονται οι πιο δύσκολες αλλά και μεγάλες αλλαγές: ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, νέο πακέτο μέτρων 11,7 δισ. ευρώ, αλλαγή του φορολογικού νόμου, άνοιγμα των «κραταιών» επαγγελμάτων, υποχρεώσεις διαφάνειας και δημοσιοποίησης εκθέσεων και πεπραγμένων, πρωτόγνωρες για την ελληνική διοίκηση...

0 Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή 4 Απριλίου 2012

1 Κάλεσμα Τιμής και Μνήμης ΑΠΟΨΕ στο Σύνταγμα

Κάλεσμα Τιμής και Μνήμης ΑΠΟΨΕ στο Σύνταγμα
Απόψε το βράδυ, 04/04/2012, στις 20.00 όλοι να βρεθούμε στο Σύνταγμα με κεριά και λουλούδια.
Να αποτίσουμε τιμή σ’ αυτόν τον ήρωα και στους 3000 πεσόντες Έλληνες αδερφούς μας που...
έπεσαν θύματα των Πολιτικών των Μνημονίων.

0 Όταν η ομίχλη σκεπάζει το Dubai


Όταν η ομίχλη σκεπάζει το Dubai (15)
Το όμορφο και μυστηριώδες πέπλο της ομίχλης σκεπάζει σε μεγάλο βαθμό τους ουρανοξύστες στο Dubai δύο φορές το χρόνο, τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο που αλλάζουν οι εποχές, δημιουργώντας ένα τοπίο που μοιάζει εξωπραγματικό…

0 Ειναι ζωντανή,όμορφη,αλλά την πληγώνουμε.... (VIDEO)


Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός οτι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι "υπνωτισμένοί" καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη. Αφιερωμένη σε όλους πέθαναν για τον πλανήτη ΓΗ και μονταρισμένη απο τον νεαρό κινηματογραφιστή Vivek Chauhan, η παρακάτω ταινία μικρού μήκους μας αποκαλύπτει,πως το ανθρώπινο είδος καταστρέφει , οτι το αγαπά και το προστατεύει, την γη μας.

Παρακολουθείστε ενα συγκλονιστικό βίντεο:

0 Άλλη μια αυτοκτονία, άλλο ένα θύμα των κρατικών δολοφόνων...

Και ο Έλληνας κοιμάται. Απλά παρακολουθεί το θέμα της αυτοκτονίας στις ειδήσεις, κάνοντας κανένα ζάπινγκ και μόλις δει βυζιά, κώλους και γκέι ξεχνάει κάθε κατάντια και θλίψη.

Κοιμήσου Έλληνα, κάτσε  κολλημένος. 
Άφησε τους να σκοτώσουν κι άλλους, και τι έγινε; Η τηλεόραση είναι τζάπα. Μας παραπληροφορεί, μας δίνει ηδονή, ψεύτικες ανάγκες, στρέφει αλλού το ενδιαφέρον μας και όλα αυτά δωρεάν. 
Ποιος το περίμενε Έλληνα να γίνεις έτσι;;; Το πείραμα τους πέτυχε.


Άλλος ένας άνθρωπος δολοφονημένους από τους αγρατζούνιστους που μας κυβερνάνε. 
Αξίζουμε συγχαρητήρια για την τόση μας απραξία. 
Αλλά δεν βαριέσαι που να σκέφτομαι τώρα! Έχω δουλειές, δεν έχω χρόνο, έχω άγχος, δεν έχω χρήμα, δεν, δεν, δεν, δεν.......
Πως να σκεφτώ.;;;
Ας συνεχίσουμε να κοιμόμαστε. Μόνο οι δούλοι κοιμούνται.

0 Το καλύτερο θερινό σινεμά του κόσμου


Θα μείνετε άφωνοι...

Το καλύτερο θερινό σινεμά του κόσμου
Ονομάζεται Auditorium Cinema και βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Περαιτέρω περιγραφές δεν χρειάζονται. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

0 40.000 χρόνια πριν οι πρώτες προσπάθειες γραφής;


  Σπήλαια στη Γαλλία ίσως αποκαλύπτουν την πρώτη προσπάθεια του ανθρώπου να επικοινωνήσει μέσω της γραφής! Τα σπήλαια είχαν ανακαλυφθεί πριν από πολλά χρόνια και από τότε οι επιστήμονες είχαν εντυπωσιαστεί από τις τοιχογραφίες και τα σχέδια που υπήρχαν ζωγραφισμένα μέσα σε αυτά, που έχουν ήδη χρονολογηθεί ότι δημιουργήθηκαν πριν από 30.000 με 40.000 χρόνια.
  Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα όμως, μετά από μία νέα ανάλυση και πιο προσεκτική εξέταση των σχεδίων που υπάρχουν εκεί, οι ζωγραφιές δεν αποτελούν μόνο μία καλλιτεχνική έκφραση, αλλά μέσα σε αυτές είναι πιθανό να υπάρχουν και στοιχεία γραφής...

0 Φωτογραφίζοντας τη φωτιά

Perierga.gr - Φωτογραφίζοντας τη φωτιά
Μια πραγματικά καυτή φωτογράφιση από το Γάλλο καλλιτέχνη γνωστό με το όνομα Bast 86. Οι φλόγες δημιουργούν εντυπωσιακούς σχηματισμούς και μα χαρίζουν μαγευτικές φωτογραφίες.

0 Τα Εθνικά Πάρκα του Καναδά

Ο Καναδάς είναι μια υπέροχη χώρα, από την άποψη του φυσικού περιβάλλοντος. Στις δεκατρείς επαρχίες του βρίσκονται 36 Εθνικοί Δρυμοί, οι οποίοι είναι εκπληκτικοί και αντιπροσωπευτικοί της χώρας.
Στα πάρκα του Καναδά προστατεύεται η οικολογική ακεραιότητα των περιοχών. Δευτερευόντως, επιτρέπεται στο κοινό, να εξερευνήσουν, να μάθουν περισσότερα και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της χώρας αυτής.

Οι Εθνικοί Δρυμοί καλύπτουν έκταση 303.571 τετρ. χλμ., που αντιστοιχεί στο 3% της συνολικής χερσαίας έκτασης του Καναδά.

0 Naarden: Το «αστέρι» της Ολλανδίας!

Η πόλη Naarden βρίσκεται στην επαρχία της βόρειας Ολλανδίας και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα οχυρωμένης πόλης του 16ου αιώνα. Είναι, μάλιστα, μία από τις καλύτερα διατηρημένες οχυρωμένες πόλεις στην Ευρώπη αλλά και η μοναδική που έχει να επιδείξει διπλά τείχη και τάφρους.

Το σχέδιό της, που θυμίζει «αστέρι», επιλέχθηκε με σκοπό την καλύτερη άμυνα της περιοχής, μετατρέποντας την πόλη σε ένα από τα σπουδαιότερα στρατηγικά οχυρά του παρελθόντος. Η αρχική κατασκευή της τοποθετείται στον 13ο αιώνα, ενώ εξελίχθηκε σχεδιαστικά μέχρι τον 16ο αιώνα, λαμβάνοντας τη μορφή που έχει σήμερα.

0 Εις μνήμη των πεσόντων των ναρκοπεδίων της Ρόδου.

Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκών η σημερινή, ίσως είναι τώρα που θα πρέπει και εμείς να τιμήσουμε τα θύματα των ναρκοπεδίων της Ρόδου.
 

Άγνωστο στους περισσότερους, ακόμα και σε μένα μέχρι προσφάτως, στη Ρόδο υπήρξαν θύματα από νάρκες στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.
 

Ήταν ένστολοι στρατιώτες, επίστρατοι και αξιωματικοί που υπηρετούσαν τη πατρίδα, όταν κλήθηκαν να ναρκοθετήσουν κάποιες παραλίες του νησιού υπό τον κίνδυνο απόβασης, μετά τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου το ‘74. Στερήθηκαν τη ζωή τους σε μια προσπάθεια υπεράσπισης της Ρόδου.
Ένας εξ' αυτών ήταν και ο συντοπίτης μας Κουφού Νικόλαος του Ανδρέα, κάτοικος Ιαλυσού.
 

Κάποιοι άλλοι αναφέρουν θύματα και στο ναρκοπέδιο που βρίσκεται στο ποτάμι της Κρεμαστής κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης αποναρκοθέτησης στις αρχές της δεκαετίας του ‘80.

0 Ελληνική Εκστρατεία Απαγόρευσης Ναρκών κατά προσωπικού, 4η Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκών.

Η Γουινέα-Μπισσάου καθαρίστηκε από τις νάρκες, η Ρόδος όμως παραμένει “μολυσμένη”!

Το αφρικανικό κράτος της Γουινέα-Μπισσάου κατάφερε να απελευθερωθεί από τη μάστιγα των ναρκοπεδίων, συρρικνώνοντας έτσι τον αριθμό, των από νάρκες προσβεβλημένων κρατών στα 68.

Αλλά πιο κοντά απ'ότι φανταζόμαστε το πρόβλημα παραμένει. Εν αντιθέσει των επίσημων δηλώσεων, στην Ελλάδα παραμένουν ναρκοθετημένες περιοχές. Το 2010, ανήσυχοι τουρίστες, επικοινώνησαν με την ανθρωπιστική ΜΚΟ, Norwegian People's Aid (NPA), αναφέροντας ένα ύποπτο ναρκοπέδιο σε μια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

0 Αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

Πάγωσαν οι διερχόμενοι στην πλατεία Συντάγματος όταν ξαφνικά είδαν έναν άντρα να βγάζει όπλο και να δίνει τέλος στην ζωή του. Επί τόπου έχουν σπεύσει περιπολικά της άμεσης δράσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας ήταν ηλικίας 65 ετών.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...