ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

1 Καθηγητής ανθέλληνας εκτελεί το έργο του στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής!! Θαυμάστε έναν καθηγητή.

Πήγαμε εκδρομή στον Τύμβο του Μαραθώνα και επειδή ήξερα από πριν ότι έκει έπεσαν νεκροί Έλληνες για να μην γίνει η Ελλάδα περσική έβαλα στην τσάντα μου μία ελληνική σημαία , την έβγαλα για να βγούμε μια φωτογραφία μπροστά από το λόφο που επιτέθηκαν και έπεσαν οι Έλληνες... μετά από την φωτογραφία που βγήκαμε μου λέει αυτός ο καθηγητής " αυτό που κάνατε σε τι αποσκοπεί ;; , γιατί φέρατε την σημαία ;; για μαζέψτε την σημαία γρήγορα " , και του λέω εγώ " ούτε κλέφτες είμαστε , ούτε εγκληματίες αλλά ούτε βλάψαμε και....

0 84 μέχρι στιγμής οι Σπίθες στην Ελλάδα!!!

Ογδόντα τέσσερις μέχρι στιγμής οι σπίθες στην Ελλάδα. Η φωτιά που άναψε την 1η Δεκέμβρη ο Μίκης Θεοδωράκης με την ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών φαίνεται πώς έπιασε τόπο. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, μία νέα σπίθα ανάβει. Όλο και περισσότεροι πολίτες, συνειδητοποιώντας πώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Πατριωτική Αναγέννηση, ενωμένοι, ξεκινούν τον αγώνα για την απελευθέρωση της .....

0 Νέα στήλη στην ανοιχτή ματιά, απο αύριο κοντά σας. Προτάσεις, σχολιασμός και περιγραφή ταινιών!!!

Μια νέα στήλη με προτάσεις και επιλογές ταινιών από αύριο στην Ανοιχτή Ματιά. Θα παρουσιάζονται ταινίες που παίζονται στο cinema καθώς επίσης και προτάσεις για εκείνους που θέλουν να μείνουν σπίτι με παρέα, ποπ κορν και πίτσα βλέποντας κάποιο dvd.
Στην στήλη αυτή...

0 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ......

Ναι καλά το ακούτε.
Τελείωσε ο καιρός του διάλογου και των συζητήσεων.
Μία μόνο λύση έχει μείνει στον Έλληνα και αυτή είναι να θυμώσει.
Να θυμώσει, να τρίξει τα δόντια του και όποιον πάρει ο χάρος. Τελείωσαν τα ψέματα. Αν δεν πάρουμε την τύχη στα χέρια μας δεν θα μας σώσει κάνεις.....όχι μόνο δεν θα μας σώσει αλλά ούτε καν υπάρχει η διάθεση για βοήθεια από κανέναν.
Οι πολιτικοί μας με την στάση τους μας προεξόφλησαν ότι το σωσίβιο που .....

0 Χαραυγή: Στο Silent Hill της Ελλάδας!

Συγγραφέας:Κουμαρτζής Νικόλαος
 
Από: http://www.explorers.gr/

Αρχικός Τίτλος: Έλληνες Δίχως Πατρίδα λόγω ΔΕΗ! - Οδοιπορικό σε ένα νεκρό τόπο...

Τι γίνεται όταν ένας τόπος θυσιάζεται προς όφελος μίας ολόκληρης χώρας; Όταν κάποιοι άνθρωποι αναγκάζονται να αφήσουν τον τόπο που μεγάλωσαν, ώστε οι πολλοί να μπορούν να έχουν τα απαραίτητα; Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις χωριά φαντάσματα γεννιούνται, άνθρωποι προκύπτουν δίχως πατρίδα μέσα στην ίδια τους τη χώρα και μία ιστορία τόσο τραγική, που κανένας δεν επιθυμεί να εξιστορεί, κάνει την εμφάνιση της...

1 Εκπληκτικές Φωτογραφίες Πουλιών


image

0 «Σκιαδικά»: η εξέγερση της νεολαίας 10-11MαΪου του 1859


Το διήμερο 10 και 11 Μαΐου του 1859 έμεινε στην ιστορία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομία στην Αθήνα, γνωστά και ως «Σκιαδικά».
Όλα ξεκίνησαν από τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Αλέξανδρο Ρίζο Ραγκαβή. Ο Ραγκαβής τόνιζε την ανάγκη στήριξης της εγχώριας παραγωγής και, ως παράδειγμα, έλεγε πως οι Έλληνες θα πρέπει να επιλέγουν να φορούν τα ντόπια ψάθινα καπέλα, τα λεγόμενα «σκιάδια», που κατασκευάζονταν στη Σίφνο και όχι τα εισαγόμενα από το εξωτερικό. Ο γιος του ακολούθησε τη συμβουλή του πατέρα του και εκείνος και η παρέα του άρχισαν να φορούν τα σκιάδια στις βόλτες τους στο Πεδίο του Άρεως.

0 Έχει AIDS η καμαριέρα που ασέλγησε ο Στρος Καν;

Κι άλλες πηγές ανησυχίας για τον Ντομινίκ…

Ειρήνη Λαλίδου


Δημοσίευμα του New York Post υποστηρίζει ότι η 32χρονη καμαριέρα που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το Ντομινίκ Στρος Καν ζει σε διαμέρισμα που νοικιάζεται αποκλειστικά σε φορείς του AIDS.

1 Τι κάνουν τα πλοία όταν γερνάνε;;;

Τα πλοία όταν γερνάνε τα σκοτωνουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα διαλάνε !! Γίγαντες της θάλασσας τις περισσότερες φορές "βγαίνουν" με την βία στην στεριά όπου σαν αρπακτικά το περιμένουν οι κάτοικοι της εκάτοστε περιιοχής στην Ινδία ή στο Μπαγκλαντές . 
 
Σε συνθήκες άθλιες και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ανεβαίνουν πάνω στα πλοία όπου αρχίζουν να κόβουν μέχρι να μην αφήσουν ούτε καρφί . Πλοία που αγοράζονται για πολλά εκατομύρια δολλάρια , αναλόγως βέβαια με την χωρητικότητα τους , γίνονται μεσα σε λίγους μήνες σωροί απο σίδερα τα οποία πωλούνται προς πασα χρήση.  
 
Πολλοί βλέποντας τις φωτογραφίες να "τρομοκρατηθούν" απο το θέαμα ,ενώ άλλοι να "λυπηθούν" βλέποντας αυτούς τους γιγαντες να "κατασπαράζονται" απο τα αρπακτκά για ένα κομμάτι σίδερο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες

0 ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ Α.Τ.Ι.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ

Ένα ακόμα περιστατικό Α.Τ.Ι.Α., στη Γαλλία του 17ο αιώνα, καταγράφηκε σε αρκετά νομίσματα jetons. Τα νομίσματα κόπηκαν από το 1648 έως το 1680 σε διάφορες περιοχές, αποκαλύπτοντας ότι το περιστατικό απασχόλησε αρκετά χρόνια τους κατοίκους της χώρας.

Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"!


"Το νόμισμα που έχω στη κατοχή μου κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού Τροχού του Ιεζεκιήλ που δεν μοιάζει όμως με κανένα άλλο παρόμοιο σχέδιο του." λέει ο Kenneth E. Bressett, του οποίου η έρευνα του πήρε μισό αιώνα και δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα.

0 Εγκατελειμένη 7η τέχνη… – απομεινάρια μιας εποχής

Εγκαταλελειμμένα θέατρα στις ΗΠΑ. Σε μικρές πόλεις και κοινότητες. Πανέμορφα δημιουργήματα που κάποτε ήταν η ‘καρδιά’ μιας πόλης.  Μικρές και μεγάλες πόλεις, πριν από το iPod, την τηλεόραση και το  Internet. Γιατί κανείς σε όλο τον κόσμο να μην βοηθά να διατηρηθούν έστω σε κάποιο βαθμό αυτά τα κτίρια;
Μια απίστευτη, μελαγχολική αλλά και σημαδιακή συλλογή......

0 Ουρανός (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Ουρανός (18)
Στις φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες σε εξωτερικούς χώρους μεγάλο ρόλο παίζει και η παρουσία του ουρανού. Δείτε φωτογραφίες που θα σας καθηλώσουν, με τον ουρανό να παίζει κυρίαρχο ρόλο!

1 Μήπως Τελικά μας Ετοιμάζουν για την Επαφή;

Author: Γιώργος Ιωαννίδης

Παρακολουθώντας τις νεώτερες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εξωγήινο ζήτημα, δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μην θυμηθώ το περίφημο σενάριο που θέλει πως πίσω από όλα κρύβεται ένα καλά σχεδιασμένο (μακροχρόνιο) πρόγραμμα προετοιμασίας του πληθυσμού για μια επικείμενη (επίσημη αυτή την φορά) Επαφή.

Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όμως;
Είναι δύσκολο να αποκλείσουμε μια τέτοια πιθανότητα, αλλά αν οι κυβερνήσεις γνώριζαν πραγματικά κάτι από το 1947 (βλ. υπόθεση πρόσκρουσης στο Roswell), τότε για πιο λόγο συνέχισαν να εξετάζουν το φαινόμενο των UFOs, με ειδικές υπηρεσίες μέχρι και μόλις πρόσφατα; Ίσως γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά το τι συμβαίνει!

0 Λειτουργία στην Καππαδοκία μετά από 87 χρόνια!



Στη Λειτουργία του ορθόδοξου ναού του Αγίου Δημητρίου στην Καππαδοκία για πρώτη φορά προχθές, μετά το 1924, αναφέρονται οι τουρκικές εφημερίδες. Σύμφωνα με τη «Σαμπάχ», της Λειτουργίας χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και παρέστησαν πολλοί ορθόδοξοι από την Ελβετία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Τουρκία.

0 Η απίστευτη ιστορία του …κήπου των βράχων

Ο «κήπος των βράχων» του Chandigarh, στην Ινδία, είναι μια έκταση 160 στρεμμάτων γεμάτη από πλατείες, καταρράκτες και χιλιάδες μοναδικές φιγούρες φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά. Είναι ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι η ιστορία της δημιουργίας του, αφού ο κατασκευαστής του, Nek Chand εργάστηκε σε αυτό το έργο για δεκαετίες κρατώντας το μυστικό!

Perierga.gr - Nek Chand Rock Gardenphoto by: link

0 Πέρα Μέλανα | Το χωριό των πολυτέκνων

Σ' ένα χωριουδάκι της Αρκαδίας, τα Πέρα Μέλανα , οι κάτοικοι αγαπούν τον τόπο τους και τον κρατούν ζωντανό. Ενώ άλλοι τόποι ερημώνουν, εδώ στην πλαγιά του Πάρνωνα, μες στα πλατάνια και τα κυπαρίσσια, με τους 300 κατοίκους, διαβιούν 10 πολύτεκνες οικογένειες.



Αναγνωρίζοντας την προσφορά και το ρόλο στην τοπική κοινωνία της μητέρας που φέρνει στον κόσμο και μεγαλώνει πάνω από τέσσερα παιδιά, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μελάνων τίμησε τις δέκα πολύτεκνες μητέρες του χωριού, προσφέροντας σε καθεμία από μία εικόνα της Παναγίας.



0 Η ιστορία της Αμερικής σε 11 εικόνες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...