ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

0 Έχει AIDS η καμαριέρα που ασέλγησε ο Στρος Καν;

Κι άλλες πηγές ανησυχίας για τον Ντομινίκ…

Ειρήνη Λαλίδου


Δημοσίευμα του New York Post υποστηρίζει ότι η 32χρονη καμαριέρα που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από το Ντομινίκ Στρος Καν ζει σε διαμέρισμα που νοικιάζεται αποκλειστικά σε φορείς του AIDS.

Την ίδια ώρα ήρθε στο φως της...
δημοσιότητας η έκθεση του ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση, στην οποία περιγράφονται αναλυτικά όσα διαδραματίστηκαν στη σουίτα του Sofitel. Συγκεκριμένα, ο Mr. ΔΝΤ φαίνεται πως, αφού έκλεισε την πόρτα του δωματίου επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την υπάλληλο.
Φαίνεται τελικά πως ο Στρος Καν δεν πρέπει να ανησυχεί μόνο για τη δίκη και για την ενδεχόμενη φυλάκισή του…

ανοιχτή μαστιάΟι λεπτομέρειες που προκύπτουν απο την έκθεση του ντετέκτιβ και παρουσιάζονται στο άρθρο έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους.
http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...