ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

1 Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο


Η Beyonce, όπως την ονόμασαν οι διασώστες της, είναι ένα σκυλί ράτσας Dachshund (σ.σ. ο γνωστός σκύλος-λουκάνικο), που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο εβδομάδες περίπου μαζί με τα πέντε αδέρφια της, μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη γέννα για τη μητέρα της.
perierga.gr - Το μικρότερο σκυλί στον κόσμο που νίκησε το θάνατο!
Το σημαντικό με την εν λόγω νεογέννητη σκυλίτσα είναι ότι γεννήθηκε χωρίς παλμούς και οι γιατροί με θωρακικές συμπιέσεις την επανέφεραν στη ζωή. Μια πραγματική νικήτρια, η Beyonce έδειξε από τις πρώτες μέρες της ζωής της τη δύναμή της, παρά το μικροσκοπικό της μέγεθος.

0 Ο Πάγκαλος αποχωρεί: Ένας μικρός και πρόχειρος απολογισμός της θητείας ενός καθόλα άχρηστου πολιτικού.

Είπαμε να γράψουμε κάτι με αφορμή την συγκινητική δήλωση ενός μεγάλου πολιτικού τέρατος της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, του κ.κ Πάγκαλου που δήλωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική, όντας ικανοποιημένος (όπως και ο Τζεφρυ Παπανδρέος). Θεωρούμε πως πλέον η βουλή των Ελλήνων μένει πιο φτωχή την στιγμή μάλιστα που χρειάζεται όλο και περισσότερο ανθρώπους σαν τον πάγκαλο.


Αρκετές μ...κιες είπαμε, πάμε στο ψητό.


Πάγκαλε η ανακοίνωση σου ότι αποχωρείς από την πολιτική ήταν ότι καλύτερο είχαμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, βέβαια ίσως να είναι λίγο άδικο το γεγονός ότι φεύγεις έτσι ήρεμος χωρίς να έχεις φάει πρώτα λίγο ξύλο. Όταν λέμε όμως ξύλο, εννοούμε ξύλο, κάτι σαν το ντεπόν κάθε έξι ώρες ξύλο.  Άρα καλό θα ήταν να λες ευχαριστώ και ακόμα καλύτερο να φύγεις από την Ελλάδα (την χώρα αυτή που αγαπάς τόσο πολύ) γιατί ασχέτως με το τι δείχνει η ιστορία ο Έλληνας δεν ξεχνάει, και να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι ο πρώτος που θα θυμηθεί όταν θα έρθει η ώρα.


Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι φεύγει από την πολιτική.

0 Μεταμορφώνοντας ένα βιβλίο


Αφού διαβάσετε, ύστερα μπορείτε να …παίξετε λίγο. Βασισμένοι στην τέχνη του οριγκάμι οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν βιβλία, αντί για κόλλα χαρτιού, αλλάζοντάς τους τελείως όψη.
Perierga.gr - Η τέχνη των βιβλίων!

1 Η απίστευτη ιστορία του… ακέφαλου κοτόπουλου!


perierga.gr - Η απίστευτη ιστορία του... ακέφαλου κοτόπουλου!Η ιστορία του Μάικ (σ.σ. όπως ονομάστηκε το «διάσημο» κοτόπουλο) είναι γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς οι λεπτομέρειές της συγκλόνισαν όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και εκείνους που τη διάβασαν στον Τύπο της εποχής. Ο Μάικ, λοιπόν, γεννήθηκε την Άνοιξη του 1945 στη φάρμα των Όλσεν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, και ήταν εξ αρχής ένα αρτιμελές κοτόπουλο. Η πορεία της ζωής του, βέβαια, ήταν προδιαγραμμένη: πάχυνση για έξι περίπου μήνες, σφαγείο και… μαγείρεμα! Τίποτα πρωτότυπο θα μου πείτε για ένα κοτόπουλο!


Ο κ. Όλσεν ανέλαβε το δύσκολο έργο της σφαγής του Μάικ, μαζί με αρκετά ακόμη κοτόπουλα. Μια πράξη που την έκανε καθημερινά και με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία! Εδώ, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα ή καλύτερα τα… παράξενα!

0 «Μετατρέψαμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε Υπουργείο Προστασίας Πολιτικών»…


«Ο κόσμος έκανε ένα βήμα μπροστά δείχνοντας ότι δεν τους φοβάται»…


Ως αποτέλεσμα των εντολών που είχε λάβει η Αστυνομία από τη φυσική και πολιτική ηγεσία, σύμφωνα με τις οποίες οι παρελάσεις θα έπρεπε να γίνουν «πάση θυσία», χαρακτηρίζει τα χθεσινά επεισόδια ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Βασίλης Κωνσταντόπουλος...


0 Αν το 1821 υπήρχε τηλεόραση και MEGA CHANNEL (Eνα τρομακτικό σενάριο...)



Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ. βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):
Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες»...



Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους». 

3 ΦΕΚ Φύλλο 867/10-06-2006: Η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες!!!!


Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006...

0 ΕΛΙΑΜΕΠ: Προωθώντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα!


Ένα - ένα τα κομμάτια του νεοταξικού παζλ έρχονται στην θέση τους...

Σειρά έχει το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ (www.eliamep.gr) που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με την δραστηριότητα του...

Όπως αναφέρουν λοιπόν απόλυτα αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες το ΕΛΙΑΜΕΠ διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια, ως άτυπο διευθυντήριο συγκρότησης της εξωτερικής πολιτικής, όλους τους φακέλους της ελληνικής διπλωματίας, εν γνώσει μάλιστα του εκάστοτε πρωθυπουργού...

0 ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη


Σάο Πάολο (AP) – Οι μαθητές σε μια πόλη στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας χρησιμοποιούν στολές με ενσωματωμένο τσιπ εντοπισμού που ειδοποιούν τους γονείς αν λείπουν από την τάξη, δήλωσε ο γραμματέας εκπαίδευσης της πόλης.

Είκοσι χιλιάδες μαθητές σε 25 από τα 213 δημόσια σχολεία της Vitoria da Conquista άρχισαν ν αφοράνε T-shirts με τσιπς από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, δήλωσε από το τηλέφωνο ο γραμματέας Coriolano Moraes...

0 Λίγο πιο κοντά στην πυρηνική σύντηξη


Λίγο πιο κοντά στην πυρηνική σύντηξη


Τα λέιζερ εστιάζουν σε έναν στόχο που είναι τοποθετημένος στην άκρη του εικονιζόμενου μηχανικού «μολυβιού».

Στην Εθνική Εγκατάσταση Ανάφλεξης (NIF) του Εθνικού Εργαστηρίου Lawrence Livermore των ΗΠΑ έγινε πριν λίγες μέρες ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια επίτευξης της πυρηνικής σύντηξης. Οι επιστήμονες κατάφεραν να παραγάγουν ένα παλμό λέιζερ η ισχύς του οποίου ήταν 1,8 megajoules (1,875 για την ακρίβεια). «Είναι συναρπαστικό, κάτι ανάλογο με το σπάσιμο του φράγματος του ήχου» αναφέρει ο Εντουαρτν Μόζες, επικεφαλής του NIF.

Η σύντηξη

Η σύντηξη είναι η μέθοδος με την οποία ο Ηλιος παράγει την ενέργειά του και η επίτευξη της με τεχνικά μέσα αποτελεί το όνειρο των επιστημόνων εδώ και δεκαετίες αφού θα επιτρέψει την παραγωγή απεριόριστης και «καθαρής» ενέργειας. Ετσι η ανθρωπότητα θα μπορεί (θεωρητικά) να υπερκαλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές της ανάγκες με εξαιρετικά χαμηλό κόστος και χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.

0 Σε ποια απόσταση από τη Γη θα περάσει ο αστεροειδής το 2013!



 
Εδώ και καιρό οι επιστήμονες παρακολουθούν την πορεία του αστεροειδή 2012 DA14 και γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα πλησιάσει πολύ κοντά στη Γη. Τώρα έχοντας πλέον οριστικοποιήσει τους υπολογισμούς τους ανακοινώνουν ότι ο 2012 DA14 θα περάσει σε απόσταση 24 χιλιάδων χλμ από τον πλανήτη μας στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 και δεν θα μας απειλήσει ούτε στο ελάχιστο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...