ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

0 Τα έργα και οι τρομακτικές ημέρες του πραγματικού Δράκουλα

Τα έργα και οι τρομακτικές ημέρες του πραγματικού Δράκουλα (2) Με αφορμή την 165η επέτειο από τη γέννηση του Μπραμ Στόκερ, «πατέρα» του μυθιστορηματικού Δράκουλα, ας δούμε την ιστορία του πραγματικού Βλαντ Ντράκουλα.
Ο Βλαντ Τέπες ήταν λοιπόν ένας από τους ηγεμόνες της Βλαχίας στα μέσα του 15ου αιώνα, επίσης γνωστός ως Βλαντ ΙΙΙ, Βλαντ Ντράκουλα και Βλαντ ο Παλουκωτής.

Το περίφημο επίθετο «παλουκωτής» του αποδόθηκε για την περιώνυμη ροπή που είχε ο Βλαντ να τιμωρεί τα θύματά του παλουκώνοντάς τα σε ξύλα και κατόπιν να τα εκθέτει δημόσια, για να τρομάζει τους εχθρούς και να προειδοποιεί τους λογής καταπατητές για τις αμείλικτες διαθέσεις του.

Στα χρόνια που έδρασε ο Βλαντ, υπολογίζεται ότι παλούκωσε 40.000-100.000 ανθρώπους.
Δράκουλας στα σίγουρα δηλαδή…

0 Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το Μπλακ Άουτ της Νέας Υόρκης

Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού New York Magazine -τεύχος 12 Νοεμβρίου- αποτελείται από μια αεροφωτογραφία της Νέας Υόρκης και του μπλακ άουτ στο Μανχάταν μετά το πέρασμα του τυφώνα Sandy.

Σε ένα άρθρο, ο φωτογράφος Iwan Bann, που τράβηξε τη φωτογραφία, αναφέρει πως δεν μπορούσε να βρει ελικόπτερο μιας και πολλά είχαν μείνει από καύσιμα, ή βρισκόταν σε κάποια αποστολή διάσωσης. Τελικά βρήκε ένα στο Λονγκ Άιλαντ.

Όταν έφτασε στο Λονγκ Άιλαντ χρειάστηκε μια ώρα πτήσης για να φτάσει στο Μανχάταν. Εκεί είχε 30 λεπτά περιθώριο για να τραβήξει τις φωτογραφίες που ήθελε, πριν το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του. Τράβηξε 2.000 με 2.500 φωτογραφίες, από τις οποίες το 80% ήταν θολές, 10% δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και μόλις το 1% ήταν καλές.

Το New York Magazine ανέβασε ακόμα 10 από αυτές τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του.

0 Τα λόγια ενός υπεύθυνου πολιτικού ανδρός




1 Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών

Τα 15 Καλύτερα Δωρεάν Σαίτ Φωτογραφιών
Αν πρόκειται να δημιουργήσετε το δικό σας δικτυακό τόπο ή να το τροποποιήσετε ελαφρώς τότε σίγουρα θα χρειαστείτε ποιοτικές εικόνες. Και σε αυτό το βήμα μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα: να αγοράσετε αυτές τις εικόνες ή να τις κατεβάσετε δωρεάν.

Υπάρχουν πολλές καλές ιστοσελίδες που προσφέρουν ποιοτικές φωτογραφίες ατελώς. Αλλά μην αφήνετε να σας μπερδέψει – το «ατελώς» δεν σημαίνει «δωρεάν». Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε αυτές τις εικόνες με τα πνευματικά τους δικαιώματα και μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτές.

 Μερικές φορές είναι πραγματικά απαραίτητο. Αλλά αν αποφασίσετε να βρείτε πραγματικά δωρεάν εικόνες θα χρειαστείτε μια καλή πηγή. Και έχουμε αποφασίσει να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε μια λίστα με καλές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν εικόνες, όχι μόνο ατελώς, αλλά εντελώς δωρεάν. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα κάθε φορά που χρειάζεστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες εντελώς δωρεάν. Και αν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο σαίτσ που προσφέρουν δωρεάν φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο καθώς και την βαθμολογία τους εδώ.

0 7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε ...στην κουζίνα μας

Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Ξύδι για την καούρα
Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, λέει η γνωστή παροιμία, έτσι και το ξύδι από μηλίτη είναι η καλύτερη και φυσικότερη ίαση για την καούρα. Βάλτε ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το σιγά σιγά. Το ξύδι από μηλίτη περιέχει αλκαλοποιητές, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τον άνθρωπο, ειδικά λόγω των οξέων που περιέχει η σύγχρονη διατροφή.

1 Κι όμως...το ελαιόλαδο αδυνατίζει!

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το ελαιόλαδο συμβάλει στην παχυσαρκία… Νεότερες επισημάνσεις του British Dietetic Association ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και καταρρίπτουν έναν... ακόμα μύθο: το ελαιόλαδο μειώνει το λίπος στο ανθρώπινο σώμα το οποίο συσσωρεύεται γύρω από την κοιλιά.

Το ελαιόλαδο της διατροφής βοηθά στην απώλεια βάρους που βρίσκεται τόσο στο πάνω μέρος όσο και στο κάτω μέρος του σώματος. Αντίθετα η δίαιτα με χαμηλό περιεχόμενο σε λιπαρές ουσίες ζωικής προέλευσης και υδατάνθρακες, μειώνει περισσότερο το λίπος που βρίσκεται στο κάτω μέρος του σώματος.

Η Μεσογειακή διατροφή που είναι πλούσια σε ελαιόλαδο, συμβάλλει περισσότερο στην απώλεια βάρους γύρω από την κοιλιά μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή και διαβήτη. Χρειάζεται όμως το ελαιόλαδο να καταναλώνεται με μέτρο λόγω του ψηλού περιεχομένου του σε θερμίδες.

0 Ήταν φίλες: Πέθαναν το ίδιο βράδυ στα 107 τους χρόνια

Ήταν φίλες: Πέθαναν το ίδιο βράδυ στα 107 τους χρόνια

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία δύο γυναικών στην Ιταλία που ήταν φίλες μια ζωή και πέθαναν την ίδια νύχτα με διαφορά λίγων ωρών, στα 107 τους χρόνια. Η Αλμπέρτα Φάμπρις και η Τερέζα Γκρατζιάνι ήταν φίλες από μικρές, είχαν μεγαλώσει μαζί και είχαν δεθεί πολύ όσο τα χρόνια περνούσαν.

 Και οι δύο, γιόρτασαν, τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο γιόρτασαν τα 107α γενέθλιά τους. Και οι δύο είχαν αριστοκρατική καταγωγή από οικογένειες-σύμβολα για την πόλη του Τρεβίζο, αλλά και τον έντονο και χαρωπό χαρακτήρά τους που τις έκανε αμφότερες αγαπητές στην περιοχή.

Οι δύο τους ήταν τόσο δεμένες όμως που υποδέχθηκαν ακόμα και τον θάνατο μαζί. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Messaggero, με διαφορά λίγων ωρών άφησαν εχθές το βράδυ την τελευταία τους πνοή στον οίκο ευγηρίας όπου διέμεναν.

0 Ήξερες ότι...

Ο Γκάντι δεν επέτρεψε στη σύζυγό του να πάρει πενικιλίνη για να σώσει τη ζωή της από την πνευμονία, αλλά ο ίδιος πήρε κινίνη για να σωθεί από την ελονοσία.


Στην Αρχαία Ελλάδα, τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών βυθίζονταν σε ελαιόλαδο κατά τη γέννησή τους για να παραμείνουν καραφλά για όλη τους τη ζωή.

Πάνω από το 25% των πληκτρολογίων στα νοσοκομεία είναι φορείς σταφυλόκοκκου.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα των Κοάλα και των ανθρώπων είναι πανομοιότυπα...

Οι πατημασιές των αστροναυτών στη Σελήνη μπορούν να παραμείνουν αναλλοίωτες για πάνω από 10 εκατομμύρια χρόνια, αφού η Σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα.

Η Αφροδίτη είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα που περιστρέφεται κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

0 Οι μυστηριώδεις γραμμές Νάζκα

Στην έρημο Νάζκα στο  Περού υπάρχει μια σειρά αρχαίων γεωγλυφικών που είναι γνωστά ως "Οι γραμμές της Νάζκα". Καλύπτουν μία έκταση 450 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ανάμεσα στις πόλεις της Νάσκα και της Πάλπα, τόσο στην έρημο όσο και στους πρόποδες των Άνδεων. Αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Οι γραμμές Νάζκα είναι η πιο εξαιρετική ομάδα γεωγλυφικών στον κόσμο. Είναι επίσης ένα από τα πιο αδιαπέραστα αινίγματα της αρχαιολογίας λόγω της ποσότητας, της φύσης και του μεγέθους τους, καθώς και της συνέχειά τους. 

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως δημιουργήθηκαν από τη φυλή Νάζκα γύρω στο 200 π.Χ. - 700 μ.Χ. Οι εκατοντάδες ξεχωριστές μορφές που σχηματίζονται από τις γραμμές, ποικίλουν από τα πιο απλά γεωμετρικά σχήματα, μέχρι σχέδια λάμα, αραχνών, καρχαριών, μαϊμούδων κ.α.

0 Νωποί και ανάλατοι ξηροί καρποί για καλή υγεία

Αμύγδαλα, καρύδια, πεκάν, φιστίκια, κάσιους, και φουντούκια. Με ξηρούς καρπούς συνοδεύουμε επιδόρπια, γιαούρτια, γλυκά και σνακ κάθε είδους, το ποτό μίας βραδινής εξόδου.
Με υψηλή διατροφική αξία, και γεύση που αγαπούν πολλοί, διεκδικούν κυρίαρχη θέση στο καθημερινό διαιτολόγιο_ πάντα με μέτρο.


Κατεξοχήν παρεξηγημένη κατηγορία τροφίμων, οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (υγιεινά λίπη δηλαδή), πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία (π.χ. μαγνήσιο), φυτικές ίνες, αλλά και σε πολλές βιταμίνες, όπως η Ε. Ολοένα και περισσότερες επιστημονικές μελέτες τους συνιστούν, κυρίως νωπούς και ανάλατους.

0 Γιατί δεν μαθαίνουμε Αρχαία Ελληνικά στα Ελληνικά σχολεία;

Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. Όσο πιό πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιό αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιό καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο ακονίζουμε την σκέψη μας.

Όποιος δεν χρησιμοποιεί σωστά την γλώσσα, δεν μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του στον έξω κόσμο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, δεν μπορεί να ενεργήσει γρήγορα.
Αυτός μάλλον πρέπει να είναι ο σκοπός του υπουργείου παραπαιδείας για να διδάσκει με τέτοιο βασανιστικό τρόπο την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα στα δύσμοιρα ελληνόπουλα.

Επιβάλλει στους μαθητές να μαθαίνουν αμέτρητους τύπους, καταλήξεις και κανόνες. Αυτό αποτελεί σαδομαζοχιστική τάση. Μετά 3 χρόνια διδασκαλίας οι Έλληνες μαθητές δεν μπορούν να καταλάβουν τί θέλει να πει ένα απλό Αρχαίο Κείμενο. Και ακόμη χειρότερα: Οι μαθητές δεν μπορούν να γράψουν ένα απλό κείμενο στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, αλλά ούτε και να μιλήσουν Αρχαία Ελληνικά.

0 Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μιλάει για σχέση με τους Illuminati

Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους…Illuminati φέρνει δημοσίευμα εφημερίδας .
Ο όρος προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί…

Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες».

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», αναφέρει ότι τον 15ο περίπου αιώνα έρχονται οι μετέπειτα επονομαζόμενοι Ιλλουμινάτι στην Ισπανία. Εκεί, μια μυστικιστική χριστιανική σέκτα αυτοαποκαλούνταν Alumbrados, δηλαδή Πεφωτισμένοι, ενώ τον 16ο αιώνα οι Gueninets βρίσκονται στα βουνά του Αφγανιστάν και προσπαθούν να κάνουν κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής. Για λίγο χάνονται τα ίχνη των Πεφωτισμένων, αλλά τελικά την 1η Μαΐου του 1776 και συγκεκριμένα στην Βαυαρία, ο Αδάμ Ουέισχαουπτ ουσιαστικά βάζει και επίσημα στις ζωές όλων, τους Ιλλουμινάτι. Τα χνάρια τους θα χαθούν και πάλι μυστηριωδώς μετά από λίγο καιρό…

0 Ο ΟΜΠΑΜΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_2579.html#ixzz2BlkBLXP9


Δεν πέρασε ούτε μια ολόκληρη μέρα απο την πρόσφατη επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα, και διέταξε άλλη μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Υεμένη .
Η επίθεση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ, στόχευσε σε μια ομάδα μαχητών της Αλ Κάιντα στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Υεμένης Σαναά το βράδυ της Τετάρτης, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις τρομοκράτες, ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη.
Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν ανταποκρίθηκε σε ενα αίτημα για σχολιασμό. Αν ήταν ένα Αμερικανικό χτύπημα φυσικά, θα έπρεπε να έχει εγκριθεί από τον Ομπάμα.
Ο πόλεμος μη επανδρωμένων αεροσκαφών παραβιάζει τόσο το εγχώριο όσο και το διεθνές δίκαιο , και η σφοδρή περιφρόνηση της κυβέρνησης Ομπάμα για διαφάνεια στην κυβέρνηση, είναι το μόνο πράγμα που διαφυλάττει από δημόσια και νομική διερεύνηση. 

0 Επιστρέφει το «Νησί» στο Mega


Mε πλούσιο υλικό που δεν έχει προβληθεί

Επιστρέφει στο Mega και σε επανάληψη η σειρά «Το Νησί».

Στους τηλεοπτικούς δέκτες θα προβληθούν, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τα υπάρχοντα επεισόδια, ενώ θα προστεθούν ακόμα δύο, με backstage γυρισμάτων αλλά και σκηνές που «κόπηκαν». 

0 Συγκινητική διάσωση ελέφαντα στον Ζαμβέζη ποταμό

Εγκλωβίστηκε σε λακκούβα με λάσπη για 11 ώρες

Για περισσότερες από 11 ώρες ήταν παγιδευμένος ένας ελέφαντας πέντε χρονών σε μια μεγάλη λακκούβα με λάσπη στην Αφρική. Το άτυχο ζώο βρήκαν τυχαία τουρίστες που έκαναν σαφάρι στον ποταμό Ζαμβέζη.

Όταν έφτασε η ομάδα διάσωσης, κατάλαβε ότι πρέπει να δράσει γρήγορα και να ελευθερώσει την προβοσκίδα του ελέφαντα για να μην πνιγεί.

Ένας διοργανωτής Safari από τη Ζιμπάμπουε δήλωσε ότι οι ελέφαντες όταν παγιδεύονται σε τέτοιους λάκκους μειώνεται η κυκλοφορία του αίματος στα πόδια τους και συχνά πνίγονται. «Αν δεν βρεθούν έγκαιρα είτε πνίγονται είτε σκοτώνονται από ύαινες ή άλλα ζώα - κυνηγούς που κυκλοφορούν» πρόσθεσε.

0 ΈΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ

Ένα ανείπωτο δράμα κορυφώθηκε χθες βράδυ με το θάνατο Έλληνα κρατουμένου, ο οποίος έπασχε από καρκίνο στο τελικό στάδιο. Ο άτυχος άνδρας «έσβησε» τη νύχτα της Πέμπτης, μία μόλις ημέρα πριν την αποφυλάκισή του, καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) είχε κάνει δεκτό το κατεπείγον αίτημά του να αρθεί η κράτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο kathimerini.gr, ο εν λόγω κρατούμενος μπήκε στη φυλακή υγιής το 2008. Τρία χρόνια μετά διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο. Σε εκείνο το στάδιο, η ασθένεια θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί με μια απλή επέμβαση λέιζερ. Ο ασθενής όμως αφέθηκε χωρίς οποιαδήποτε θεραπευτική παρέμβαση για περισσότερους από 14 μήνες, με αποτέλεσμα η νόσος να έχει προχωρήσει με μεταστάσεις σε στάδιο χωρίς επιστροφή. Κατά τη διάρκεια των 14 μηνών, ο κρατούμενος όχι μόνο δεν δεχόταν κάποια θεραπεία, αλλά ούτε καν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου νοσηλεύτηκε χωρίς σοβαρή αντιμετώπιση της κατάστασής του για άλλες έξι εβδομάδες. …

0 Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

The Daily sheeple
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση
Ότι περιγράφεται στην Αποκάλυψη γίνεται πλέον πραγματικότητα
Μόνο με τσιπ θα έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες των σχολείων

Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί υπάρχει έξαρση ακραίων καιρικών φαινομένωνΣε σχολεία στη Πενσυλβάνια παρακολουθούνται 450 φοιτητές με συσκευές RFID γύρω από το λαιμό τους κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. 
 
 Το πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωνική ανάμιξη και προπαρασκευαστική διάδοση στα σχολεία (SMART). Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθούνται μέσω RFID chips για να γίνει αντιληπτό πόσοι άνθρωποι και παιδιά έρχεται σε επαφή μεταξύ τους με σκοπό να καθορίσουν τους τρόπους με τους οποίους μια πανδημία θα μπορούσε να μεταδοθεί. ΟιΚοινωνικές δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, κοντά στους άλλους και διάφορα κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται επίσης.

Το πρόγραμμα SMART διεξάγεται με 700.000 δολάρια επιχορήγηση από τοΚέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Αυτή η μελέτη προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει:

0 Οι 12 τρελές παροχές των υπαλλήλων της Βουλής εξοργίζουν τους Ελληνες

Το iefimerida.gr αποκαλύπτει σήμερα όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Αποκαλύπτει επίσης ότι το μίνι «πραξικόπημα» που έκαναν χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θα ενσωματωθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, εξόργισε τον πρωθυπουργό σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε προς στιγμήν να δώσει εντολή για πολιτική επιστράτευση των υπαλλήλων.
Σε περίπτωση πολιτικής επιστράτευσης όποιος υπάλληλος δεν δεχθεί να εργαστεί απολύεται αυτόματα...

Ο πρωθυπουργός με την εκδήλωση του πραξικοπηματος των υπαλληλων έδωσε εντολή να συνταχθεί και το σχετικό ΦΕΚ πολιτικής επιστράτευσης, αποφασισμένος να τελειώσει με τα προκλητικά προνόμια μιας συντεχνίας που εξοργίζει το κοινό αίσθημα.

Η απόφαση άλλαξε όταν ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέφερε ότι για να επικυρωθεί το ΦΕΚ και να γίνουν οι κοινοποιήσεις σε κάθε υπάλληλο της Βουλής απαιτούνταν δύο ώρες. «Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστούν τα μέτρα» κατέληξε ο πρωθυπουργός και έδωσε εντολή στον Γιάννη Στουρνάρα να πάρει πίσω τη διάταξη αλλά να την επαναφέρει σύντομα.

0 Στο 25,4% η ανεργία. 1.267.595 οι άνεργοι...

Στο 25,4% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο του 2012 από 18,4% που ήταν τον Αύγουστο του 2011 και 24,8% τον Ιούλιο του 2012. 
 
Οι άνεργοι έφτασαν τους 1.267.595, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να...αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι νέοι 15-24 ετών.

Το ποσοστό ανεργίας σε αυτή την κατηγορία των νέων έφτασε το 58% τον Αύγουστο, δηλαδή πάνω από ένας στους δύο δεν είχε εργασία.

0 …ξεκινήσαμε τη μεταφορά

0 Δείτε καρέ καρέ 10+ παράξενα McDonald's σε όλον τον κόσμο!

Κάθε μέρα στον κόσμο 33.000 άτομα διαλέγουνε ένα από τα ... 68 εκατομμύρια fast-food εστιατόρια με τα γνωστά burgers!

Έχει γίνει το πιο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα στον κόσμο πια! Το κόκκινο-κίτρινο κλόουν και το γράμμα «Μ» μπορεί να βρεθεί παντού ... στις 119 χώρες !

 Έλα να δούμε τα πιο παράξενα καταστήματα του  McDonald's που υπάρχουν!

0 Δύο Βουλγαρικά χωριά ζητούν να προσαρτηθούν από την Ελλάδα!!!

Το Ελληνικό όνειρο των δύο βουλγαρικών χωριών". Με αυτόν τον τρόπο η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" αναφέρθηκε στην επιθυμία των κατοίκων του Tsrantcha και του Brashten για "προσάρτηση στην Ελλάδα". 
 
 Τα δύο λιλιπούτεια χωριά 600 και 800 κατοίκων, "χαμένα" στο βάθος της οροσειράς της Ροδόπης που χωρίζει τις δύο χώρες, ζήτησαν εγγράφως να "διοικούνται είτε από τη Δράμα είτε από την Καβάλα". 
 
 "'Εχουμε χάσει κάθε ελπίδα στη Βουλγαρία" αναφέρουν στο σχετικό σημείωμα με τις υπογραφές των κατοίκων. Αυτό επαναλαμβάνει και ο "ειδικός απεσταλμένος" τους στον Ελλήνα πρέσβη

0 Ξεκινούν οι έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου στην Πάτρα

Καταφτάνει στην Ελλάδα νορβηγικό ερευνητικό σκάφος, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιονίου και νότιας Κρήτης. 
 
Τι προσδοκά η Ελλάδα Την ερχόμενη Κυριακή, φτάνει στην Πάτρα το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος που θα κάνει τις σεισμικές έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και νότια της Κρήτης, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πρώην υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη. 
 
Ο διαγωνισμός για τις σεισμικές έρευνες ανατέθηκε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη νορβηγική εταιρεία PGS η οποία θα διερευνήσει θαλάσσια περιοχή, συνολικής έκτασης 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η ολοκλήρωση των ερευνών τοποθετείται στις αρχές του 2013 και θα ακολουθήσουν η επεξεργασία των δεδομένων που θα προκύψουν από αυτές και η προκήρυξη των διαγωνισμών για παραχώρηση θαλάσσιων οικοπέδων για έρευνα και εκμετάλλευση. 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...