ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

0 Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μιλάει για σχέση με τους Illuminati

Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους…Illuminati φέρνει δημοσίευμα εφημερίδας .
Ο όρος προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί…

Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες».

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», αναφέρει ότι τον 15ο περίπου αιώνα έρχονται οι μετέπειτα επονομαζόμενοι Ιλλουμινάτι στην Ισπανία. Εκεί, μια μυστικιστική χριστιανική σέκτα αυτοαποκαλούνταν Alumbrados, δηλαδή Πεφωτισμένοι, ενώ τον 16ο αιώνα οι Gueninets βρίσκονται στα βουνά του Αφγανιστάν και προσπαθούν να κάνουν κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής. Για λίγο χάνονται τα ίχνη των Πεφωτισμένων, αλλά τελικά την 1η Μαΐου του 1776 και συγκεκριμένα στην Βαυαρία, ο Αδάμ Ουέισχαουπτ ουσιαστικά βάζει και επίσημα στις ζωές όλων, τους Ιλλουμινάτι. Τα χνάρια τους θα χαθούν και πάλι μυστηριωδώς μετά από λίγο καιρό…


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιλλουμινάτι άρχισαν πριν από χρόνια μια ιστορία κατάκτησης του υλικού αυτού κόσμου και σχεδόν τα κατάφεραν. Δικά τους δημιουργήματα είναι το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι G-20 κ.ά.

Για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι «Πεφωτισμένοι», αν δεχτούμε φυσικά ότι υπάρχουν οι Ιλλουμινάτι, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αναπτύξει μεταξύ τους μια σειρά χειρονομιών και κινήσεων, μιμούμενοι πιθανώς τους Μασόνους, ενώ επέλεγαν να παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να μην χαθεί η «γενιά των Εκλεκτών».

Η σχέση της Ελλάδας με τους Ιλλουμινάτι (και το ΔΝΤ), αν ισχύει φυσικά αυτό το τάγμα, φαίνεται να ξεκινά από πολύ παλιά, αφού η φιλοσοφία τους είναι επηρεασμένη από την Πυθαγόρεια φιλοσοφία και γενικά από Έλληνες φιλοσόφους.

Στην Ουάσινγκτον, στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 που ουσιαστικά δημιουργήθηκε το ΔΝΤ, η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις 29 εκείνες χώρες-μέλη που ίδρυσαν από κοινού το ταμείο, συμβάλλοντας όλες μαζί στο 80% του κεφαλαίου του. Μάλιστα, η Ελλάδα- όπως και οι υπόλοιπες χώρες- υπέγραψαν όλα τα άρθρα της συμφωνίας, μη γνωρίζοντας τι υπέγραφαν.

Η πρώτη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ- χώρα που είχε υπογράψει για τη δημιουργία του- ήταν η Γαλλία το 1947. Ακολούθησαν τις επόμενες δεκαετίες και άλλες όπως το Αφγανιστάν, η Ρουμανία, η Λετονία και η Τουρκία, περισσότερο ωφελημένη όμως απ’ όλες βγήκε η τελευταία.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται περί σύμπτωσης. Πάντως,ένας «μυημένος» στα ζητήματα του ΔΝΤ, ένας πρώην εργαζόμενος στο ΔΝΤ, ο Ντέιβ Μπάντου, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί έγραψε τα εξής στην επιστολή παραίτησής του:

«Σήμερα παραιτούμαι από το προσωπικό του Δ.Ν.Τ. Εργαζόμουνα επί 12 χρόνια στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του ταμείου. Με όπλα τα φάρμακα και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι, εναντίον των κυβερνήσεων και των λαών και τους έπινα το αίμα… (για λογαριασμό σας). Με την παραίτησή μου, ελπίζω να μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου, από το αίμα εκατομμυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων. Το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει σαν ποτάμι. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να καθαριστώ απ’ όσα έκανα στο όνομά σας».
Τις παραπάνω καταγγελίες τις τεκμηρίωσε στέλεχος του ΔΝΤ. Συγκεκριμένα, παρέθεσε στο έγγραφο της παραίτησής του το πως επινοούσε κυριολεκτικά από το πουθενά, τεράστια, απλήρωτα, κρατικά χρέη, το πώς είχε διογκώσει και χαλκεύσει στατιστικά στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τις χώρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...