ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΑΛΑΝ BAR CODE ΣΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

«ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!
Δυστυχώς, είναι αλήθεια! Το Άγιον Όρος, το Περιβόλι της Παναγίας και απόρθητο κάστρο της Ορθοδοξίας, "αλώθηκε" (και αυτό!) από το παγκόσμιο σύστημα ηλεκτρονικής "διακυβέρνησης" ή μάλλον καλύτερα, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ!!! Με έκπληξη, οργή και απορία διαπιστώσαμε κατά το πρόσφατο προσκύνημά μας στον Άθω, πως στα Διαμονητήρια που προμηθεύονται οι προσκυνητές ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (BAR CODE)!!! Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, αυτός ο κώδικας δεν υπήρχε μέχρι τον Μάιο (διαμονητήριο αριστερά), αλλά προστέθηκε πρόσφατα (διαμονητήριο δεξιά)!

1 DAVE MUSTAINE (Megadeth): Μας ψεκάζουν δεν είναι θεωρία συνομωσίας

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ακόμη ένας "περιούσιος" μας ανοίγει τα μάτια!! Διαβάστε εδώ για την εβραίκή καταγωγή του Mustaine. Η μητέρα του, Emily, ήταν Εβραία και ο Dave μεγάλωσε σαν μάρτυρας του Ιαχωβά με εβραϊκό αίμα να κυλά στις φλέβες του!!
Ο Dave Mustaine, γνωστός για την ενασχόληση του με τα πολιτικά και τα κοινά των Η.Π.Α. για ακόμα μία φορά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο twitter του για τους ψεκασμούς που κάνουν τα αεροπλάνα. Ο Mega-Dave, έγραψε:

“Ντροπή στους πιλότους που ψεκάζουν τον κάποτε όμορφο ουρανό του SanDiego. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!”
Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε:
“Είναι οξείδια του αλουμινίου και άλατα βαρίου. Ξέρουν τι μεταφέρουν. Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας συνεργός θα διαφωνούσε σε αυτό.”

0 Στο εσωτερικό της «Βίλλας Σκαραμαγκά»



Φωτογραφίες-απάντηση που δίνουν στη δημοσιότητα οι καταληψίες

Το σπίτι της Μαρίας Κάλλας ανοίγει τις… πόρτες του! Οι καταληψίες δείχνουν ότι στους χώρους του κτιρίου που βρίσκεται επί των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά δεν υπήρχαν μόνο σπασμένα μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες και τρυπάνια, όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Στους χώρους του κτιρίου, τα μέλη της κατάληψης, με φωτογραφίες που δημοσιεύουν στο μπλογκ τους, θέλουν να αποδείξουν ότι ο χώρος χρησιμοποιούνταν και ως πολιτιστικό κέντρο

Ένα ζευγάρι που χορεύει βαλς στην αίθουσα χορού και άθλησης του τρίτου ορόφου, ένας νεαρός που αναρριχάται στον τοίχο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του κτιρίου, είναι μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο μπλογκ της «Κατάληψης Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά».

Αυτές οι φωτογραφίες, λένε τα μέλη της κατάληψης, είναι η απάντηση σε εκείνες που δημοσιεύονται στο αστυνομικό ρεπορτάζ, στα ρόπαλα, τα μπουκάλια και τα κράνη.

0 Μazi: το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο για το οποίο μιλάνε σε όλο τον κόσμο

maziΕλληνική γαστρονομία και μια πραγματική ελληνική εμπειρία φαγητού και εμπειριών!
Ιδιοκτήτες είναι οι Χριστίνα Μουράτογλου και ο Γάλλος φίλος της Adrien Carre, ενώ την επιμέλεια της κουζίνας έχουν οι γνωστοί σεφ Γιώργος Βενιέρης (του Electra Palace στην Αθήνα) και Αθηναγόρας Κωστάκος (του Bill and Coo στη Μύκονο). Η Χ. Μουράτογλου, όπως δήλωσε, εκμεταλλεύτηκε άμεσα το κενό που υπήρχε στο Λονδίνο για ελληνικό εστιατόριο και επένδυσε στην ελληνική κουζίνα, κάτι που την έκανε τρομερά πετυχημένη.

Μάλιστα το περιοδικό Οlive ανακήρυξε τη Χριστίνα Μουράτογλου Γυναίκα του Μήνα στο τεύχος Νοεμβρίου, χάρη στην επιτυχία του Mazi.
Οι ξένοι τρελαίνονται να δοκιμάζουν μεζέδες και νέες γεύσεις μέσα από βαζάκια – ντολμάδες, ταραμοσαλάτα, σπανακόπιτα, γίγαντες Πρεσπών με παστουρμά κ.ο.κ.

0 Απίθανα παλιά αυτοκίνητα

 

0 Σπέρνουμε φωτοβολταϊκά αλλά τί θα θερίσουμε?

Πριν δώσουμε την εύκολη, και για κάποιους αυτονόητη απάντηση , δηλαδή ότι θα θερίσουμε ένα σταθερό και σίγουρο εισόδημα, χωρίς κανένα κόστος και κίνδυνο, ας το ξανασκεφτούμε. Νομοτελειακά όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση, συνεπώς σε κάθε δραστηριότητα μας υπάρχει και κόστος.

Σπέρνοντας φωτοβολταϊκά σίγουρα δεν θα θερίσουμε τροφή. Επικαλύπτοντας τα χωράφια μας με φωτοβολταϊκά, αφαιρούμε πολύτιμο έδαφος για καλλιέργειες που θα μπορούσαν να θρέψουν την χώρα μας. Εξάγοντάς τα προϊόντα αυτά θα συμβάλλουμε, με υγιή τρόπο στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Εξαιτίας των πολιτικών και στρατηγικών επιλογών μας, η Ελλάδα σήμερα αναγκάζεται να εισάγει αγροτικά προϊόντα, ενώ θα έπρεπε να ήταν πρωτοπόρα σε ποιοτικά αγροτικά προϊόντα. Η καταστροφή της αγροτικής μας παραγωγής, έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης στην χώρα μας, και η απαξίωση των γόνιμων εδαφών μας, μπορεί προκαλέσει έλλειψη βασικών ειδών διατροφής στο άμεσο μέλλον. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε αλυσιδωτές εξαρτήσεις από εξωγενείς παράγοντες.

0 Λίμνη Βουλιαγμένης - Τα μυστικά της

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Αθήνας. Πρόκειται για μια αλμυρή λίμνη της οποίας το βάθος ή η σύνδεση με την θάλασσα δεν έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

Παγκόσμιο μνημείο της φύσης
Μετά τη Σύμβαση για τη διατήρηση της παγκόσμιας βιοποικιλότητας του Ρίο, που υπογράφηκε από τουλάχιστον 150 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, η ελληνική πολιτεία ανέλαβε τεράστιες ευθύνες για τη διατήρηση του φυσικού της περιβάλλοντος. Μια από τις ευθύνες της είναι και η περίπτωση της Λίμνης της Βουλιαγμένης, ένα κόσμημα των τεχνασμάτων της φύσης. Σύμφωνα με τη Σύμβαση του Ρίο, «βιοποικιλότητα» ορίζεται η ποικιλομορφία που εμφανίζεται ανάμεσα στους ζωντανούς οργανισμούς όλων των ειδών, των χερσαίων, θαλάσσιων και άλλων υδάτινων οικοσυστημάτων και οικολογικών συμπλεγμάτων στα οποία οι οργανισμοί αυτοί ανήκουν. Τα βασικά συστατικά της βιοποικιλότητας είναι η οικολογική, η γενετική και η οργανισμική βιοποικιλότητα. Η Λίμνη της Βουλιαγμένης εδώ και μία 15ετία αποτελεί ένα από τα κύρια επιστημονικά ενδιαφέροντα του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ. Από τις έρευνες αυτές έχουν προκύψει ως σήμερα αρκετά επιστημονικά δημοσιεύματα.

0 Πλέξιμο: Μία από τις καλύτερες Ζεν ασχολίες!

Λένε ότι το πλέξιμο – αυτή η αρχαία τέχνη – μοιάζει με τη ζωή: Είναι μια διαδικασία που την ευχαριστιέσαι καθώς προχωράς βήμα – βήμα, μέχρι να φτάσεις στον τελικό προορισμό του ταξιδιού σου. Γι’ αυτό και το έχουν κατατάξει στις πιο Ζεν ασχολίες.

Εκτός αυτού όμως υπάρχουν 10 γνωστοί και άγνωστοι λόγοι για να πάρεις βελόνες και μαλλί και να ξεκινήσεις:
  1. Όπως έχει αποδειχτεί, το πλέξιμο ρίχνει τους ρυθμούς της καρδιάς και της αναπνοής, δηλαδή είναι σαν να κάνεις χαλάρωση και διαλογισμό (με αντίστοιχα οφέλη για την υγεία).
  2. Είναι μια πρακτική και δημιουργική απασχόληση, αφού μπορείς να φτιάξεις πουλόβερ, κάλτσες, κασκόλ και σκουφιά, ζεστά και όμορφα έργα τέχνης με τα χεράκια σου.
  3. Η χαρά που σου δίνει κάθε βελονιά, η ικανοποίηση που παίρνεις όταν ολοκληρώνεις ένα δύσκολο σχέδιο και η πρόκληση που δημιουργεί η επόμενη… πλεκτική σου αποστολή είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του.

0 Τα καμουφλαρισμένα έπιπλα

Ένα ντουλάπι – συρταριέρα, δημιούργημα του Boris Dennler.
Το Wooden Heap με κλειστά τα συρτάρια φαίνεται σαν ένας σωρός από ξύλα.

Το έπιπλο Wooden Heap διατίθεται σε διάφορες μορφές. Ο σχεδιαστής με πολύ έξυπνο τρόπο αιφνιδιάζει το χρήστη με τα κρυμμένα συρτάρια και τις ανοιγόμενες πόρτες που κρύβονται πίσω από τα ξύλα.

Ο έξυπνος και διαχρονικός σχεδιασμός του, η οικολογική κατασκευή του μαζί με την κατασκευαστική ακρίβεια του είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του Wooden Heap.

0 Σπάνια φωτογραφία από το «μανιτάρι» της Χιροσίμα

Βλέπει το φως 68 χρόνια μετά. Ήταν... χαμένη στο βάθος της βιβλιοθήκης ενός δημοτικού σχολείου. Έχει τραβηχτεί από το έδαφος 30 λεπτά μετά την έκρηξη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας.
Προκαλεί ρίγη και ανατριχίλα. Θυμίζει άλλωστε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της παγκόσμιας Ιστορίας. Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά αμάχων.

Η φωτογραφία του «μανιταριού» που προκάλεσε η ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου του 1945 ανακαλύφθηκε ανάμεσα σε σωρό άρθρων και εγγράφων σχετικών με την έκρηξη στη βιβλιοθήκη δημοτικού σχολείου της Χιροσίμα, ανακοίνωσε συντηρήτρια του Μουσείου για την Ειρήνη της ιαπωνικής πόλης.

Πιστεύεται ότι τραβήχτηκε από το έδαφος 30 λεπτά μετά την έκρηξη και από απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το επίκεντρο. Το θανατηφόρο σύννεφο φαίνεται ότι υψώνεται από δύο σημεία.

0 Το ΤΣΙΠ είναι γεγονός στη ζωή των Αμερικανών - Πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013

ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί.
...Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.

Επίσης, επιβάλλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως".

0 AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟΥΣ ΝΥ ΤΙΜΕS


Μια Βυζαντινή εκκλησία στα παράλια της Μικράς Ασίας, είδε το “φως του ήλιου”,μετά από 700 χρόνια. Και δεν είναι τυχαίο ότι έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times!

Στην πόλη των Μύρων ανασκαφές που έχουν ξεκινήσει από το 2009,αποκάλυψαν την …εκκλησία ,που ήταν “θαμμένη κάτω από 18 πόδια λάσπης”, όπως γράφουν οι New York Times, απ΄ όπου και οι φωτογραφίες.

0 Δεκάδες φάλαινες όρκα παγιδευμένες στον πάγο

Προσπαθούν απεγνωσμένα να πάρουν οξυγόνο

Μια αληθινή ιστορία που έγινε ταινία… και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Μια κοινότητα από το Κεμπέκ του Καναδά κάνει έκκληση για διεθνή βοήθεια προκειμένου να σωθούν μερικές δεκάδες φάλαινες δολοφόνοι, οι οποίες έχουν παγιδευτεί κάτω από ένα παχύ στρώμα πάγου.

Το περιστατικό αυτό είχε επαναληφθεί το 1988 στην Αλάσκα, και έγινε η αφορμή για να γυριστεί η ταινία «Big Miracle» με πρωταγωνίστρια τη Drew Barrymore.

Οι κάτοικοι της περιοχής Inukjuak αναφέρουν ότι τα εντυπωσιακά θαλάσσια πλάσματα έχουν συγκεντρωθεί κάτω από τη μοναδική τρύπα που υπάρχει στον πάγο, προσπαθώντας απεγνωσμένα να πάρουν οξυγόνο.

0 Κάθε χρόνο πετιούνται 2 δισ. τόνοι τροφίμων

Στα σκουπίδια καταλήγουν τα μισά από αυτά παράγονται

Συγκλονιστικά είναι τα νούμερα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από βρετανικά μέσα ενημέρωσης και τα οποία αναφέρουν ότι τα μισά από τα τρόφιμα που παράγονται ετησίως στον κόσμο, δηλαδή από 1,2 ως 2 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων, πετιούνται στα σκουπίδια.

«Ποσοστό μεταξύ του 30 και του 50%" από τους 4 δισεκατομμύρια τόνους τροφίμων που παράγονται ετησίως στον κόσμο δεν φτάνει ποτέ στο ανθρώπινο στομάχι», εξηγούν οι συντάκτες της έκθεσης αυτής του Ινστιτούτου Μηχανολόγων Μηχανικών (IMeche).

Η έκθεση με τίτλο «Global Food: Waste Not, Want Not» καταγγέλλει την μη προσαρμογή των υποδομών και των συστημάτων αποθήκευσης και τις πολύ αυστηρές περιοριστικές ημερομηνίες πώλησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...