ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

0 Washington Post : Βιομετρική Ταυτότητα για όλους τους Αμερικάνους για να λυθεί το πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση

Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν «με το μαλακό» το Κογκρέσο να προωθήσει τις παγκόσμιες "ταυτότητες" για όλους τους Αμερικάνους, αλλά και για ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Η υπάκουη υπηρέτρια της Λέσχης Bilderberg, η εφημερίδα ‘The Washington Post’, έκανε έκκληση για μια «βιομετρική κάρτα» σε ένα κύριο άρθρο τηςστις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Κορυφαία στελέχη της Washington Post συμμετέχουν κάθε χρόνο στις μυστικές συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και έχουν λάβει ευχαριστίες από ηγετικά ονόματα της Bilderberg για το ότι ποτέ δεν έκαναν κάποια αναφορά σχετικά με τις συναντήσεις αυτές.

Προσέξτε στο άρθρο, ότι ενώ η σκέψη είναι ότι η Ταυτότητα θα βοηθήσει τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης – πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται τα τελευταία χρόνια (και) στις ΗΠΑ – το άρθρο βλέπει και άλλα «οφέλη» από την χρήση της Κάρτας - Ταυτότητας και προτείνει να ισχύει για όλους τους Αμερικάνους πολίτες.

0 Οι μυστικές γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων

Ελευσίνια μυστήρια, Αισχύλος, ιπτάμενα αντικείμενα και άλλες αναφορές... Για να δούμε καταρχάς τι μας λέει ο μύθος του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Πρόκειται για έναν μύθο των Ελευσινίων Μυστηρίων, σύμφωνα με τον οποίο η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, που εσύρετο από φτερωτούς δράκοντες, προσγειώθηκε στην "αγέλαστο πέτρα" στην Ελευσίνα.

Ύστερα παρέδωσε το ίδιο αυτό φτερωτό άρμα σε έναν από τους τέσσερις βασιλείς της Ελευσίνας, τον Τριπτόλεμο, ο οποίος έφυγε πετώντας, και απουσίασε γα πολλά χρόνια με σκοπό να διδάξει και σε άλλους λαούς την τέχνη της σποράς, του σίτου και του θερίσματος των χωραφιών.

Είναι σκανδαλιστικά παρόμοια η τοπωνυμία της περιοχής ("Ελευσίς") με την λέξη "έλευσις", που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει την έλευση της θεάς Δήμητρας με το ιπτάμενο άρμα της. Επιπλέον το εκπολιτιστικό έργο το οποίο ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Τριπτόλεμος με τα μέσα που του παρείχε η θεά, καταγράφεται και σε μυθολογίες άλλων λαών.

0 Εκτός ελέγχου οι μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο: Κατεδάφισαν Εκκλησία και της έβαλαν φωτιά, λιθοβόλησαν ιερείς και Χριστιανούς– άπραγη η τοπική αστυνομία

Οι μουσουλμάνοι δείχνουν για μία ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο... Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου μετατράπηκαν σε θύματα ακόμη μίας ισλαμικής βαναυσότητας, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής στο χωριό Sarsena της επαρχίας Fayoum (103 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του κεντρικού Καϊρου) μουσουλμάνοι έβαλαν φωτιά στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, λιθοβόλησαν τον Ναό προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στον θόλο του, κατέστρεψαν τον Σταυρό στην κορυφή του θόλου, κατεδάφισαν μέρη του εσωτερικού του Ναού και κατέστρεψαν όλα τα Εικονίσματα.

Η επίθεση προκλήθηκε από Σαλαφιστές μουσουλμάνους οι οποίοι παρότρυναν τους χωρικούς να καταστρέψουν την Εκκλησία επειδή αποτελεί «έναν άνομο γείτονα των μουσουλμάνων που κατοικούν στην περιοχή και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να μετακινηθεί». Οι μουσουλμάνοι απαίτησαν την μετακίνηση της Εκκλησίας μακρυά από τις οικίες όπου κατοικούν ισλαμιστές και δεν επιτρέπουν πλέον στον πάστορα Domadios να εισέλθει στο Ναό. Η αστυνομία της περιοχής στεκόταν άπραγη σε όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα, παρότι βρισκόταν μπροστά στις αποτρόπαιες αυτές σκηνές.

0 Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου θα αλλάξει Αθήνα και Αθηναίους

Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου θα αλλάξει Αθήνα και ΑθηναίουςΕπηρεάζει 600-700 διασταυρώσεις και επιβάλλει μετακινήσεις χωρίς ΙΧ




Εξακόσιες με επτακόσιες διασταυρώσεις με φανάρια στο κέντρο της Αθήνας θα επηρεάσει η πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου. Με δεδομένο ότι διέρχονται καθημερινά από αυτή την κεντρική οδική αρτηρία της Αθήνας 120.000 οχήματα κάθε ημέρα, η πεζοδρόμησή της βρέθηκε στο επίκεντρο ειδικής μελέτης για τις κυκλοφοριακές επιπτώσεις που θα έχει στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Ματθαίο Καρλαύτη, ο οποίος μελέτησε τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, η κίνηση στην Πανεπιστημίου, ανάλογα την ώρα, έχει μειωθεί από 7% έως 15% εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης. Παρ' όλα αυτά η πεζοδρόμησή της θα επηρεάσει περίπου τους μισούς από τους 1.500 κόμβους που μελέτησαν. Όπως ανέφερε ο ίδιος την Πέμπτη 21/2 σε ημερίδα του Πράσινου Ταμείου, αποτελεί ακόμη ζητούμενο εάν οι διασταυρώσεις αυτές θα πρέπει να επανασχεδιαστούν ή θα πρέπει απλώς να γίνει διαφορετική ρύθμιση στα φανάρια.

0 Κάμερον: Αρνητικός στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Κάμερον: Αρνητικός στην επιστροφή των Γλυπτών του ΠαρθενώναΤζαβάρας: «Πάγια εθνική θέση η επιστροφή των Γλυπτών»



Από τα πλέον επίσημα χείλη ακούστηκε το «όχι» της Βρετανίας στο πάγιο αίτημα της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ινδία, και με αφορμή αίτημα της χώρας για την επιστροφή από το Λονδίνο ενός διαμαντιού 105 καρατίων, ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ξεκαθάρισε ότι το διαμάντι δεν θα επιστραφεί και παρομοίασε την υπόθεση με το θέμα των Γλυπτών.

«Δεν πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή προσέγγιση
» είπε την Τετάρτη ο Ντέιβιντ Κάμερον, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Είναι το ίδιο ζήτημα με τα Ελγίνεια Μάρμαρα» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η σωστή απάντηση είναι το Βρετανικό Μουσείο και οι άλλοι πολιτιστικοί θεσμοί να κάνουν ακριβώς αυτό που κάνουν, δηλαδή να διασυνδέονται με άλλους θεσμούς σ' όλο τον κόσμο ώστε να εξασφαλίζουν ότι τα πράγματα που έχουμε και που φροντίζουμε τόσο καλά, να τα μοιραζόμαστε όπως αρμόζει με ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο».

0 Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε πυραμίδα ηλικίας άνω των 3.000 χρόνων

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε πυραμίδα ηλικίας άνω των 3.000 χρόνωνΑνήκε σε βεζίρη του φαραώ Ραμσή ΙΙ

Τα ερείπια της πυραμίδας, ύψους 15 μέτρων και πλάτους 12 μέτρων, ανακαλύφθηκαν στη διάρκεια των ανασκαφών της κοινής αρχαιολογικής αποστολής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών και του Πανεπιστημίου της Λιέγης


 
Πυραμίδα ηλικίας μεγαλύτερης των 3.000 χρόνων που ανήκε σε βεζίρη του φαραώ Ραμσή ΙΙ ανακαλύφθηκε στο Λούξορ στη νότια Αίγυπτο, σύμφωνα με ανακοίνωση του αιγύπτιου υπουργού Αρχαιοτήτων Μοχάμεντ Ιμπραχίμ.
 
Τα ερείπια της πυραμίδας, ύψους 15 μέτρων και πλάτους 12 μέτρων, ανακαλύφθηκαν στη διάρκεια των ανασκαφών της κοινής αρχαιολογικής αποστολής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών και του Πανεπιστημίου της Λιέγης.

Η πυραμίδα «ανήκε σε έναν βεζίρη της Άνω και της Κάτω Αιγύπτου που ονομαζόταν Κάι και εκτελούσε καθήκοντα, αντίστοιχα με αυτά του πρωθυπουργού, για 15 χρόνια επί της βασιλείας του φαραώ Ραμσή ΙΙ» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αποστολής.

0 Κοιτάξτε που βρίσκεται σήμερα η «πτωχευμένη» Ισλανδία μετά την κρίση! Στοιχεία που σοκάρουν και το ΔΝΤ!

Κοιτάξτε που βρίσκεται σήμερα η «πτωχευμένη» Ισλανδία μετά την κρίση! Στοιχεία που σοκάρουν και το ΔΝΤ!

Tα παρακάτω, μην τα αναζητήσετε στα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας

Η χώρα που πτώχευσε το 2008, με ένα χρέος για το 2007 στο 900% του ΑΕΠ και μετά από μια χρηματοπιστωτική κρίση που οδήγησε τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της αξίας του έναντι του ευρώ, πλέον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει το ΔΝΤ να βαράει... εγκεφαλικά!

Η ισλανδική οικονομία, με ΑΕΠ 13 δισ. δολαρίων, συρρικνώθηκε κατά 6,7% το 2009, αλλά σημείωσε ανάπτυξη 2,9% το 2011 και θα αναπτυχθεί κατά 2,4% φέτος και το 2013, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ενώ οι χώρες του ΟΟΣΑ προβλέπεται να αναπτυχθούν μόνο κατά 1,6%.

Οι τιμές των κατοικιών στη χώρα είναι σήμερα μόνο περίπου 3% χαμηλότερες από τις τιμές που ίσχυαν τον Σεπτέμβριο του 2008, λίγο πριν από την κρίση.

0 Οικολογικός και επιστημονικός φασισμός: Οι επιστήμονες παλεύουν για την επιβολή της Ατζέντας 21

UN security council 2005
Ο απόλυτος οικολογικός φασισμός... Οι επιστήμονες-υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων καλούν στην απόλυτη εφαρμογή της Ατζέντας 21 μέσω προπαγανδιστικών ενεργειών που θα «αλλάξουν την συμπεριφορά μας απέναντι στα οικολογικά φαινόμενα και θα βελτιώσουν την ηθική μας»..

Σε επερχόμενη δημοσίευση επιστημονικού άρθρου αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά το εξής: “οι κυβερνήσεις μπορούν και πρέπει να κινηθούν πέρα από τα υφιστάμενα πλαίσια της δημόσιας αποδοχής με στόχο να αλλάξουν τις νόρμες, γεγονός που θα δημιουργήσει το πλαίσιο για την συμμόρφωση του λαού με τις νέες ρυθμίσεις’’.

Η συγκεκριμένη επιστημονική πρόταση εκπονήθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών με τίτλο “Κοινωνικές Νόρμες και Παγκόσμιες Περιβαλλοντικές Προκλήσεις” (το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει το εντύπο εδώ), και αναμένεται να δημοσιευθεί τον Μάρτιο του 2013..

0 Δείτε τον απίστευτο σκύλο διασώστη της ΕΜΑΚ

Οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα ανησύχησαν το πρωί της Παρασκευής έπειτα από την κατάρρευση του παλαιού κτιρίου στην οδό Μαγνησίας, ενώ αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να εξακριβωθεί μήπως υπήρξε κάποιος εγκλωβισμένος εντός του εγκαταλειμμένου κτιρίου, ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο γλυκύτατος σκύλος διασώστης που έλαβε μέρος στην επιχείρηση...

Ο πανέμορφος σκύλος της ΕΜΑΚ έδειξε πλήρως εναρμονισμένος με τους «συναδέλφους» του, αλλά συνεργάστηκε άψογα και με τους άνδρες της πυροσβεστικής και ήταν έτοιμος να επέμβει σε οποιαδήποτε στιγμή. Τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να συμμετάσχει σε κάποια επιχείρηση διάσωσης, καθώς, οι αρχικοί φόβοι πως μπορεί να βρίσκεται εγκλωβισμένος κάποιος άστεγος δεν επαληθεύθηκαν.

0 Eλληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης!

Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό tripadvisor δύο ελληνικές παραλίες συμπεριλαμβάνονται στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, ενώ ακόμη τρεις συπληρώνουν την εικοσιπεντάδα.

Η κατάταξη προκύπτει από τη βαθμολόγηση των χρηστών του tripdavisor.com, πολλοί από τους οποίους υποψιαζόμαστε πως είναι Βρετανοί....

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι 3 στις 10 και 5 στις 25 καλύτερες παραλίες ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο(!!!) Ακολουθούν οι δέκα καλύτερες παραλίες. Στην εικοσιπεντάδα περιλαμβάνονται επίσης η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα, ο Μπάλος στην Κρήτη και το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

0 Δολοφονήθηκαν επειδή προσπάθησαν να πάρουν την εξουσία από τους τραπεζίτες ! ! !

Γράφει ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ 


Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.” (!!!) Πότε έκανε αυτή τη....
δήλωση ο Λίνκολν;

 Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

0 Το τσάι του βουνού και οι ευεργετικές του ιδιότητες

Στα βουνά της Ελλάδας εντοπίζονται περίπου 17 είδη τσαγιού

Το κλασικό τσάι του βουνού που παλιά δεν έλειπε από κανένα σπίτι και ήταν το πρώτο αφέψημα που ετοίμαζε κάποιος για το κρυολόγημα, βρίσκει σιγά σιγά την θέση του και επιστημονικά ανάμεσα στα ευεργετικά ροφήματα για τον οργανισμό.

Το τσάι του βουνού επιδρά ευεργετικά σε:...
- Κρυολογήματα
- Φλεγμονές του ανώτερου αναπνευστικού
- Την καταπολέμηση της δυσπεψίας και των γαστρεντερικών διαταραχών

Επίσης θεωρείται:

- Αντισπασμωδικό
- Αναλγητικό
- Επουλωτικό
- Αντιοξειδωτικό
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...