ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

0 Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως.. Μακεδονία!!!

Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος.
Η Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με 450 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και θυγατρικές και  υποκαταστήματα στα Βαλκάνια, στην ιστοσελίδα της αναγνωρίζει απερίφραστα τα Σκόπια ως… Μακεδονία!!

0 ''Θα κάνω τα πάντα για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα''...

Καλύτερα να χρεοκοπήσει η Ελλάδα πάρα να τις δώσει η ευρωζώνη νέα βοήθεια υποστηρίζει κυνικά ο Richard Sulik, ηγέτης του σλοβακικού κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Sulik στην...
γερμανική εφημερίδα Die Welt τονίζει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να μην ''περάσει'' από τη Βουλή της Σλοβακίας το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

0 Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

Το 1991 δυο Γερμανοί ορειβάτες πραγματοποιούσαν μια αποστολή κοντά στα σύνορα των Ιταλό Αυστριακών Άλπεων στην πορεία που έκαναν εντόπισαν έναν μουμιοποιουμένο άνδρα, λόγο του ψύχους που επικρατούσε και επικρατεί σε εκείνη την περιοχή το λείψανο ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησαν την Ιταλική αρχαιολογική υπηρεσία οι οποίοι αμέσως έσπευσαν στην περιοχή και παρέλαβαν την μούμια. Το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξε οτι η μούμια ήταν ηλικίας 5OOO με 3300 χρόνια π.χ. Οι εξετάσεις έγιναν με την μέθοδο της ραδιοχρονολόγησης, οι έρευνες επικεντρωθήκαν στα οστά , στου ιστούς, και στην τροφή που βρέθηκε στο στομάχι της μούμιας, το βάρος του λείψανου ήταν 13 κιλά και το ύψος του 1,58...

0 Ο παράξενος πύργος Azadi στην Τεχεράνη!


Ο αρχιτέκτονας, Hossein Amanat, κέρδισε έναν διαγωνισμό για το σχεδιασμό του μνημείου, το οποίο συνδυάζει στοιχεία της Sassanid και της ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Είναι μέρος του πολιτισμού του πολιτιστικού συγκροτήματος Azadi, που βρίσκεται στην Πλατεία Azadi της Τεχεράνης σε μια περιοχή περίπου 50.000 τ.μ..
 

0 Τα 7... ΜΗ μετά το φαγητό

- Μην καπνίσετε:

Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.


- Μην φάτε αμέσως φρούτα:
 
Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό...
 

0 Προειδοποίηση στους νεοεισαχθέντες φοιτητές...

... Αλλά και στους γονείς τους.
Μείνετε μακρυά από τις φοιτητικές παρατάξεις. Αγνοήστε τους...

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις φοιτητικές παρατάξεις που υπάρχουν σε όλες τις σχολές της χώρας, ΝΑΙ μιλάω γι' αυτές τις παρατάξεις που αποτελούνται από νέους που κάνουν τα πάντα για καλύτερη παιδεία. Σας συστήνουμε να μείνετε μακρυά τους, και να είστε πιστοί στην ανεξαρτησία σας. Πρόκειται για παρατάξεις που είναι προσκείμενες στα μεγάλα προδοτικά- βουλευτικά κόμματα της Ελλάδας τα οποία μας οδήγησαν στην σημερινή καταστροφή.

1 Όταν ο σκύλος συνάντησε το σκαντζόχοιρο (Video)

Δείτε την απίστευτη αντίδραση του σκύλου στη θέα ενός σκαντζόχοιρου.

0 Η ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, τελικά, ΔΕΝ ήταν ΡΩΜΑΙΚΗ

Νέα ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν στην Αλβανία. Κτίσματα στα Σωφράτικα της Κάτω Δρόπολης, μαρτυρούν την ελληνικότητα της Αδριανούπολης, αφήνοντας απογοητευμένους τους Ιταλούς και Αλβανούς αρχαιολόγους που την ήθελαν ρωμαϊκή.
Βορειανατολικά του αρχαίου θεάτρου, βρέθηκαν κτίσματα του VI-V π. Χ. αιώνα. Η αρχιτεκτονική τους δείχνει ότι πρόκειται για μεγαλοπρεπή κτίρια, όμοια με αυτά της Δωδώνης, της Φοινίκης, του Βουθρωτού, της Βυλλίδας, της Απολλωνίας και.... πολλών άλλων ελληνικών ηπειρωτικών πόλεων της ίδιας περιόδου.

0 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ--ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ--ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ--


ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ,ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

0 Φινλανδία: Σε εταιρεία holding στο Λουξεμβούργο η περιουσία της Ελλάδας !!!

Την σύσταση μίας εταιρείας holding με έδρα το Λουξεμβούργο στην οποία θα μεταβιβαστούν τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, προτείνει η Φινλανδία για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας!

Η φινλανδική πρόταση έχει συζητηθεί και με Έλληνες παράγοντες στο πλαίσιο τηλεφωνικών διασκέψεων στην ευρωζώνη.

Σε non paper που έστειλαν οι Φινλανδοί προτείνουν αναλυτικά πως το Ελληνικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες, μπορεί να μεταφέρει στην εταιρεία holding του Λουξερβούργου, ώστε να υπάρχει «εγγύηση» για την παροχή του δανείου της προς την Ελλάδα...

0 Καταπληκτική συλλογή φωτογραφιών από όμορφα και πολύχρωμα έντομα

1 Τώρα είναι η ώρα να ρίξουμε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση

Αφού η ίδια η εντολοδόχος των πιστωτών κυβέρνηση δεν θέλει από μόνη της να εγκαταλείψει την γλυκιά εξουσία… Αφού η αντιπολίτευση (μείζονα και ελάσσονα) δεν κάνει τίποτα, (γιατί δεν θέλει), για να εξαναγκάσει αυτή την κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου, να πάει σε εκλογές, θα πρέπει εμείς οι πολίτες μόνοι μας να την αναγκάσουμε. Θα πρέπει σιγά σιγά να ξαναγεμίσουν οι πλατείες, όχι με αγανακτισμένους, αλλά με αποφασισμένους και με στόχο αυτή τη φορά πολίτες, σε έναν ανένδοτο αγώνα.

0 «Δεν παίρνω για δώρο ζώο, παίρνω δώρο για το ζώο!»

Τα ζωάκια δεν είναι κουκλάκια

Τα κατοικίδια θέλουν υπευθυνότητα

– Μαμά, ο Γιωργάκης έχει σκυλάκι!
  Θα μου πάρεις κι εμένα;

Η σωστή απάντηση, αν σας κάνει αυτή την ερώτηση το παιδί σας, είναι «όχι». Μην υποχωρήσετε στις εκκλήσεις του, αν δεν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να φροντίσετε και να αναλάβετε την ευθύνη ενός ζώου τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια.
 

0 Στάσεις λεωφορείων που κλέβουν την παράσταση

Είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο...










0 Οι θεωρίες συνωμοσίας ανθούν, δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου

 Παρά τη δημοσίευση μεγάλου αριθμού επίσημων ερευνών και των πορισμάτων τους για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να συγκινούν και να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα.

1. Αποτυχία αναχαίτισης των κατειλημμένων αεροσκαφών.
Γιατί η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στον κόσμο δεν αναχαίτισε τα τέσσερα αεροσκάφη;
Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τον τότε αντιπρόεδρο Ντικ Τσέινι να διατάζει την αεροπορία να μην καταρρίψει τα αεροσκάφη. Η επίσημη έρευνα, όμως, ότι οι αεροπειρατές είχαν απενεργοποιήσει τα συστήματα αυτόματου εντοπισμού, ενώ την ίδια ημέρα, η αεροπορία πραγματοποιούσε μεγάλη, περίπλοκη άσκηση.

2. Κατάρρευση Δίδυμων Πύργων.
Γιατί κατέρρευσαν τόσο γρήγορα οι Πύργοι;
Οι θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι οι Δίδυμοι Πύργοι γκρεμίστηκαν ως αποτέλεσμα ελεγχόμενης έκρηξης. Η επίσημη έρευνα, όμως, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αεροσκάφη κατέστρεψαν τις κολώνες στήριξης των κτισμάτων. Τα 40.000 λίτρα καυσίμων, που διέθεταν τα αεροσκάφη, οδήγησαν τη θερμοκρασία πάνω από τους 1.000 βαθμούς Κελσίου, οδηγώντας σε τήξη των μετάλλων αντιστήριξης.

1 Δείτε: Βραβευμένες με pulitzer φωτογραφίες απο το 1981 μέχρι σήμερα...

Δείτε τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο...
και βραβεύτηκαν με Pulitzer από το 1981 έως το 2011...

0 RACHEL BECKWITH: Το κορίτσι που ήθελε να δίνει

Το κορίτσι που ήθελε να δίνειΣτα εννέα χρόνια της ζωής της η Ρέιτσελ Μπέκγουιθ πρόλαβε να δωρίσει τρεις φορές τις κοτσίδες της.

Η πρώτη φορά ήταν στα πέντε της: στο σχολείο πληροφορήθηκε πως μια οργάνωση (Locks of Love ή Κοτσίδες της Αγάπης) συγκέντρωνε μαλλιά για να φτιάχνει περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Η Ρέιτσελ δεν δίστασε καθόλου. Εβαλε τη μητέρα της Σαμάνθα να την κουρέψει και μετά περίμενε να ξαναμεγαλώσουν τα μαλλιά της. Και τα έκοψε και πάλι. Η τρίτη φορά ήταν στις 23 Ιουλίου, την ημέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο: οι γονείς της δώρισαν τα όργανα της Ρέιτσελ μαζί με την τελευταία της κοτσίδα.

0 Διαύγεια: 341 ευρώ για την επισκευή ενός "αρχαίου" εκτυπωτή αξίας 50 ευρώ

Η Διεύθυνση Υγείας των Ζώων (τίποτα δεν είναι τυχαίο…) ξόδεψε 341,94 ευρώ για να επισκευάσει έναν εκτυπωτή HP Deskjet 6122 απροσδιορίστου ηλικίας.
Το σχετικό έγγραφο
εδώ...

2 Απαγόρευσαν το θερμoμέτρο υδραργύρου και μας λανσάρισαν τις νέες λάμπες "οικονομίας" που έχουν υδράργυρο!

Ένα απλό γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω - για άλλη μια φορά - σε τί παρανοϊκό κόσμο ζούμε. Απλά έσπασε το θερμόμετρο υδραργύρου που είχα μαζί μου στο κιτ Α' Βοηθειών εδώ και 15 χρόνια. Ευτυχώς μέσα στη θήκη του δεν χύθηκε ο υδράργυρος. Ξέρω-ξέρω, είναι τοξικός, δηλητηριώδης, επικίνδυνος. Γι' αυτό και η μαμά Ε.Ε. φρόντισε να το αποσύρει από την κυκλοφορία. Για το καλό μας. Πάντα!

Πάλι για το καλό μας έχουν καταργήσει και τις λάμπες πυρακτώσεως, ξέρετε τις "παλιές" με το σύρμα. Γιατί ξοδεύουν πολλή ενέργεια και συντείνουν στην αύξηση του CO2 στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας της γης κ.τ.λ.

0 Σεληνη, η σωματοφυλακας της Γης

Ενα από τα μεγαλύτερα άλυτα, μέχρι σήμερα, μυστήρια του ηλιακού συστήματος είναι ο «παράξενος» τρόπος περιστροφής του πλανήτη Ουρανού. Ενώ οι άξονες όλων των άλλων πλανητών είναι σχεδόν κάθετοι στην τροχιά τους, ο άξονας του Ουρανού είναι σχεδόν παράλληλος, έτσι ώστε ο βόρειος πόλος του πλανήτη έχει συνεχώς για 40 χρόνια ημέρα και νύχτα συνεχώς για άλλα τόσα χρόνια. Είναι φανερό ότι ένα τέτοιο περιβάλλον είναι εξαιρετικά αφιλόξενο για την εμφάνιση ζωής. Είναι άραγε πιθανό κάποια στιγμή ο άξονας της Γης να αλλάξει κατεύθυνση και ο πλανήτης μας να έχει την ίδια τύχη με τον Ουρανό; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο της κλίσης του άξονα του Ουρανού.

0 ΟΙ ΗΠΑ ΜΟΛΥΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

peiramatozoa-1-nai
Πρέπει να περάσουν 60 χρόνια για να επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι συνειδητά μας μολύνουν με ιούς άλλοτε για πειράματα, άλλοτε γιατί πρέπει να… λιγοστέψουμε.
Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η επιτροπή που συστάθηκε για να ερευνήσει υπόθεση μόλυνσης 5.500 ανθρώπων στη Γουατεμάλα με ιούς, τη δεκαετία του ’40. Στο πλαίσιο των πειραμάτων τους, οι επιστήμονες μόλυναν συνειδητά χιλιάδες άτομα με τον ιό της σύφιλης και της βλεννόρροιας.

0 "Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους." Δείτε ένα συγκλονιστικό άρθρο.

Γράφει ο Νατσιός Δημήτρης
 δάσκαλος.



Ίσως ο λόγος μου, σήμερα, να είναι επιτάφιος, επικήδειος επάνω στο άταφο σώμα της Παιδείας μας, της πάλαι ποτέ Εθνικής και νυν νεοταξικής και καλύτερα δαιμονικής. "Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους" έλεγε ο Πατροκοσμάς... και το κακό ήρθε!
Η παιδεία... "Παιδεία, εστί ου την υδρίαν πληρώσαι, αλλά ανάψαι αυτήν." (Πλάτωνας.) Η Παιδεία είναι, όχι το γέμισμα του άδειου δοχείου (ο εγκέφαλος του παιδιού) , αλλά άναμμα ψυχής, είναι φώς. Η παιδεία με αξίες, η σπουδαιότητα της αγωγής που πρέπει να λαμβάνει ο άνθρωπος στη παιδική ηλικία. Ο λόγος του Πατροκοσμά είναι αδυσώπητος: "Είναι μια μηλιά και κάνει ξινά μήλα. Εμείς τώρα τι πρέπει να κατηγορησούμε, τα μήλα ή τη μηλιά; Φυσικά τη μηλιά. Λοιπόν κάνετε καλά εσείς οι γονείς, οι δάσκαλοι συμπληρώνω, όπου είστενε η μηλιά, να γίνονται και τα μήλα γλυκά. Εκ γαρ του καρπού το δένδρον γινώσκεται"...

0 Ηλεκτρονικές αλυσίδες παρακολούθησης στα πόδια


Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση βλέπετε οτι είναι τόσο κοντα....και μετά; κάποιοι ακόμα μας λένε συνομοσιολόγους


Παραβάτες του ποινικού κώδικα θα είναι δυνατόν σε ορισμένες περιπτώσεις να παρακολουθούνται ηλεκτρονικά μέσω μιας αλυσίδας που θα τοποθετείται στο πόδι. Το μέτρο θα ισχύσει από το 2012 σε όλη τη Γερμανία.

Τα γερμανικά ομόσπονδα κρατίδια της Έσσης, της Βαυαρίας, της Βάδης- Βυρτεμβέργης και της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας υπογράφουν σήμερα συμφωνία βάσει της οποίας θα λειτουργεί από το 2012 ένα τεχνικό κέντρο ελέγχου.

0 Δρόμοι και πλατείες όλοι μια γροθιά! Να ανατρέψουμε την βαρβαρότητα!

Δρόμοι και πλατείες όλοι μια γροθιά !
Να ανατρέψουμε την βαρβαρότητα !
Σε μια περίοδο που το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα συνταράσσεται από την όξυνση της κρίσης του και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ακονίζουν τα μαχαίρια στον μεταξύ τους ανταγωνισμό για την κυριαρχία, οι εργαζόμενοι και οι λαοί αποτελούν τον στόχο μιας σαρωτικής επίθεσης σε δικαιώματα και καταχτήσεις για να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε έναν εργασιακό- κοινωνικό μεσαίωνα.
Η κρίση στην ΕΕ και ιδιαίτερα στην Ευρωζώνη είναι προϊόν της δίψας του κεφαλαίου για όλο και μεγαλύτερα κέρδη και αποτέλεσμα του ανταγωνισμού των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών για κυριαρχία, που οδηγεί σε αδιέξοδο τις συμφωνίες για το μοίρασμα της πίτας ή το φόρτωμα των ζημιών του ενός στον άλλον ιμπεριαλιστή. Ταυτόχρονα οι αστικές τάξεις δημιουργούν τους όρους ώστε οι εργαζόμενοι να μετατραπούν σε σύγχρονους σκλάβους...

0 Τέσσερις πόλεις της Αυστραλίας μέσα στις 10 καλύτερες του κόσμου!!!

 aystraliaTον τίτλο της καλύτερης πόλης του κόσμου επανέκτησε η Μελβούρνη, σύμφωνα με έρευνα του Economist Intelligence Unit.

 Η έρευνα με τίτλο Global Liveable Survey έβαλε στο μικροσκόπιό της συνολικά 140 πόλεις στον κόσμο και πρώτη, όσον αφορά στο επίπεδο ζωής, αναδείχθηκε η Μελβούρνη, κάνοντας την έκπληξη, αφού πήρε τα «πρωτεία» από το Βανκούβερ του Καναδά.
Το Economist Intelligence Unit ερεύνησε την πολιτική σταθερότητα, το ποσοστό εγκληματικότητας, το σύστημα υγείας, το περιβάλλον, τις συγκοινωνίες, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την παιδεία αλλά και την πολυπολιτισμικότητα κάθε πόλης.

2 Τουρκία | Ιστορική απόφαση για τις ελληνικές περιουσίες



Κυβερνητικό διάταγμα που δημοσιοποιήθηκε στην εφημερίδα της τουρκικής κυβέρνησης, ανοίγει τον δρόμο ώστε να περάσουν σε ελληνικά χέρια χιλιάδες ακίνητα και να διεκδικηθούν αποζημιώσεις για όσα έχουν κατασχεθεί από το τουρκικό κράτος. Την επίσημη ανακοίνωση θα κάνει απόψε, ο Ταγίπ Ερντογάν, σε δείπνο που παραθέτουν προς τιμήν του οι μη μουσουλμανικές μειονότητες, στην Κωνσταντινούπολη.

0 Παράξενα Συντριβάνια

0 Πύργος απο Post it

Ο καλιτέχνης συναρμολόγησε 30.000 ξεχωριστά post it σε σχήμα κερήθρας και έφτιαξε έναν πύργο που εκτίθετε στο ARTZONE Gallery στο Κιότο στην Ιαπωνία

1 Ο οικογενειακός τάφος με τα φέρετρα που μετακινούνται από... μόνα τους!

 Ένας από τους πιο διάσημους θρύλους στα Μπαρμπέιντος είναι αυτός για φέρετρα που μετακινούνται από" ανεξήγητες δυνάμεις". Το φαινόμενο εκδηλώθηκε στον ημιυπόγειο οικογενειακό τάφο των Chase, οι οποίοι τον αγόρασαν χωρίς να απομακρύνουν το ξύλινο φέρετρο με τη σορό της προηγούμενης ιδιοκτήτριάς του, Thomasina Goddard, τον Ιούλιο του 1807.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...