ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

0 Χιλιάδες διαδηλωτές επιστρέφουν τραγουδώντας!

Η δυναμική της ηλιθιότητας και του κρετινισμού αποδείχθηκε αδύναμη να εξαφανίσει τον κόσμο από την πλατεία Συντάγματος. Χιλιάδες διαδηλωτές, λόγω των συγκρούσεων, μετακινήθηκαν στους γύρω δρόμους και επανήλθαν χορεύοντας...
πεντοζάλη. Άλλοι έφυγαν και θα ξαναγυρίσουν. Ο κόσμος, ακόμη και αν σήμερα πάει σε μεγάλους αριθμούς στο σπίτι του, θα επιστρέψει στο Σύνταγμα....

0 Τζέφρυ, όταν λέμε κάτι το κάνουμε...

Σήμερα είπες ότι είσαι διατεθειμένος να παραιτηθείς αν είναι να σωθεί η χώρα.
ΦΥΓΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ;
Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Σαμαρά που τώρα μας τον παρουσιάζουν σαν τον δήθεν ηγέτη. Πηγαίνετε πίσω στην μαμά Αμερική απ' όπου προέρχεστε και κάντε το γρήγορα γιατί διαφορετικά σύντομα θα σας διώξουμε εμείς.

0 Συγχαρητήρια, καταστρέψατε κάτι ωραίο...

Πριν αρχίσουν όλα η ατμόσφαιρα στο σύνταγμα ήταν πραγματικά επαναστατική, ο κόσμος για άλλη μια φορά πολύς και η πλατεία γεμάτη από αγανακτισμένους οικογενειάρχες, παιδιά και νέους. Περάσανε 20 μέρες με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και το μεγαλειώδες παρόν του κόσμου, και η αλήθεια είναι ότι η προβοκάτσια άργησε αλλά τελικά έκανε την εμφάνισή της.
Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες, τα γρανάζια του συστήματος πήραν και πάλι τις εντολές τους κι έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Ο πετροπόλεμος άρχισε, τα ΜΑΤ έριξαν τα πρώτα δακρυγόνα, η ειρηνική και πολυπληθής συγκέντρωση των αγανακτισμένων διάλυσε και ταυτόχρονα στην βουλή τα ρομποτάκια της ΝΤΠ συνεδρίαζαν
Τόσο πολύ φοβούνται τη φωνή μας...

0 Ποιοί κρύβονται πίσω απο τα ρόπαλα

Δείτε σε βιντεο ντοκουμεντο ποιοι μπορεί να ηταν αυτοι που ξεκίνησαν τις φασαρίες.....ΜΑΤ δίπλα σε ρόπαλα...ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


0 Η Σάμος, η Ικαρία, οι Φούρνοι, το Αιγαίο σε τροχιά «επιστημονικής ανάπτυξης»

Αισιόδοξα τα πρώτα αποτελέσματα από τη συνεργασία «Αρχιπελάγους» με επιστημονικούς, τοπικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.
Κοινή η πεποίθηση πως με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών και άξονα το περιβάλλον, θα φυσήξει άνεμος ανάπτυξης στο Αιγαίο

Οι συνέργειες του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ με διακεκριμένα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη βάση του μοναδικού φυσικού πλούτου του Αιγαίου μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική, ουσιαστική ανάπτυξη τις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας σε όλο το Αιγαίο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο γόνιμος διάλογος που αναπτύχθηκε στη συνέντευξη τύπου του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» και πανεπιστημιακών φορέων (Πανεπιστήμιο Τέξας, Άρλινγκτον, ΗΠΑ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου) στις 9 Ιουνίου, στη Σάμο.

0 Ο άγνωστος πύργος του Κολοράντο!

Στο Κολοράντο, στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού του San Isabel - στο Cowboy Country υπάρχει  ένα κάστρο με ύψος 50 μέτρα που ζυγίζει σε περίπου 50 χιλιάδες τόνους. Είναι απίστευτό το ότι αυτό είναι έργο ενός μόνο ανθρώπου του Τζιμ Μπίσοπ. Κατά περίεργο τρόπο όμως, αν είστε τουρίστας  δεν θα βρείτε αναφορά του κάστρου σε οποιοδήποτε επίσημο φυλλάδιο.

0 Arcade διακόπτης για τα φώτα…


Σήμερα είναι ίσως ημέρα με λίγο περισσότερο άρωμα από την arcade εποχή!
Το σίγουρο είναι πως αγαπητοί… άρηδες (!) θα λατρέψετε αυτό το δημιούργημα του κόσμου των gadget. Το Arcade Light Switch  χρησιμοποιεί κανονικά κουμπιά από τα παλιά και κλασικά arcade μηχανήματα!

0 Το εντυπωσιακό μοναστήρι στα Δολιανά Τρικάλων με τους 13 τρούλους (fotos)

Βρίσκεται μεταξύ Δολιανών και Κρανιάς στην καρδιά της Νότιας Πίνδου. Απέχει από την Καλαμπάκα 50 χιλιόμετρα και το συνδέει με τον κεντρικό δρόμο ένας χωματόδρομος 500 μέτρων. Είναι χτισμένο σε μια ράχη σε υψόμετρο 1.150 μέτρα. Δεν είναι όμως ορατό από τον κεντρικό δρόμο γιατί πραγματικά το κρύβει ένα δάσος από πανύψηλα έλατα.

2 Χάτσικο: Η ιστορία ενός σκύλου


Κατά τη διάρκεια της ζωής του καθηγητή, κάθε πρωί που έφευγε για το Πανεπιστήμιο, ο σκύλος τον συνόδευε μέχρι την πόρτα .
Το βράδυ, ο Χατσίκο πήγαινε και τον περίμενε στον σιδηροδρομικό σταθμό Shibuya.
Όταν ο καθηγητής επέστρεφε με το τρένο απ το Πανεπιστήμιο, τον υποδεχόταν και τον συνόδευε σπίτι.Αυτό γινόταν μέχρι τον Μάϊο του 1925, όταν ο καθηγητής έπαθε εγκεφαλικό καθώς έκανε διάλεξη. Ο σκύλος, τον περίμενε να κατεβεί απ το συγκεκριμένο τρένο όπως πάντα, αλλά ο καθηγητής είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Μετά από τον θάνατο του καθηγητή, ο Χατσίκο δόθηκε σε άλλα σπίτια, αλλά καθημερινά δραπέτευε επιστρέφοντας στο παλιό του σπίτι. Κάθε βράδυ, την ίδια ώρα που περίμενε τον καθηγητή στον σταθμό ήτανε εκεί, περιμένοντας να δεί τον φίλο του να κατεβαίνει από το τρένο για να τον συνοδεύσει σπίτι. Αυτό συνεχίστηκε για τα επόμενα 10 χρόνια. 

0 Νιγηρία: Οι επιπτώσεις από την εξόρυξη πετρελαίου!

Για περισσότερα από 50 χρόνια η εξόρυξη αργού πετρελαίου και συσικού αερίου στη Νιγηρία σημαίνει πλούτο για τους λίγους προνομιούχους και πολλά δεινά τόσο για το λαό όσο και για το περιβάλλον. Η Νιγηρία είναι η 8η παραγωγός χώρα, αργού πετρελαίου αλλά παραμένει ένα από τα φτωχότερα κράτη του πλανήτη με περίπου το 70% από τα 150 εκατομμύρια κατοίκους να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Perierga.gr - Νιγηρία: Οι επιπτώσεις από την εξόρυξη πετρελαίου! Το τίμημα είναι εξίσου βαρύ και για το περιβάλλον καθώς 500 εκ. γαλόνια πετρελαίου εκτιμάται ότι έχουν διαρρεύσει στον ποταμό Νίγηρα. (Είναι μια καταστροφή αντίστοιχη με ένα ατύχημα σαν του Exxon Valdez κάθε χρόνο).

0 Τρέχουμε τώρα τρέχουμε !!!!

http://antistachef.wordpress.com/

0 Απαγορευουν τις αλατιερες στα εστιατορια στην Αργεντινή

Χωρίς αλατιέρες θα στρώνονται στο εξής τα τραπέζια των εστιατορίων του Μπουένος Αϊρες στην Αργεντινή, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υπερκατανάλωσης αλατιού, που έχει οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινούς να πάσχουν από υπέρταση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 3,7 εκατομμύρια κάτοικοι του Μπουένος Αϊρες, σχεδόν το 25% του συνολικού πληθυσμού, πάσχουν από υπέρταση.

Βάσει των στοιχείων αυτών, κάθε Αργεντινός κατά μέσο όρο καταναλώνει 13 γραμμάρια αλάτι καθημερινά, την ώρα που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το ανώτατο όριο είναι πέντε γραμμάρια.

0 ΣΚΑΒΕΕΕ !!

 
http://ankyr.blogspot.com/

0 Τι ξέρει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο; (βίντεο)

 Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε -προφανώς- να γίνει ευρέως γνωστό.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.

0 100 ετών ποίημα,λες και γράφτηκε σήμερα!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΟ 100 ετών ΠΟΙΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
 
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

0 Βίδα ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών(;)!!

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα! Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.

Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του! Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.

Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.

0 ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ - 12 μικρά κάδρα λένε την ώρα



Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό ρολόι για τον τοίχο σας και ταυτόχρονα αξιοποιήστε πολλά μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων. 
 

Για την κατασκευή αυτή θα χρειαστείτε:



-Ένα μηχανισμό για ρολόι τοίχου, με μεγάλους δείκτες.

-Δώδεκα μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων.




Βήμα 1: Τοποθετήστε δώδεκα μικρά κάδρα ώστε να σχηματίσουν ένα μεγάλο κύκλο. Το κάθε κάδρο θα πρέπει να καταλαμβάνει τη θέση ενός αριθμού σε ένα υποθετικό ρολόι.


0 Setenil: Ένα χωριό κάτω από τους βράχους

Ο βράχος πάνω από τα σπίτια στη Setenil de las BodegasΟι βράχοι πρωταγωνιστούν στη ζωή των κατοίκων της Setenil de las Bodegas στην Ισπανία
     
Οι 3000 περίπου κάτοικοι της Setenil de las Bodegas, μιας πόλης στην όμορφη περιοχή της Ανδαλουσίας ζουν στην κυριολεξία στη σκιά των βράχων.
Στη σκιά του βράχου η ζωή στη SetenilΗ Setenil de las Bodegas βρίσκεται 157 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Cadiz και είναι μοναδική για την ομορφιά της και την πρωτοτυπία του τοπίου της, γιατί είναι σφηνωμένη ανάμεσα σε βράχους που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...