ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

0 Συγχαρητήρια, καταστρέψατε κάτι ωραίο...

Πριν αρχίσουν όλα η ατμόσφαιρα στο σύνταγμα ήταν πραγματικά επαναστατική, ο κόσμος για άλλη μια φορά πολύς και η πλατεία γεμάτη από αγανακτισμένους οικογενειάρχες, παιδιά και νέους. Περάσανε 20 μέρες με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες και το μεγαλειώδες παρόν του κόσμου, και η αλήθεια είναι ότι η προβοκάτσια άργησε αλλά τελικά έκανε την εμφάνισή της.
Οι γνωστοί μπαχαλάκηδες, τα γρανάζια του συστήματος πήραν και πάλι τις εντολές τους κι έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Ο πετροπόλεμος άρχισε, τα ΜΑΤ έριξαν τα πρώτα δακρυγόνα, η ειρηνική και πολυπληθής συγκέντρωση των αγανακτισμένων διάλυσε και ταυτόχρονα στην βουλή τα ρομποτάκια της ΝΤΠ συνεδρίαζαν
Τόσο πολύ φοβούνται τη φωνή μας...

Συγχαρητήρια στους μπαχαλάκιδες της ασφάλειας, και τους αναρχικούς που με μερικά γραμμάρια ναρκωτικά για δώρο σπέρνουν τον τρόμο σε μια εντυπωσιακή ειρηνική συγκέντρωση.
Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ, αυτή ξέρει γιατί.
Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θέλει μανιωδώς να περάσει το μεσοπρόθεσμο και χρησιμοποιεί οποιονδήποτε τρόπο ώστε να μην ακουστεί η φωνή του Έλληνα.
ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.
Θα πρέπει να ξέρετε ότι η προβοκάτσια σας δεν θα περάσει, αύριο πάλι θα είμαστε στις πλατείες να διαδηλώσουμε γιατί εμείς δεν προσκυνάμε. Είμαστε αποφασισμένοι.
Τα μόνα πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν στους αγανακτισμένους οι οποίοι μόλις είδαν τους κουκουλοφόρους- μπαχαλάκηδες να εισέρχονται στην συγκέντρωση τους έδιωξαν με τις κλωτσιές.
Η προβοκάτσιες δεν περνάνε στους αγανακτισμένους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...