ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

1 Η πεμπτή σκλαβιά του Ελληνισμού: Η σιωνιστική!


13ZionistReaper1Η πρώτη σκλαβιά ήταν στην Αρχαία Ελλάδα, τότε που οι Πέρσες αποβιβάστηκαν με πλοία και απειλούσαν να καταλάβουν την Ελλάδα
Τότε βρέθηκαν ηγέτες σαν το Λεωνίδα στη μάχη των Θερμοπυλών.
Ηγέτες σαν τους Αθηναίους Στρατηγούς, και το Μιλτιάδη με τους Πλαταιείς στη μάχη του Μαραθώνα, και διέσωσαν την Ελλάδα. 


0 Δημιουργικά σημειώματα postit

Perierga.gr
Θέλετε να αφήσετε ένα μήνυμα σε φίλο, συνεργάτη, σύντροφο ή απλά να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας μια πληροφορία. Τα γνωστά κίτρινα χαρτάκια κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, αλλά τα σημειώματα εξελίχθηκαν και απέκτησαν διαφορετική ταυτότητα. Μπορούμε λόιπόν με την ίδια λειτουργικότητα να δώσουμε μια διαφορετική νότα στο γραφείο ή το σπίτι.

0 Το μνημείο Stonehenge στη… Γλασκώβη!

perierga.gr - Το μνημείο Stonehenge "μεταφέρθηκε" στη Γλασκώβη!
Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών 2012 (20/4-7/5/2012) που άνοιξε τις πόρτες του στη Γλασκώβη, μια εντυπωσιακή γλυπτική εγκατάσταση σε φυσικό μέγεθος που παρουσιάζει το διάσημο βρετανικό μνημείο του Stonehenge εντυπωσίασε τους επισκέπτες.
Το έργο, που ονομάζεται «Sacrilege», είναι μια ιδέα του καλλιτέχνη Jeremy Deller και σκοπό έχει να συνδυάσει την αρχαιολογική εμπειρία του επισκέπτη με τη συμμετοχή και τη διασκέδαση που προσφέρει αυτή η διαδραστική εγκατάσταση.

0 H Γη με το... μάτι της Google (VIDEO)


H Γη με το... μάτι της Google
Εντυπωσιακή εικόνα πάγων που επιπλέουν κοντά στις ακτές της νήσου Αδελαΐδος, που βρίσκεται στην δυτική ακτή της Ανταρκτικής Χερσονήσου.
Εντυπωσιακές εικόνες του πλανήτη μας καταγράφει ο δορυφόρος GeoEye-1
Δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες της Γης τις οποίες έχει τραβήξει ο δορυφόρος GeoEye-1. Ο δορυφόρος καταγράφει συνεχώς εικόνες από τον πλανήτη μας - και μάλιστα σε υψηλή ανάλυση - τις οποίες χρησιμοποιεί ο γίγαντας του διαδικτύου της Google για διάφορες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Google Earth και Google Maps.

0 Ο πολυδιάστατος Άνθρωπος. Αντίληψη και Συνείδηση


Tου Γιάννη Βελίκη



Στη σύγχρονη Φυσική συζητιέται πολύ τελευταία το θέμα των πολλών διαστάσεων της πραγματικότητας. Εκτός των τριών του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος), και της τέταρτης του χρόνου, ακούγεται ότι ενδεχομένως η πραγματικότητα να περιλαμβάνει συνολικά επτά διαστάσεις, εννιά ή και δώδεκα. Και μάλιστα, σε αυτές τις άλλες διαστάσεις να ζουν, ταυτόχρονα με το δικό μας, και άλλοι κόσμοι, άλλα σύμπαντα. Το πώς, ωστόσο, γίνεται αυτό, κανείς από τους λαμπρότερους Φυσικούς της εποχής μας δεν έχει καταφέρει να μας το αποκωδικοποιήσει και εξηγήσει...

Κάποιοι επιστήμονες ήδη θεωρούν ως πέμπτη διάσταση τη συνείδηση, κι αυτό το εξηγούν ως εξής: τη στιγμή που ένας φυσικός επιχειρεί να μετρήσει την κίνηση ενός υποατομικού σωματιδίου, με μάζα π.χ. 1-20 cm3, θέλοντας ή μη θα επηρεάσει την κίνηση του.

0 Εκπομπή μεθανίου από τους πάγους της Αρκτικής αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την κλιματική αλλαγή

greenhouse_methane_Arcktic
Το διοξείδιο του άνθρακα έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας ως κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για την κλιματική αλλαγή, όμως η παραγνωρισμένη απειλή ενός άλλου «αερίου του θερμοκηπίου», του μεθανίου, πρέπει να ληφθεί πιο σοβαρά υπόψη, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς ανακάλυψε ότι μεθάνιο διαρρέει σε μεγάλες ποσότητες και από τους Αρκτικούς ωκεανούς.

Ανακαλύφθηκε μη αναμενόμενη εκπομπή του μεθανίου (ενός ισχυρού αέριου του θερμοκηπίου) από ρωγμές του αρκτικού πάγου

0 Τι τρέχει στον ουρανό μας;

0 Περίεργη έξαρση μεγάλων σεισμών

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα γενικά, αλλά και η συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών ανησυχεί τους επιστήμονες και τους φαίνεται "περίεργη" διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης...

Αυτά υποστηρίζει σε γενικές γραμμές ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος  Gheorghe Marmureanu, ο οποίος θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας. .  

 Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σισμολόγος “Something is wrong! There are too many strong earthquakes”.

0 Ο ορισμός της παράνοιας σύμφωνα με τον Αϊνστάιν. Καταλαβαίνετε.....

0 Η όμορφη πλευρά της Κίνας

Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της ΚίναςΈχουμε όλοι δει διάφορες φωτογραφίες από την Κίνα με ουρανοξύστες – εργατικές κατοικίες, εργοστάσια, νέφος στο Πεκίνο και άλλα, οι παρακάτω όμως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές και μας παρουσιάζουν την (πολύ) όμορφη πλευρά της Κίνας.

Ο φωτογράφος Feng Jiang  κατέγραψε με το φακό του στιγμές απαράμιλλης ομορφιάς.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά καθώς η Κίνα είναι η 3η μεγαλύτερη, σε έκταση, χώρα του πλανήτη, με έκταση που αγγίζει τα 10 εκ. τ.χλμ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σα να βγήκαν από σκηνικά παραμυθιών.

0 Η φύση βρίσκει πάντοτε τον τρόπο της

trees01 Power of Trees (39 pics)

0 Νάρκισσος-ένα σύμβολο αναγέννησης και ελπίδας

Ο Νάρκισσος αποτελεί ιδιαίτερο γένος φυτών της οικογένειας των Αμαρυλλιδοειδών που περιλαμβάνει περίπου 40 είδη. Είναι φυτά ποώδη, πολυετή και βολβόριζα που απαντώνται στην Ευρώπη, Β. Αφρική και ΒΔ. Ασία. Η κοινή αγγλική του ονομασία είναι Daffodil.  
 
Καλλιεργούνται ως καλλωπιστικά για τα ωραία και εύοσμα άνθη τους καθώς και για το παραγόμενο εξ αυτών έλαιο που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην αρωματοποιΐα. Πολλαπλασιάζονται με βολβούς που φυτεύονται νωρίς το Φθινόπωρο.

0 Αρχίζει να μην είναι αστείο...


Καλή, χρυσή η σάτιρα, αλλά μας πήραν χαμπάρι. Δεύτερη φορά στους Simpsons.

0 Φτιάχνω μόνος μου - Κατασκεύη μικρού κοτετσιού !!! (video)

Κατασκευή κοτετσιού για 6 - 8 κότες. Βήμα - βήμα τα διάφορα στάδια κατασκευής του.

 

0 Απίστευτο σχόλιο. Έτσι για καλημέρα.


0 Τα επιτραπέζια μιας ζωής

Ας μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας επιτραπέζια...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...