ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

0 Ο άνθρωπος που είχε χέρια στα πόδια..

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άνθρωπο που είχε χέρια στα πόδια.
Η εκ γεννετής ανωμαλία του προκάλεσε την απώλεια του ποδιού όπως εμείς το γνωρίζουμε και στην θέση του έχει πόδια σε μορφή χεριού.
απλά σοκαριστικό..

0 Χαμομήλι: ένα χειμωνιάτικο ρόφημα με θαυματουργές ιδιότητες


Απολαυστικό, τονωτικό και ό,τι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες – ειδικά όταν αυτές συνοδεύονται και από συνάχι – το χαμομήλι είναι ένα ρόφημα με το οποίο μπορείτε να περάσετε το φετινό χειμώνα (κι όχι μόνο) κερδίζοντας από τα οφέλη του. ..

Η εικόνα του τζακιού να καίει κι εσείς να πετάτε ένα κούτσουρο στη φωτιά πίνοντας χαμομήλι, καθώς δένετε σφιχτά τη ρόμπα σας, ίσως μοιάζει εικόνα από το πολύ μακρινό μέλλον που εσείς θα έχετε σβήσει τα 80 και παραπάνω κεράκια στη γενέθλια τούρτα σας. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το χαμομήλι δεν είναι ρόφημα των… γηρατειών, όπως το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά ένα ρόφημα που μπορεί να μας φτάσει ως τα γηρατειά στο πλαίσιο μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Αρκεί να το γνωρίσουμε καλύτερα μαθαίνοντας τα οφέλη του στην υγεία μας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και να του δώσουμε μια ευκαιρία νωρίτερα από την ηλικία των 80…

0 -Ελα, θα παιξουμε μπαλα!


 http://asimonis.wordpress.com

0 Το μοναδικό πάρκο των «τεσσάρων εποχών»!

To Zion National Park βρίσκεται στα νοτιοδυτικά των ΗΠΑ, στη Γιούτα και καλύπτει μια έκταση 229  τετραγωνικών μιλίων, ενώ το μήκος του φτάνει τα 15 μίλια. Βρίσκεται στη συμβολή του Οροπεδίου του Κολοράντο με την περιοχή Mojave κοντά στην έρημο και λόγω της μοναδικής γεωγραφικής τοποθεσίας του καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας.

0 Το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου!

Λέγεται AquaDom (που σημαίνει υδάτινος θόλος) και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός συγκροτήματος κτηρίων στο Βερολίνο.
Είναι ένα κυλινδρικό ενυδρείο ύψους 25 μέτρων και διάμετρο πάνω από 11 μέτρα. Περιέχει κάτι λιγότερα από 1.000.000 λίτρα θαλασσινού νερού και πάνω από 2.500 ψάρια, τα οποία ταΐζονται καθημερινά από δύο δύτες πλήρους απασχόλησης. Η κατασκευή του στοίχισε σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ.
Στο εσωτερικό του θόλου βρίσκεται ένα ασανσέρ χωρητικότητας 48 ατόμων. Τα τοιχώματά του είναι από διάφανο υλικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του AquaDom να απολαύσουν μιά μοναδική εμπειρία.

0 Στηρίξτε το αγαπημένο σας blog

Βρείτε την σελίδα μας και στο Facebook Και κάντε LIKE.
Διαδώστε την σελίδα μας στους φίλους και βοηθήστε το αγαπημένο σας blog να μεγαλώσει

0 Μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά...

Πριν λίγους μήνες ακούσαμε για κάτι μετοχές από μια παλιά τράπεζα που έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να ξεπληρώσουν το χρέος της Ελλάδας, αλλά και να μείνει περίσσευμα, την θυμάστε καθόλου αυτή την ιστορία;

Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το θέμα; Γιατί εδώ και κάποιον καιρό τόση σιωπή; 

Αν έχει κάποιος κάποια ενημέρωση ας μας πει κι εμάς...

0 O Δρόμος προς την τυραννία...

1 Η λεηλασία των ελληνικών αρχαιοτήτων από τους(πολιτισμένους) Ευρωπαίους!

Τα ελγίνεια μάρμαρα (γλυπτά του Παρθενώνα), για τα οποία γίνεται λόγος δεκαετίες τώρα, είναι ελαχιστότατα μπροστά στα τόσα μνημεία και τις αμέτρητες αρχαιότητες που άρπαξαν και κατέστρεψαν κατά καιρούς οι Ευρωπαίοι και κυρίως στη διάρκεια της τουρκοκρατίας.

Στο διάστημα 1723-1774, βασιλιάς της Γαλλίας ήταν ο Λουδοβίκος 15ος. Το 1730 ο βασιλικός βιβλιοθηκάριος αββάς Fourmont ήρθε στην Πελοπόννησο ως απεσταλμένος του Λουδοβίκου για να συλλέξει αρχαιότητες. Οι έρευνές του στράφηκαν κυρίως στον χώρο της αρχαίας Σπάρτης. Για το θέμα αυτό έγραψε σε ένα φίλο του:
«Τα ισοπέδωσα όλα, τα ξεθεμελίωσα όλα. Από την μεγάλη αυτή πόλη δεν έμεινε λίθος επί λίθου. Εδώ και ένα μήνα συνεργεία από 30 και μερικές φορές 40 ή 60 εργάτες γκρεμίζουν, καταστρέφουν, εξολοθρεύουν τη Σπάρτη. 
 

0 Προπαγάνδα εκπαιδευτικού για την νέα τάξη πραγμάτων

Έχετε απορία για το πώς τα ΜΜΕ κάνουν ύπουλη προπαγάνδα υπέρ της νέας τάξης πραγμάτων δεν έχετε παρά να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο . Τελικά όλα τα σενάρια οδηγούν σε αυτό και πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι είναι θεωρίες συνομωσίας. Τελικά θα δούμε την αλήθεια σαν κοινωνία ποτέ ; Για ν΄ αντισταθούμε στον πραγματικό εχθρό .Η θα εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε αόρατους καπιταλιστικούς εχθρούς και παραμυθάκια των δεξιών η αριστερών αφεντικών , των αγορών και των μέσων μαζικής εξαθλίωσης...

(Σχόλιο Αγγελιαφόρος)

0 Απόσπασμα απ' το βιβλίο

Για να παραγγείλετε το βιβλίο πατήστε ΕΔΩ
"– Συλλαμβάνεστε όλοι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μην κινηθεί κανείς, μην φέρετε αντίσταση, παραδώστε τα κινητά σας τηλέφωνα, έχουμε εντολή να χρησιμοποιήσουμε βία αν χρειαστεί.
 
– Θέλω να δω αμέσως το στρατηγό!, φώναξε ο πρωθυπουργός.
 
Kύριε, δεν είστε σε θέση να δίνετε διαταγές. Παρακαλώ, συμμορφωθείτε.
 
Ακολούθησαν στιγμές γενικής αναστάτωσης, με φωνές και απειλές από όλους τους βουλευτές, όλοι όμως σώπασαν αμέσως όταν οι στρατιωτικοί έβγαλαν τα εφοδιασμένα με σιγαστήρες περίστροφα από τις θήκες, απασφάλισαν και τα έστρεψαν πάνω τους. O πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης, αψηφώντας την προειδοποίηση των στρατονόμων, έβγαλε από την τσέπη του το κινητό τηλέφωνο και έψαξε στη μνήμη του έναν αριθμό. Εκείνη τη στιγμή, ένας απόκοσμος, υπόκωφος ήχος από βολή με σιγαστήρα πάγωσε το αίμα όλων. Με μια βολή ακριβείας η πανάκριβη τηλεφωνική συσκευή εκτοξεύτηκε από το χέρι του σκορπώντας σε κομμάτια. Ακολούθησαν σιωπηλά βλέμματα τρόμου και ανασφάλειας. 
 

0 Οι "Βενετίες" της Ανατολής

Πέρα απο την Βενετία που την ξέρουμε καλά, ήρθε η ώρα να μάθουμε τις άγνωστες "Βενετιες" της Ανατολής.

0 Ο Χέντριξ καλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών

Τον Τζίμι Χέντριξ ανακήρυξε καλύτερο κιθαρίστα όλων των εποχών το περιοδικό «Ρόλινγκ Στόουν» (Rolling Stone), σύμφωνα με λίστα που συνέταξαν ειδικοί μουσικολόγοι και κιθαρίστες.

Ο κιθαρίστας Τομ Μορέλο (πρώην μέλος των Rage Against The Machine) δήλωσε πως «ο Τζίμι Χέντριξ κατέρριψε την ιδέα που είχαμε για το τι σημαίνει ροκ μουσική. Χειριζόταν με ένα μοναδικό τρόπο την κιθάρα, το στούντιο και τη σκηνή», αναφέροντας ως κομμάτια-κλειδιά για το παίξιμο του Χέντριξ το "Purple Haze" και το "The Star-Spangled Banner".

Τον Χέντριξ ακολουθούν στην ίδια λίστα ο Έρικ Κλάπτον, ο BB King, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τζίμι Πέιτζ και ο Πιτ Τάουσεντ.

0 Μια ακόμη ένδειξη των Μάγια, για το 2012!

Όλοι πλέον σχεδόν έχουμε ακούσει για τη προφητεία του ημερολογίου των Μάγια, που θέλει το τέλος του κόσμου (ή κάτι παρόμοιο) να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2012.
Νεότερες αρχαιολογικές έρευνες αποκαλύπτουν τώρα ότι οι Μάγια έκαναν, όχι μια, αλλά δυο συγκεκριμένες αναφορές, στην ημερομηνία αυτή. Αναφορές που μιλάνε για μια αποκάλυψη που έρχεται.
Οι ειδικοί Μεξικανοί αρχαιολόγοι, που μελετούν το ζήτημα είναι καθησυχαστικοί.
Όπως λένε, μια δεύτερη αναφορά περί της επερχόμενης καταστροφής βρέθηκε στα ερείπια του Comalcalco, γραμμένη σε πέτρινη επιγραφή η οποία ήταν καταχωνιασμένη εδώ και χρόνια σε μια αποθήκη.

0 Ο Αετός, παρέα με τον άνθρωπο.

0 Τα 50 καλύτερα μέρη της Ελλάδας που πρεπει να επισκευθείς (Νο 50-47): Κορινθία-Αρκαδία


Υπέροχοι αντικατοπτρισμοί στη Λίμνη Δόξα

Οι καλύτεροι λόγοι να αφήσετε την πόλη και να ανακαλύψετε τοπία και μυστικά που κάνουν τη χειμερινή Ελλάδα ασυναγώνιστη στην υπόθεση «χειμερινοί προορισμοί».

0 Τα 7 σημάδια της Αποκάλυψης...

 

0 Θα τρώγατε σε ένα εστατόριο- τουαλέτα;

Πως θα σας φαινόταν να πάτε σε εστιατόριο και να κάτσετε πάνω σε καθίσματα λεκάνης  τουαλέτας για να φάτε και να παραγγείλετε  παγωτό σε σχήμα περιττωμάτων???
  Από ότι φαίνεται στην Κίνα δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι κινέζοι αρέσκονται να τρώνε πάνω σε μία λεκάνη και σε ένα χώρο ανάλογα διακοσμημένο. Προφανώς αυτά τα εστιατόρια έχουν μεγάλη επιτυχία γιατί συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Πάρτε μια γεύση… και στη συνέχεια διαβάστε "Το εστιατόριο που σερβίρει μόνο... πέη ζώων!"

0 Αστρική προβολή: μύθος ή πραγματικότητα;

Τι είναι άραγε η αστρική προβολή; Δημιούργημα της φαντασίας, παιχνίδι του εγκεφάλου ή μία εναλλακτική προσέγγιση της πραγματικότητας;
  Ένα ερώτημα που απασχολεί όχι μόνο εκείνους που έχουν αστρική προβολή (εκούσια ή ακούσια), αλλά και όλους τους άλλους που προσπαθούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει με τη συνείδηση και το νου. Ο πλέον κατάλληλος οργανισμός για νας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι η Διεθνής Ακαδημία Συνείδησης *.
  Οι Pyles και η Όλγα Τάντου, επικοινώνησαν με το Διευθυντή του Τμήματος στη Νέα Υόρκη (που θεωρείται ένα από τα πιο οργανωμένα και πολλά υποσχόμενο τμήμα του οργανισμού), David Lindsay, ο οποίος μας απάντησε στα κρίσιμα ερωτήματα που σχετίζονται με το παράξενο φαινόμενο της αστρικής προβολής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...