ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

0 Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη μυστική βάση του Χίτλερ στην Ανταρκτικη!...


Απίστευτη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η επιστημονική έρευνα των Ρώσων βιολόγων στην Ανταρκτική. Μετά την επιτυχία της γεώτρησης στη λίμνη Βόστοκ και τον ενθουσιασμό των επιστημόνων φαίνεται ότι κοντά στη λίμνη ανακαλύφθηκε μυστικό οχειρό των Ναζί! Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας στην περιοχή είναι πιθανό να υπάρχει μυστικό καταφύγιο των Ναζί όπου βρίσκονται μυστικά αρχεία του ίδιου του Χίτλερ. «Θεωρείται ότι προς το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί «μετακόμισαν» στο Νότιο Πόλο όπου και ξεκίνησαν την κατασκευή μιας βάσης στη λίμνη Βοστόκ,» αναφέρει το RIA Novosti, το Ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

0 Θέλει και το κάμπινγκ την πολυτέλειά του!


Οι αρχιτέκτονες Moskow Keith και Robert Linn λατρεύουν τη διαμονή μέσα στη φύση και για το λόγο αυτό δημιούργησαν ένα οικολογικό κάμπινγκ στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ λίγο διαφορετικό από τα άλλα.
perierga.gr - Θέλει και το κάμπινγκ την πολυτέλειά του!
«Το κάμπινγκ είναι ένας τρόπος διακοπών που φέρνει τον καθένα πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής μέσα στο πράσινο. Όμως, πολλοί είναι αυτοί που συχνά διαμαρτύρονται για τη σκόνη, τη ζέστη, ακόμη τα ζωύφια που θα συναντήσουν μέσα ή έξω από τη σκηνή τους!

0 Τα βρύα είναι η αιτία της δημιουργίας του κλίματος στη Γη;


Τα πρωτόγονα βρύα ενδέχεται να έχουν προκαλέσει τη μείωση της θερμοκρασίας της Γης, περίπου 470 εκατομμύρια χρόνια πριν, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για την εξέλιξη της ζώής.

Νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature Geoscience δίνει μία εξήγηση για τη σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας στη Γη, που οδήγησε σε μία σειρά ψυχρών περιόδων, που αποκαλούνται μικρές «εποχές των παγετώνων».

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες εκτιμούσαν πως η μείωση της θερμοκρασίας ξεκίνησε 100 εκατομμύρια χρόνια αργότερα, όταν δημιουργήθηκαν τα πρώτα μεγάλα δέντρα.

0 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ....

0 Γκραφιτι αφιερωμένο στο Μάνο Ξυδού~Αυτή η νύχτα


0 ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


0 2048_ Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων


0 Αγορές Online - Τα πάντα για τον άντρα

Το plus4u.gr με 24 διαφορετικά καταστήματα, σου προσφέρει ιδέες για όλες τις περιστάσεις και προϊόντα για τις καθημερινές σου ανάγκες. Το Μεγαλύτερο Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα που εμπιστεύεσαι για την εξυπηρέτηση του, επιλέγεις για την ταχύτητα του και ξεχωρίζεις για τις μόνιμες, ελκυστικές του τιμές. Παρακολουθείς τη μόδα; Γυμνάζεσαι; Αγαπάς το κατοικίδιο σου; Περνάς χρόνο στον κήπο σου; Σ’ αρέσει να παίζεις; Σου αρέσει το καλό κρασί; Ψάχνεις δωράκι; Ταξιδεύεις; Είσαι gadgetάκιας; Plus4u.gr! Όλα τα ψώνια μαζεμένα!

0 Ν. Λυγερός. Τα μυαλά της Ελλάδας

Η οικονομική κρίση έχει την τάση να προκαλεί παράλογες κινήσεις. Μερικοί από τους δικούς μας θεωρούν ότι η ασφάλεια είναι στο εξωτερικό. Γι’ αυτό το λόγο είναι ικανοί να βάλουν τα χρήματά τους ακόμα και στην Κύπρο. Βέβαια, εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτονται πια τα κατεχόμενα και το κυπριακό. Επίσης ξεχνούν ότι η Κύπρος ανήκει όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στην Ευρωζώνη. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η επιλογή είναι ανάλογη από αυτήν που επέλεξαν άλλοι, αδειάζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Η ιδιωτική δειλία δεν μας αφορά, διότι δεν είμαστε το κράτος. Για μας, έχει περισσότερο αξία το ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας, διότι πάντα είναι ο λαός μας που έσωσε την πατρίδα μας και όχι τα χρήματά του. Δεν ήμασταν ποτέ ένας πλούσιος λαός, κι όμως έχουμε ένα έθνος με αξιοπρέπεια που ξέρει να πολεμά την ώρα της ανάγκης. Στην ειδική περίπτωση των μυαλών της Ελλάδας πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί, διότι αυτά είναι που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες στον απαραίτητο στρατηγικό σχεδιασμό στον τομέα των επιστημών...

0 Αυτό θα πεί ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ

B895

0 Τι ακριβώς είναι η συνθήκη ACTA; (video ελληνικοί υπότιτλοι)

Έπειτα απο υπόδειξη αναγνώστη αναμεταδίδουμε το σχετικό Video σχετικά με την αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) ώστε να γνωρίζουμε και να θυμηθούμε όλοι τι ακριβώς υπέγραψε πριν μερικές ημέρες η Ελλάδα στην Ιαπωνία. Σε αυτό το σημείο τονίζουμε οτι χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Κύπρος, η Εσθονία και η Σλοβακία δεν την υπέγραψαν φοβούμενες προφανώς τις αντιδράσεις των πολιτών τους. Δείτε το παρακάτω video που ακολουθεί:

0 Λάθος την πληροφόρησαν τη Μενεγάκη. Τι μπορεί να φάει ένα βρέφος τον πρώτο χρόνο;

Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένας συμπαθέστατος διαιτολόγος στην εκπομπή "Ελένη" με τη Μενεγάκη για να μιλήσει για την παιδική διατροφή.
 
Όταν ο άνθρωπος είπε ότι οι διατροφικές συνήθειες καθιερώνονται τον πρώτο χρόνο της ζωής ενός παιδιού, η Μενεγάκη του είπε, η μάλλον πήγε και τον διόρθωσε λέγοντας ότι "ναι αλλά πόσα πραγματάκια έχει δοκιμάσει το παιδί στον πρώτο χρόνο; πόσα πραγματάκια μας έχει αφήσει ο παιδίατρος; όχι και πολλά".

0 Δέκα θαύματα της φύσης: μια λίστα απέραντης φυσικής ομορφιάς

Εάν το γραφείο και η καθημερινότητά σας, σας έχουν κάνει να ξεχάσετε τι πραγματικά σημαίνει ομορφιά της φύσης και ποικιλότητα του πλανήτη γη, θαυμάστε και εμπνευστείτε από τα παρακάτω αξέχαστα τοπία.

Νερό, φωτιά και πάγος, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στον κόσμο - από γιγαντιαία σπήλαια κρυστάλλων, μέχρι εντυπωσιακά ηφαίστεια λάσπης και βραχώδεις σχηματισμούς που μοιάζουν με έργα τέχνης.
Εάν το γραφείο και η καθημερινότητά σας, σας έχουν κάνει να ξεχάσετε τι πραγματικά σημαίνει ομορφιά της φύσης και ποικιλότητα του πλανήτη γη, εμπνευστείτε από τα παρακάτω θαυμαστά τοπία.

0 Λουλούδια και ακτίνες Χ

Ο Hugh Turvey είναι Βρετανός καλλιτέχνης και φωτογράφος, ο οποίος δουλεύει κυρίως με την τεχνολογία των ακτίνων Χ. Φωτογραφίζει αντικείμενα καθημερινής χρήσης χρησιμοποιώντας τις ακτίνες Χ.

0 Ζώα στο μέγεθος ενός δαχτύλου!

Όλα τα μωρά ζωάκια είναι συνήθως αξιολάτρευτα. Αν κοιτάξει κανείς αυτά τα μικρά πόδια και τα αυτιά δεν μπορεί να μην νιώσετε συμπάθεια προς αυτά. Αλλά αυτά τα ζωάκια που το μέγεθος τους είναι όσο ένα δάχτυλο είναι καταπληκτικά.Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα μικροσκοπικά μωρά!

0 Μετατρέψτε το iPad σε arcade

1

Οι νεότεροι δεν τα έχουν γνωρίσει αλλά για τις μεγαλύτερες ηλικίες πρόκειται για συσκευές που έχουν αφήσει εποχή. Λέμε φυσικά για τα ηλεκτρονικά arcade τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές gamers πριν πάρουν τη θέση τους οι υπολογιστές και οι παιχνιδομηχανές.

Αν λοιπόν νοσταλγείτε εκείνα τα χρόνια, το proho.gr έχει για άλλη μια φορά τη λύση. Πρόκειται για το iCade το οποίο μετατρέπει το iPad σας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι της δεκαετίας του '80. Μάλιστα η συσκευή δεν έχει μόνο το joystick και τα πλήκτρα εκείνων των παιχνιδιών. Έχει ακόμη και θήκη για να ρίχνετε κέρματα η οποία όμως ευτυχώς δεν θα σας χρειαστεί!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...