ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

3 Χωράφι με λεβάντες


Χωράφι με λεβάντες στην Προβηγκία της Γαλλίας.

0 Ρόδος: Η κατάρρευση τμήματος τζαμιού, άλλο ένα σημάδι της κρίσης

Ρόδος: Η κατάρρευση τμήματος τζαμιού, άλλο ένα σημάδι της κρίσηςΜέχρι και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις επηρρέασε η καταστροφή του μνημείου
Η δυνατή βροχή κατέστρεψε τμήμα του τζαμού τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου.
 
Απαξίωση της πολιτιστικής κληρονομίας, έλλειψη πόρων, ακόμα και οι διεθνείς σχέσεις της χώρας σε... κρίση. Ολα αυτά συνυπάρχουν στην περίπτωση της κατάρρευσης του προστώου (του ημιυπαίθριου στεγασμένου χώρου μπροστά στην είσοδο του κτιρίου) του τζαμιού του «Ρετζέπ Πασά» στην πλατεία Δωριέως στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Το θέμα πήρε διαστάσεις στον τοπικό Τύπο, έφτασε μάλιστα να επηρρεάσει ακόμα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Στις 19 Δεκεμβρίου, δύο από τις τέσσερις κολόνες του προστώου μέρους του τζαμιού κατέρρευσαν, ως συνέπεια των δυνατών βροχοπτώσεων που επικρατούσαν εκείνες τις μέρες στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων. Ενα μέρος του μνημείου, που στέκει στην θέση του ήδη από το 1588

0 Στηρίξτε το αγαπημένο σας blog !!!!

Μιλήστε μας, πείτε μας την γνώμη σας για το blog μας. Στείλτε μας μας e-mail τις προτάσεις σας και τις διευκρινήσεις σας.
Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, θετικές και αρνητικές, καθώς αυτές είναι που μας κάνουν καλύτερους.

Ακόμα μπορείτε να μας στέλνετε δικά σας θέματα και απόψεις προς δημοσίευση εφ'όσον είναι σχετικά με το blog.
Βοηθήστε το αγαπημένο σας blog να γίνει καλύτερο. Διαδώστε το στους φίλους σας και τους γνωστούς σας.

0 ΣΚΑεΙ όλη η αλήθεια για το ντοκιμαντέρ


Το πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ «Βατοπέδι: Όλη η αλήθεια» που με τόση περηφάνια παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν ανέτρεψε την εμπεδωμένη άποψη που υπάρχει στην κοινωνία ότι η υπόθεση Βατοπεδίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια δημοσιογραφική έρευνα, αλλά για μια πληρωμένη παραγωγή από την ίδια τη μονή Βατοπεδίου.

Τον Ιούλιο του 2008 το εκκλησιαστικό site της Μονής Βατοπεδίου www.pemtousia.com ενημέρωνε τους φίλους της ιστοσελίδας ότι σε αυτή, μπορούν να παρακολουθήσουν «το πρώτο μέρος από το πολύ σημαντικό και αποκαλυπτικό συνολικής διάρκειας 52′ ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαίδιου: Αλήθεια και Μύθοι», που αναρτήθηκε από τον Σύλλογο των Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου».

0 Σιβηρία (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Σιβηρία (7)
Όταν ακούτε τη λέξη «Σιβηρία», πιθανότατα σκέφτεστε απέραντες παγωμένες εκτάσεις όπου το λευκό του χιονιού κυριαρχεί. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά όπως μας δείχνει ο φωτογράφος Gelio με τις υπέροχες αεροφωτογραφίες της περιοχής Νοβοσιμπίρσκ, η οποία είναι μέρος της Δυτικής πεδιάδας της Σιβηρίας.

0 Μια ολόκληρη πόλη… χτισμένη πάνω σε βράχο!

Η μικρότερη πόλη της Καταλονίας στην Ισπανία ονομάζεται Castellfollit de la Roca και αποτελεί στην κυριολεξία ένα από τα «θαύματα της φύσης»! Είναι χτισμένη επάνω σε έναν στενό βράχο από βασάλτη, το ύψος του οποίου φτάνει τα 50 μέτρα, ενώ το μήκος του δεν ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο!
perierga.gr - Μια ολόκληρη πόλη... χτισμένη πάνω σε έναν βράχο!
Ο βράχος σχηματίστηκε πολλούς αιώνες πριν από τη λάβα των ηφαιστείων που πλημμύριζαν τους παρακείμενους ποταμούς Fluvia και Toronell και σήμερα »στεγάζει» μια παραμυθένια μεσαιωνική πόλη σε μια έκταση που δεν ξεπερνά το ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο!

0 ΗΠΑ: Κυκλοφορείς με μετρητά; Μάλλον είσαι τρομοκράτης!

Russia Today (Katerina Azarova) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Έχετε φακό; Ή πληρώνετε με μετρητά, αντί με πιστωτική κάρτα; Και έτσι κάνετε τα ψώνια σας για την εβδομάδα; Τότε αυτή η συμεπροφορά σας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το FBI, θα μπορούσε να σας κάνει «τρομοκράτη».

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Internet ένα βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το οποίο λέει στους ανθρώπους χωρίς πολλά - πολλά, ότι «το να πληρώνεις με μετρητά είναι ύποπτο και περίεργο». Με μια δυναμική, αλλά και ήρεμη φωνή, ο αφηγητής λέει στους θεατές ότι, "εάν κάποιος εμφανίζεται με νευρικότητα ή άγχος, ή επιμένει να πληρώσει με μετρητά, επικοινωνήστε με το προσωπικό ασφαλείας. Αυτή είναι μία ύποπτη συμπεριφορά». 

Έτσι λοιπόν, αν είχατε μια αγχωτική ημέρα και δεν έχτε πιστωτική κάρτα, είστε μέσα στους ύποπτους...

0 Τα καλύτερα stret art του 2011

0 Οι αποθήκες του Hollywood κρύβουν θησαυρούς

Οι αποθήκες του Hollywood κρύβουν θησαυρούς (11)

Οι αποθήκες του Hollywood κρύβουν θησαυρούς, ότι δηλαδή μπορεί να φανταστεί κανείς από πράγματα που χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημιουργία ταινιών. Δείτε τη συνέχεια για μια ενδιαφέρουσα περιήγηση…

0 Συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν...


Φωτογραφίες από το παρελθόν τοποθετούνται στο παρόν στο αντίστοιχο σημείο σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όταν βλέπουμε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν παρά μόνο οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και τα χρώματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...