ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

0 Έγραψε «ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια

Η φαντασία των Ελλήνων δεν φαίνεται να λυγίζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και εν όψει των εορτών, προκαλεί ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.
Με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο συμπολίτης μας αντιδρά στην κυβερνητική πολιτική συνδυάζοντας τη διαμαρτυρία με το… εορταστικό πνεύμα. Το εν λόγω σύνθημα βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και αν μη τι άλλο δε θα περάσει αδιάφορο από τα βλέμματα των περαστικών…
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

0 Χαλί για να «ψαρώνουν» όλοι

0 Πόσο νερό μου είναι αρκετό;

Νέρο
Πόσο νερό πρέπει να πίνω την ημέρα; Πώς θα καταλάβω ότι αφυδατώνομαι; Τι θα πάθω αν πιω όλο το Μαραθώνα; Απαντούμε σε έξι βασικές ερωτήσεις!

Πολυετείς έρευνες δεν έχουν καταλήξει σε ολοκληρωμένα συμπεράσματα, γιατί στην πραγματικότητα η ανάγκη σου σε νερό επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων, όπως ο καιρός, η κατάσταση της υγείας σου και η δραστηριότητά σου. Γι αυτό, καλύτερα να δούμε μερικές βασικές αρχές σχετικά με το πόσο νερό χρειαζόμαστε καθημερινά....

0 ΑΤΙΑ Όπως δεν έχετε δει ποτέ: Με το τηλεσκόπιο Hubble (VIDEO)



John Leonard Watson

0 ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ

Γιατί απαγορεύονται τα ψάρια,
αλλά επιτρέπονται χταπόδια και καλαμάρια.
Γιατί απαγορεύεται το λάδι, αλλά επιτρέπονται οι ελιές.

   

Οι αιτίες τής καθιέρωσης των νηστειών στο χριστιανισμό

  Τι μεσολάβησε λοιπόν, ώστε ο χριστιανισμός μέ την πάροδο τού χρόνου να καθιερώσει δύο μεν ημέρες τη βδομάδα, Τετάρτη και Παρασκευή, ως ημέρες ακρεωφαγίας, κατά τις οποίες μάλιστα να απαγορεύεται και το λάδι και το κρασί, άλλες δε μακροχρόνιες (σαρακοστές);

     Το ζήτημα αυτό δεν πρέπει να το εξετάσουμε στενά από θρησκευτική καθαρά άποψη, αφού ο αρχέγονος χριστιανισμός δεν γνώρισε τέτοιου είδους νηστείες. Άρα, υπάρχει άλλη αιτία, που γέννησε και καθιέρωσε τις νηστείες, όχι μόνο τής Τετάρτης και  τής Παρασκευής, αλλά και τις μεγάλες, τις πολυήμερες (σαράντα μέρες προ τού Πάσχα, άλλες τόσες προ των Χριστουγέννων, 15 μέρες τον Αύγουστο κι άλλες μικρότερες).

0 20 πράγματα που μπορείτε να μάθετε από το κατοικίδιό σας!


Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, βιολόγος, medlabnews.gr
Έχουμε ξαναμιλήσει για τα οφέλη που έχει η συμβίωση με τα ζώα για την ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Μπορούμε όμως να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο αντιγράφοντας τις συνήθειες των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας! Δείτε 20 πράγματα που μπορείτε να μάθετε από το κατοικίδιό σας!

0 Μια μέδουσα σε εργοστάσιο!!

Αυτή η τεχνική τυπογραφίας ονομάζεται Anamorphic και φιλοξενείται στο εργοστάσιο της Sub Urb Art.
Παράξενη και προτότυπη τεχνική θα έλεγα...

0 Ανατριχιαστικές εγγαστρίμυθες κούκλες !!!

b429

0 Βλέπετε ακόμα τηλεόραση???

Η τηλεόραση είναι αναισθητικό για τον πόνο της σύγχρονης ζωής. - Atrid Alauda.
 
Αν μεγαλώσετε την εικόνα και κοιτάξετε το κέντρο της για 2 λεπτά θα εισέλθετε σε κατάσταση ήπιας ύπνωσης παρόμοιας με την κατάσταση που βρισκόμαστε όταν παρακολουθούμε τηλεόραση.Η περιφερειακή όραση θολώνει, το σώμα χαλαρώνει, και γίνεστε δεκτικοί στις υποβολές.... Τζάμπα ηρεμιστικά ...
Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεστε όταν βλέπετε τηλεόραση...

 
Δείτε το VIDEO οπωσδήποτε!!! 


0 Μας παρακολουθούν!!! Μάθε πώς!!!

  Στις μέρες μας δεν «υπάρχουν» φάκελοι μόνο για τους εχθρούς του εκάστοτε καθεστώτος. Μας φακελώνουν ακόμα και ιδιωτικές εταιρίες, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να μάθουν.... και να ελέγξουν τις συνήθειές μας και τις προτιμήσεις μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορούν να μας συστήσουν και στην συνέχεια να μας πουλήσουν το προϊόν τους. Παράλληλα, τα στοιχεία που συλλέγει μία εταιρία, τα πουλάει σε μία άλλη.
 
Πριν κάποια χρόνια -μα και ακόμα νομίζω- μιλούσαν για το τσιπάκι, το οποίο μπαίνει κάτω από το δέρμα της παλάμης ή του μετώπου, για να παρακολουθεί κάθε κίνηση του ανθρώπου, το λεγόμενο «σφράγισμα», ή η Κάρτα του Πολίτη. Ενδεχομένως να έχουν κι αυτά την κάποια οποιαδήποτε χρησιμότητά τους, όπως και κάθε παραδοσιακή μέθοδος παρακολούθησης, όπως π.χ. οι κάμερες κυκλοφορίας. Ωστόσο, όλα αυτά φαντάζουν νηπιαγωγείου μπροστά στις σύγχρονες ανατρεπτικές μεθόδους που ξεπερνούν κάθε φαντασία.
 
Ξεκινάμε με αυτά που λίγο πολύ όλοι φανταζόμαστε ή μπορεί να έχουμε ακούσει τυχαία και θα μπορούσαμε να τα θεωρήσουμε «αναμενόμενα», αλλά όχι θεμιτά. Τώρα όλα επιβεβαιώνονται:

0 Ένα σπίτι «κάψουλα»… χώνεται ανάμεσα σε δύο κτίρια!

Η ιδέα της κατασκευής σπιτιών τα οποία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ανάμεσα σε τεράστια κτίρια, καταλαμβάνοντας πολύ λίγο χώρο, απασχόλησε για πολλούς μήνες το αρχιτεκτονικό γραφείο Centrala στη Βαρσοβία. Το αποτέλεσμα;
perierga.gr - Ένα σπίτι "κάψουλα"... χώνεται ανάμεσα σε δύο κτίρια!
Το σπίτι «κάψουλα» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του, αποδεικνύοντας πως αποτελεί την καλύτερη λύση εξοικονόμησης χώρου μέσα στο αστικό περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένο από ένα πάνελ με κοντραπλακέ μέσα σε χαλύβδινο πλαίσιο, ενώ δεν επιβάλλεται επιπλέον μόνωση στους «τοίχους», ακριβώς επειδή οι πλευρές του σπιτιού εφάπτονται στα παρακείμενα κτίρια.

0 «Iceman»: Ο άνθρωπος που έτρεξε μισό μαραθώνιο ημίγυμνος & ξυπόλητος πάνω.... από τον Αρκτικό Κύκλο (Video)

Iceman: Wim Hof
Ο Wim Hof έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό του να παραμένει ζεστός ακόμα και σε ακραία ψυχρά περιβάλλοντα.
Τον Ιανουάριο του 2007, πέρασε στην ιστορία ως «Iceman» όταν έτρεξε μισό μαραθώνιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, ημίγυμνος και ξυπόλητος, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και ένα σκούφο, ενώ το έδαφος ήταν σκεπασμένο από χιόνι θερμοκρασίας 35° Κελσίου υπό το μηδέν. Ο Wim Hof έχει αποδείξει ότι έχει την δυνατότητα να ρυθμίζει την κεντρική θερμοκρασία του σώματος του όπως ο ίδιος επιθυμεί!

0 Εντυπωσιακή τέχνη με φτερά περιστεριού

Εντυπωσιακή τέχνη με φτερά περιστεριού (20pics)


Η καλλιτέχνης Kate MccGwire με έδρα το Λονδίνο, ασχολείται με μία μοναδική μορφή τέχνης. Δημιουργεί εντυπωσιακά σχέδια και έργα τέχνης χρησιμοποιώντας μόνο φτερά από περιστέρια.

0 Εικόνες από παλιά στο Παρίσι !!!


b471

0 Καστάνιτσα Αρκαδίας: με σήμα... κατατεθέν το κάστανο!

Μέσα σε πυκνά δάση από καστανιές, έλατα και πλατάνια, αλλά προστατευμένη από τους ορεινούς όγκους του Πάρνωνα, η Καστάνιτσα, ένα από τα αρχαιότερα ορεινά χωριά της Κυνουρίας, έχει διατηρήσει σήμερα τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και αποτελεί παραδοσιακό και διατηρητέο οικισμό.

Ανάμεσα σε δυο πλαγιές, στα 840 μέτρα, σε μια αμφιθεατρική τοποθεσία του Πάρνωνα, στην ορεινή Αρκαδία, βρίσκεται η Καστάνιτσα ( http://bit.ly/ulJlda ), ένας πανέμορφος οικισμός χαρακτηρισμένος παράλληλα παραδοσιακός και διατηρητέος, σύμφωνα με την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία. Είναι ένα από τα αρχαιότερα υπάρχοντα ορεινά Κυνουριακά χωριά του Πάρνωνα και το αρχαιότερο Τσακωνοχώρι.

0 Τα 15 λάθη της ανακύκλωσης

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι στον μπλε κάδο μπαίνουν αλουμινένιες, τσίγκινες, πλαστικές, γυάλινες και χάρτινες συσκευασίες. Τι γίνεται όμως όταν το γυαλί είναι σπασμένο ή το χαρτί λερωμένο; Διαβάστε τι δεν κάνουμε σωστά όταν ρίχνουμε τα σκουπίδια μας στους μπλε κάδους. 

Καθώς η ανακύκλωση οικιακών αποβλήτων κάνει σημαντικά βήματα και όλο και περισσότεροι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγονται ορισμένα λάθη, που ενδέχεται, αντί να λύσουν, να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς συγκεντρώσαμε 15 «περίεργα υλικά» που φαίνονται κατάλληλα για ανακύκλωση, αλλά δεν είναι.

1. Σπασμένα γυαλιά. Οι γυάλινες συσκευασίες ανακυκλώνονται, αλλά τα σπασμένα γυαλιά όχι. Ο λόγος είναι ότι, καθώς η διαλογή στα κέντρα γίνεται συνήθως με τα χέρια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού των εργαζομένων. Αυτό σημαίνει ότι, αν σπάσει ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι, δεν το πετάμε στους μπλε κάδους, αλλά στους κοινούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...