ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

3 Προς τις καφετέριες...

Παρά τις καιρικές συνθήκες ο κόσμος στο σύνταγμα ήταν πολύς. Δυστυχώς όμως εμείς που πάμε συνέχεια στις πλατείες έχουμε παρατηρήσει ένα άθλιο φαινόμενο. Οι καφετέριες είναι γεμάτες και ο κόσμος που κάθεται χαλαρά και πίνει το καφεδάκι του είναι στο σύνολο του περισσότερος από αυτούς που βρίσκονται στην πλατεία.
Εσείς λοιπόν οι έξυπνοι που δεν μπορείτε να ξεκλέβεται μια ώρα από την καφετέρια για να πάτε στις συγκεντρώσεις έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι τώρα μπορείτε ακόμα να χαλαρώνετε στην καφετέρια αλλά αύριο δεν θα έχετε αυτήν την δυνατότητα;

2 ΒΑΙ - ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ



Στις ανατολικές ακτές της Κρήτης η διάσημη παραλία του Βάι με τους φοίνικες και τη χρυσή αμμουδιά αποδεικνύει πως οι παραλίες στην Ελλάδα εκτός από γαλάζια νερά διαθέτουν και εξωτική ομορφιά.

Φυσικό αξιοθέατο και διαθέτοντας υψηλό δείκτη τροπικότητας, το Βάι ή αλλιώς Φοινικόδασος βρίσκεται στα ανατολικά του νομού Λασιθίου στο ακρωτήριο Σίδερο. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο και διασημότερο αυτοφυές φοινικόδασος στην Ευρώπη η πολυφωτογραφημένη παραλία έχει γίνει διάσημη ανά τον κόσμο. Τα 5.000 περίπου φοινικόδεντρα καταλαμβάνουν μια έκταση περίπου 250 στρεμμάτων, ενώ η παραλία με την ανοιχτόχρωμη χρυσή άμμο και τα βότσαλα στο βόρειο άκρο της .....

0 Γέρων Παϊσιος ο Αγιορείτης: «Απλοποιήστε την ζωή σας, για να φύγη το άγχος»

Απλοποιήστε την ζωή σας, για να φύγη το άγχος

 

Από την κοσμική ευτυχία βγαίνει το κοσμικό άγχος


Όσο απομακρύνονται οι άνθρωποι από την φυσική ζωή, την απλή, και προχωρούν στην πολυτέλεια, τόσο αυξάνει και το ανθρώπινο άγχος. Και όσο απομακρύνονται από τον Θεό, επόμενο είναι να μη βρίσκουν πουθενά ανάπαυση. Γι' αυτό γυρίζουν ανήσυχοι ακόμη και γύρω από το φεγγάρι -σαν το λουρί της μηχανής γύρω από την τρελλή ρόδα (1)-, γιατί ολόκληρος ο πλανήτης μας δεν χωράει την πολλή τους ανησυχία.

0 Αυτοοργάνωση: διέξοδος αντίστασης στην πρόκληση της σύγχρονης εποχής

Μια από τις λέξεις που χρησιμοποιεί τελευταία σημαντικό μέρος του πολιτικού κόσμου, μεταξύ αυτού και όσοι διακατέχονται πράγματι από συγκρουσιακή διάθεση απέναντι στις ισχύουσες δομές, είναι η "αυτοοργάνωση". Θα ήθελα να επιχειρήσουμε να δούμε τις διαστάσεις της λέξης αυτής ως έννοιας περισσότερο, το κατά πόσο αναγκαία είναι σήμερα και το πώς στην πράξη εφαρμόζεται ή θα θέλαμε να εφαρμόζεται. Κατ' αρχάς θα ήθελα να κάνω μια διαπίστωση: το περιεχόμενο μιας λέξης δεν είναι στατικό αλλά αναπροσαρμόζεται, όπως και το σύνολο της ελληνικής γλώσσας, λαμβάνοντας νόημα από τη ζώσα εμπειρία και το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται. Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και οι πρακτικές που χρησιμοποιούμε ή σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, για την επίτευξη ενός βραχυπρόθεσμου ή μακροπρόθεσμου σκοπού. Ξεκινώντας από την ίδια την αφετηρία της λέξης, αυτοοργάνωση σημαίνει η οργάνωση με τη χρήση δικών μας μέσων, μονάχα δικών μας, χωρίς τη δανειοδότηση κάποιου αν θέλετε από το ίδιο το σύστημα. Ένας απλός ορισμός, μα κάποιος θα ρωτήσει εύλογα αν είναι εύκολο όλο αυτό. Φυσικά και όχι...

0 Δρυμώνας Τριχωνίδας

Ο Δρυμώνας βρίσκεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και σε απόσταση 15 ΚΜ βόρεια από το Θέρμο σε δεσπόζουσα θέση με υψόμετρο 900μ., σε μία κατάφυτη νοτιοανατολική πλευρά του όρους Παναιτωλικού και συγκεκριμένα στο τμήμα του ορεινού όγκου που ορίζεται από τους δύο παραποτάμους του Ευήνου ποταμού: τα Φιδάκια και τον Γιδομαντρίτη. 
 
Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. H ονομασία του παλαιότερα ήταν Μπερίκος και προερχόταν από τα πολλά μπερικέτια, γεωργικά εισοδήματα που παρήγαγε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάσταση του 1821 και έγινε θέατρο συγκρούσεων κατά την εποχή του εμφυλίου πολέμου 1946 - 1949. Αποτέλεσε έδρα του δήμου Αμβρακίας και ήταν το σημαντικότερο κεφαλοχώρι της ορεινής Τριχωνίδας έχοντας Αστυνομικό τμήμα, Δασαρχείο και Δημοτικό Σχολείο με πολλούς μαθητές και νηπιαγωγείο.

0 Ο εφιάλτης στη Φουκουσίμα,μόλις τώρα αρχίζει!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Φουκουσίμα! Όπως επισημαίνει το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου “μπορεί να νομίζουμε οτι, επειδή δεν ασχολούνται πλέον τα μέσα ενημέρωσης με τη Φουκουσίμα, η πυρηνική κρίση έχει τελειώσει, τα νέα όμως που φτάνουν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. 


Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αυστραλιανού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι ιαπωνικές αρχές παραδέχονται οτι η κρίση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα μπορεί να είναι κάτι πολύ χειρότερο από την τήξη της καρδιάς του αντιδραστήρα. Συγκεκριμένα σε επίσημο έγγραφο, που αποστέλλεται σε Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, η Ιαπωνία αναφέρει οτι το πυρηνικό καύσιμο στους 3 αντιδραστήρες πιθανότατα έχει διαπεράσει τις δεξαμενές πίεσης και έχει διαρρεύσει στο έδαφος κάτω από τα κτίρια που στεγάζουν τούς αντιδραστήρες.

0 Οι METALLICA τώρα και σε...Monopoly

Έπειτα από τους Beatles, KISS, Elvis Presley, οι METALLICA θα αποκτήσουν τη δική τους Monopoly. Η ειδική έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Όσοι επιθυμείτε να την αποκτήσετε, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο Metallica.com|Store.
http://cratermusic.blogspot.com/

0 Κερδίζει έδαφος το “αγοράζω ελληνικά”

Όσο περνάει ο καιρός κερδίζει συνεχώς έδαφος το κίνημα “αγοράζετε ελληνικά” με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας από τον μικρό καταναλωτή έμπρακτα.

Σε αυτό βοηθούν και τα διάφορα διατροφικά σκάνδαλα που ξεσπούν κατά καιρούς, όπως το πρόσφατο με το E.Coli που έχει αφαιρέσει 33 ζωές.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, το κίνημα πολιτών “καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε” στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα, δηλαδή συμβάλλουμε στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας αγοράζοντας μόνο – όπου είναι δυνατό – ελληνικά προϊόντα.

0 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Επειδή πολλοί ρωτούν ποιός είναι ο ρόλος του αλουμινίου και ποιός ο ρόλος του υδραργύρου στα εμβόλια,επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο αναλύει διεξοδικά τον ρόλο των προαναφερθέντων ουσιών,η Αλισον Τζόουνς ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων-25 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των εμβολίων.
Επειδή μερικοί αναγνώστες αμφισβητούν τις γνώσεις της κ. του βίντεο αναφέρουμε την περίπτωση του εβραϊκής καταγωγής ιατρού δρ. Λέοναρντ Χόροβιτζ (Leonard Horowitz) διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα δημόσιας υγείας, ο οποίος στις...

0 Ένα e-book για την Αντιβαρύτητα

ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ

0 Παίζοντας Angry Birds στη πραγματικότητα


Η T-mobile βρήκε έναν από τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να διαφημιστεί στην Ισπανία. Έστησε την πίστα των Angry Birds σε μία κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης και συνέδεσε ένα Android phone με τον καταπέλτη. Η συνέχεια στο video που ακολουθεί…

0 Βιντεοσκοπήθηκε το χταπόδι "φάντασμα"

Ένα πολύ σπάνιο λευκό χταπόδι κατάφερε να συλληφθεί σε κάμερα υψηλής ευκρίνειας από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Το εντυπωσιακό αυτό πλάσμα ζει σε πολύ βαθιά νερά, έχει δύο "φτερά" που τα χρησιμοποιεί για να αλλάζει κατεύθυνση και μάτια που το κάνουν να μοιάζει με φάντασμα.
Το χταπόδι Grimpoteuthis bathynectes ή αλλιώς χταπόδι Dumbo, όπως είναι το παρατσούκλι του, βιντεοσκοπήθηκε σε βάθος κάτω των 2.000 μ., περίπου 200 μίλια ανοικτά των ακτών του Όρεγκον

0 Παράξενες Φωτογραφίες του Περασμένο Αιώνα

0 Δείτε πως είναι η Ιαπωνία 3 μήνες μετά το φονικό τσουνάμι

Η Ιαπωνία φαίνεται ότι βρήκε το δρόμο της περίπου 3 μήνες από το φονικό τσουνάμι (δείτε σε τι ύψος έφτασε!) που την έπληξε. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα κάτι τέτοιο από την Ιαπωνία (ειδικά όταν είδα πόσο γρήγορα επισκεύασαν αυτό το δρόμο).  Βέβαια ακόμα έχουν να γίνουν… πολλά πράγματα αλλά η πρόοδος τους είναι αρκετά εντυπωσιακή. Αν γινόταν μία τέτοια καταστροφή στην Ελλάδα, σίγουρα θα χρειαζόμασταν έναν αιώνα για να επισκευάσουμε τις ζημιές…

2 Τo ξαναγράφουμε μπας και το δεί παραπάνω κόσμος (Ένα δείγμα απο τα πλούτη της Ελλάδας)!!!

1) Μαγνησιο καλυπτει το 46% της παραγωγης της Δ. Ευρωπης.
2) Αλουμινιου 1η στην Ευρωπη.
3) Bωξιτης 1η στην Ε.Ε.
4) Σμηκτιτης 2η στο κοσμο
5) Νικελιο Μοναδικη στην Ε.Ε.
6) Ελια/Λαδι/Κροκος Σαφραν 3η στο κοσμο.
7) Βαμβακι 7η κοσμο
8) Τουρισμος 18η στο κοσμο (15% του AEΠ)
9) Τυρι 16η στο κοσμο
10)ΝΑΥΤΙΛΙΑ 1η στο Κοσμο

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ οπως μας λενε;;
http://logioshermes.blogspot.com/

 

0 Ουρακοτάγκος σώζει πουλί από πνιγμό

Ο oυρακοτάγκος ήταν στο θάλαμο του σε ένα ζωολογικό κήπο, όταν αντιλήφθηκε το νεαρό πτηνό στη λίμνη. Έκοψε ένα φύλλο από ένα κοντινό θάμνο και άπλωσε το χέρι του προς το πουλί, με την ελπίδα ότι θα προσκολληθεί στο φύλλο.
Perierga.gr - Ουρακοτάγκος σώζει πουλί
Έπειτα από αρκετή προσπάθεια κατάφερε τελικά να βγάλει το πουλί από το νερό υπό τος επευφημίες του πλήθους.
Στη συνέχεια τοποθέτησε τρυφερά το πουλί κάτω στο χορτάρι και το περιποιήθηκε με ιδιαίτερη στοργή.
Ο ειδικός Cathy Smith, είπε: «Είναι πολύ έξυπνα ζώα και μπορεί να είναι πολύ περίεργα.
Αυτό δείχνει πόσο καταπληκτικά πλάσματα είναι στην επίλυση προβλημάτων. Είναι δύσκολο να πούμε αν ήξερε ότι σώζει το πουλί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο πριν.»

http://perierga.gr/

0 Η μυστηριωδης υπογεια λιμνη στην Ανταρκτικη!



Η λίμνη του μυστηρίου κράτησε και πάλι τα μυστικά της, από τους Ρώσους και όλο τον κόσμο. Είναι μια υπόγεια λίμνη της Ανταρκτικής, έχει μήκος 250 χιλιόμετρα, πλάτος 50 χιλιόμετρα και φτάνει σε βάθος 800 μέτρων.


Λέγεται λίμνη Βοστόκ, βρίσκεται 4 χιλιόμετρα κάτω από τους πάγους και κανείς δεν την έχει εξερευνήσει για εκατομμύρια χρόνια. Το ενδιαφέρον είναι προφανές καθώς η εξερεύνηση της είναι πιθανόν να δώσει πληροφορίες στους επιστήμονες για ανακάλυψη μικροβίων και αρχέγονες μορφές ζωής.

Η ομοιότητα της λίμνης με υπόγειους ωκεανούς του Δία, της Ευρώπης και άλλων πλανητών και δορυφόρων, μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις σχετικά με πιθανές εξωγήινες μορφές ζωής.

1 Βίντεο. Αφού το καθεστός είναι σιωνιστικό, μην περιμένετε να ακούσετε στα κανάλια για καμιά «εξέγερση» Δείτε το !!!



Συγκλονιστικό βίντεο-σοκ απίστευτης αστυνομικής κτηνωδίας του αμερικανόδουλου απολυταρχικού Σιωνιστικού καθεστώτος της Γεωργίας…, που αξίζει να ειδωθή από όλους…
Οι Γεωργιανοί διαδηλωτές ζητούσαν Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία…!

Δεν είναι τυχαίο, ότι δεν έδειξαν τίποτε απολύτως τα ελληνικά διεφθαρμένα ΜΜΕ…!

0 ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΓΡΑΦΕΙ


Τον γνωρίσαμε με το όνομα Αόρατος. Όπως κάθε παιδί έτσι κι εκείνος είχε τα δικά του όνειρα. Από τα 4 του χρόνια είχε δείξει την αγάπη του για τη μουσική! Στα 9 του έκανε ήδη πιάνο και θεωρία, ενώ τα επόμενα χρόνια μαθήματα κιθάρας. Όσο μεγάλωνε καταλάβαινε πως η μουσική είναι η ζωή του κι έτσι συνέχισε τις μουσικές του σπουδές κάνοντας ενορχήστρωση, διεύθυνση χορωδίας, μονωδίας, ανώτερων θεωρητικών και ηχοληψίας.

   Τίποτα δεν γινόταν να σταματήσει εκεί όταν η αγάπη του για τη μουσική μεγάλωνε! Ασχολήθηκε επαγγελματικά συμμετέχοντας σε συναυλίες, θέατρα  και μουσικές σκηνές στην Αττική, ενώ ενορχήστρωσε τραγούδια και για άλλους ανερχόμενους καλλιτέχνες. Έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ''BE YOUR MUSIC'' που διοργάνωσε η ''CLICK RECORDS'' σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και διακρίθηκε με την δεύτερη θέση. ''Το Παραμύθι'' ήταν το τραγούδι που του χάρισε μία υποτροφία κι έτσι το ταξίδι συνεχίστηκε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...