ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

2 Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες έβαλαν τελικά κεφαλικό φόρο!!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΦΟΡΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ !! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!
Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες του ολιγαρχικού πολιτικού μας συστήματος, ακολουθώντας την τακτική των προγόνων τους, ανακοίνωσαν κεφαλικό φόρο σε βάρος των σημερινών ραγιάδων Ελλήνων, γυρίζοντας την ιστορία αιώνες πίσω. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθούν οι αφέντες τους, ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι...

0 “ Αν αγωνίζεσαι μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνίζεσαι είσαι χαμένος”

Φώτο από διαδήλωση της Βαρκελώνης. Το άγαλμα βρίσκεται στην Via Laietena. Η πινακίδα λέει:
“ Αν αγωνίζεσαι μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνίζεσαι είσαι χαμένος”

0 Η ομάδα δίνει δύναμη

Σμήνη, κοπάδια, αγέλες δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ζώο ξεχωριστά να έχει πρόσβαση σε τροφή και στέγη, παρέχοντάς του παράλληλα μεγαλύτερη ασφάλεια στην αναπαραγωγή.
Πολλά ζώα που ζουν σε ομάδες συμπεριφέρονται σαν μια σφιχτή γροθιά. Αυτή η στάση τους προκαλεί σύγχυση και αποθαρρύνει τα αρπακτικά. Άλλα προσαρμόζονται στους εποχικούς ρυθμούς. Έτσι, πετώντας ή περπατώντας ή κολυμπώντας, αποδημούν σε άλλους τόπους όταν αισθάνονται ότι μια δύσκολη χρονική περίοδος πλησιάζει.

0 Η μάσκα του V for vendetta... Τι συμβολίζει;

Η μάσκα του V γίνεται όλο και περισσότερο πιο διαδεδομένη και έχει την ξεχωριστή της θέση ιδιαιτέρως σε λαϊκές εξεγέρσεις. Έχει πλέον καταστεί σύμβολο σε επαναστάσεις και πολλοί πολίτες την προτιμούν στις λαϊκές διαδηλώσεις κατά του συστήματος, την είδαμε πρόσφατα και στις πλατείες της Ισπανίας αλλά και της Ελλάδας και τυχαίνει να είναι και σήμα του δικού μας μπλογκ. Η μάσκα έγινε γνωστή κυρίως από την ταινία V for vendetta του 2006 αλλά θα πρέπει να πούμε ότι αρχικά ήταν κόμικ των Άλαν Μουρ και Ντέιβιντ Λόιντ, πίσω όμως από την μάσκα κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία...

0 Ασυνήθιστη αποθήκη κήπου

Ασυνήθιστη αποθήκη κήπουΟ Γερμανός σχεδιαστής Nils Holger Moormann δημιούργησε μια διαφορετική αποθήκη κήπου.

    
«Walden, ή Η ζωή στο δάσος » είναι το όνομα μιας ιστορίας από τον Αμερικανό συγγραφέα και φιλόσοφο Henry David Thoreau, που γράφτηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, που περιγράφει τη ζωή του συγγραφέα και τη σχέση του με τη φύση.
 «Walden, ή Η ζωή στο δάσος »

1 Αν νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε το μεσοπρόθεσμο με τη φούσκα του Μπέου και Ψωμιάδη είστε γελασμένοι!!!

Περιμέναμε αυτή την εποχή να εξαρθρωθεί καμιά τρομοκρατική οργάνωση αλλά μάλλον επειδή σας έχουμε καταλάβει ξαφνικά θυμηθήκατε την βρωμιά του ποδοσφαίρου. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ασχολείται συστηματικά με το ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτή η μερίδα του κόσμου εδώ και δύο μέρες θα ενημερώνεται μόνο για τις βρομιές του Μπέου του Ψωμιάδη και των άλλων. Άλλωστε είναι πλέον γνωστό πως έτσι γινόταν και στην χούντα όπου το ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του για να αποβλακώνεται ο λαός και να μην συνειδητοποιεί πως είναι φυλακισμένος....

0 11 αξέχαστα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας


Το νησάκι του Άγιου Σώστη στη Ζάκυνθο
Το καλοκαίρι το ηλιοβασίλεμα έχει την τιμητική του. Δεδομένου, όμως, ότι κρατάει πολύ λίγο, έχει σημασία να βρίσκεστε στο σωστό σημείο, τη σωστή ώρα. Το thea παρουσιάζει 10 μοναδικές θέσεις-εκτός από τη χιλιοφωτογραφημένη Οία- απ’ όπου η δύση μοιάζει μαγική.

0 ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

Φαίνεται απίστευτο αλλά έγινε και αυτό με αποτέλεσμα στον χώρο της μεταφυσικής, να προσπαθούν οι ερευνητές να δώσουν κάποιο σαφές νόημα στο συμβάν που θα περιγράψουμε.
 
Η αναστάτωση ξεκίνησε στη μικρή κοινωνία του χωριού Krasno-Oktyabrskoye στο Νταγκεστάν, εξαιτίας ενός φαινομένου που οι τοπικές Αρχές δεν έχουν εξηγήσει μέχρι τώρα. Στο δέρμα ενός μωρού ηλικίας εννιά μηνών εμφανίζονται επιγραφές του προφήτη Μωάμεθ γραμμένες στα αραβικά, κάτι που σύμφωνα με τη μητέρα του, συνέβη για πρώτη φορά μόλις λίγες ημέρες μετά από τη γέννησή του. 
 

1 Τι είναι ευτυχία…

Θα το δείς κι εσύ όσο μεγαλώνεις...

Έπρεπε να γεράσω, αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία.

Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια…

Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν, θα σε χαιδέψουν και στο τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια.

0 Ο πολιτισμός των χόμπιτ στην Ινδονησία

  Μία ομάδα που αποτελείται από Αυστραλούς και Ινδονήσιους αρχαιολόγους, ανακάλυψε στην Ινδονησία ένα ον που μπορεί και να είναι νέο ανθρώπινο είδος.
  Τότε είχαν υποστηρίξει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο τμήμα της θεωρίας της Εξέλιξης που μέχρι τώρα δεν το γνωρίζαμε, και είχαν εστιάσει σε ένα βασικό ερώτημα: θα μπορούσε να είναι ένα χόμπιτ; Και από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.
  Για παράδειγμα, αν τελικά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ανθρώπινη ιστορία; Ή μήπως κάνουν ένα μεγάλο λάθος; Αν οι σκέψεις τους σχετικά με το εύρημα είναι λανθασμένες, τότε οι καριέρες τους όχι απλώς διακυβεύονται, αλλά ενδέχεται να έχουν τελειώσει.

0 Εικόνες μετά την έκρηξη ενός ηφαιστείου!

0 Παράξενοι ανελκυστήρες σε όλο τον κόσμο

Ανελκυστήρες σε παράξενα σημεία ή σε παράξενα σχήματα.
 
Santa Justa, Λισσαβώνα – Πορτογαλία
Βρίσκεται στο κέντρο της Λισσαβώνας και συνδέει την οδό Santa Justa με την πλατεία Carmo που βρίσκεται ψηλότερα.
Perierga.gr - Παράξενοι ανελκυστήρες

0 Και που είσαι ακόμα...

 

0 Εντυπωσιακές καλλιέργειες ρυζιού

Εντυπωσιακές καλλιέργειες ρυζιού
Οι καλλιέργειες ρυζιού που θα δείτε στην συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν πρόσφατα. Υπάρχουν τουλάχιστον εδώ και 2000 χρόνια!
Βρίσκονται στα βουνά της Ιφουγκάο στις Φιλιππίνες και  χαρακτηρίζονται ως το«όγδοο θαύμα του κόσμου ».  Χτίστηκαν λιγότερο με την βοήθεια εξοπλισμού, και περισσότερο με χειρωνακτική εργασία.
Οι «βεράντες» όπως χαρακτηρίζονται βρίσκονται περίπου 1500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και καλύπτουν 10.360 τετραγωνικά χιλιόμετρα (περίπου 4000 τετραγωνικά μίλια) της βουνοπλαγιάς.Ποτίζονται από ένα αρχαίο σύστημα άρδευσης που μεταφέρει νερό από τα γειτονικά τροπικά δάση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...