ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

0 Απίθανα πουλιά… αρχιτέκτονες!

perierga.gr - Απίθανα πουλιά... αρχιτέκτονες!
Τα Baya Weaver είναι μικρά τροπικά πτηνά με γριζο-κίτρινο φτέρωμα και ζουν σε πυκνά δάση, επιλέγοντας υγρά κλίματα. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το γεγονός ότι διαθέτουν μια μοναδική ικανότητα στην κατασκευή της φωλιάς τους, που μοιάζει με… έργο τέχνης.

Γνωστά και με την κοινή ονομασία «πουλιά-αρχιτέκτονες» υφαίνουν με λεπτομέρεια τις φωλιές τους κοντά σε ποτάμια, όπου είναι ο καλύτερος τόπος γι’ αυτά προκειμένου να εξασφαλίζουν καθημερινά εύκολα και γρήγορα την τροφή τους.

0 Illuminati μουσική βιομηχανία... Εξώφυλλα (μέρος δεύτερο).

Διαβάστε το πρώτο μέρος ΕΔΩ
 Προγραμματισμός, μηνύματα, υποσυνείδητη εμφύτευση γεγονότων, τρόπου ζωής, ατζέντας και επικλήσεων στην illuminati μουσική βιομηχανία ... Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα μηνύματα των Illuminati στα εξώφυλλα (μέρος δεύτερο) , με μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή, από την Αφύπνιση συνείδησης 

Στα επόμενα εξώφυλλα θα εστιάσουμε στον συμβολισμό του πανεπόπτη οφθαλμού, αυτού που συνήθως βρίσκεται μέσα στην πυραμίδα ;-)  
Μη χάσετε το τέλος!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας

0 10 δωμάτια που τρελαίνουν το μυαλό

10 δωμάτια που τρελαίνουν το μυαλό (1)
Δείτε 10 εξωπραγματικά δωμάτια με τοίχους/πατώματα οφθαλμαπάτες που «τρελαίνουν» το μυαλό οποιουδήποτε αποφασίσει να διαβεί την πόρτα τους…

0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 - ΤΟ ΦΛΥΑΡΟ HOLLYWOOD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...(VIDEO)

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΟΡΤΑΣΤΕ 49 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (?)

Ήρθε η ώρα άραγε για μια επόμενη μεγάλης κλίμακας ανθρωποθυσία; Σεισμός; Πυρηνικά; ή κάτι καινούριο περιμένει τους αμέριμνους αμνούς στο Λονδίνο του 2012;

Είναι άραγε απλή σύμπτωση.... να φανταζόμαστε κάτι τέτοιο αν συνδυάσουμε ταινίες, μουσική, και γεγονότα; Σενάρια αχαλίνωτης συνομωσίας για φανταστικούς αναγνώστες με "περίεργο" εγκέφαλο!

Κατά καιρούς έχουμε αποκαλέσει "Φλύαρο" το Hollywood, γιατί εκ των υστέρων ανακαλύπτουμε μεγάλες δόσεις πληροφόρισης για καταστροφικά κυρίως γεγονότα που έλαβαν χώρα προκαλόντας παγκόσμιο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών.

Για να δούμε, οι νέες θεωρίες συνομοσίας μπορούν αυτή την φορά να προβλέψουν τα γεγονότα πριν αυτά ολοκληρωθούν μπροστά στα μάτια του αγελαίου πλήθους...;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΦΛΥΑΡΟΥ HOLLYWOOD

Knowing, 2007

0 Aποκολλήθηκε από την Γροιλανδία παγόβουνο με μέγεθος ίσο με της Ελλάδας!

Ένα παγόβουνο με μέγεθός σχεδόν ίσο με αυτό της ... Ελλάδας (!) αποκολλήθηκε από τον παγετώνα Πέτερμαν, έναν από τους μεγαλύτερους της Γροιλανδίας, πράγμα που τελικά συνέβη πρόσφατα.

Το γεγονός της αποκόλλησης του γιγάντιου παγόβουνου επιβεβαίωσαν το Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ και η Καναδική Υπηρεσία Πάγων.

Οι ειδικοί ανίχνευσαν την αποκόλληση με τη βοήθεια του αισθητήρα MODIS, τον οποίο μεταφέρουν οι δορυφόροι Terra και Aqua.

Παρότι το μέγεθος του παγετώνα φθάνει τα 119 τετραγωνικά χιλιόμετρα, το συγκεκριμένο παγόβουνο είναι περίπου το μισό σε έκταση από ένα άλλο «νησί» πάγου που αποσπάστηκε από τον ίδιο παγετώνα πριν από δύο χρόνια.


0 Το Ίλιντεν, η ιστορία και οι νέοι μας

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η ΕΤ-3, ο δημόσιος τηλεοπτικός δίαυλος της Θεσσαλονίκης, σε όσους έχουμε ευαισθησία στα ιστορικά θέματα. Παρουσίασε δύο φορές, την Κυριακή 8 και την Κυριακή 15 Ιουλίου το βράδυ, την ελληνική ταινία «Ο ανθός της λίμνης» που αναφέρεται στον Μακεδονικό Αγώνα. Βλέποντας μάλιστα τον πρωταγωνιστή Λάκη Κομνηνό θυμήθηκα μία άλλη ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή και αφιερωμένη στην ίδια ιστορική περίοδο. Πρόκειται για την ταινία «Παύλος Μελάς», η οποία χάθηκε περιέργως από τις τηλεοπτικές οθόνες μας αν και παραμένει διαρκώς επίκαιρη λόγω της διαμάχης μας με τα Σκόπια για το όνομα και για την τεχνητή «μακεδονική» εθνότητα.

0 Πιο υγιείς όσοι ζουν κοντά στη θάλασσα!

Πιο υγιείς όσοι ζουν κοντά στη θάλασσα!«Βάλσαμο» για την ψυχή και το σώμα είναι το απέραντο γαλάζιο και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν. Νέα μελέτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου για το Περιβάλλον και την Ανθρώπινη Υγεία του Πανεπιστημίου του Έξετερ έδειξε ότι όσοι ζουν σε παραθαλάσσιες περιοχές είναι πιο υγιείς συγκριτικά με όσους μένουν στην ενδοχώρα.
Για «σιδερένια» υγεία… παραλία!
Μελετώντας δεδομένα που προέκυψαν από την απογραφή του πληθυσμού της Βρετανίας του 2001, οι ερευνητές εξέτασαν το μερίδιο των πολιτών που αξιολογούσαν την υγεία τους ως «καλή» λαμβάνοντας υπόψη την περιοχή διαμονής τους. Ακόμη, έλαβαν υπόψη τους παράγοντες όπως η ηλικία, το φύλο και το κοινωνικό-οικονομικό υπόβαθρο των πολιτών.
Διαπίστωσαν λοιπόν, ότι κατά μέσο όρο, οι πολίτες που ζούσαν κοντά στη θάλασσα είχαν καλύτερα επίπεδα υγείας συγκριτικά με όσους ζούσαν στην ενδοχώρα. Μάλιστα ο συσχετισμός καλής υγείας-θάλασσας εμφανιζόταν εντονότερος σε οικονομικά υποβαθμισμένες κοινότητες.

0 10 άτομα με ειδικές ανάγκες που διέπρεψαν

Perierga.gr - Διάσημοι με ειδικές ανάγκεςΑνάμεσά μας ζουν άνθρωποι με ειδικές ικανότητες, που η φύση τους στέρησε κάποια βασικά χαρίσματα. Είναι πολλοί και είναι δίπλα μας καθημερινά, δίνοντας το δικό τους αγώνα και είναι άξιοι θαυμασμού. Σας παρουσιάζουμε 10 άτομα με ειδικές ανάγκες που έγιναν διάσημα.

10. Σούντχα Τσαντράν
Το ταξίδι στο Τσενάι της Ινδίας είχε γίνει ψύχωση για την Σούντχα Τσαντράν. Η πολύμηνη απουσία της από την πατρογονική στέγη την είχε κάνει να επιθυμήσει την οικογένεια της. Έχοντας ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο της Βομβάης η Σουντχά πραγματοποίησε το ταξίδι της επιστροφής που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της. Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα οδήγησε στον ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού. Παρά τα γυρίσματα της μοίρας της η Τσαντράν δεν το έβαλε κάτω. Με τεχνητό πόδι κατόρθωσε να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες χορεύτριες στην Ινδία. Σήμερα λαμβάνει προσκλήσεις για να χορέψει σε όλο τον κόσμο ενώ έχει τιμηθεί με μια πληθώρα βραβείων.

0 Κεραίες κινητής τηλεφωνίας με καμουφλάζ

Perierga.gr - Καμουφλάζ για κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Αν και όλοι γινόμαστε όσο περνά ο χρόνος όλo και περισσότερο εθισμένοι με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σε κανέναν δεν αρέσει η θέα μια κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις λοιπόν οι κεραίες απέκτησαν καμουφλάζ , για να είναι κατά το δυνατόν συμβατές με την αισθητική του φυσικού περιβάλλοντος.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στην τέχνη του καμουφλάζ οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που εγκαθιστούν κεραίες σε αστικό περιβάλλον, όπως στην Αθήνα, είναι ασυναγώνιστες. Οι κεραίες μπορεί να υπάρχουν δίπλα από το σπίτι μας και να μην τις έχουμε καν αντιληφθεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...