ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

0 Θα βάλουν GPS σε μαθητές

ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ
Παιδικός σταθμός στην Σουηδία ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη χρήση συσκευών GPS ώστε να εντοπίζονται διαρκώς τα νήπια και τα παιδιά στην διάρκεια εκδρομών. "Θα δοκιμάσουμε το σύστημα σε 10 παιδιά στην διάρκεια μιας εβδομάδας τον Οκτώβριο. Θα έχουμε....

10 αναμεταδότες στα μπουφάν τους όταν βρίσκονται έξω από το σταθμό", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Κάριν Βέρχολτ του παιδικού σταθμού Kronprinsen, ο οποίος φροντίζει 36 νήπια και παιδιά 1 ως 6 ετών. Οι αναμεταδότες θα εκπέμπουν σήματα σε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα ενημερώνει τον χειριστή του με μια ηχητική ειδοποίηση εάν κάποιο παιδί έχει απομακρυνθεί, εξήγησε η εταιρία Purple Scout, η οποία παρέχει τους αναμεταδότες. 

0 Lofoten-τόπος μαγευτικής ομορφιάς

Το Lofoten είναι ένα αρχιπέλαγος κι ένας παραδοσιακός οικισμός στο Norland της Νορβηγίας. Βρίσκεται στον Αρκτικό κύκλο-στον 68ο και 69ο παράλληλο, στη βόρεια Νορβηγία. 

1 Πανέμορφο και μυστηριώδες συγκρότημα βουδιστικών ναών

το νησί Ιάβα, της Ινδονησίας υπάρχει ένα βουνό γεμάτο με χιλιάδες αγάλματα, που περιβάλλεται από ηφαίστεια και καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Το Borobudur,  ένα τεράστιο συγκρότημα βουδιστικών ναών, εγκαταλείφθηκε για αιώνες, αλλά κανείς δεν γνωρίζει γιατί. Στην πραγματικότητα, ήταν ξεχασμένο, κρυμμένο κάτω από ηφαιστειακή τέφρα σε μια κατάφυτη, πυκνή ζούγκλα για εκατοντάδες χρόνια.
Perierga.gr - Borobudur

0 ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!


0 Συνελήφθη μαθητής με μικροποσότητα...

Συνελήφθη μαθητής με μικροποσότητα...

0 Διαλύθηκαν μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας οι REM

Διαλύθηκαν μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας οι REM

Τέλος εποχής για τον Μάικλ Στάιπ και τους REM, μετά από 30 χρόνια,

Τη διάλυσή τους, έπειτα από τρεις δεκαετίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ανακοίνωσαν οι REM, λέγοντας πως αποσύρονται από την... ενεργό δράση με αισθήματα ευγνωμοσύνης, ολοκλήρωσης και υπερηφάνειας για τα όσα έχουν κατορθώσει.

«Ξέρει κανείς να συμμετέχει σε ένα πάρτυ όταν ξέρει πότε έχει φτάσει η ώρα να φύγει» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Στάιπ, τραγουδιστής του συγκροτήματος, στο site ανακοινώνοντας την απόφαση.

0 Την παράτησαν οι γονείς της γιατί είναι πολύ άσχημη!

Καμιά φορά και η φύση είναι πολύ σκληρή… Αυτό το ζωάκι που βλέπεις είναι μια φώκια! Ναι! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σαν όλες τις άλλες φώκιες γιατί πάσχει όπως φαίνεται από αλμπινισμό. Perierga.gr - Την παράτησαν οι γονείς της γιατί είναι πολύ άσχημη!
Το ζωάκι βρήκε σε μια παραλία της Ρωσίας ο φωτογράφος Anatoly Strakhov και βέβαια έσπευσε να τη φωτογραφήσει. Όπως δήλωσε στην Daily Mail , χάρηκε πολύ που βρήκε κάτι τόσο σπάνιο να φωτογραφήσει, αλλά από την άλλη, στεναχωρήθηκε πολύ γιατί η …

0 Πάω σουπερμάρκετ – Πως να ψωνίσω σωστά ?

Τεστ αξιολόγησης
•    Πόσο συχνά ψωνίζεις πράγματα από το σούπερ μάρκετ που δεν χρειάζεσαι;
Πάντα       Συχνά    Σπάνια     Ποτέ

•    Συνηθίζεις να κάνεις λίστα πριν πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ;
Πάντα       Συχνά    Σπάνια     Ποτέ

•    Επηρεάζεσαι από τη διαφήμιση όταν ψωνίζεις;
Πάντα       Συχνά    Σπάνια     Ποτέ

(πηγή: από το βιβλίο «Χωρίς Δίαιτα» του Αναστάσιου Παπαλαζάρου)

Γενικές Συμβουλές 


•    Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ μόνο με λίστα αγορών.
•    Απόφευγε να ψωνίζεις νηστικός/ή.
•    Ψώνιζε μόνο τα απαραίτητα τρόφιμα.

0 Ίσως ο πιο αξιαγάπητος λόξιγκας


Θα σας «ραγίσει» την καρδιά

0 Farm to Fridge - Η αλήθεια πίσω απο την παραγωγή κρέατος

Το παρακάτω βίντεο ειναι κατάλληλο για όλους
Βάλτε και μικρά παιδία να το δούν
(και ας μη ξανακοιμηθούν για χρόνια ,δε μ ενδιαφέρει...)
http://strange-omniverse.blogspot.com

0 Φωτογραφίες μέσας από το φακό του Mike Hollingshead!

extremeinstability-2

0 Παλιές εγκαταλελειμμένες οβίδες γίνονται είδη οικιακής χρήσης

0 ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

  botana-1-naiΟδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θέλει την απαγόρευση της εμπορευματοποίησης των περισσότερων βοτάνων της φύσης και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον ερχόμενο Απρίλιο, βρίσκει κάθετα αντίθετη την ελληνική κοινωνία που η ζωή της είναι άρρηκτα δεμένη με τα παραδοσιακά «γιατροσόφια» όπως το τσάι του βουνού, το χαμομήλι... και τα διάφορα άλλα βότανα της ελληνικής φύσης.

Έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε άλλες χώρες, (Γερμανία, Γαλλία κ.ά.) ενώ στην Ελλάδα δεν έγινε και τόσο γνωστή, παρά μόνο στους κύκλους των ανθρώπων που ασχολούνται με την παραγωγή τους, τη μεταποίησή τους και το εμπόριό τους.

0 Εύρημα στο CERN ανατρέπει τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν


 Μεγάλη αίσθηση στην επιστημονική κοινότητα προκαλεί η ανακοίνωση την Πέμπτη από ερευνητές που μετέχουν στο πείραμα του CERN ότι κατέγραψαν υποατομικά σωματίδια τα οποία ξεπέρασαν την ταχύτητα του φωτός. Αν επαληθευτεί αυτό το εύρημα, τότε θα σημάνει την ανατροπή ενός εκ των βασικών νόμων του σύμπαντος: της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν, με βάση την οποία ο μεγάλος φυσικός είχε υποστηρίξει το 1905 ότι η ταχύτητα του φωτός είναι μια «κοσμική σταθερά» και τίποτα στο σύμπαν δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει γρηγορότερα.
 
Όπως έγινε γνωστό, περίπου 15.000 δέσμες νετρίνων (δηλαδή μικροσκοπικών σωματιδίων που διαποτίζουν το σύμπαν) απελευθερώθηκαν σε διάστημα τριών ετών από το CERN προς το εργαστήριο του Gran Sasso, περίπου 730 χιλιόμετρα μακριά, όπου εντοπίστηκαν από γιγαντιαίους ανιχνευτές. Όπως ανακοινώθηκε, το φως θα είχε καλύψει τη συγκεκριμένη απόσταση σε περίπου 2,4 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ωστόσο τα νετρίνα έφτασαν σε 60 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου νωρίτερα.

0 Ο κοινωνικός αυτοματισμός για αρχάριους



…ή βασικές τεχνικές πολιτικού καμουφλάζ.

0 Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι…

Ήταν κάποτε ένα άσχημο πιγκουινάκι...
Το άτυχο μικρό πιγκουινάκι χωρίς φτερά γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 2011 και εγκαταλήφθηκε από τους γονείς του μερικές μέρες μετά τη γέννηση του. Σύμφωνα με το Rex Features, ένας από τους φύλακες του ενυδρείου δήλωσε: «Οι γονείς του το έδιωξαν ή ακόμα χειρότερα το άφησαν στο παγωμένο έδαφος να πεθάνει».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...