ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

0 Κριτική ταινίας: «Λίνκολν»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με την πολυαναμενόμενη ταινία του «Λίνκολν» μας παρουσιάζει τους τέσσερις τελευταίους μήνες της ζωής του δέκατου έκτου προέδρου των Η.Π.Α.

«Λίνκολν»
Η διήγηση επικεντρώνεται στην επίπονη διαδρομή των διαδικασιών που προηγήθησαν της ψήφισης της 13ης Τροποποίησης, η οποία σήμανε και τη λήξη του εμφυλίου πολέμου μεταξύ Βορείων και Νοτίων. Με τη 13η Τροποποίηση καταργούταν η δουλεία.

0 Όσκαρ, ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος!

perierga.gr - Όσκαρ, ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος στον κόσμο!Ο Όσκαρ επάξια διεκδικεί τον τίτλο του «πιο πολυταξιδεμένου σκυλιού στον κόσμο». Ο λόγος; Έχει βρεθεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη και έχει φωτογραφηθεί δίπλα στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα. Τα ταξίδια του περιλαμβάνουν μέχρι στιγμής πέντε ηπείρους, 29 χώρες και πολλά ενσταντανέ πλάι στον Πύργο του Άιφελ και κοντά στο Ταζ Μαχάλ.


Ο Όσκαρ ζούσε αδέσποτος σε διάφορες χώρες της Νότιας Αφρικής μέχρι που η διασώστριά του και τωρινή ιδιοκτήτριά του Joanne Lefson τού άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή, μεταμορφώνοντάς τον σε έναν σύγχρονο Φιλέα Φογκ! Η Joanne, που πούλησε το σπίτι της, αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια, με συνοδοιπόρο τον Όσκαρ προκειμένου να δημιουργηθούν ανά τον κόσμο καταφύγια για αδέσποτα αλλά και φιλανθρωπικά ιδρύματα διάσωσης ζώων. Το ταξίδι και των δύο είναι μακρύ ακόμα…

0 Βελβεντό Κοζάνης: ο «φύλακας» του Αλιάκμονα

Σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Πολυφύτου του Αλιάκμονα, η μικρή πόλη του Βελβεντού, 33 χλμ. από την Κοζάνη, αποτελεί μια γραφική βάση για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή και τις ομορφιές της.

Στους πρόποδες των δυτικών Πιερίων, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, δίπλα στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου που σχηματίζει ο Aλιάκμονας, βρίσκεται το Βελβεντό (ή Βελβεντός), μία κωμόπολη 4.000 κατοίκων, που αποτελεί ένα αρμονικό οικιστικό σύνολο του νομού Κοζάνης.

Έχει μακρόχρονη ιστορία και βυζαντινή παράδοση με τα ίχνη αρχαίων περιτειχισμένων οικισμών να χάνονται μέσα στην πλούσια βλάστηση.

0 Ελληνική απόβαση στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου!

berlinale_logo
Εθνική ημέρα για τον ελληνικό κινηματογράφο θα μπορούσε να ανακηρυχθεί η 16η Ιανουαρίου, αφού ανάμεσα στους τίτλους των ταινιών που ανακοινώθηκαν μόλις και συμμετέχουν στο φετινό Forum του 63ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, το πιο ανήσυχο και εντοπισμένο σε νέους δημιουργούς απ’ όλον τον κόσμο τμήμα της Berlinale, βρίσκονται τέσσερις ταινίες Ελλήνων δημιουργών και μια ταινία ενός Ελληνα σκηνοθέτη μόνιμου κάτοικου Γερμανίας.


Απόδειξη πως το ελληνικό σινεμά συνεχίζει να ενδιαφέρει στο εξωτερικό, παραμένοντας ο πιο υγιής τομέας του ελληνικού πολιτισμού, και πως οι νέοι κινηματογραφιστές έχουν σοβαρούς λόγους να συνεχίσουν να κάνουν σινεμά μέσα σε αντίξοες συνθήκες εντός των συνόρων.

0 Παράξενο όχημα στους δρόμους της Ρωσίας..

Τι είναι αυτό;
Ένα παράξενο όχημα ακινητοποιήθηκε σε δρόμο της Ρωσίας το 2012...

Μοιάζει με ένα τεράστιο δοχείο πίεσης... αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά είναι..

Δείτε το..

0 Σούπερ ήρωες καθαρίζουν τα τζάμια νοσοκομείου παίδων


Σούπερ ήρωες καθαρίζουν τα τζάμια νοσοκομείου παίδων (1)Στο νοσοκομείο παίδων Le Bonheur στο Μέμφις του Τένεσι, οι καθαριστές τζαμιών φόρεσαν κουστούμια σούπερ ηρώων για την συνηθισμένη τους καθημερινή εργασία, σε μια προσπάθεια να φτιάξουν το κέφι των παιδιών που βρίσκονται εκεί. Ο Spiderman και ο Captain America έκαναν την εμφάνιση τους και σκόρπισαν χαμόγελα…

0 Πρόταση πεζοδρόμησης τμήματος της λεωφόρου Συγγρού

syggrou


Θα μπορούσατε ποτέ να σκεφθείτε σοβαρά μια πρόταση για την πεζοδρόμηση ενός τμήματος της Συγγρού;

Κι όμως, το τμήμα του κέντρου στο οποίο καταλήγει η λεωφόρος σε λίγα χρόνια θα αλλάξει εντελώς με την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου και της Αμαλίας, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για την προέκταση της νέας περιοχής περιπάτου μέχρι το υπό ανακατασκευή Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ.

0 Τα ρεκόρ των ζώων

Υπάρχουν μέλη του ζωικού βασιλείου τα οποία κατέχουν ρεκόρ. Ρεκόρ δύναμης, ταχύτητας, άλματος, αντοχής. 
Δείτε τη λίστα, όπως τη βρήκα στο national geographic.
Ο αφρικανικός ελέφαντας
Το μεγαλύτερο χερσαίο θηλαστικό, που ζει σήμερα στη γη, είναι ένα ζώο με ύψος που φτάνει τα 3,9 μέτρα και βάρος τους 7,5 τόνους. Η δύναμή του εκπληκτική. Το σώμα του αποτελείται από 100 χιλιάδες μύες περίπου και μπορεί να σηκώσει μέχρι και 270 κιλά.

0 Μοιραστείτε τα θέματά μας με τους φίλους σας

Αναζητείστε μας στα δημοφιλή κοινωνικά δίτκυα και μοιραστείτε τα θέματά μας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Facebook                     Twitter

0 Σκόπελος : μεγαλειώδης συγκέντρωση στην παραλια

Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλη αυτή την κατάσταση. 

Η ζωή μας πάει από το κακό στο χειρότερο, υποβαθμίζεται καθημερινά, έχουμε εξαντληθεί εντελώς οικονομικά και πληρώνουμε διαρκώς φόρους – μόνο εμείς - σε ένα κράτος που δεν μας παρέχει πια τίποτα. 

Μοναδικός σκοπός της άρχουσας τάξης και.... των πολιτικών της εκφραστών είναι να σώσουνε το κεφάλαιο και τις τράπεζες κι εμείς ας χαθούμε.

Συνοψίζοντας τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν τα λαϊκά νοικοκυριά και για τα οποία πρέπει να αγωνιστούμε αναφέρουμε:


0 Χιλιάδες ροζ φλαμίνγκο στη λίμνη Νακούρου της Κένυας


lake-nakuru-flamingos-3

1 Η φωτογραφία του Ηλία Παναγιώταρου που κάνει τον γύρο του internet


Αυτή είναι η φωτογραφία της ημέρας. 
Η εικόνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο που ζωγραφίζει σε μια λευκή κόλλα το σύμβολο του κόμματος του, τον μαίανδρο, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως λέγεται, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόκειται για στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μαραθώνια συνεδρίασης της Ολομέλειας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.  

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με τον μαίανδρο γράφει από κάτω το όνομα της Χρυσής Αυγής στ’ αγγλικά « Golden dawn».

0 Ο πιο παράξενος αερο-φωτογράφος!

perierga.gr - Ο πιο παράξενος αερο-φωτογράφος στον κόσμο!Εν έτει 1907 δεν υπήρχε η δυνατότητα της αεροφωτογραφίας, καθώς η τεχνολογία ήταν ακόμα σε εμβρυϊκό στάδιο. Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν οικήματα τραβηγμένα από πολύ ψηλά -όχι από κάποιο άλλο ψηλότερο κτήριο αλλά από τον ουρανό(!)- γεγονός που καταδεικνύει πως κάποιος έκανε αυτή τη δουλειά, και μάλιστα επιτυχημένα, εκείνη την εποχή.


Οι εικόνες υπάρχουν στο «Νational Air & Space Museum» στη Βρετανία, αποδεικνύοντας περίτρανα την ύπαρξη ενός… παράδοξου φωτογράφου της εποχής. Ο λόγος, λοιπόν, για το διάσημο περιστέρι-φωτογράφο, ανακάλυψη του Γερμανού φαρμακοποιού Julius Neubronner, ο οποίος συνήθιζε να χρησιμοποιεί ταχυδρομικά περιστέρια για την παράδοση των φαρμάκων του.

0 Ποιός είναι ο Φρεντ Μπουασονά, ο άνθρωπος που φωτογράφιζε την Ελλάδα όταν η Ακρόπολη είχε ακόμη πρόβατα

Ποιός είναι ο Φρεντ Μπουασονά, ο άνθρωπος που φωτογράφιζε την Ελλάδα όταν η Ακρόπολη είχε ακόμη πρόβατα
Ο Ελβετός Φρεντ Μπουασονά απαθανάτιζε τοπία και ανθρώπους της Ελλάδας πριν από 100 χρόνια ακριβώς και οι φωτογραφίες του έχουν τραβηχτεί μεταξύ των ετών 1911 και 1913.

Η οικογένειά του καταγόταν από τη νότια Γαλλία, από τη Λιβρώνα, ένα χωριό κοντά στη Μασσαλία. Τότε που στη Γαλλία το κλίμα για τους προτεστάντες είχε γίνει εχθρικό, οι πρόγονοί του - μαζί με πολλές άλλες οικογένειες - αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ελληνικές ρίζες
Η καταγωγή της οικογένειας έκανε τον Φρεντ να πιστεύει πως ήταν απόγονος γενναίων Ελλήνων θαλασσοπόρων που είχαν εγκατασταθεί εκεί, κοντά στις εκβολές του Ροδανού. Ίσως το τελικό σίγμα που έχει στην πραγματικότητα το όνομά του Boissonnas να είναι απομεινάρι και δείγμα ενός Έλληνα χαμένου για την Ελλάδα, που όμως τη στήριξε σε όλη του τη ζωή, με πράξεις κυρίως και όχι μόνο με λόγια.

0 Αργοπεθαίνουν οι καζανάρηδες, χάνεται η Κρητική τσικουδιά

Αργοπεθαίνουν οι καζανάρηδες, χάνεται η Κρητική τσικουδιά
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι Καζανάρηδες της Κρήτης, οι οποίοι βλέπουν την Πολιτεία να ωθεί τους ίδιους και κατ' επέκταση και το παραδοσιακό ποτό του νησιού, την τσικουδιά, σε αφανισμό.
Μάλιστα οι αμβυκούχοι ζητούν από τους Βουλευτές με επιστολή τους να σταθούν στο πλευρό τους και να πιέσουν ώστε να να μην περάσουν τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

«Η πανελλήνια ομοσπονδία και γενικότερα, ο αμπελουργικός κλάδος με την παραδοσιακή απόσταξη, καλεί σε μια ύστατη παρέμβαση στην Πολιτεία, τώρα που αναμορφώνεται το νομικό πλαίσιο που διέπει το δικό μας καθεστώς.

Η επιτροπή που συστήθηκε με απόφαση του Υφυπουργού κ. Γιώργου Μαυραγάνη συνεδρίασε και αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίας της στις 28 Γενάρη, οπότε και θα έχουν προσκομίσθεί οι προτάσεις των μελών μας μετά τις κατά τόπους συνελεύσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, το παρόν διάστημα. Πανελλαδικό αίτημα είναι να παραμείνουμε στο υπάρχον καθεστώς, όπου βιώνουν χιλιάδες οικογένειες αμπελοκαλλιεργητών, μαζί τους και η από αιώνες Παράδοση.

0 Αλέξανδρος Ωνάσης: Tο άδικο τέλος του διαδόχου μιας αυτοκρατορίας

Αλέξανδρος Ωνάσης: Tο άδικο τέλος του διαδόχου μιας αυτοκρατορίας
Στις 23 Ιανουαρίου 1973 σε ηλικία μόλις 25 ετών, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο διάδοχος της αυτοκρατορίας Ωνάση Αλέξανδρος. Το δραματικό τέλος του οδήγησε και στο θάνατο του πατέρα του Αριστοτέλη Ωνάση δύο χρόνια αργότερα, ενώ το ίδιο το δυστύχημα έχει δώσει τροφή σε πάμπολλες θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες ως σήμερα δεν έχουν αποσαφηνισθεί.

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου 1948 από τον γάμο του πατέρα του Αριστοτέλη με την πρώτη του γυναίκα Τίνα Λιβανού, ενώ η αδερφή του Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Τα δυο αδέρφια είχαν πολύ στενές σχέσεις μεταξύ τους όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος τους, αν και οι σχέσεις του Αλέξανδρου με τον πολυάσχολο και διάσημο πατέρα του δεν ήταν πάντα οι καλύτερες. Για την αρχική τους αυτή ψυχρότητα, πολλοί υποστηρίζουν ότι έφταιγε και η υπερβολική αγάπη που έτρεφε για τη μητέρα του, γεγονός που τον οδήγησε στη ψυχρότητα με τη δεύτερη γυναίκα του Ωνάση Ζακλίν Μπουβιέ – Κένεντι.

0 Κόρινθος: Μείωση των δημοτικών τελών!

Στηρίζοντας τους πολίτες της Κορίνθου ο δήμος αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής...
Συγκεκριμένα, με πρόταση της δημοτικής αρχής το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε μείωση στα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού κατά 5%, κατάληψης κοινοχρήστων χώρων σε ποσοστό 10%, τέλη νεκροταφείου σε ποσοστό από 11% μέχρι 37%.
 Επίσης, μείωσε τα τέλη βοσκής στους κτηνοτρόφους, τα τέλη άρδευσης σε ποσοστό 20% και τα τέλη αιγιαλού και παραλίας κατά 10%.

0 10 υπόγειες πόλεις

Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε ακούσει για ιστορίες ανθρώπων που ζουν σε εγκαταλελειμμένα ορυχεία, σε σπηλιές ή σε στοές του μετρό. Οι υπόγειες πόλεις όχι απλά υπήρξαν αλλά μάλιστα άνθισαν!

10. Υπόγειο Πεκίνο


Αρχίζοντας το 1969 και συνεχίζοντας για μια δεκαετία, ο Μάο Τσε Τουνγκ διέταξε την κατασκευή ενός καταφυγίου για την σοσιαλιστική κυβέρνηση. Βρίσκεται κάτω από το Πεκίνο και εκτείνεται σε μια απόσταση 30 χλμ. Η τεράστια πόλη χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Σινο-Σοβιετικού πολέμου του 1969.

0 H Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά, υπόδειγμα σεβασμού από τους μουσουλμάνους

Στέκει εδώ και τουλάχιστον 17 αιώνες αγέρωχη στους πρόποδες του όρους όπου ο Μωυσής παρέλαβε τον Νόμο. Πρόκειται για την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης του Σινά, το αρχαιότερο στην Ιστορία χριστιανικό καθίδρυμα.
Στο πέρασμα των αιώνων όχι μόνον απλοί προσκυνητές αλλά και μεγάλοι θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες προστάτευσαν τη μονή, όπως η Αγία Ελένη, Πάπες και Πατριάρχες,
ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός ακόμα και ο ιδρυτής του Ισλάμ Μωάμεθ, ο σουλτάνος Σελίμ Α’, η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, ο Μέγας Ναπολέων και άλλοι
Η Μονή της Αγίας Αικατερίνης πέρα από τη σημασία της για τους χριστιανούς όλου

του κόσμου είναι επίσης και ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς το οποίο αντέχει στον χρόνο και στην Ιστορία. Εκείνο όμως που προκαλεί σήμερα αλλά και διαχρονικά εντύπωση είναι το γεγονός ότι το μοναστήρι πέρα από τους ιδιαίτερους φυσιολογικούς δεσμούς που έχει με τους χριστιανούς προσκυνητές που το επισκέπτονται έχει μια ιδιαίτερη αξία και για τους μουσουλμάνους βεδουίνους που ζουν στην περιοχή και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι οι αόρατοι και ορατοί «φρουροί» του μοναστηριού.

0 Άμστερνταμ, η πόλη των ποδηλάτων

amsterdam-bicycles

0 Όταν τα σήματα κυκλοφορίας έχουν… πλάκα!

clet-abraham8

0 Δρομέας έχασε επίτηδες για να κερδίσει ο καλύτερος !!!

Τον περασμένο μήνα, ο Ισπανός δρομέας Ιβάν Φερνάντεζ Ανάγια έχασε επίτηδες έναν αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Ναβάρε της Ισπανίας προκειμένου να κερδίσει ο ολυμπιονίκης συναθλητής του Αμπέλ Μουτάι από την Κένυα.

Σύμφωνα με το in.gr, ο Μουτάι προηγούνταν στον αγώνα, κάποια στιγμή όμως σταμάτησε να τρέχει επειδή νόμιζε ότι είχε περάσει τη γραμμή τερματισμού, η οποία στην πραγματικότητα βρισκόταν δέκα μέτρα πιο πέρα.

0 Συγκλονίζει το δελφίνι που «ζήτησε» βοήθεια από δύτες

Τον γύρο των social media έχει κάνει η συγκλονιστική ιστορία του δελφινιού που «ζήτησε» βοήθεια από μια ομάδα δυτών, προκειμένου να ελευθερωθεί από ένα γάντζο που είχε πιαστεί στα πλευρά του.

Το εκπληκτικό συμβάν έλαβε χώρα σε θάλασσα της Χαβάη, όταν το δελφίνι εντόπισε μια ομάδα δυτών που απολάμβανε τα υποθαλάσσια τοπία και αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, σπρώχνοντας το σώμα του προς τον αρχηγό του γκρουπ, Κέλερ Λάρος.

0 Σκύλος… εκκλησιάζεται στη θέση της νεκρής ιδιοκτήτριάς του!

Δύο μήνες αφότου η ιδιοκτήτριά του πέθανε, ο Ciccio συνεχίζει να πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία της ιταλικής πόλης San Donaci όπου εκείνη συνήθιζε να παρακολουθεί τη λειτουργία κάθε απόγευμα. Η συγκινητική αυτή ιστορία κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την πίστη και την αφοσίωση των σκύλων στους ανθρώπους.

0 Το Λούβρο αποσύρει τη Νίκη της Σαμοθράκης για λογους συντήρησης

Ενα από τα σημαντικότερα εκθέματα του κεντρικού παρισινού μουσείου, η Νίκη της Σαμοθράκης, η φτερωτή θεά, πρόκειται να αποσυρθεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο προκειμένου να δεχθεί τις φροντίδες συντήρησης.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Λούβρου, η επιτροπή των συντηρητών, ενέκρινε την έναρξη των εργασιών τον επόμενο Σεπτέμβρη, ενώ το κόστος του έργου θα φθάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από τους χορηγούς του έργου.

0 Βίντεο: Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυτό το γιγάντιο αυγό !!!


0 Αρχαιοκάπηλος στη Λάρισα με 203 ασημένια νομίσματα της Ρόδου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 58χρονος στη Λάρισα, για αρχαιοκαπηλία.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 292 αρχαία νομίσματα, ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες εμφαίνονται αγοραπωλησίες αρχαίων αντικειμένων κλειδιά και απόδειξη πληρωμής από θυρίδα γερμανικής τράπεζας, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, ναρκωτικά δισκία, κ.λπ.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 58χρονος προβαίνει σε αγοραπωλησίες αρχαίων νομισμάτων και αντικειμένων, αυτός ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατά την έξοδο από την οικία του.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε σε δύο οικίες του, σε γραφείο του, καθώς και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...