ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 Ας μιλήσουμε για τέχνη του δρόμου

Κι ας την συγκρίνετε με τις σύγχρονες μορφές τέχνης που κοσμούν μουσεία και πληρώνει ο κόσμος να τις δει.

Τρίψτε τα μάτια σας: 

0 Polymita picta-τα ζωγραφιστά σαλιγκάρια

 Polymita picta ή χερσαίο σαλιγκάρι της Κούβας ή ζωγραφιστό σαλιγκάρι.
Έτσι ονομάζεται το είδος σαλιγκαριού που βλέπετε στις φωτογραφίες. 
 
Είναι είδος ενδημικό στην Κούβα και ανήκει στην οικογένεια Helminthoglyptidae. Είναι δενδρόβιο και τρέφεται με μύκητες και λειχήνες.

0 JWM 2013: το κορυφαίο πρωτάθλημα τηλεκατευθυνόμενων Jet [video]

jwm2013

Είμαστε σίγουροι ότι όταν ακούτε τη λέξη “αερομοντελισμός” το μυαλό σας my men, πάει σε μικρά, χαριτωμένα αεροπλανάκια.

Χμ…ρίξτε μια ματιά στο επόμενο video από το 10ο Jet World Masters που έγινε στην αεροπορική βάση Meiringen στην Ελβετία και ξανασκεφθείτε το καλύτερα…

0 Η Εκπληκτική Θέα στα Βουνά από τον José Sarrablo

Η Εκπληκτική Θέα στα Βουνά από τον José Sarrablo
Είναι απαραίτητο να πούμε κάτι για τις επόμενες εκπληκτικές φωτογραφίες. Τις πανέμορφες αυτές φωτογραφίες τις συνέλαβε ο φωτογράφος José Sarrablo ο οποίος αποτελεί ένα αληθινό ταλέντο της τέχνης αυτής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να τις δείτε όλες και να προσπαθήσετε να φανταστείτε την εκπληκτική ομορφιά που αντίκρισαν τα μάτια του José. Καλή διασκέδαση!

0 Το γρήγορο περπάτημα προστατεύει την καρδιά


perpathma kardia1Σύμφωνα με την Παγκόσμια Καρδιολογική Ομοσπονδία, οι περισσότεροι θάνατοι από καρδιά (τουλάχιστον το 80%) θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αν οι άνθρωποι έθεταν υπό έλεγχο τους κυριότερους παράγοντες κινδύνου (κάπνισμα, ανθυγιεινή διατροφή, παχυσαρκία και καθιστική ζωή).

Η άσκηση και ειδικότερα το περπάτημα αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους προστασίας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Ωστόσο, το 25% των ανθρώπων δεν έχει συναίσθηση του πόση ώρα περπατάει κάθε μέρα.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Ισπανία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία) και αφορούσε περίπου 7.400 ενήλικες, άνω των 18 ετών, δείχνει ότι το 14-37% των ενηλίκων δεν γνωρίζουν πόση ώρα βαδίζουν καθημερινά.

0 Time-Lapse βίντεο τραβηγμένο από το video game GTA V

Οι εικονικοί κόσμοι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον πραγματικό κόσμο (αν και κάποιοι θα διαφωνήσουν). Καθώς όμως τα γραφικά βελτιώνονται συνεχώς και οι εικονικοί κόσμοι γίνονται όλο και πιο λεπτομερείς, είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να φωτογραφίσουν (ή καλύτερα, να τραβήξουν screenshot) τους κόσμους των video game. Το time-lapse βίντεο που θα δείτε είναι από φωτογραφίες, από την περιοχή San Andreas του Grand Theft Auto V!

Το βίντεο είναι δημιουργία της ομάδας στο YouTube "The Despicable Channel".

Πέρασαν μια ολόκληρη ημέρα προσπαθώντας να το φτιάξουν και κατάφεραν να δείξουν με το βίντεο πόσο λεπτομερής δουλειά έχει γίνει μα τα γραφικά του παιχνιδιού.

0 The Hobbit: Κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer της 2ης ταινίας!

The Hobbit: The Desolation of Smaug – 2ο Trailer
Το νέο trailer για το 2ο μέρος της τριλογίας «The Hobbit» με τίτλο «The Desolation of Smaug» μόλις κυκλοφόρησε και μας ανοίγει την όρεξη για την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου.

Το 2ο μέρος της τριλογίας, συνεχίζει τις περιπέτειες του Bilbo Baggins (Martin Freeman), παρουσιάζοντας μας το ταξίδι του σε μια επική αναζήτηση για να ανακτήσει το χαμένο Βασίλειο των Νάνων στην Erebor, με οδηγό του τον Gandalf (Ian McKellen) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλή τον Thorin Oakenshield (Richard Armitage).

0 The Ocean Flower: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο!


Τι κι αν το καλοκαίρι έφυγε και μπήκαμε σιγά σιγά σε mood φθινοπώρου; Οι Μαλδίβες με τα ξενοδοχεία της είναι εδώ για να μας επαναφέρουν σε τάξη ή αλλιώς για να μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει πάλι ο Αύγουστος! 

Ο λόγος για το περίφημο «The Ocean Flower», το «λουλούδι του ωκεανού» που αποτελεί έναν μικρό παράδεισο μέσα στη θάλασσα. Το όνομά του το οφείλει βέβεαι στο σχήμα του που θυμίζει μεγάλο λουλούδι, ενώ τα πέταλά του αποτελούν τα μέρη του ξενοδοχείου και τις σουίτες των επισκεπτών.

0 ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ HALA



Η επιστημονική του ονομασία είναι Pandanus tectorius ή πιο απλά hala.

 Το hala είναι ένα φρούτο που υπάρχει μόνο στην Μαλαισία, σε κάποιες περιοχές της Αυστραλίας αλλά και στην Χαβάη.

 Η παράδοση θέλει το φρούτο να είναι σημαντικό στην Χαβάη μιας και από αυτό οι κάτοικοι εκεί φτιάχνουν τα σπίτια τους, αλλά και ρούχα.

Το φυτό φτάνει τα 4 με 14 μέτρα ύψος.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του φρούτου αυτού:

0 Περίπτερα: "Η ιστορία τους"

Τα περίπτερα στη χώρα μας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας εδώ και πολλά χρόνια. Η μορφή τους όπως την ξέρουμε, είναι Ελληνική ιδιαιτερότητακαι πρωτοτυπία, η οποία όμως παρέχει ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινότητα, και τη δικιά μας και των τουριστών.
Πως όμως ξεκίνησαν και πότε ξεκίνησαν;

Στην αρχή λοιπόν, ήταν μικρά καπνοπωλεία, τα οποία εμφανίστηκαν αμέσως μετά την πρώτη ίδρυση του Ελληνικού κράτους στο Ναύπλιο και λίγο μετά ήρθαν και στην Αθήνα. Σιγά-σιγά τα προϊόντα που πωλούσαν πλήθαιναν και έτσι έφτασε στις προθήκες τους το πρώτο φιλολογικό περιοδικό, το «Ίρις» το οποίο πωλούνταν προς 25 λεπτά.

0 Εξωπραγματικά στιγμιότυπα της φύσης που κόβουν την ανάσα (Video)


Εξωπραγματικά στιγμιότυπα της φύσης που κόβουν την ανάσα

Μερικές από τις εικόνες που παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο φαίνονται τόσο εξωπραγματικές, που σου δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για κάποιο άλλο πλανήτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...