ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 Time-Lapse βίντεο τραβηγμένο από το video game GTA V

Οι εικονικοί κόσμοι δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον πραγματικό κόσμο (αν και κάποιοι θα διαφωνήσουν). Καθώς όμως τα γραφικά βελτιώνονται συνεχώς και οι εικονικοί κόσμοι γίνονται όλο και πιο λεπτομερείς, είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να φωτογραφίσουν (ή καλύτερα, να τραβήξουν screenshot) τους κόσμους των video game. Το time-lapse βίντεο που θα δείτε είναι από φωτογραφίες, από την περιοχή San Andreas του Grand Theft Auto V!

Το βίντεο είναι δημιουργία της ομάδας στο YouTube "The Despicable Channel".

Πέρασαν μια ολόκληρη ημέρα προσπαθώντας να το φτιάξουν και κατάφεραν να δείξουν με το βίντεο πόσο λεπτομερής δουλειά έχει γίνει μα τα γραφικά του παιχνιδιού.


Προσέξτε για παράδειγμα ότι τα αυτοκίνητα δεν σταματούν στο φανάρι στο ίδιο σημείο, ή πως ο άνεμος κινεί τα δέντρα και τα καλώδια, ή τα σύννεφα στον ουρανό. Αν σκεφτεί κανείς και το γεγονός πως είναι τραβηγμένο στο XBox 360 (με hardware γραφικών οκταετίας) είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ξωτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...