ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

0 Παράξενες τουαλέτες


Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες τουαλέτες του κόσμου στην συνέχεια του άρθρου αλλά και μέσα από τα προηγούμενα αφιερώματα.

0 Τα Άπαντα του Κώστα Καρυωτάκη σε δωρεάν e-book σε PDF


Το e-book έχει ανέβει στο Scribd και, εκτός αν παραλείπω κάτι, δεν παραβιάζονται κάποια πνευματικά δικαιώματα. Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, τα πνευματικά δικαιώματα ισχύουν μέχρι 70 χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα (post mortem auctoris) και ο Καρυωτάκης αυτοκτόνησε το 1928. Επίσης, δε φαίνεται το e-book να προέρχεται από κάποια έκδοση όπου να υπάρχει επιμελητής, άρα να υπάρχουν τέτοιου είδους πνευματικά δικαιώματα.

0 Μετρητά «τέλος» για αγορές πάνω των 1.500 ευρώ!

 
Από την 1η Ιανουαρίου του 2011 απαγορεύεται σε όλους τους Έλληνες να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή με μετρητά εφόσον η αξία της υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ. Για τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων το πλαίσιο γίνεται ακόμη πιο αυστηρό. Όλες οι πράξεις άνω των 3.000 ευρώ όχι μόνο θα εξοφλούνται μέσω επαγγελματικών τραπεζικών λογαριασμών αλλά θα διαβιβάζονται αυτόματα στο υπουργείο Οικονομικών.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο τελευταίος φορολογικός νόμος.

Επιπλέον κάθε ....

0 Η Ντόρα με τα δώρα: Νέα ήθη στην πολιτική

http://www.snow-forecast.com/images/mobile_large.jpg ΚΟΙΝΩΣ....ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.

Η πρόσκληση
Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.

Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη απευθύνθηκαν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά, προκειμένου να...

0 Δυο χρόνια μετά.


Του Σταθη Ν. Καλυβα

Κλείνουν δύο χρόνια από τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και των επεισοδίων που ακολούθησαν. Ποιος είναι ο σημερινός απόηχος ενός γεγονότος που σημάδεψε με τέτοια ένταση την εποχή του;

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο χειροπιαστά. Από τη μία, η Δικαιοσύνη λειτούργησε. Οι δράστες του φόνου δικάστηκαν και καταδικάστηκαν. Από την άλλη όμως, η Δικαιοσύνη δεν λειτούργησε. Οι δράστες των εκτεταμένων καταστροφών, που μαζί με την οικονομική κρίση συνέβαλαν στη βύθιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ουδέποτε ενοχλήθηκαν. Οχι μόνο αυτό, αλλά ελάχιστοι...

0 15 χρόνια μετά… (Photos)


Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε 15 χρόνια; Πολλά και τίποτα μαζί! Από ένα σπίτι ή τεχνολογία, μέχρι ολόκληρες γενιές… Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό project.

0 Αγελάδα με τρία κέρατα!

Κατά δεκάδες συρρέουν οι επισκέπτες για να δουν το περίεργο θέαμα


Eπειδή λοιπόν αν σας έλεγε κάποιος για μία αγελάδα που έχει... ένα κέρατο σαν του μονόκερου θα το πιστεύατε αν δεν το βλέπατε με τα μάτια σας; Ε, ορίστε λοιπόν! Είναι στη φάρμα της Jia Kebling στην βόρεια επαρχία της Κίνας, Hebei.

0 Έργα τέχνης με… κλωστή

Perierga.gr - Τέχνη... με βελόνα και κλωστή
Η Βρετανίδα Jill Draper δημιουργεί έργα τέχνης αντιγράφοντας σκηνές από φωτογραφίες. Τα έργα αυτά ωστόσο, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστα, καθώς αποτελούνται από… κλωστή!
Χρησιμοποιώντας συνήθως μηχανή για ράψιμο αλλά αρκετές φορές και βελόνες, τα έργα της συχνά περιέχουν εκατομμύρια βελονιές και μπορεί να κοστίζουν εως και 3.000 ευρώ.

0 Η νοοτροπία του Έλληνα και οι καταστροφικές της συνέπειες. Όλοι είμαστε ανεύθυνοι !

Για την παρούσα κρίση έχουν κατηγορηθεί οι πάντες. Οι σάπιοι πολιτικοί, οι κακοί Ευρωπαίοι, η στρίγγλα Μέρκελ, οι ασυνείδητοι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι αδίστακτοι τραπεζίτες, οι κερδοσκόποι των αγορών, το κακό μας το ριζικό, η έλευση του Αντιχρίστου... 
Δημοσιογράφοι και τηλεπαρουσιαστές της πεντάρας, προκειμένου να χαϊδέψουν τα αυτιά του κοινού τους, συναγωνίζονται για το ποιος θα κατηγορήσει με περισσότερη θέρμη όλους τους προαναφερόμενους, αλλά και αρκετούς ακόμη.
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κανένα πρόσωπο των ΜΜΕ δεν έχει αναφερθεί στον σημαντικότερο παράγοντα που μας οδήγησε εδώ που....

0 Αστείες δημιουργίες με λεφτά

money_artwork_011.jpg

Δείτε παρακάτω περισσότερες δημιουργίες από λεφτά…

0 Τι μπορεί να χωρέσει στη μύτη μιας βελόνας (βίντεο)

Τι μπορεί να χωρέσει στη μύτη μιας βελόνας

ΔΕΙΤΕ: Το βίντεο και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας

Αρκετά χρόνια αφότου ο καθηγητής του χαρακτήρισε τον δυσλεκτικό Willard Wigan ως ανίκανο, λέγοντας ότι ποτέ δε θα καταφέρει να κάνει κάτι στη ζωή του, ο πλέον παγκοσμίου φήμης «μικρο-γλύπτης», αφιέρωσε τη ζωή του σε ένα και μοναδικό σκοπό: να δείχνει στα... μικρά παιδιά πώς να ανταπεξέρχονται στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής.

0 Οι πιο ασυνήθιστες επαγγελματικές κάρτες!

Εταιρία κηπουρικής
Ακόμη και οι πιο καλοσχεδιασμένες επαγγελματικές κάρτες δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία της επιχείρησής σας, ωστόσο, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη εντύπωση. Για αυτό θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το σχεδιασμό της επαγγελματικής κάρτας σας καθώς είναι κάτι παραπάνω από μια κάρτα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μην σας περιορίζει το τετράγωνο σχήμα της κάρτας και να θυμάστε ότι η κάρτα πρέπει να ταιριάζει με το επάγγελμα σας! Αν πάλι δυσκολεύεστε, δείτε μερικές από τις πιο εφευρετικές επαγγελματικές κάρτες για να καταλάβετε τι εννοούμε!

0 Πράσινες παλίρροιες

Perierga.gr - Οι πράσινες παλίρροιες Το φαινόμενο της πράσινης παλίρροιας όπως ονομάστηκε, παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από επιστήμονες στις ακτές της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής κατά τη δεκαετία του 1970.
Οφείλεται σε ένα είδος φυκιού, το Enteromorpha prolifera, το οποίο εξαιτίας της μόλυνσης των θαλάσσιων υδάτων σε κάποιες περιοχές πολλαπλασιάζεται με ταχύτατους ρυθμούς και μεταφέρεται μέσω των ρευμάτων κοντά στην ακτή. Οι οικολογικές επιπτώσεις του φαινομένου είναι τεράστιες, καθώς οι μεγάλες ποσότητες φυκιών εξαντλούν το οξυγόνο του νερού και παράλληλα στερούν το ηλιακό φως από υπόλοιπα θαλάσσια είδη στις περιοχές που το πρόβλημα είναι έντονο.
Μια από τις περιοχές αυτές είναι και η Βόρεια Κίνα, στην οποία οι πράσινες παλίρροιες έκαναν την...

0 Περικοπές !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...