ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

0 Σκύλοι σε… υποβρύχιες πόζες!

Perierga.gr - Σκύλοι σε... υποβρύχιες δράσεις!Μία διαφορετική πλευρά του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, που πολύ σπάνια θα δει κανείς θέλησε να απαθανατίσει ο βραβευμένος φωτογράφος Seth Casteel.

Για την ακρίβεια, ο Seth Casteel επιχείρησε και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα να «συλλέξει» 80 πορτραίτα σκύλων τη στιγμή που βουτούσαν στο νερό. Για να καταλήξει μάλιστα ο φωτογράφος στη συγκεκριμένη συλλογή, χρειάστηκε να δουλέψει με περισσότερα από 250 σκυλιά.

Ορισμένα από αυτά μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο φωτογράφος, δεν είχαν μπει ποτέ στο νερό μέχρι τη στιγμή που τον συνάντησαν…

Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…


0 Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες

Ellas
Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.

Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρεις, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας....

0 “Αυτή τη στιγμή ο Διαστημικός Σταθμός περνάει πάνω από το σπίτι σας”

Ο Διαστημικός Σταθμός είναι το τρίτο πιο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη, αλλά μας είναι πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουμε στον ουρανό. Τώρα όμως, με μια νέα υπηρεσία της NASA που ονομάζεται “Spot The Station” έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε μήνυμα στον υπολογιστή μας, όταν ο σταθμός βρίσκεται πάνω από το σπίτι σας. Έτσι, αν ξέρουμε που και πότε να κοιτάξουμε στον ουρανό, είναι εύκολο να τον δούμε - ακόμα και χωρίς τηλεσκόπιο. 

0 «Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Μια νέα ταινία – ντοκιμαντέρ φέρνει την γιγαντιαία εταιρεία τροφίμων Nestle, προ των ευθυνών της, σχετικά με τις πρακτικές της στην εμφιάλωση νερού. Οι επικριτές λένε ότι η πολυεθνική είναι πολύ απασχολημένη στην εξόρυξη των υπόγειων υδάτων για τα εμφιαλωμένα νερά της, αφήνοντας τους ντόπιους, συχνά σε φτωχές γωνιές του κόσμου, με τα βρώμικα υπολείμματα.ΖΥΡΙΧΗ – Στη μικρή κοινότητα Sheikhupura του Πακιστάν, ένας πρώην σύμβουλος του χωριού ο Dilwan, λέει ότι τα παιδιά αρρωσταίνουν από το βρώμικο νερό. Ποιος φταίει; Ο ίδιος λέει ότι φταίει η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Nεστλέ, η οποία έσκαψε ένα βαθύ πηγάδι που στερεί από τους κατοίκους το πόσιμο νερό. «Το νερό δεν είναι μόνο πολύ βρώμικο, αλλά έχει βυθιστεί και η στάθμη του, 100 έως 300 με 400 πόδια», λέει ο Dilwan.

Η μαρτυρία αυτή είναι ένα βασικό σημείο της νέας ταινίας ντοκιμαντέρ «Εμφιαλωμένη Ζωή» (“Bottled Life”),του Ελβετού σκηνοθέτη Urs Schnell και του δημοσιογράφου Res Gehriger. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου. Ο σύμβουλος του χωριού λέει στη συνέντευξη του στην ταινία, ότι η Nestle αρνήθηκε το αίτημα του χωριού για άμεση διοχέτευση καθαρού νερού....

0 Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (και τι σημαίνουν)

Oι 10 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες (9)
Οι εφιάλτες ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους και ταράζουν το νυχτερινό ύπνο. Είναι συχνότεροι στα παιδιά και στις γυναίκες ενώ τα θέματα, η σοβαρότητα και η συχνότητά τους διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Το άτομο που ξυπνά από εφιάλτη μπορεί να αισθάνεται ότι βιώνει διάφορες καταστροφικές καταστάσεις όπως πτώση από ψηλά, καταδίωξη και διάφορα ψυχικά ή σωματικά οδυνηρά γεγονότα.

Δείτε ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι εφιάλτες και τι κρύβεται από πίσω τους σύμφωνα με ψυχολόγους:

0 Μονοπάτι στην άκρη του γκρεμού

Perierga.gr - Μονοπάτι στην άκρη του γκρεμού
Στο όρος Shifo στην Κίνα, εργάτες κατασκευάζουν ένα μονοπάτι στην άκρη μια απότομης πλαγιάς μήκους τριών χιλιομέτρων. Το μονοπάτι στηρίζεται ακριβώς πάνω στο βράχο και προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία στους περιηγητές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...