ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

0 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ TROKTIKO.BLOGSPOT.COM...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010...ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ...

Εκλεισε και επισημα το troktiko.blogspot.com,μιας και η δολοφονια του βασικου εμπνευστη του,ηταν το τελειωτικό χτυπημα για ολα τα μελη της ομαδας του...
Τις επομενες ωρες και μερες θα διαβασετε πολλες θεωριες και πολλα κειμενα για τους λογους που οδηγησαν την ομαδα του Blog στο να βαλει λουκετο στο troktiko...
Αρκετοι θα ειναι αυτοι που θα ....

0 Τα χρέη και η μεγάλη πτώση του τουρισμού βουλιάζουν την πανέμορφη Ρόδο - 100 παροχές ρεύματος κόβει ημερησίως η ΔΕΗ !

Η οικονομική κρίση «μαστίζει» την αγορά της Ρόδου και οι επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη κατεβάζουν ρολά.

Τα στοιχεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους επιχειρηματικούς και οικονομικούς κύκλους του νησιού, καθώς μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2010 έβαλαν λουκέτο 670 καταστήματα.

Σύμφωνα με τα Επιμελητήρια (Εμπορικό και Οικονομικό) η πρωτοφανής έλλειψη ρευστότητας σε συνδυασμό με τον μειωμένο τζίρο στην αγορά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα, που κυοφορούν στάσεις πληρωμών σε...


...ασφαλιστικά ταμεία, σε ΔΟΥ και σε τράπεζες.

Η ασφυκτική αυτή κατάσταση, κατά τους αρμοδίους, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες με κυριότερους: την αύξηση του ΦΠΑ, τη μείωση της τουριστικής κίνησης, τις συνεχείς αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα.

Ακόμη και παραδοσιακοί ισχυροί επιχειρηματίες του νησιού, που έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, βλέπουν να έρχονται αντιμέτωποι με αδιέξοδες καταστάσεις την ίδια ώρα που οι τράπεζες όχι μόνον δεν δίνουν χρήματα, αλλά πιέζουν προς πάσα κατεύθυνση χωρίς αντίκρισμα.

Η Ρόδος «πνίγεται» στα χρέη και αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι την επόμενη σεζόν αναμένεται να μη λειτουργεί το 1/3 των εμπορικών καταστημάτων της πόλης. Συγχρόνως η αύξηση των ακάλυπτων επιταγών, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, έφθασε στο 50%.

Ακόμη και μέσα στην Παλιά Πόλη που η λειτουργία των καταστημάτων είναι εποχιακή, οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο.

«Αυτό που συμβαίνει στην αγορά της Ρόδου είναι πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα. Είναι η μοναδική φορά στα τελευταία 10 χρόνια που ο αριθμός των επιχειρήσεων που βάζουν λουκέτο είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό που υποβάλλουν αιτήσεις για έναρξη επιτηδεύματος.

Μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου προβλέπεται ο αριθμός των λουκέτων να αυξηθεί. Τα μικρά έσοδα, οι συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές, οι ακάλυπτες επιταγές συνθέτουν ένα αρνητικό πρόσημο για τη λειτουργία της τοπικής αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος» δήλωσε ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕΔ κ. Ευθύμιος Μπόνης.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του νησιού, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΔ κ. Νίκος Παπασταματίου τόνισε: «Η αγορά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι 7 στις 10 επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έλλειψη ρευστότητας. Το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί και στις μεγάλες, ιστορικές επιχειρήσεις».

ΔΕΗ ΡΟΔΟΥ - 100 παροχές ρεύματος κόβονται ημερησίως !!!

Σε δεινή κατάσταση έχουν οδηγηθεί πολλά νοικοκυριά της Ρόδου, με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι του νησιού να αδυνατούν να εξοφλήσουν ακόμα και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της Δημοτικής Επιχείρησης Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ).

Καθημερινά η ΔΕΗ διακόπτει την παροχή ρεύματος σε 100 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ στη ΔΕΥΑΡ παρατηρείται συνωστισμός από οφειλέτες που σπεύδουν να προβούν σε διακανονισμό προκειμένου να μη μείνουν χωρίς νερό.

Οπως λένε οι περισσότεροι κάτοικοι, αν τον Ιούλιο αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους προς τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΡ, τότε η κατάσταση τους επόμενους μήνες και κυρίως τους χειμερινούς προμηνύεται ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς δεν θα υπάρχει και ο 13ος μισθός.

Βοήθεια

Αρκετοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και καθημερινά επισκέπτονται τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ζητώντας την οικονομική συνδρομή της για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΡ ώστε να μη στερηθούν το νερό και το ρεύμα.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Μιχάλης Παναγιώτου, οι οφειλέτες προς την επιχείρηση φτάνουν τις 10.000-12.000 και τα χρέη τους ξεπερνούν συνολικά τα 3.000.000 ευρώ.

«Οι καταναλωτές δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε λογαριασμούς που είναι κάτω από 100 ευρώ. Προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, κάνουμε διακανονισμό ακόμη και για ποσά που κυμαίνονται από 50-100 ευρώ. Σε περίπτωση διακοπής της υδροδότησης, ο οφειλέτης πληρώνει μόνο το αρχικό κεφάλαιο χωρίς το πρόστιμο της επανασύνδεσης» τόνισε ο κ. Παναγιώτου.

tiresias-press.blogspot.com

0 Ένας παραλυτος στη Βρετανία ανοιγόκλεισε τα μάτια του λίγο πριν τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα!

Ένας βρεττανός,ο οποίος έμεινε παράλυτος,ικέτευσε,ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του,να μείνει στη ζωή λίγες στιγμές πριν τον αποσυνδέσουν από τα μηχάνηματα,αναφέρει το SkyNews.
O Richard Rudd,πατέρας δυο παιδιών,ανοιγόκλεισε τα μάτια του πολλές φορές λίγο πριν τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.Τη στιγμή την κατέγραψε μια κάμερα η οποία χρησιμοποιείτε για τις ανάγκες ενός ντοκυμανταιρ με θέμα τους ασθενείς που βρίσκονται...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...