ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

0 Χοντρός και Λιγνός : Μαζί στην ζωή και στον θάνατο

Δείτε την ιστορία του θανάτου τους...

O Xοντρός και Ο Λιγνός ειναι παγκοσμίως γνωστοι ως ενα απο τα ποιό κωμικά κινηματογραφικά δίδυμα στην Ιστορία. Η καριέρα τους απογειώθηκε απο το 1920 ως τα μέσα του 1940. Τα ονόματά τους ήταν Stan Laurel ( Λιγνός ) και Oliver Hardy ( Χοντρός ).

Το 1955 ο Χοντρός και ο Λιγνός εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στην τηλεόραση του BBC. O Xοντρός ( Hardy ) εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ορισμένα προβληματάκια υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν να χάσει βάρος. Κάνοντας δίαιτα, λοιπόν, ο Χοντρός έχασε περισσότερο από 45 κιλά. Η απότομη μείωση του βάρους όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ο Χοντρός να υποστεί αλλεπάληλα εγκεφαλικά επεισόδια και τελικά να πεθάνει στις 7 Αυγούστου του 1957. Όταν πέθανε ζύγιζε μόλις 65 κιλά !!!!

0 Γιατί ο τάφος του Jim Morrison έχει Ελληνική επιγραφή;

Ο Τζέημς «Τζιμ» Ντάγκλας Μόρισον (James "Jim" Douglas Morrison) (8 Δεκεμβρίου1943 - 3 Ιουλίου1971) ήταν ένας ..
.
Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ποιητής. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα και ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του δημοφιλούς αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος The Doors.

Θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκμουσικής. Έγραψε επίσης αρκετά βιβλία ποίησης, ένα μικρό ντοκιμαντέρ και δύο βίντεο κλιπ ("The Unknown Soldier" και "People are Strange").

Ο θάνατός του σε ηλικία 27 ετών.......στο Παρίσι της Γαλλίας κατέπληξε τους θαυμαστές του. Οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες πέθανε και ο μυστικός ενταφιασμός του έγιναν αφορμή για ατελείωτες φήμες και παίζουν σημαντικό ρόλο στο μυστήριο που εξακολουθεί να τον περιβάλλει.

0 Εικόνες της Εβδομάδας: Ζώα

Animals
Σας προτείνουμε να δούμε μια επιλογή από φωτογραφίες της ζωής των ζώων για την τελευταία εβδομάδα.

0 Συνθήματα στους δρόμους

Περπατώντας στους δρόμους της πόλης συναντάς τοίχους που προσπαθούν να σου μιλήσουν.Στις πλάτες τους κουβαλάνε την ανάγκη ανθρώπων για επικοινωνία.Σκέψεις που περιμένουν τους καιρούς να περάσουν από πάνω τους για να χαθούν .....

0 Εντυπωσιακό τραπεζάκι με...ξυλομπογιές


0 Τα πάντα για το αυτοκίνητό και όχι μόνο !!!

 Στο Car Gadget θα βρείτε τα τελευταία Gadgets Αυτοκινήτου, Usb Gadgets, Gadgets Σπιτιού, Ηλιακά Συστήματα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα!

0 Οι στατίνες συνδέονται με τον διαβήτη

Οι στατίνες συνδέονται με τον διαβήτηΓυναίκες στην εμμηνόπαυση που παίρνουν το φάρμακο αντιμετωπίζουν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο για εμφάνιση της νόσου
Οι στατίνες βοηθούν στον έλεγχο της χοληστερόλης, μια νέα μελέτη όμως τις συνδέει με αυξημένο κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση



Ουάσινγκτον 
Οι γυναίκες μέσης ή και μεγαλύτερης ηλικίας που παίρνουν στατίνες για τον έλεγχο της χοληστερόλης αντιμετωπίζουν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2 σύμφωνα με νέα, μεγάλη μελέτη.

Οι ειδικοί παρόλα αυτά δεν θεωρούν ότι οι οδηγίες για τη χορήγηση των στατινών πρέπει να αλλάξουν, καθώς τα οφέλη από το φάρμακο υπερτερούν. Για τον ίδιο λόγο συνιστούν στις γυναίκες που παίρνουν στατίνες να μη διακόψουν τη θεραπεία τους.

0 Απομένουν 2 μέρες για την κλήρωση 2 Βιβλίων !! Πάρτε μέρος

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό μας

Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο και οι εκδόσεις Etra Publishing δίνουν την δυνατότητα σε 2 αναγνώστες μας να κερδίσουν, μετά απο κλήρωση, ένα βιβλίο του Μάριου Δημόπουλου Χοληστερίνη - Ένας σύγχρονος μύθος.

Στείλτε μας στο mysterythings@yahoo.gr:

  • τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ΤΚ)
  • ή απλά πείτε μας στο e-mail ότι παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό 
  
  Το βιβλίο περιγράφεται παρακάτω
Το βιβλίο που αποδεικνύει ότι όλα όσα ξέρατε για τη χοληστερίνη και την καρδιοπάθεια είναι μύθος. Γνωρίζετε ότι:
  • Η χοληστερίνη είναι μια ουσία ωφέλιμη για τον οργανισμό σας;
  • Η διατροφική χοληστερίνη και τα κορεσμένα λίπη δεν αυξάνουν τη χοληστερίνη στο αίμα σας;
  •  Η χοληστερίνη στο αίμα σας δεν μπλοκάρει τις αρτηρίες σας;

0 Ποιός Πρωθυπουργός της χώρας δημιούργησε το μεγαλύτερο Χρέος;

Παραπάνω βλέπουμε το Χρέος της Ελλάδας ως ποσοστό του ΑΕΠ καθώς και την χρονική περίοδο με τους πρωθυπουργούς της χώρας από την Χούντα μέχρι και τα μέσα του 2010.

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε το γράφημα, καθώς "μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις".

0 Γίνε τώρα αντιπρόσωπος στην AVON και κερδίστε χρήματα !!!

Η ενασχόλησή σας ως Αντιπρόσωπος Avon είναι εύκολη και αποτελεσματική, γιατί οι καταναλωτές μας γνωρίζουν την Avon και την εμπιστεύονται – είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο! 

Επιλέξτε ένα σίγουρο δρόμο προς την επιτυχία, πουλώντας τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Avon, και το πιο σημαντικό, δείχνοντας και μοιράζοντας τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης με άλλες Αντιπροσώπους. 

0 Της γης τα πίξελ

Μια συλλογή φωτογραφιών από το διάστημα αποκαλύπτει την επιφάνεια του εδάφους, σαν μια μαγική φωτογραφία
Μια συλλογή φωτογραφιών από το διάστημα αποκαλύπτει την επιφάνεια του εδάφους, σαν μια μαγική φωτογραφία

Τα χωράφια και οι αγροί στη φύση είναι μία σχεδόν... συνηθισμένη εικόνα, αν τη δει κανείς από εδάφους.
Αλλά οι φωτογραφίες των χωραφιών από το διάστημα, σε σχετική μεγέθυνση, ή από το αεροπλάνο, δείχνουν μια μαγική εικόνα της φύσης.
Λειτουργώντας σαν ατέλειωτα "πίξελ", τα χωράφια δημιουργούν ένα ψηφιδωτό που θυμίζει περισσότερο ψηφιακό τοπίο, κι όμως, είναι η εικόνα της γης από ψηλά.

0 Κάντε οικοτουρισμό, όχι τον τουρίστα


Αν νομίζετε πως οικοτουρισμός σημαίνει ένα βαρύ σακίδιο στον ώμο, ώρες πεζοπορίας στα βουνά και τα λαγκάδια, αντίσκηνα και φαγητό σε μεταλλική καραβάνα, τότε πλανάστε πλάνη οικτρά. Υπάρχουν πολλά θετικά στο να γνωρίζει κανείς τον τόπο που επισκέπτεται χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Το International Ecotourism Society ορίζει τον οικοτουρισμό ως: «σκεπτόμενο τουρισμό που σέβεται το περιβάλλον και τους ντόπιους». Οι σημερινοί ταξιδιώτες γίνονται όλο και πιο ευαίσθητοι σε θέματα οικολογίας και τοπικής κουλτούρας του προορισμού που επισκέπτονται κι αυτό είναι κάπως αισιόδοξο για το μέλλον του πλανήτη. Δείτε 5 λόγους/τρόπους να ακολουθήσετε την τάση.

0 Πώς να μετατρέψει μια παλέτα σε κήπο

Βρείτε μία παλέτα
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι-προφανώς-να βρείτε μια παλέτα. Μπορείτε να βρείτε στα σκουπίδια, στα σουπερμάρκετ ή ακόμη και σε καταστήματα (πχ ηλεκτρικών). Απλά ζητήστε να σας δώσουν μία, ούτος η άλλος για πέταμα τις έχουν. Μην πάρετε την πρώτη παλέτα που θα βρείτε. Ψάξτε για μία με όλες τις σανίδες σε καλή κατάσταση, να μην έχει καρφιά που εξέχουν, δεν είναι σάπια, κλπ. Αν έχετε πρόθεση να φυτέψτε φαγώσιμα κοιτάξτε να μην έχει υποστεί επεξεργασία και να είναι φυσική.

Συλλέξτε τις προμήθειες σας
Για την κατασκευή θα χρειαστείτε την παλέτα που βρήκατε, 2 μεγάλες σακούλες χώμα, ετήσια λουλούδια ή αρωματικά βότανα, ένα κομμάτι αδιάβροχο ύφασμα κηπουρικής (όσο είναι το μέγεθος της παλέτας, μπορείτε να το προμηθευτείτε σε κατά τόπους θερμοκήπια), ένα καρφωτικό, συνδετήρες, και γυαλόχαρτο.

0 Το ναυάγιο του Costa Concordia, όπως το είδαν οι δύτες!

Έξι μέρες, έψαχναν για κάποιο ίχνος ζωής στα άδυτα του βυθισμένου Costa Concordia...
Ωστόσο, οι έρευνες των δυτών ολοκληρώθηκαν σήμερα, ενώ κάποιοι επιβάτες του πλοίου εξακολουθούν να αγνοούνται.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του ναυαγίου είναι συγκλονιστικές. Όπως συγκλονιστικό είναι και αυτό που δείχνει ο φωτογραφικός φακός και εξωτερικά. Πόσο κοντά στις ακτές του Τζίλιο έφτασε το πλοίο. Πόσο εγκληματικά κοντά…

0 Επικερδής βιομηχανία άσκοπων καισαρικών


Παρά την κρίση, «η βιομηχανία των καισαρικών» εξακολουθεί να αναπτύσσεται, εξοβελίζοντας τον φυσιολογικό τοκετό και... πλουτίζοντας ορισμένους μαιευτήρες.

Μια επίσημη και δημόσια αυτή τη φορά έρευνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας στα μαιευτήρια της χώρας δείχνει ότι....

η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, κάθε χρόνο, βιώνουν ένα επώδυνο όσο και άσκοπο σοβαρό χειρουργείο για να γεννήσουν το παιδί τους.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Κ» είναι, στην κυριολεξία, τρομακτικά. Όταν σε άλλες χώρες οι καισαρικές δεν ξεπερνούν το 20% των γεννήσεων,

0 Αυτό θα πεί... "την κατάλληλη στιγμή"

 Λένε πως μια φωτογραφία είναι όσο χίλιες λέξεις, αλλά όταν έχουν παρθεί από μια ασυνήθιστη οπτική γωνία....
Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούνται κατά τύχη.... υπάρχουν όμως και κάποιοι που τις κυνηγούν!

0 Απίθανες φωτογραφίες οι οποίες δεν έχουν επεξεργαστεί με Photoshop!

Δείτε αυτές τις εξαιρετικές φωτογραφίες που μοιάζουν σαν να είναι με Photoshop, αλλά δεν είναι. Ίσως μπορεί να έχουν υποστεί επεξεργασία όσων αφορά τα χρώματα τους αλλά δεν είναι επεξεργασμένες με την ευρύτερη έννοια του Photoshop.

0 Ποια ήταν τα πρώτα γυναικεία περιοδικά στην Ελλάδα;

Το πρώτο καταγεγραμμένο περιοδικό με ύλη που ενδιαφέρει αποκλειστικά τη γυναίκα ήταν του Καμπούρογλου με τίτλο "Η ΕΥΤΕΡΠΗ". Κυκλοφόρησε το 1847, ήταν 15νθήμερο και αφιέρωνε πολλές σελίδες για τα γυναικεία προβλήματα. Στην ομάδα συγγραφής μεταξύ άλλων ήταν ο Δραγούμης, ο Ραγκαβής, ο Παπαρηγόπουλος. Το περιοδικό περιείχε συμβουλές για το νοικοκυριό, συνταγές μαγειρικής και ειδικό τμήμα για "τα μοδέλα του συρμού". Οταν πρωτοκυκλοφόρησε το περιοδικό υπήρχαν πολλά πικρόχολα σχόλια από τον ανδρικό Τύπο της εποχής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...