ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

0 Κάντε Αγορές Online μέσω του blog μας

Η αγορά απο το internet έχει πολλά θετικά και μπορείς κάποιος να βγεί αρκετά κερδισμένος.
 Θετικά
1. Μπορείς να βρείς οτιδήποτε, οτιδήποτε όμως !!
2. Μπορείς να βρείς απίστευτες προσφορές 
3. Αν επιλέξεις πληρωμή με αντικαταβολή είναι ο σφαλέστερος τρόπος (αλλά και οι άλλοι τρόποι πληρωμής ειναι ασφαλής)
4. Επειδη το ηλεκτρονικό μαγαζί έχει λιγότερα λειτουργικά εξοδα, οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες 
5. Υπάρχουν προσφορές όχι μόνο σε πράγματα αλλά και εστιατόρια ή spa και πολλά άλλα
 
Το blog Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο σας παρουσιάζει μία λίστα από μαγαζιά και υπηρεσίες με προσφορές που αγγίζουν το 90%. Μπορείτε να βρείτε και μια λίστα με δωρεάν video games.
Είναι όλα ασφαλή και επαγγελματικά μαγαζιά οπότε δεν εχετε να φοβάστε τίποτα

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

0 ΠΕΡΣΕΠΟΛΗΣ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - PERSEPOLIS: THE SECRET CITY OF IRAN

Η Περσέπολης βρίσκεται στις παρυφές του όρους Ραχμάν κοντά στη πόλη Σιράζ, περίπου 18μ πάνω από το επίπεδο της περιβάλλουσας πεδιάδας. Αντίθετα από πολλά άλλα σημαντικά αρχαία μνημεία στον κόσμο, η Περσέπολης δεν διαφημίζεται και πολύ.

0 ΠΥΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ

Σε Γαλλικό βιβλίο του 18ου αιώνα, βρέθηκε μια ζωγραφιά που αποτυπώνει ένα περιστατικό που σήμερα θα ονομάζαμε ‘’στενή επαφή τρίτου τύπου’’. Η ζωγραφιά δείχνει τέσσερεις πύρινες σφαίρες να επιπλέουν πάνω σε μια λίμνη η μία πάνω στην άλλη, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να πλησιάσουν με βάρκες, χωρίς να δείχνουν φόβο για το φαινόμενο (!)

0 Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!!!


Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα
Αν η διάθεση της Ελλάδας γίνει πιο επιθετική, μπορεί να
αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις και τότε θα μας τα πάρουν όλα
.
Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρεός στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

0 Αναγνώρισε το καλό ελαιόλαδο σε τρία απλά βήματα…


Ελαιόλαδο
Όπως το παλιό καλό κρασί! Η επιλογή του ελαιόλαδου είναι ολόκληρη επιστήμη και εσύ μαθαίνεις από πρώτο χέρι τα μυστικά του. Άλλωστε μην ξεχνάς πως από λάδι σε λάδι θα ανακαλύψεις μεγάλες διαφορές τόσο στη γεύση, όσο και στο άρωμα.

Οι ειδικοί του ΑΛΤΙΣ σου εξηγούν πως μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα ελαιόλαδο με πλούσια γεύση και άρωμα ή ένα απαλό ελαιόλαδο με γλυκιά επίγευση…

0 Ποιος είναι ο άνθρωπος που τροποποιεί τον καιρό της Ελλάδας με αεροψεκασμούς! (Ελπίζουμε όχι με τις χημικές ουρές!..)



Τι είναι αυτή η

Από τον Κώστα Γαβαλά- αναγνώστης, βιοκαλλιεργητής

Διεθνής Ένωση Τροποποίησης Καιρού και από πήραν την άδεια να τροποποιούν τον καιρό σε πλανητικό επίπεδο;

Από τον Θεό; Από τη Φύση;

Από κάποια άλλη Ανώτερη Δύναμη;


Η μήπως από τον ΕΛΓΑ και τον Κώστα Σκανδαλίδη;


Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε από κοντά τον κο Γιώργο Φαραζουλή, ο οποίος είναι ο διευθυντής Μελετών και Εφαρμογών του ΕΛΓΑ και ο οποίος τροποποιεί τον καιρό στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος παραδέχεται,  και το δηλώνει ακόμη και στη σελίδα του στο  Facebook>

Ενδιαφέροντα
•  

Weather Modification

0 Ξύνοντας… πορτρέτα στους τοίχους!



Ο Λονδρέζος καλλιτέχνης Alexandre Farto περνάει τις μέρες του στο Λονδίνο ψάχνοντας εγκαταλειμμένα σπίτια με σκοπό να παρουσιάσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του στους φθαρμένους τοίχους των κτιρίων.
perierga.gr - Ξύνοντας... πορτρέτα στους τοίχους!
Κρατώντας σφυριά και καλέμια και μια σκάλα στα χέρια-σαν άλλος «οικοδόμος»- αφαιρεί από τις επιφάνειες τούβλα και σοβάδες ή ξύνει τους τοίχους αποτυπώνοντας τεράστια πορτρέτα διασήμων και μη στο μπετόν.

0 Έλληνες του εξωτερικού με σημαντικές διακρίσεις


Είτε γεννήθηκαν στο εξωτερικό από Έλληνες γονείς, είτε άφησαν την Ελλάδα σε μεγαλύτερη ηλικία, τα τρία συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά.

Δηλώνουν υπερήφανοι ως Έλληνες και αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την συνεισφορά στον τομέα όπου δραστηριοποιείται ο καθένας. Καταξίωση που κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά τους, την αποφασιστικότητα και την ευρηματικότητα.
Σας παρουσιάζουμε τρεις μεγάλους Έλληνες με παγκόσμια επίδραση, που μεγαλουργούν στο χώρο τους. Πρόκειται για τους: Μάικ Λαζαρίδης, Αθανάσιος Φωκάς και Μανώλης Βεληβασάκης.

0 Ενεργειακές Γραμμές - Ιερή Γεωμετρία


Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πλανήτης μας διαπερνάται από πολλές ενεργειακές «γραμμές» που όλες μαζί σχηματίζουν ένα γιγάντιο γεωμετρικό σχήμα. Αυτό το γεωμετρικό σχήμα λέγεται πως εξασφαλίζει την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας του ίδιου του πλανήτη και σχετίζεται στενά με τους αποκαλούμενους «τόπους δύναμης».
 
Σύμφωνα με τις παραδόσεις των λαών του κόσμου, αλλά και με σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα, η Γη παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός εξελισσόμενου ζωντανού οργανισμού.

0 ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ;

Τον Οκτώβριο του 2011 είχαμε γράψει:   Άσκηση ετοιμότητας για Τσουνάμι που διεξήχθη στα Χανιά!   "Άσκηση προσομοίωσης με δυνάμεις πεδίου από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Κύπρο, με θέμα «Τσουνάμι μετά από... ισχυρό σεισμό στη Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε Δευτέρα και Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Κρήτη". (περισσότερα ΕΔΩ)
 
Νωρίτερα σήμερα είχαμε αναδημοσιεύσει άρθρο που έκανε λόγο για ανεξήγητη υπερβολικά
μεγάλη δραστηριότητα:   ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 34 ΩΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 68 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΡΟΔΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Ανάστατοι οι κάτοικοι της Ιταλίας από σεισμικές δονήσεις. (περισσότερα ΕΔΩ)
 

0 15 Λίμνες που ειναι δύσκολο να πιστέψει κανείς οτι υπάρχούν

Θαυμάστε λίμνες που αλλάζουν χρώμα, λίμνες σε ηφαιστειακούς κρατήρες, λίμνες γεμάτες με μέδουσες του γλυκου νερου. Αυτές ειναι μερικές απο τις λίμνες που θα δούμε παρακάτω αναδεικνύωντας έτσι το μεγαλείο της φύσης.

0 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Μία νέα κίνηση έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της στην ΕΣΗΕΑ, η οποία, μάλιστα, κατεβάζει και δική της ανεξάρτητη πρόταση προς ψήφιση στις εκλογές της Δευτέρας και της Τρίτης διεκδικώντας την υποστήριξη των συναδέλφων για μία ρεαλιστική και βιώσιμη λύση, προκειμένου να επέλθει εργασιακή ειρήνη στον κλάδο, όπως λένε.

Η κίνηση "Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι, είναι γεγονός και αποτελείται από ανένταχτους, ακομμάτιστους, αδέσμευτους εργαζόμενους δημοσιογράφους, και στις εκλογές της Δευτέρας και της Τρίτης προτείνουν:

0 Τα Ερείπια του Ντιτρόιτ

The Ruins of Detroit
Φωτογραφίες, από γαλλικής καταγωγής φωτογράφους, τον  Marshand Yves  και  Romain Meffre, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών «Τα Ερείπια του Ντιτρόιτ», στις οποίες μπορείτε να δείτε τα ερείπια των δημόσιων κτιρίων και των διαμερισμάτων του Ντιτρόιτ.

0 Αγορές Online

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν!

0 Τι κρύβει αυτή η ντουλάπα;

Τι κρύβει αυτή η ντουλάπα; (1)
Μπορείτε να μαντέψετε τι κρύβει αυτή η ντουλάπα; Δεν θα πάει το μυαλό σας, όση φαντασία κι αν διαθέτετε.

0 Διαγωνισμός βίντεο μικρού μήκους από το Youtube!


H Google προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια στην καλύτερη ταινία μικρού μήκους! Το Your Film Festival, είναι ο νέος διαγωνισμός του YouTube ο οποίος προσφέρει στην καλύτερη ταινία μικρού μήκους 500.000 δολάρια. Όλοι οι επίδοξοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου και στη συνέχεια οι δημιουργίες τους αναμένεται θα αξιολογηθούν με βάση το σενάριο/concept.

Η Google δεν έχει βάλει κάποια θεματολογία οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τοι θέλει, το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι είναι οτι τα βίντεο θα πρέπει να έχουν διάρκεια μέχρι 15 λεπτά και δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιοποιηθεί πριν την πρωτοχρονιά του 2010.
Στη συνέχεια αφού η κριτική επιτροπή YouTube δει όλα τα βίντεο των συμμετεχόντων θα επιλέξει τα 50 καλύτερα, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να τα ψηφίσουν οι χρήστες του Youtube.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...