ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

1 Τρώει ζωντανά φίδια! Σοκαριστικό βίντεο!

Ένας άντρας, στην Κίνα, δηλώνει πως του αρέσει να ξεκουράζεται τρώγοντας ζωντανά φίδια και πίνοντας μπίρα!
Ο κύριος Wen Xide, από το χωριό Wangzhuang, δηλώνει πως ξεκίνησε να τρώει ζωντανά φίδια πριν από δέκα χρόνια όταν κέρδισε στοίχημα για ένα πακέτο τσιγάρα που είχε βάλει με φίλους του!
«Έκτοτε εθίστηκα να τρώω ζωντανά φίδια,» είπε ο 41-χρονος άντρας.

0 Ζώα που χαμογελούν!

Ζώα που χαμογελούν!
Ποιος είπε ότι το χαμόγελο είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανθρώπων;; Για ρίξτε μια ματιά και στους μικρούς (αλλά και μεγαλύτερους) φίλους μας να δείτε πως το διασκεδάζουν!!!

0 Παράξενα κουτιά υπολογιστών



0 Ρουμανία: Η αρχαία ελληνική πόλη Ἲστρος


Η αρχαία ελληνική πόλη στρος κτίστηκε από τους Μιλήσιους, νότια από το  ιερό ‘πεντάστομο’ του ποταμού Ίστρου, λίγο βορειότερα της πόλης Τόμοι- Εμπόριον (σημερινή πόλη Κωνστάντσα).
Οι Μιλήσιοι άποικοι στην περιοχή είχαν  εμπορικές συναλλαγές με τους  Θράκες Γέτες.

0 Το ταχύτερο ζωντανό ον στον πλανήτη!

 http://siteseeing.gr/


0 Απίστευτο: Ανθρωπος ελέφαντας!!!


O Huang Chuncai είναι ένας άνθρωπος από τη Νότια Χουνάν, επαρχία της Κίνας. Έγινε διάσημος, καθώς γεννήθηκε με μια ακραία μορφή της ασθένειας που ονομάζεται νευρινωμάτωση. Η ιστορία του αποτέλεσε θέμα το 2008 στην σειρά επιστημονικών εκπομπών «Bodyshock», του τηλεοπτικού σταθμού της Μεγάλης Βρετανίας, Channel 4, με τον τίτλο «Είμαι ο άνθρωπος ελέφαντας».


Ο Huang Chuncai γεννήθηκε το 1977 και είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειάς του. Έχει έναν μικρότερο αδελφό και αδελφή, και έναν ανιψιό.
Οι γονείς του Huang, είχαν παρατηρήσει σημάδια δυσμορφίας στο πρόσωπό του, όταν ήταν τεσσάρων χρονών. Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε ότι πάσχει από νευρινωμάτωση.

1 Πεπόνι | Ένας πολύτιμος καλοκαιρινός σύμμαχος


Δημοφιλές όσο λίγα καλοκαιρινά φρούτα, το πεπόνι δεν έχει μόνον απολαυστική γεύση, διαθέτει και διατροφικές ιδιότητες που το καθιστούν πολύτιμο για τον οργανισμό. Εχει φυσικά σάκχαρα, αλλά όχι σε βαθμό επικινδυνότητας: δίδει περίπου 34 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, ως εκ τούτου μόνον η υπερκατανάλωση μπορεί να σας παχύνει…

0 Μαγνητικά σωματίδια μετατρέπονται σε μικροσκοπικά ρομπότ...


Χρησιμοποιώντας μαγνητικά πεδία, μία ομάδα κατάφερε και δημιούργησε «πλάσματα» σε σχήμα κουλουριού και να τα μετακινεί στο στρώμα που σχηματίζεται μεταξύ του νερού και  του λαδιού.

Όταν σταμάτησαν το πεδίο, τότε αυτά εξαφανίστηκαν...

0 Επίσημη Ιστοσελίδα για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Πριν λίγο καιρό, με την επιμέλεια της αδερφής του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνας, ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημη ιστοσελίδα με αρκετό ψηφιακό υλικό. Αξίζει να την επισκεφτείτε.


 http://jimmy--pee.blogspot.com/

0 Η γυάλινη παραλία


Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάτι μικρά πετραδάκια στις παραλίες με παράξενα χρώματα και σχήματα; Πράσσινα, πορτοκαλί, κόκκινα. Φανταστείτε τώρα μια παραλία γεμάτη από αυτά τα πολύχρωμα πετραδάκια.

0 Το πρώτο ζώο με τεχνικό DNA!


Στην δημιουργία του πρώτου ζώου που περιέχει τεχνητές πληροφορίες στο DNA του προχώρησαν ερευνητές του πανεπιστημίου του Cambridge καθώς κατάφεραν για πρώτη φορά να ανασχεδιάσουν τον γενετικό κώδικα ενός ζωικού οργανισμού.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου Cambridge με επικεφαλής τους Σεμπάστιαν Γκράις και Τζέισον Τσιν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας, σύμφωνα με το BBC, έκαναν τα πειράματά τους με τον νηματώδη σκώληκα του είδους Caenorhabditis Elegans, μήκους μόλις ενός χιλιοστού, ο οποίος περιέχει περίπου μόνο χίλια κύτταρα στο διάφανο σώμα του...

0 Στηρίξτε το ανοιχτή ματιά...

Στηρίξτε το blog μας.
Βρείτε μας στο youtube πατώντας εδώ.
Κάντε μας add στο facebook. Γνωρίστε μας στους δικούς σας διαδίδοντας έτσι το blog μας, βοηθήστε την προσπάθεια μας. Πατώντας με ένα απλό κλικ στις διαφημίσεις μας, στηρίζετε την προσπάθεια μας και μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το blog μας, χωρίς να κινδυνεύει ο υπολογιστής σας.
Σας ευχαριστούμε.

0 Προσεχώς: η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο!


Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών στη βιομηχανική περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας στη Ρωσία.
Η Eco-City, όπως θα είναι η ονομασία της, θα κατασκευαστεί μέσα σε μία τεράστια τρύπα διαμέτρου ενός χιλιομέτρου και βάθους 550 μέτρων.

3 ΦΥΣΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόκληση ανάπτυξης ο γεωτουρισμός

Το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου, ο Ψηλορείτης, τα Μετέωρα και πολλές άλλες τοποθεσίες της χώρας μας μπορούν να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αν υπάρξουν σωστή οργάνωση και υποδομές
d0bb90b5ad5687d15ab15bc10db48be9 ΦΥΣΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0 Το μικρό νησάκι Ντία στην Κρήτη-μια προστατευόμενη περιοχή

Δία ή Ντία-ένα μικρό ακατοίκητο νησάκι στα βόρεια της Κρήτης. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 7 ναυτικά μίλια από το Ηράκλειο. Δεν έχει καθόλου υποδομές και είναι ανέγγιχτο από την ανθρώπινη παρέμβαση. Έχει μήκος 5 χλμ., πλάτος 3 χλμ. και έκταση 12 περίπου τετραγωνικά χιλιόμετρα. Εκτείνεται από δυτικά προς τα ανατολικά. Βόρεια από τη Ντία υπάρχουν δύο μικρά γλαρονήσια, το Παξιμάδι και το Πεταλίδι.

0 Μικρά έργα τέχνης σε οξειδωμένες μπανάνες!


Ο Αυστραλός καλλιτέχνης Jun Gil Park, σκαλίζει σχέδια σε μπανάνες,  αφήνοντας τη φυσική οξείδωση της φλούδας να αποκαλύψει την εικόνα!

0 Τα ξενοδοχεία υιοθετούν το ελληνικό πρωινό


Μολονότι πρόκειται για το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών, η καλή μέρα στη χώρα μας δε φαίνεται από το πρωινό. Χάριν οικονομίας, το ομοιόμορφο «κοντινένταλ μπρέκφαστ» έχει διεισδύσει στην καρδιά της ελληνικής φιλοξενίας από τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι τους μικρούς, γραφικούς ξενώνες. Κι ας κρατάμε κρυμμένους γαστρονομικούς θησαυρούς σε κάθε γωνιά της χώρας, προϊόντα ποιότητας που «αποκαλύπτουν» για τον κάθε τόπο τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της ιστορίας του.

0 Φαλαινοκαρχαρίας παραλίγο να καταπιεί δύτη

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες από τον Mauricio Handler, δείχνουν έναν δύτη στο Mujeres του Μεξικό, ο οποίος λίγο έλειψε να βρεθεί μέσα στο στόμα ενός γιγάντιου φαλαινοκαρχαρία, καθώς φωτογράφιζε την υποθαλάσσια ζωή τον Ιούλιο του 2011. Ο δύτης τελικά γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί.

0 Τα ορυχεία των βουνών Okutama

perierga.gr - Παλιά ορυχεία
Τα βουνά Okutama της Ιαπωνίας χρησιμοποιούνταν εδώ και πολλές δεκαετίες για την εξόρυξη υλικών απαραίτητα για την παρασκευή τσιμέντου και είναι διάσπαρτα με διάφορα ορυχεία, κυρίως μαγνησίου.
Τα περισσότερα από τα κοιτάσματα ορυκτών έχουν πλέον εξαντληθεί, οπότε και τα αντίστοιχα ορυχεία σταμάτησαν να λειτουργούν και εγκαταλείφθηκαν.

0 Νέο πρόσωπο και νέα ζωή για την Charla Nash - Video


Τα τελευταία δύο χρόνια έζησε κρύβοντας το πρόσωπό της, αλλά σήμερα, η Charla Nash, η γυναικά που έκανε ολική μεταμόσχευση προσώπου φέτος τον Μάιο, αποκάλυψε τη νέα εικόνα του εαυτού της!

Η άτυχη γυναίκα έχασε την μύτη, τα μάτια και τα χείλη της ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από το χιμπατζή μια φίλης της, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ το 2009.

0 Ιδού το διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει ανθρώπους στον Αρη

Το σκάφος με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επανδρωμένη αποστολή σε αστεροειδή, και αργότερα στον Άρη ή στα φεγγάρια του, θα βασιστεί στο σχέδιο της κάψουλας Orion, η οποία δείχνει να αναβιώνει εν μέρει, μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να αλλάξει τη διαστημική στρατηγική του προκατόχου του.

Το Orion, μια κωνική κάψουλα παρόμοια με τα Soyuz που χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα η Ρωσία, σχεδιάστηκε αρχικά για να μεταφέρει τους Αμερικανούς πίσω στη Σελήνη τη δεκαετία του 2020, όπως προέβλεπε η στρατηγική του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους, με την ονομασία Πρόγραμμα Αστερισμός.

0 Κρεβάτι με φερμουάρ (Photos)

Μπορεί να μοιάζει με κανονικό κρεβάτι, αλλά δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Αν μη τι άλλο πρωτότυπο!

0 Χωρίς καθηγητές, βιβλία και κτίρια θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά!!!

Ένας ακριβώς μήνας απέμεινε για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, ωστόσο αυτό θα συμβεί ε περισσότερα εμπόδια σε σχέση με οποιαδήποτε προηγούμενη. Ο λόγος; Δεν είναι μόνο ότι δεν θα υπάρχουν βιβλία, αυτό είναι σύνηθες άλλωστε.

Ούτε οι ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές. Αυτήν την φορά θα απουσιάζουν και οι… καθηγητές, όχι απλά γιατί πιθανότατα να έχουν απεργίες αλλά και επειδή δεν θα… υπάρχουν, μετά τις μαζικές συνταξιοδοτήσεις αλλά και τις ελάχιστες προσλήψεις (αφού υπάρχει ο περίφημος κανόνας μία πρόσληψη για κάθε πέντε-δέκα αποχωρήσεις).

0 Ξενάγηση στην Παλιά Πόλη της Ρόδου


Η πλατεία Ιπποκράτους
Πύργοι, παλάτια, εκκλησιές, λιθόστρωτα δρομάκια, αψίδες και καμάρες, μουσεία, μιναρέδες και λουτρά. Η Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι ένα μαγευτικό σημείο του πλανήτη, όπου η ζωή συνεχίζεται αδιάλειπτα εδώ και 2.500 χρόνια...

0 Κακοποίηση Ζώων | Πλήρες Ντοκιμαντέρ | Διαδώστε το!


Αν ΔΕΝ αντέχετε τις σκληρές εικόνες, ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Το παρακάτω βίντεο το εντοπίσαμε και είναι αφιερωμένο στην “ψηλομύτικη κοινωνία” και στους ανθρώπους με ευαισθησία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...