ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

0 Προσεχώς: η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο!


Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών στη βιομηχανική περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας στη Ρωσία.
Η Eco-City, όπως θα είναι η ονομασία της, θα κατασκευαστεί μέσα σε μία τεράστια τρύπα διαμέτρου ενός χιλιομέτρου και βάθους 550 μέτρων.


Το project αυτό βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας μίας «πράσινης» πόλης, η οποία θα είναι πλήρως προστατευμένη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σιβηρία χάρη σε έναν τεράστιο γυάλινο θόλο που θα «σκεπάζει» ολόκληρη την πόλη.

Η νέα αυτή πόλη αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από 100.000 ανθρώπους! Επίσης, θα είναι χωρισμένη σε τρία κύρια επίπεδα τα οποία θα περιέχουν δάση, κατοικίες, χώρους αναψυχής, κ.ά. Πηγή ενέργειας της πόλης θα αποτελεί ουσιαστικά ο γυάλινος θόλος της, καθώς πάνω του θα είναι ενσωματωμένα ειδικά ηλιακά «κύτταρα» που θα τροφοδοτούν με ενέργεια ολόκληρη την πόλη.

Η Eco-City αναμένεται να προσελκύσει και πολλούς τουρίστες σύμφωνα με την el-ab, τη ρώσικη κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το σπουδαίο αυτό έργο.

Source: http://www.evolo.us
http://strange-files.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...