ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

0 Το σώμα μας ο φορτιστής του μέλλοντος


Τέρμα στην αγωνία όσων “μένουν” από μπαταρία του κινητού τηλεφώνου τους, του iPod ή όποιας άλλης μικρής φορητής συσκευής τους σε μια δύσκολη στιγμή, έρχεται να βάλει μια νέα τεχνολογία, που θα χρησιμοποιεί την κίνηση του ανθρωπίνου σώματος για να παράγει ενέργεια. 

0 Ο διάλογος των αλαμπουρνέζικων που καθήλωσε το ίντερνετ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο δύο λιλιπούτειων διδύμων, ηλικίας μόλις 16μηνων, που επί δύο τουλάχιστον λεπτά ανακαλύπτουν τις αρετές του διαλόγου στη γλώσσα των...αλαμπουρνέζικων.

0 Μετρητά τέλος...

 
Anti-ntp:Του χρόνου 1500, του παραχρόνου 500, και του παρα παρα χρόνου... όλα με πλαστικό χρήμα ή τσιπάκι......στις μεγάλες συναλλαγές από την Παρασκευή
  • Μόνο με επιταγή ή πιστωτική οι συναλλαγές
  • Δείτε πιο είναι το όριο και ποιες συναλλαγές αφορά
  • Ποιες συναλλαγές εξαιρούνται

0 Απίστευτα Ζώα Που Περπατάνε Στα 2 Πόδια! (photos)

image 
Ένα γουρουνάκι που μπορεί να περπατάει στα δυο του πόδια, έχει γίνει τοπική ”διασημότητα” στην Κίνα.
Το γουρουνάκι, ηλικίας 10 μηνών είναι γνωστό στους κατοίκους του κινέζικου χωριού ως ”Το Γουρουνάκι με την Ισχυρή Θέληση”.
Και αυτό γιατί, παρά το ότι γεννήθηκε μόνο με τα δυο μπροστινά του πόδια, έμαθε να ισορροπεί σε αυτά τόσο καλά που κατάφερε και να περπατήσει.

0 Εκατομμύρια κουτάβια- μούμιες στην αρχαία Αίγυπτο!


 Περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια ζώα νεαρής ηλικίας, κυρίως σκύλοι και τσακάλια, που είχαν σκοτωθεί και μουμιοποιηθεί, βρίσκονται μέσα στις στοές, που έχουν έρθει στο φως στη Σακάρα της Αιγύπτου, που ήταν η νεκρόπολη της αρχαίας πρωτεύουσας Μέμφιδας.


 Γνωστές ως «Κατακόμβες των σκύλων» αυτές οι λαβυρινθώδεις στοές είχαν αποκαλυφθεί τον 19ο αιώνα αλλά ουδέποτε ανασκάφηκαν πλήρως. Κάτι που επιχειρεί σήμερα ομάδα βρετανών αρχαιολόγων από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσπαθώντας να ρίξει φως στο μυστηριώδες αυτό εύρημα.

0 Χρυσός καταρράκτης

Ο Χρυσός Καταρράκτης βρίσκεται στην Ταϊβάν κοντά στη γέφυρα Ziqiang. Το νερό από τις έντονες βροχοπτώσεις της περιοχής ρέει πάνω σε περτρώματα με υψηλή περιεκτικότητα σε χαλκό και σίδηρο διαμορφώνοντας ένα χρυσό χρώμα. Είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ταϊβάν και ιδιαίτερα δημοφιλής χώρος φωτογράφισης για τα νιόπαντρα ζευγάρια.
Το τοπίο είναι πραγματικά μαγευτικό και προσφέρει αρκετά προσβάσιμε σημεία με εντυπωσιακή θέα στους καταρράκτες.
Perierga.gr - Χρυσός καταρράκτης στην Ταϊβάν

0 Κόκκινη παραλία στη Χαβάη

Perierga.gr - Kaihalulu, η κόκκινη παραλία
O κόλπος Kaihalulu και η ομώνυμη παραλία με την κόκκινη άμμο βρίσκονται στο νησί Maui της Χαβάης.
Η παραλία της κόκκινης άμμου βρίσκεται πίσω από ένα ύφαλο που την προστατεύει από τα κύμματα του ωκεανού και οφείλει το χρώμα της στο πλούσιο σε σίδηρο υπέδαφος της περιοχής.

0 "Σπηλιά του Νταβέλη"... Ένα διαχρονικό μυστήριο !!


Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...

0 Σχέδιο νόμου για τα ζώα συντροφιάς

Το γενικότερο καθεστώς προστασίας των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίησή τους με κερδοσκοπικό σκοπό είναι μεταξύ των 18 νέων ρυθμίσεων που εγκρίθηκαν σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο για τα ζώα συντροφιάς που κρατάμε στο σπίτι, αλλά και τα αδέσποτα.

0 «Δίσκος από πηλό λέει πως ένας αστεροειδής κατέστρεψε τα Σόδομα πριν από 5.000 χρόνια»


Ένα δισκίο αργίλου που έχει βασανίσει τους επιστήμονες για περισσότερο από έναν αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως η επιβεβαίωση της μαρτυρίας ενός αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια

0 CERN: Παρατηρήθηκε σωματίδιο που υπήρξε μετά το Big Bang!





Τα πειράματα του Μεγάλου Επιταχυντή στο κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN, κοντά στη Γενεύη της Ελβετίας, άρχισαν να αποφέρουν αποτελέσματα το φθινόπωρο του 2010, ενώ μια ομάδα επιστημόνων ενός Πανεπιστημίου της Σικελίας, ήταν η πρώτη που παρατήρησε τις διασπάσεις ενός σπάνιου σωματιδίου, το οποίο υπήρξε μετά το Big Bang!

0 Καραμέλες βουτύρου

Για να φτιάξουμε τις καραμέλες βουτύρου θα χρειαστούμε:
Υλικά
250 γρ. Ζάχαρη άχνη
80 γρ. Μέλι ή σιρόπι γλυκόζης
10 ml γάλα
1 λοβό βανίλιας σχισμένο στη μέση
150 γρ. Βούτυρο

0 Χορτοφάγοι στο εδώλιο για το θάνατο του μωρού τους

Ενα ζευγάρι χορτοφάγων δικάζεται στη βόρεια Γαλλία καθώς κατηγορείται ότι προκάλεσε το θάνατο της μικρής κόρης του λόγω της διατροφής που ακολουθούσε και επέβαλε και στο βρέφος, που απαγόρευε την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Το ζευγάρι που θεωρείται ύποπτο για τη... "στέρηση μέριμνας και τροφής, η οποία προκάλεσε το θάνατο" της 11 μηνών κόρης του, δικάζεται στο κακουργιοδικείο στην Αμιένη. Η μικρή Λουίζ πέθανε στις 25 Μαρτίου του 2008 στο σπίτι τους.

0 .Η μεγαλύτερη δεξαμενή νερού στον κόσμο.Εικόνες

Αυτή η τεράστια τρύπα βρίσκεται στην Καλιφόρνια και έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη δεξαμενή νερού στον κόσμο. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...