ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

0 Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών


  • Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους «δανειστές» της.
  • Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το Μνημόνιο.
  • Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

1 Αν γνώριζες ενα μελλοντικό γεγονός που θα έκοβε την ανάσα θα το έλεγες?

Τον τελευταίο καιρό όντως τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα ..τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν τα προλαβαίνουμε θυμίζοντας έτσι ακόμα μια προφητεία! Στην έρευνα για το παράδοξο είσαι αναγκασμένος πολλές φορές να χρησιμοποιήσεις εργαλεία η τρόπους που ξενίζουν τους θετικά-γραμικα σκεπτόμενους ανθρώπους . Δεν είναι πολύς καιρός που εμείς από τα κατοχικά άλλα και το ερευνω αρα υπαρχω έλαβε κάποιες πληροφορίες από ένα άτομο που από κοινού πλέον ονομάζουμε "Πυθία" .
Το συγκεκριμένο άτομο είναι ενορατικό και έδωσε πληροφορίες που όταν τις ακούσαμε δεν τολμήσαμε να τις δημοσιεύσουμε ..άλλα τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά. Αυτά που δεν δημοσιεύσαμε βγήκαν αληθινά !! Γνωρίζω τι δεν υπάρχει λόγος και ούτε θα πείσω κανένα αν ανεφερθω σε αυτά τα γεγονότα μιας και τότε δόθηκε η πληροφορία άλλα δεν τολμήσαμε να κάνουμε το βήμα !! Τι γίνεται όμως τώρα που μας δόθηκε μια νέα πληροφορία ? Να τολμήσουμε ? Να τολμήσουμε την δημοσίευση με το σκεπτικό οτι ίσως και να αλλάζει το μέλλον αν κάποιος η κάποιοι γνωρίζουν?...

0 Ένα περίεργο τραπέζι... Ferrari

Αν μόλις τρακάρατε την Ferrari σας.. μην την πετάξετε.. για παλιοσίδερα.
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε ένα ωραιότατο τραπεζάκι για το σαλόνι σας!!

όπως έκανε και ο σχεδιαστής Charly Molinelli.
Οι οδηγίες δίνονται πιο κάτω..
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο αυτοκίνητο φυσικά, αλλά με την Ferrari θα κάνει την διαφορά!!

Άντε λοιπόν! ξεκινήστε!!

0 Φαντασία και Πραγματικότητα

Η πραγματικότητα είναι αυτό που, όταν σταματάς να το πιστεύεις, δε χάνεται.
Philip K. Dick
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση.
Albert Einstein
 

0 Αεροψεκασμοί πάλι στη Ρόδο (πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Ίσως να σας έχουμε πρήξει με τα ''chemtrails πάνω από την Ρόδο'' αλλά θεωρούμε ότι είναι ένα νεοταξικό γεγονός το οποίο θα πρέπει να το αναφέρουμε συνέχεια, κάθε φορά που λαμβάνουν χώρα οι ψεκασμοί.
Τον τελευταίο καιρό όντως οι αεροψεκασμοί στη Ρόδο είναι υπέρ του δέοντος πολλοί, όμως σήμερα το ξεφτίλισαν. Το Rodius έχει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό (ερασιτεχνικό βέβαια) από τους σημερινούς ψεκασμούς οι οποίοι όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι τρομακτικά πολλοί.
Αν δεν γνωρίζετε περι των αεροψεκασμών μπορείτε να ψάξετε σε πολλά σοβαρά ιστολόγια και sites που υπάρχουν στη χώρα μας, για να διαπιστώσετε περι τίνος πρόκειται.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την νότια μεριά του νησιού και ο φωτισμός του ήλιο διευκόλυνε το έργο μας καθώς έκανε τις γραμμές να διαγράφονται πιο καλά, υποθέτουμε ότι από το πρασονήσι (το πιο νότιο άκρο της Ρόδου) το θέαμα θα ήταν πολύ ''καλύτερο''.
Δείτε τις φωτογραφίες:

0 Ποιο ρόλο έπαιζαν οι πανοπλίες των στρατιωτών, στην νίκη ή την ήττα;

Ερευνητές από την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία, μελέτησαν πειραματικά τον ρόλο που έπαιζαν οι βαριές πανοπλίες στην έκβαση μίας μάχης, κατα τον Μεσαίωνα. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, εθελοντές ντυμένοι με αντίγραφα πανοπλιών του 15ου αιώνα, βάρους 30- 50 κιλών,  περπατούσαν ή έτρεχαν πάνω  σε διαδρόμους γυμναστικής.
  Οι ερευνητες κατέγραφαν την ταχύτητα, τους καρδιακούς παλμούς κλπ. και κατέληξαν στο - μάλλον ευνόητο- συμπέρασμα ότι οι πανοπλίες δυσχέραιναν τις κινήσεις αλλά και την σωματική αντοχή των πολεμιστών.
  Αυτό, λένε, είχε σαν συνέπεια η χρήση των πανοπλιών να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της νίκης ή της ήττας σε μια μάχη, κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν ήταν τελικά ο αριθμός των στρατευμάτων ή οι ικανότητες των αξιωματικών εκείνα που οδηγούσαν σε θρίαμβο ή πανωλεθρία, αλλά οι βαριές φορεσιές των στρατιωτών! 

0 Με ποιόν σας μοιάζει αυτό το έμβρυο;

Τον υπέρηχο ενός "αλλιώτικου" εμβρύου, δημοσίευσε η βρετανική SUN (στην μεγάλη φωτογραφία). Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι μέλλοντες γονείς έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν στην οθόνη του γυναικολόγου τους εμφανίστηκε η εικόνα ενός μωρού που δεν έμοιαζε και τόσο με... άνθρωπο!

0 Τα ανθρώπινα πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών

Καθώς το κόστος παρασκευής φαρμάκων και εμβολίων γίνεται όλο και υψηλότερο στον δυτικό κόσμο και οι κανονισμοί που διέπουν τις κλινικές δοκιμές αλλάζουν συνεχώς, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν βρει μια νέα φθηνή διέξοδο: τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Εκατοντάδες παιδιά και ενήλικοι, στην...

 Αφρική, την Λατινική Αμερική, την Ινδία, την Κίνα, γίνονται τα νέα πειραματόζωα των δυτικών φαρμακευτικών εργαστηρίων, συχνά χωρίς καν να το γνωρίζουν. Ακόμα και όταν υποτίθεται πως έχουν δώσει την συγκατάθεση τους, αυτή περιορίζεται σε μια υπογραφή που βάζουν με το αποτύπωμα του αντίχειρα καθώς η πλειοψηφία δεν ξέρει να διαβάζει.

Τα νέα αυτά δεν είναι καινούρια. Πέρσι οι ΗΠΑ είχαν συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις της επιτροπής που συνέστησε ο πρόεδρος Ομπάμα για τις δοκιμές των φαρμάκων της σύφιλης που διενεργούσε η αμερικανική κυβέρνηση στη Γουατεμάλα.

0 Η κουκουβάγια της στοργής!

Perierga.gr - Η κουκουβάγια της στοργήςΠάταγο κάνει στο διαδίκτυο μια κουκουβάγια η οποία απολαμβάνει τα χάδια της ιδιοκτήτριάς της. Η κουκουβάγια έχει χαλαρώσει πλήρως ενώ μια άλλη τη ζηλεύει.

Ξέρουμε πως οι γάτες είναι ανεξάρτητες ενώ τα σκυλιά είναι πιο αγαπησιάρικα και επιζητούν με κάθε τρόπο τα χάδια μας.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως και οι κουκουβάγιες… έχουν ψυχή.
Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο, στο οποίο μια αξιολάτρευτη μικρή κουκουβάγια απολαμβάνει τα χάδια της ιδιοκτήτριάς της.

Το βίντεο πλαισιώνεται από μια υπέροχη μουσική, και το δράμα μιας άλλης κουκουβάγιας που ζηλεύει.

Απολαύστε το.

0 ΗΠΑ: Νοσοκομείο απειλεί νοσοκόμες που δεν θέλουν να συμμετέχουν σε εκτρώσεις

Στην φωτογραφία: οι 12 νοσοκόμες του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Νιου Τζέρσεϊ (UMDNJ), που αρνούνται να συμμετέχουν σε αμβλώσεις, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Christopher Smith. Οι δώδεκα νοσοκόμες έχουν καταθέσει μήνυση και είναι αντίθετες στη νέα πολιτική του UMDNJ το οποίο απαιτεί από αυτές να συμμετέχουν σε αμβλώσεις, μια απότομη αλλαγή από την μέχρι τώρα πολιτική του νοσοκομείου. 

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Νιου Τζέρσεϋ αγνοεί μια δικαστική εντολή και απειλεί με διακρίσεις τις 12 νοσοκόμες που είναι αντίθετες με τις εκτρώσεις και υπέρ της ζωής (pro-life).

0 Μαγικές φθινοπωρινές εικόνες!

 Το φθινόπωρο είναι μαι πανέμορφη εποχή με απίθανα χρώματα.

0 Ποιοί είναι οι δανειστές της ανθρωπότητας;Φορολογούνται πουθενά;


Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:

1. Rothschilds of London                            5. Lehman Brothers of New York                        
2. Lazar Brothers of Paris                           6. Kuhn Loeb of New York           
3. Israel Moses Seif of Italy                        7. Chase Manhattan of New York 
4. Warburg Bros of Hamburg                      8. Goldman Sachs of New York  


Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.


0 USA: #1 !



http://www.freeinquiry.gr

0 Κράι Πριμόρσκι-μια ξεχωριστή περιοχή του πλανήτη

Η Ρωσική Άπω Ανατολή είναι το ρωσικό τμήμα της Άπω Ανατολής, δηλαδή τα άκρως ανατολικά μέρη της Ρωσίας, ανάμεσα στη λίμνη Βαϊκάλη στην ανατολική Σιβηρία και στον Ειρηνικό ωκεανό.
Ο ποταμός Ussuri διατρέχει τα νότια της περιοχής και ενώνεται με τον ποταμό Αμούρ, τον δέκατο μεγαλύτερο ποταμό του κόσμου και αποτελούν το φυσικό σύνορο με την βορειοανατολική Κίνα.

0 Το βιβλίο που πολλοί θα ήθελαν να μην υπάρχει



περίληψη:
Ο Δημήτρης Γεωργίου λαμβάνει ένα γράμμα σταλμένο απ’ το μέλλον.

Η ζωή του πλέον ακροβατεί ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και το αύριο, οδηγώντας τον στα πιο δύσβατα μονοπάτια του νου και της ψυχής.

Ένας σιωπηλός πόλεμος υποταγής συνειδήσεων μαίνεται στον εφιάλτη που ταράζει τον ύπνο του δικαίου. 

Ο ανελέητος εχθρός δείχνει πανίσχυρος απέναντι στα ανυπεράσπιστα θύματά του.
Το βλέμμα του στρέφεται πάνω σου. 

Θα είσαι το επόμενο θύμα; 

Το τέλος του κάθε εφιάλτη έρχεται με το ξύπνημα.

Θα τρέξεις να κρυφτείς ή απλά θ’ ανοίξεις τα μάτια; 
Η επιλογή είναι δική σου

Ή μήπως όχι;


το βιβλίο κυκλοφόρεί από τις εκδόσεις "bookstars"
μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα των εκδόσεων , κάνοντας κλικ στην εικόνα του εξώφυλλου δεξιά πάνω στο ιστολόγιο , τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2108072643 , ή να ζητήσετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο να το παραγγείλει. 

0 Σπάνιας ομορφιάς η μοναδική στην Ελλάδα λίμνη με νούφαρα!

Το έλος Καλοδικίου, γνωστό και ως λίμνη με τα νούφαρα, είναι βιότοπος, που προστατεύεται στη Θεσπρωτία, μοναδικής ομορφιάς και σημασίας. Πήρε το όνομα του από τη βασίλισσα των Θεσπρωτών Καλοδίκη.

Λίγο μετά το Μαργαρίτι, πριν τη διασταύρωση για την Πάργα, στο ύψος του οικισμού Μούρι, αποκαλύπτεται "χρυσαφένια" η υδάτινη επιφάνεια της λίμνης με τα νούφαρα.
Η λίμνη αυτή είναι η μοναδική, όσον αφορά στην έκταση που καλύπτουν τα νούφαρα, στην Ελλάδα! Παρόλα αυτά δεν έχει αξιοποιηθεί σχεδόν καθόλου!

0 Ραδιενεργά σωματίδια εξαπλώνονται στην Ευρώπη από άγνωστη αιτία! ( ούτε λέξη για ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ)

To Ιώδιο-131 είναι ένα επικίνδυνο ραδιενεργό ισότοπο. Μπορεί να συσωρευτεί στον θυροειδή αδένα σας και μολύνει τα τρόφιμα. Είναι μεγάλο πρόβλημα στην ιαπωνία (για προφανή λόγους), αλλά τώρα ανιχνεύτηκε σε όλη την Ευρώπη. Και κανείς δεν γνωρίζει την πηγή.

Σε Γερμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Σουηδία και Τσεχία έχουν ανιχνευτεί σύννεφα Ιωδίου-131 μέσα στα όρια στους που είναι μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης.

Κανείς δεν είναι σίγουρος από που προέρχονται, αν και το Reuters αναφέρεται σε φήμες που μιλάνε για φαρμακευτικές εταιρίες, πυρηνικά υποβρύχια, και μεταφορές ραδιενεργών υλικών, αλλά οι επιστήμονες είναι σίγουροι πως δεν προέρχονται από το ατύχημα στο Φουκουσίμα. Πως μπορεί λοιπόν να εξηγηθεί η μόλυνση που εκ΄τινεται σε εκταοντάδες και εκατοντάδες μίλια?

0 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

01. Τόπος: Θεσσαλονίκη
Που είναι: Διοικητήριο

Ιδιότητες: Υπογείως υπάρχει Σεραπείον (χώρος τέλεσης Αιγυπτιακών
μυστηρίων του Σεράπιδος)
Ενέργεια: Θετική

02. Τόπος: Θεσσαλονίκη

Που είναι: Οδός Μαύρης Πέτρας (Άνω πόλη)
Ιδιότητες: Δίκτυο υπόγειων σπηλαίων
Ενέργεια: Αρνητική

03. Τόπος: Θεσσαλονίκη

Που είναι: Λόφος Βούζαρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ιδιότητες: Ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό κέντρο.
Ενέργεια: Θετική

0 H Facebook εξηγεί επίσημα την τακτική παρακολούθησης των χρηστών!

Μετά την τελευταία επίθεση, αλλά και τα συνεχή παράπονα για πρακτικές παρακολούθησης των χρηστών του κοινωνικού δικτύου Facebook, η εταιρία αποφάσισε να μιλήσει επίσημα, στη USA Today, και να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πως παίρνει τα δεδομένα και τί κάνει με αυτά, διά στόματος του μηχανικού Arturo Bejar. 

 Καταρχήν, η παρακολούθηση ξεκινά την πρώτη φορά που επισκέπτεται ο χρήστης το Facebook, με τη δημιουργία ενός browser cookie, ενώ σε περίπτωση εγγραφής δημιουργείτε και ένα session cookie.

Μετά από την πρώτη “επαφή”, κάθε φορά που ο χρήστης επισκέπτεται οποιαδήποτε ιστοσελίδα διαθέτει Facebook plug-in (π.χ. Like, Share buttons, Facebook Connect κλπ.), το cookie ενημερώνει το Facebook για την ονομασία της ιστοσελίδας και την ώρα της επίσκεψης.

0 Κύθηρα: μαγεία ανάμεσα στο Αιγαίο, το Κρητικό και το Ιόνιο Πέλαγος

Τα Κύθηρα, μακριά από τα μεγάλα συμπλέγματα νησιών, ανάμεσα στην Κρήτη και την Πελοπόννησο και μεταξύ Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, κατορθώνουν να συγκεντρώσουν στα λίγα τετραγωνικά τους χιλιόμετρα, όλη την Ελλάδα! Είναι ένα νησί γεμάτο ιστορία, θρύλους και ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές

Αν κοιτάξει κανείς το χάρτη της Ελλάδας, θα του φανεί ίσως ότι τα Κύθηρα μοιάζουν να θέλουν να απομακρυνθούν απ’ όλα ( http://bit.ly/pMPJNy )! Ίσως γιατί εκεί μπορεί κανείς να δει συμπυκνωμένη όλη την ελληνική ομορφιά: πρασινογάλαζες θάλασσες, ορεινές περιοχές, ποικιλία στα είδη βλάστησης, ρεματιές και σπήλαια, παραδοσιακούς οικισμούς, φιλόξενους κατοίκους.
Βρίσκονται στη Νότια Ελλάδα, στα νότια της Πελοποννήσου και της Ελαφονήσου και βορειοδυτικά της Κρήτης, μακριά από τα συμπλέγματα των Κυκλάδων και των Επτανήσων, αλλά κατορθώνουν και συνδυάζουν τον εκτυφλωτικό ήλιο του Αιγαίου, με την πλούσια ευφορία των Επτανήσων.

0 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (β΄ μερος)

δείτε το α’ μέρος τού άρθρου

Σε μια μικρή αμερικανική πόλη, που ονομάζεται Tecumseh, στην πολιτεία Michigan, μια μελέτη πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο τού Michigan με επικεφαλής τον dr. Allen Nichols. Διαιτολόγοι ρώτησαν περισσότερα από 2000 άτομα με μεγάλη λεπτομέρεια τι είχαν φάει κατά τη διάρκεια μιας 24ωρης περιόδου. Οι διαιτολόγοι ρώτησαν επίσης για τα συστατικά στα φαγητά, ανέλυσαν τις συνταγές των πιάτων που μαγειρεύτηκαν σπίτι και έκαναν σημαντική προσπάθεια να βρουν τι είδους λίπος χρησιμοποιήθηκε στην κουζίνα. Τελικά, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες – μια υψηλού, μια μεσαίου και μια χαμηλού επιπέδου ομάδα, σύμφωνα με τη χοληστερίνη τού αίματός τους.

Καμμιά διαφορά δεν βρέθηκε μεταξύ των ποσών κάθε φαγητού στις τρεις ομάδες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η ομάδα χαμηλής χοληστερίνης έφαγε τόση ποσότητα κορεσμένου λίπους όση και η ομάδα υψηλής χοληστερίνης (βιβλιογραφία, σημ. 20).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...