ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

0 Το συγκινητικό βίντεο ενός παιδιού με σύνδρομο Down και ενός σκύλου

Το συγκινητικό βίντεο ενός παιδιού με σύνδρομο Down και ενός σκύλου
Είναι κάποιες φορές που τα λόγια και οι λέξεις δεν αρκούν, είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν αυτό που δείχνει μια εικόνα, ή ένα βίντεο. Όπως αυτό που θα δείτε μόλις τώρα. Από τη μια είναι ένα παιδάκι με σύνδρομο down και από την άλλη ένα πανέμορφο θηλυκό Λαμπραντόρ. Μπορεί να αναρωτηθείτε «ωραία και;». Σας προτείνουμε να δείτε το βίντεο διότι δείχνει κάτι που μόνο η καρδιά και η ψυχή μπορεί να νιώσει και να συλλάβει. Δείτε το σκύλο που με τρομερή στοργή και επιμονή προσπαθεί να προσεγγίσει το μικρό παιδάκι με σύνδρομο down.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό βίντεο που μέχρι στιγμής στο youtube το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι. Παρατηρήστε το πως το σκυλί προσπαθεί να αγγίξει το παιδάκι. Δεν το τρομάζει, έρχεται κοντά του, το ακουμπάει με τη μουσούδα του και μετά με το ποδαράκι του.
 
 Δείτε το συγκινητικό βίντεο

0 Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΟΕ

Ο ηγούμενος της κυνηγημένης Ιεράς μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιος αποκλειστικά σε μια συνέντευξη στον ΕΟΕ. 30 λεπτά πύρινης αλήθειας....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 Kofun: Η Αρχαία Ιαπωνική δομή που βρίσκεται και στον Άρη

Αυτή η γεωμετρική δομή που ανακαλύφθηκε από το Google Mars βρίσκεται στον Άρη και είναι παρόμοια με την αρχαία δομή Kofun* που υπάρχει στην Ιαπωνία.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η δομή θα μπορούσε να έχει μία σύνδεση με την δομή που βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η ομοιότητα να είναι απλά μια σύμπτωση, αλλά αξίζει να παρακολουθούμε τι άλλο θα αποκαλυφθεί στον κόκκινο πλανήτη. 
 

0 Ήλιος, θάλασσα και ατέλειωτες βουτιές στη Ρόδο

Μακραίωνη ιστορία και πλειάδα επιλογών για διασκέδαση

Μια εβδομάδα δεν είναι αρκετή για να γυρίσει κανείς αυτό το πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, το οποίο εκτός από μακραίωνη ιστορία και πλούσιο πολιτισμό, διαθέτει και μια πλειάδα επιλογών για διασκέδαση και καλοκαιρινό ξεφάντωμα.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, κατάλληλες τόσο για οικογενειακές, όσο και πιο περιπετειώδεις αποδράσεις. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σας και πάρτε μια γεύση από γνήσιο ελληνικό καλοκαίρι.

Οι διασημότερες παραλίες τη Ρόδου βρίσκονται στην ανατολική ακτή. Οι περισσότερες από αυτές είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ ανάμεσα στις πολλές επιλογές θα βρείτε σίγουρα και πιο απόμερα μέρη. Μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι αυτή της Τσαμπίκας.

0 Απόδραση στη μαγευτική Τήλο

Πλήρης οδηγός διακοπών για το νησί

Άγονη γραμμή, ήρεμες διακοπές και νάνοι ελέφαντες. Ανακαλύψτε την όμορφη Τήλο, ένα νησί έκπληξη για όσους δεν το γνωρίζουν. Η πρώτη σας γνωριμία με το νησί είναι το λιμάνι και ο παραθαλάσσιος οικισμός Λιβάδια.

1 Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930

To μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτο-ιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτο-ιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.

O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση.

0 Το μήνυμα του Ρότζερ Γούοτερς για την ελληνική κυβέρνηση

Τι εμφανίστηκε στο βίντεο wall του ΟΑΚΑ και έκανε 35.000 φίλους των Pink Floyd να το υποδεχτούν με ενθουσιασμό

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου που έχει δει ποτέ η Αθήνα πραγματοποιήθηκε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ρότζερ Γούοτερς μέσα σε ένα οπτικό υπερθέαμα από βεγγαλικά και video wall παρουσίασε το αγαπημένο και θρυλικό album των Pink Floyd «The Wall».

Το «The Wall» έχει γράψει ιστορία ως άλμπουμ με αναρίθμητες ιστορικές, πολιτικές και κοινωνικές αναφορές και γι αυτό το λόγο περίπου 35.000 φίλοι του συγκροτήματος βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και άκουσαν τον Ρότζερ Γούοτερς. Μάλιστα, ο Γουότερς πολλές φορές μίλησε στο κοινό με άπταιστα ελληνικά.

Εκτός από τον «στρατό με τα σφυριά» οι θεατές έβλεπαν ένα αεροπλάνο να πετά σε σύρμα από τη μία πλευρά του σταδίου, την ώρα που ακούγονταν τραγούδια του εμβληματικού δίσκου.

Ο Ρότζερ Γούοτερς, μέσω του βίντεο wall, που υπήρχε στη σκηνή έστειλε το δικό του μήνυμα στα ελληνικά στην κυβέρνηση...

1 Μαργαρίνες & Φυτικές στερόλες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας


Μαργαρίνες &  Φυτικές στερόλες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας.

Τρώτε μαργαρίνη;

Την προτιμάτε από το βούτυρο πιστεύοντας ότι είναι πιο υγιεινό διατροφικό λίπος; Αποφεύγετε το βούτυρο πιστεύοντας ότι το κορεσμένο λίπος που περιέχει θα μπλοκάρει τις αρτηρίες σας και θα σας προκαλέσει καρδιοπάθεια;

Αγοράζετε τα νέα προϊόντα (ποτά, γιαούρτια και μαργαρίνες) με φυτικές στερόλες, γιατί πιστεύετε ότι κάνουν καλό στην καρδιά σας, αφού μειώνουν τη χοληστερίνη;

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι η προτίμησή σας στη μαργαρίνη ή στα προϊόντα με φυτικές στερόλες θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας; Και ότι το βούτυρο είναι μια πιο υγιεινή επιλογή από τις μαργαρίνες;
Ασφαλώς όλα αυτά σας προκαλούν έκπληξη. Και αυτό διότι σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι το βούτυρο είναι ανθυγιεινό και ότι θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με τη μαργαρίνη. Και σαν να μην έφθανε αυτό, από τα τέλη της δεκαετίας του 90 μια ποικιλία τροφών που μειώνουν τη χοληστερίνη έχουν εμφανιστεί στα σουπερμάρκετ σε όλο τον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...