ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

0 Kofun: Η Αρχαία Ιαπωνική δομή που βρίσκεται και στον Άρη

Αυτή η γεωμετρική δομή που ανακαλύφθηκε από το Google Mars βρίσκεται στον Άρη και είναι παρόμοια με την αρχαία δομή Kofun* που υπάρχει στην Ιαπωνία.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η δομή θα μπορούσε να έχει μία σύνδεση με την δομή που βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η ομοιότητα να είναι απλά μια σύμπτωση, αλλά αξίζει να παρακολουθούμε τι άλλο θα αποκαλυφθεί στον κόκκινο πλανήτη. 
 
 
 
* Αρχαία δομή Kofun
Το Kofun είναι ένας (古坟, Σινο-Ιαπωνικός "αρχαίος τάφος") ένας μεγαλιθικός τάφος και τύμβος στην Ιαπωνία, που κατασκευάστηκε μεταξύ του 3ου αιώνα και στις αρχές του 7ου μ.Χ. αιώνα.

Το όνομά του το πήρε με την περίοδο Kofun (μέσα του 3ου αιώνα έως τις αρχές-μέσα του 6ου αι.)


Πολλά από τα Kofun έχουν διακριτικό μία κλειδαρότρυπα σε σχήμα πάνω στα αναχώματα (zenpo-koenfun (前方 后 円 坟;)), τα οποία είναι μοναδικά στην αρχαία Ιαπωνία.

Τα Mozu-Furuichi clusters kofungun ή τύμβος έχει προταθεί στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO


Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...