ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

0 Πρώην δολοφόνος της CIA έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και βρέθηκε νεκρός! - Βίντεο

http://antipliroforisi.blogspot.com/

0 Δάσος Aokigahara: Ανεξήγητοι θάνατοι ανθρώπων προκαλούν τον τρόμο σ' αυτό το δάσος! Θα το διασχίζατε;

Το Aokigahara είναι ένα δάσος στους πρόποδες του ιερού ηφαιστειακού όρους Fuji στην Ιαπωνία, που κάνει το «The Blair Witch Project» να μοιάζει με επεισόδιο από το «Winnie the Pooh»

Μάλλον φταίνε τα πτώματα που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη του την έκταση. Ότι είναι η Σαντορίνη στους γάμους, είναι και το δάσος Aokigahara στις αυτοκτονίες. Πόσες αυτοκτονίες χρειάστηκαν για να πάρει αυτή τη φήμη;

Μια δωδεκάδα; Πενήντα; Αρκετές παραπάνω. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν αποφασίσει να τερματίσουν την ζωή τους στο Aokigahara από το 1950.

Η φρικιαστική αυτή μόδα ξεκίνησε από την ώρα που ο Seicho Matsumoto δημοσίευσε την νουβέλα του Kuroi Kaiju (Μαύρη Θάλασσα των Δέντρων), όπου δύο από τους χαρακτήρες του αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν στο «τέλειο μέρος για να πεθάνεις».

0 Τα σχόλια είναι περιττά . Σε 5 μόνο λεπτά θα τα ''δείς όλα''

Κάποιοι είχαν πεί εδώ και 2 χρόνια ότι η συνταγή του ΔΝΤ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και στην γενοκτονία . Χωρίς ύβρεις , με νούμερα και στοιχεία.
Με ντοκουμέντα αδιάψευστα προέβλεψαν την κλιμάκωση του στημένου παιχνιδιού ....


Ενα γωνιακό οικόπεδο πρώτα το υποβαθμίζεις , μετά ισοπεδώνεις την κοινωνία και στη συνέχεια βάζεις χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας . Ετσι απλά και κυνικά.
Δείτε το original demo της εκπομπής ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"

H εκπομπή που ενόχλησε αυτούς που ενοχλούν όλη τη χώρα !

0 Περίεργες & δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες

Περίεργες & δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες (4)

Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές περίεργες και δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες που σίγουρα δεν καταλήγουν εύκολα στον κάλαθο των αχρήστων…

0 Βαγγέλη, αυτά τα 400.000 ευρώ θα τα ... φορολογήσεις;;;

Δήλωσε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ εχτές ότι 200.000 άνθρωποι πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές! Μάλιστα, το 95% λένε, ψήφισε τον Βενιζέλο!

Λογικό το βρίσκω μιας και δεν υπήρχε … δεύτερος αντίπαλος!!!

Συνεπώς, με δεδομένο ότι κάθε ένας έριχνε στο ταμείο το κόμματος από 2 ΕΥΡΩ, με έναν … πρόχειρο πολλαπλασιασμό , σημαίνει ότι την Δευτέρα, θα μπούνε στα ταμεία του κόμματος … 400.000 Ευρώ!!!

Θαυμάσια!!!

0 Η κατάρρευση του παγετώνα Perito Moreno στην Παταγονία (VIDEO)


Η κατάρρευση του παγετώνα
Παγετώνας Perito Moreno
Μάρτυρες σε ένα εντυπωσιακό φαινόμενο γίνονται τα τελευταία 24ωρα χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τον γιγάντιο παγετώνα Perito Moreno στην Παταγονία. Μια από τις άκρες του παγετώνα έχει αρχίσει να καταρρέει και τεράστια κομμάτια του (κάποια από αυτά μοιάζουν με πολυκατοικίες) πέφτουν στη θάλασσα.

Οπως είναι ευνόητο οι τουρίστες καταγράφουν με τις κάμερες τους το φαινόμενο και ένα από αυτά δείχνει (σε μικρογραφία) τις επιπτώσεις που θα έχει στον πλανήτη το λιώσιμο των πάγων που τις τελευταίες δεκαετίες έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Οι όγκοι του πάγου που πέφτουν στα τοπικά νερά αυξάνουν τα επίπεδα τους πλημμυρίζοντας για λίγο τις κοντινές ακτές. Οι τουρίστες ενθουσιάζονται βέβαια από το φαινόμενο και ζητωκραυγάζουν ξεχνώντας ότι αν συνεχιστεί το λιώσιμο των πάγων η στάθμη των υδάτων θα αυξηθεί πολύ και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας θα βρεθούν πολλές παράκτιες περιοχές του πλανήτη.

0 Λουόμενοι έσωσαν 20 παγιδευμένα δελφίνια!

Οι σκηνές που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο παρουσιάζουν την αγωνιώδη προσπάθεια σωτηρίας 20 και πλέον δελφινιών που παγιδεύτηκαν στις ακτές της Βραζιλίας, χάνοντας τον προσανατολισμό τους και βγαίνοντας στα ρηχά!

Χτυπώντας διαρκώς τις ουρές τους στο νερό, τα δελφίνιαν προσπαθούσαν να ξαναβρούν το δρόμο προς τα βαθιά, αλλά μάταια. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ακτή, παρακολουθώντας με αγωνία το «δράμα» των δελφινιών που διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο, αποφάσισαν να επέμβουν.

Τραβώντας τα σιγά σιγά από τις ουρές κατάφεραν να τα οδηγήσουν σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν εν τέλει όλα με ασφάλεια στο πέλαγος….

0 ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ: ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !!!

Οι πρωθυπουργοί (1936)
Στίχοι - Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης

"Πέθανε ο Κονδύλης μας
πάει κι ο Βενιζέλος
την πούλεψε κι ο Δεμερτζής
που θα ‘φερνε το τέλος

Όσοι γινούν πρωθυπουργοί
όλοι τους θα πεθάνουν
τους κυνηγάει ο λαός
απ' τα καλά που κάνουν

0 Έκκληση για ανάδειξη του μινωικού Ιερού Κορυφής στα Κύθηρα

Η ανασκαφή του Γιάννη Σακελλαράκη στον Άγιο Γεώργιο στο Βουνό, στα Κύθηρα.

Το μοναδικό μινωικό Ιερό Κορυφής εκτός Κρήτης ανακαλύφθηκε στα Κύθηρα και συγκεκριμένα στη θέση Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για μία ανακάλυψη που επικύρωσε την ύπαρξη αποικίας Μινωιτών, καθώς Κύθηρα και Αντικύθηρα ήταν οι πρώτοι σταθμοί των Κρητών, στα ταξίδια τους προς την Ευρώπη. Η θέση του Ιερού χρησίμευε ως σημείο κατοπτεύσεως και ελέγχου των θαλάσσιων δρόμων.

0 Καλλιέργει​α Αλόη Βέρα στην Κρήτη

Σε μια έκταση μεγαλύτερη των 130 στρεμμάτων στη Νότια Κρήτη, κοντά στο Λιβυκό Πέλαγος, εκτείνονται καλλιέργειες Αλόη  Βέρα - οι πρώτες που φυτεύτηκαν στην Ελλάδα.

 Ιθύνων νους πίσω από την ιδιαίτερα επικερδή φυτεία είναι ο 78χρονος Ηλίας Χρονάκης.
 «Eζησα για 45 χρόνια στον Καναδά», διηγείται ο κ. Χρονάκης, «εκεί γνώρισα τα προϊόντα της αλόε....
 βέρα με τις πολλαπλές θεραπευτικές ιδιότητες και είχα πάντοτε ένα φυτό στο σπίτι μου».

0 Ένα ζευγάρι – 9 στυλ

Ένα ζευγάρι - 9 στυλ (5)

Ποτέ μην κρίνεις από την εμφάνιση...

Η συλλογή φωτογραφιών «Couples» από το Ισπανικό ζευγάρι «Nacho Rojo», είναι μια σειρά πορτρέτων που απεικονίζουν το εν λόγω ζευγάρι σε διαφορετικά στυλ εμφάνισης όπως ροκ, grunge, hipster, rockabilly κλπ. Οι μεταμορφώσεις τους είναι εντυπωσιακές!

0 Βρε κάτι συμπτώσεις... πετρέλαιο και στην Ιρλανδία..!!!

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και που μάλλον έχει πολύ μεγάλη σημασία για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.
 
Πετρελαϊκά κοιτάσματα τα οποία μπορεί να βοηθήσουν την Ιρλανδία να βγει από την οικονομική κρίση ανακοίνωσε ότι βρήκε η εταιρεία Providence Resources.
 
Η Ιρλανδία η οποία χρειάστηκε πακέτο διάσωσης ύψους 85 δισ. € για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους και ακόμη βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ευρωζώνη ίσως την ξεπεράσει με το να γίνει πετρελαιοπαραγωγός χώρα.
Είναι τυχαίο, μια απλή σύμπτωση;

0 Όσα (θετικά) μας δίδαξαν ο Σκρουτζ, ο Μίκι και οι άλλοι

Με αφορμή το chain mail που κυκλοφορεί και χωρίς αιδώ ρίχνει τις ευθύνες στους παιδικούς μας ήρωες για το κακό παράδειγμα που μας έδωσαν, με συνέπεια -και καλά- να μην βλέπουμε προκοπή κατά την ενηλικίωσή μας...

το NEWS247 αισθάνεται την υποχρέωση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Για την τιμή των όπλων. Και των αγαπημένων μας ηρώων.

Λένε ότι: Ο Σκρουτζ Μακ Ντακ συσσωρεύει πλούτο, εκμεταλλευόμενος ακόμα και τους συγγενείς του.
Λέμε ότι: Ο Σκρουτζ Μακ Ντακ προφανέστατα κολλάει ένσημα από πολύ μικρή ηλικία, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά/υπόνοια ότι έκρυβε λεφτά σε λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Λένε ότι ο Ντόναλντ Ντακ και τα ανίψια του να είναι μια ζωή άνεργοι και όμως επιβιώνουν.
Λέμε ότι: Ο Ντόναλντ Ντακ έχει διδάξει τιμιότητα και ταπεινοφροσύνη, ενώ έχει υπάρξει παράδειγμα θείου απέναντι στα ανίψια του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...