ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

0 20 δωρεάν επιλογές για ανέξοδο τουρισμό στη Βαρκελώνη

Τα τουριστικά αξιοθέατα και η επίσκεψη κάθε μουσείου και γκαλερί της Καταλανικής πρωτεύουσας, κοστίζουν. Γι' αυτό σας προτείνουμε μερικές επιλογές που καθιστούν τη Βαρκελώνη μια υπέροχη πόλη με δραστηριότητες χωρίς κόστος.

Η Βαρκελώνη είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για πολλούς. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα κομψοτέχνημα γοτθικής και Art Nouveau αρχιτεκτονικής, ενώ η μακρά ιστορία της αποτυπώνεται σε κάθε γειτονιά της και κάθε δρομάκι.

0 Πώς θα πείσουμε τα παιδιά να φάνε λαχανικά

Συμβουλές για «απελπισμένους» γονείς

Τα λαχανικά είναι τα συνηθέστερα τρόφιμα που αποφεύγουν τα παιδιά και αποτελούν συχνά αντικείμενο διαμάχης μεταξύ μητέρας και παιδιού. Βέβαια είναι μία πολύ σημαντική ομάδα τροφών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά να τα αποφεύγουν πλήρως για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα λαχανικά είναι πλούσια σε πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες και ιδιαίτερα βιταμίνη C, βιταμίνη Α και φυλλικό οξύ καθώς και σε φυτικές ίνες. Επίσης περιέχουν σημαντικά ιχνοστοιχεία ιδιαίτερα κάλιο και μαγνήσιο. Το μεγαλύτερο μέρος των λαχανικών αποτελείται από νερό και γι' αυτό έχουν πολύ λίγες θερμίδες.

Όταν λέμε λαχανικά βέβαια δεν εννοούμε μόνο την «πρασινάδα». Μαρούλι, σπανάκι, καρότο, ντομάτα, αγγούρι, λάχανο, κουνουπίδι, χόρτα, παντζάρια, κολοκυθάκια, φασολάκια, μπάμιες, αρακάς, μελιτζάνες, πιπεριές είναι όλα λαχανικά τα οποία ανάλογα με το είδος μπορούν να καταναλωθούν ωμά ή βρασμένα ή ακόμα και ψητά. Σύμφωνα με τις συστάσεις της μεσογειακής διατροφής καθημερινά θα πρέπει να τρώμε 3 μερίδες λαχανικών όπου 1 μερίδα ισοδυναμεί με 1 φλιτζάνι ωμά ή ½ φλιτζάνι βρασμένα λαχανικά.

0 Σκηνές από ταινία τρόμου: Ομίχλη καταπίνει μια πόλη μέσα σε δευτερόλεπτα [βίντεο]


Σκηνές από ταινία τρόμου: Ομίχλη καταπίνει μια πόλη μέσα σε δευτερόλεπτα [βίντεο
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε κάτοικος μιας μικρής πόλης στον Καναδά και καταγράφει ένα τερατώδες κύμα ομίχλης το οποίο καλύπτει όλη την περιοχή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη Νιου φάουντ Λάντ και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το κύμα της ομίχλης να καταπίνει όλη την περιοχή θυμίζοντας σε πολλούς σκηνές από την ταινία τρόμου του Τζον Κάρπεντερ «Η ομίχλη».

0 Η νόσος του Πάρκινσον τής στερεί τη δυνατότητα να τραγουδήσει

Ούτε μία νότα δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει η Λίντα Ρόνσταντ

Από τη νόσο του Πάρκινσον πάσχει η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ και δεν μπορεί πια να τραγουδήσει ούτε μια νότα, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η οργάνωση AARP.

Σε συνέντευξή της στην AARP που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, η 67χρονη Ρόνσταντ λέει πως η διάγνωση για το Πάρκινσον έγινε πριν από οκτώ μήνες και της έδωσε μια απάντηση στο γιατί δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

«Κανένας με Πάρκινσον δεν μπορεί να τραγουδήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί», δήλωσε στη συνέντευξή της σ' αυτή την οργάνωση που ασκεί πιέσεις υπέρ των συμφερόντων των ηλικιωμένων Αμερικανών.

0 Πού είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος -Το κυνήγι για τον τάφο του μετρά πολλούς αιώνες

Πού είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος -Το κυνήγι για τον τάφο του μετρά πολλούς αιώνες
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανακάλυψη της πιθανής τοποθεσίας του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκαλεί φρενίτιδα. Η αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη Σερρών έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια και προσδοκίες ότι πρόκειται για τον βασιλικό τάφο του μεγάλου στρατηλάτη, ωστόσο παρόμοιες ανακαλύψεις γίνονται εδώ και πολλούς αιώνες.

Οι περισσότερες θεωρίες θέλουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου να βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου την οποία ίδρυσε ο ίδιος και έδωσε το όνομά του. Ενας αλαβάστρινος τάφος που βρέθηκε στο ρωμαϊκό νεκροταφείο της πόλης έδωσε νέα ώθηση στα σενάρια αλλά εγκαταλείφθηκε ελλείψει αποδείξεων.

0 Ποιο ήταν το πρώτο εξώφυλλο του Playboy

Το περιοδικό κυκλοφόρησε το 1953

Συντηρητικό, προσαρμοσμένο στα ήθη της εποχής ήταν το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.

Και μπορεί να έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες πανέμορφες γυναίκες στις σελίδες του, ωστόσο, το «ποδαρικό» έγινε από το απόλυτο σύμβολο του σεξ, την Μarylin Monroe.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού βλέπουμε την ηθοποιό με ένα φόρεμα με προκλητικό άνοιγμα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα τωρινά εξώφυλλα καθώς όσο περνούν τα χρόνια τόσα περισσότερα είναι και τα ρούχα αφαιρούνται από τα κορμιά των σταρ.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1953, και εκδότες ήταν ο Hugh Hefner και ο Eldon Sellers.

0 2ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!

«2ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ» που διεξάγεται το Σάββατο….

1ον ) δεν είναι δεύτερο μιας και δεν έχει καμία σχέση και συνέχεια με το πρώτο που πραγματοποιήθηκε πριν μερικά χρόνια.

2ον ) δεν είναι αντιρατσιστικό μιας και τα καταστήματα που το σπονσοράρουν είναι ρατσιστές απέναντι στους εργαζόμενους που έχουν στην δούλεψή τους και επιπλέον υπάρχουν «διοργανωτές» που υπερασπίζουν και υλοποιούν το Μνημόνιο που σημαίνει απόλυτος ρατσισμός και φασισμός ενάντια στον εληνικό λαό και τους εργαζόμενους με νεοφιλελεύθερο 
ψευτοδημοκρατικό περιτύλιγμα. Έχουν τόσο μεγάλο θράσος που σπονσοράρει μεταξύ άλλων και ξενοδοχείο της πόλης στο οποίο το 2011 πραγματοποιήθηκαν μαυραγορίτικες συναλλαγές! Δείτε το σχετικό διαφημιστικό:

3ον ) είναι πράγματι φεστιβάλ αποπροσανατολιστικό, εμπορευματικό και ΜΚΟ! 

0 ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!

543839_531848643537109_187043403_n
Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;
Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Πράσινο: Φυτική

Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας

Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης

Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση

Προσοχή λοιπόν στις οδοντόκρεμες που αγοράζετε!...

0 Δώστε μιας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη.
Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε...
Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους.

Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά;
Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...